Cum să vizionezi Poldark Sezonul 4, 3, 2 sau 1 în străinătate (în afara Regatului Unit)

Cum să urmărești sezonul 1-4 Poldark în străinătate

Poldark sezonul 4 tocmai a terminat difuzarea în SUA, la câteva luni de la difuzarea finalei în Marea Britanie. Având în vedere că sezonul final al emisiunii a fost difuzat cândva în acest an, nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a fi actualizat. Mai jos, vom discuta puțin despre ceea ce vă puteți aștepta din sezonul viitor și vă vom explica unde puteți transmite online Poldark sezoanele 1-4 online.

Acest post va recomanda doar surse oficiale. Spectacole populare ca. Poldark sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming neautorizate, dar vă sfătuim să folosiți oricare dintre acestea. Adesea, veți constata că calitatea videoclipurilor este foarte slabă, cu subtitrări în limbi străine imediate sau audio din sincronizare. În plus, link-urile către astfel de fluxuri sunt adesea înlăturate pentru încălcarea dreptului de autor, astfel încât s-ar putea să nu vă puteți încheia sezonul. Cu mai multe moduri legitime de vizionat, nu există niciun motiv să recurgem la site-uri de streaming umbroase și nesigure.

Multe dintre serviciile afișate Poldark nu va lucra în străinătate. Pentru a accesa aceste platforme din alte țări, veți avea nevoie de un VPN.

Cel mai bun VPN pentru vizionarea Poldark în străinătate: PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile criptează traficul de rețea, împiedicând citirea acestuia de către furnizorul de servicii de internet (ISP), angajator sau guvern. De asemenea, vă permit să vă răsfățați locația și să păcăliți furnizorii de servicii geo-blocate, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video, pentru a vă permite accesul din afara zonei de difuzare a acestora.. Vă recomandăm PrivateVPN: este o VPN fiabilă și de mare viteză, cu o securitate puternică și capacitatea de a debloca numeroase platforme populare, inclusiv Netflix Elveția – singura versiune de țară a Netflix cu toate cele 4 sezoane Poldark..

Pentru a începe cu PrivateVPN este ușor: trebuie doar să alegeți durata abonamentului dorit (o lună, trei luni sau un an) și să plătiți. PrivateVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca complet fără riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți nevoie doar de acesta Poldark online, puteți anula și primi o rambursare completă, fără întrebări.

  Cum să urmărești ITV în SUA

MAI BUN VPN PENTRU POLDARK: PrivateVPN are viteze mari, conexiuni sigure, capacitate excelentă de deblocare și o politică fără jurnal, ceea ce face o alegere puternică pentru streaming Poldark pe net.

Cum să faceți flux Poldark din străinătate cu un VPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? Nu vă faceți griji: ocolirea restricțiilor regionale este de fapt destul de simplă. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca serviciile de streaming geo-restricționate de oriunde:

 1. Începeți prin a alege un VPN adecvat. Am acoperit pe scurt PrivateVPN mai sus, dar ExpressVPN și NordVPN sunt două alternative de înaltă calitate.
 2. Apoi, instalați versiunea corespunzătoare a software-ului pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Decideți ce serviciu de streaming pe care doriți să îl deblocați.
 4. Conectați-vă la un server VPN din țara relevantă. De exemplu, va trebui să utilizați un server elvețian pentru a accesa Netflix Elveția sau unul american pentru a debloca PBS.
 5. Încercați să redați un videoclip pe serviciul ales. Ar trebui să se încarce aproape instantaneu, dar dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîncărcați pagina.

Cum să urmăriți Poldark sezoanele 1-4 online

Cel mai simplu mod de a urmări Poldark online este să accesați Netflix Elveția folosind un VPN. Această platformă oferă în prezent acces la toate cele patru sezoane din Poldark. Costă CHF 11,90 pe lună, dar vine cu o probă gratuită de o lună. Deoarece există 32 de episoade în total, cu puțină dăruire, ar trebui să poți urmări fiecare episod înainte de expirarea procesului tău..

Mai bine, Netflix este disponibil la nivel mondial, așa că nu ar trebui să aveți nicio problemă de înregistrare din străinătate. Cu toate acestea, merită menționat faptul că, deși PrivateVPN poate debloca catalogul elvețian Netflix, nu este valabil pentru fiecare VPN. Puteți afla mai multe despre cele care funcționează în această postare.

Unde mai pot viziona Poldark online?

In timp ce Poldark este afișat la TV în numeroase țări din întreaga lume, doar o mână de emisiuni oficiale vă permit efectiv să vizionați serialul online. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum puteți transmite fluxul Poldark în țara voastră:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

În ciuda difuzării aerului pe BBC, nu există episoade de Poldark pe BBC iPlayer. In schimb, telespectatorii din Marea Britanie pot găsi sezoane 1-3 Netflix Marea Britanie. Acest serviciu costă 5,99 lire sterline pe lună, dar vine cu un proces de o lună. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți rapid, puteți transmite online primele trei sezoane gratuit.

  Cum să urmărești The Handmaid's Tale Sezonul 3 online

Toate cele patru sezoane sunt disponibile pe Amazon Prime Video, dar, din păcate, nu sunt incluse în abonamentul dvs. Prime și trebuie achiziționate individual. Sezonul 4 costă în prezent 16,99 GBP (sau 12,99 £ pentru versiunea cu definiție standard). Puteți alege alternativ să cumpărați acest sezon pe iTunes la același preț.

Pentru a accesa bibliotecile britanice Netflix și Amazon Prime Video, va trebui să fiți fie în Marea Britanie, fie să vă conectați la unul dintre serverele VPN din Marea Britanie. Aflați mai multe despre obținerea unei adrese IP din Marea Britanie pentru biblioteca Netflix din Marea Britanie aici.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Fiecare episod precedent din Poldark este disponibil pe PBS. Spre deosebire de majoritatea conținutului PBS, acest spectacol este disponibil numai pentru abonații treizeci de pașapoarte și nu poate fi urmărit gratuit. Puteți accesa plătind suma minimă, care este de 5 USD pe lună, dar, deoarece acest serviciu acceptă doar carduri de credit care sunt legate de o adresă americană, este foarte dificil pentru utilizatorii străini să se înscrie. Dacă sunteți în prezent în străinătate, dar de obicei locuiți în America, vă puteți înregistra folosind metoda de plată obișnuită.

Amazon Prime Video le permite abonaților să difuzeze sezoanele 1-3 fără costuri suplimentare. Acest serviciu este inclus cu Amazon Prime, care este de 12,99 USD pe lună. Există și un proces de 30 de zile, așa că, dacă vă grăbiți, probabil că veți putea transmite gratuit aceste anotimpuri.

În timp ce sezonul 4 este pe Amazon Prime Video, îl puteți urmări doar dacă aveți suplimentul PBS Masterpiece. Aceasta costă 5,99 USD pe lună și vine cu o perioadă de încercare de 7 zile. Există doar opt episoade, așa că este posibil să puteți transmite în întregul sezon înainte de încheierea probei gratuite. Amintiți-vă doar să anulați ulterior, astfel încât să nu fiți taxat.

Cataloagele americane PBS și Amazon Prime Video sunt disponibile doar în America. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa aceste servicii din străinătate.

Alte locații

Poldark este disponibil în mai multe țări decât cele menționate mai sus, dar în multe cazuri, fanii trebuie să cumpere sezoane individual pe servicii precum Amazon Prime Video, iTunes sau Google Play. Puteți, totuși, fluxuri de sezoane 1–3 pe Netflix în Belgia, Franța, Irlanda și Luxemburg.

  Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 gratuit online

Când va ieși Poldark sezonul 5?

Detalii despre Poldark sezonul 5 sunt puține și departe. Știm că filmările pentru sezonul final al emisiunii s-au încheiat pe 1 februarie și că ne putem aștepta să vedem noi episoade cândva în acest an. Sezoanele anterioare s-au difuzat pentru prima dată în Marea Britanie și au ajuns în SUA după câteva luni, așa că se pare că fanii americani vor avea timp să aștepte. Amintiți-vă, însă: VPN-urile vă permit să accesați servicii de streaming din alte țări, indiferent unde vă aflați în lume.

Voi putea viziona Poldark sezonul 5 live online?

Episoade noi din Poldark sunt difuzate pe BBC, ceea ce înseamnă că le puteți urmări în direct și gratuit pe BBC iPlayer sau TVPlayer.com. De asemenea, sunt disponibile la cerere pentru 30 de zile după aceea. Cu toate acestea, aceste site-uri sunt disponibile doar în Marea Britanie. Puteți să le accesați încă din străinătate conectându-vă la un server VPN britanic: acest lucru nu permite doar rezidenților din Marea Britanie să rămână la curent cu emisiunile preferate în timp ce sunt în vacanță, oferă americanilor o modalitate de a transmite ultimele episoade cu mult înainte de data lansării în SUA.

După 30 de zile, aceste episoade vor fi eliminate din BBC iPlayer. Vă recomandăm să le vizualizați înainte, deoarece nu există nicio garanție că nu veți putea urmări gratuit după aceea. De fapt, nu există un sezon anterior Poldark este disponibil în prezent pe o platformă liberă de utilizat.

Rețineți că BBC iPlayer solicită utilizatorilor să aibă o licență TV pentru a viziona conținut live sau la cerere, dar acest lucru nu este verificat efectiv atunci când accesați site-ul. Pentru a vă înscrie pentru un cont gratuit, va trebui să furnizați un cod poștal din Marea Britanie, dar nici acest lucru nu este verificat.

Ce cărți acoperă primele patru sezoane?

Serialul Poldark este format din 12 cărți, așa că, cu doar cinci sezoane, emisiunea TV are o mulțime de terenuri de rezolvat. Sezoanele 1–4 au rămas relativ fidele materialului lor sursă și au acoperit evenimentele până la sfârșitul cărții a șaptea, „The Angry Tide”.

Nu ne putem aștepta în mod rezonabil să acoperim cinci volume într-un singur sezon rămas. Teoria predominantă în rândul fanilor este că cea de-a cincea serie va adapta „The Stranger From the Sea”, o carte care se concentrează pe o nouă generație de Poldarks și care începe prin sărituri înainte de 11 ani. Din câte știm, nu au existat modificări în distribuția principală, așa că vă puteți aștepta să-i vedeți pe Aidan Turner, Eleanor Tomlinson și Jack Farthing reîncărcându-și rolurile ultima oară mai târziu în acest an..

About the author

Comments

 1. noiți pagina și încercați din nou. Dacă întâmpinați probleme, contactați asistența VPN-ului pentru ajutor suplimentar. Cu un VPN, puteți urmări Poldark sezoanele 1-4 online din orice locație din lume. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile geografice sau la calitatea slabă a videoclipurilor. Cu o conexiune VPN sigură și rapidă, puteți urmări emisiunea preferată în cel mai bun mod posibil.

 2. in limba română:

  Poldark sezonul 4 a fost recent difuzat în SUA, la câteva luni după finalul din Marea Britanie. În acest articol, vom discuta despre ce să așteptați de la sezonul următor și unde puteți urmări toate cele patru sezoane online. Este important să folosiți surse oficiale, deoarece site-urile neautorizate pot avea o calitate slabă a videoclipurilor și pot fi înlăturate pentru încălcarea drepturilor de autor. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a accesa anumite platforme din străinătate. PrivateVPN este o opțiune bună pentru a debloca serviciile de streaming geo-restricționate și pentru a vă proteja traficul de rețea. În plus, puteți anula abonamentul în primele 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit. Poldark sezonul 5 nu a fost încă anunțat, dar vom fi siguri să vă actualizăm când vom afla mai multe.

 3. logizați-vă din nou și încercați din nou. Dacă întâmpinați probleme, contactați asistența VPN-ului pentru ajutor. Cu un VPN, puteți urmări Poldark din străinătate fără probleme și fără a fi blocat de restricțiile geografice.

  Poldark sezonul 4 a fost unul dintre cele mai așteptate seriale din acest an și a fost difuzat în SUA la câteva luni după finala din Marea Britanie. Este important să folosim surse oficiale pentru a urmări acest serial, deoarece site-urile neautorizate pot avea o calitate slabă a videoclipurilor și pot fi înlăturate pentru încălcarea dreptului de autor. PrivateVPN este o opțiune excelentă pentru a urmări Poldark din străinătate, deoarece oferă o securitate puternică și capacitatea de a debloca numeroase platforme populare. Cu un VPN, puteți urmări Poldark fără probleme și fără a fi blocat de restricțiile geografice.

Comments are closed.