Hogyan nézheted meg a This Is Us 4. évadot online bárhonnan

Hogyan nézhetem ezt az USA 4. évének online közvetítését

A This Is Us 4. évad premierje a Szeptember 24-én, 9:00 EST (18:00 PST) az NBC-n. Ha megnézed a This Is Us külföldön (az Egyesült Államokon kívül) nézetet, a következő üzenet jelenik meg:

“Sajnáljuk, ez a videó nem érhető el az Ön tartózkodási helyén.”

Ennek oka az, hogy az NBC tartalma régiókhoz kötött, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ugyanakkor nem kell aggódnia! Megmagyarázzuk, hogyan lehet VPN-t használni az NBC és az Ez a Us 4. évad élő közvetítésének feloldásához külföldön.

NBC streaming hiba

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk online megtekintésért. Noha biztosan sok engedély nélküli adatfolyam van, néhány okból nem javasoljuk ezeket. Az első az, hogy tipikusan alacsony minőségűek, amelyek befolyásolhatják az előadás élvezetét. Másodszor, előfordulhat, hogy a megfigyelt jogosulatlan adatfolyamot előzetes figyelmeztetés nélkül levonják. Számos módon megnézheti a This Is Us 4. évadot online. Mint ilyen, nincs szükség nem hivatalos (és megbízhatatlan!) Adatfolyamra.

Az Ez a világot ábrázoló összes platformon földrajzilag blokkolva vannak. Ez azt jelenti, hogy Szüksége lesz VPN-re, ha meg szeretné nézni Ezek vagyunk mi 4. évad külföldön.

A (z) This Is Us 4. évad online élő közvetítése

Az NBC feloldása a 4. évad megtekintéséhez elég egyszerű, még akkor is, ha még nem ismeri a VPN használatát. Csak annyit kell tennie, hogy követi az alább leírt lépéseket:

Így nézheti meg a This Is Us 4. évadot bárhonnan online:

 1. Először jelentkezzen be egy VPN szolgáltatással, amely feloldja az NBC-t. Az ExpressVPN használatát javasoljuk de a NordVPN és a CyberGhost kiváló minőségű, nagy értékű alternatívák.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást vagy böngésző-bővítményt az eszközére (az az eszköz, amelyről meg szeretné nézni a This Is Us 4. évadot az NBC-n).
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban, hogy amerikai IP címet szerezzen. Ez lehetővé teszi az NBC feloldását akkor is, ha külföldön tartózkodik.
 4. Nyissa meg az NBC-t, és jelentkezzen be az amerikai televíziós szolgáltatóval. Ha nincs kábel TV-je, akkor az NBC-hez hozzáférhet a kiválasztott streaming szolgáltatásokon keresztül (ezeket később részletesebben ismertetjük)..
 5. Válassza az NBC élő közvetítést – fel kell oldani! Ha nem, törölje a böngésző cookie-jait. Kipróbálhat egy másik amerikai szervert is, ha az Ön által használt feketelistán szerepel. Alternatív megoldásként további segítségért lépjen kapcsolatba a VPN ügyfélszolgálatával.
  Как да гледате истински детектив онлайн във Великобритания (или където и да е другаде)

Hogyan nézhetem a This Is Us 4. évadot az amerikai tévében

USA zászló

Ez az Us Us 4. évad elérhető az NBC-n. Ha az Egyesült Államokban található és kábeltelevízióval rendelkezik, akkor a 4. évad 4. évének élőben nézheti meg VPN nélkül (bár a magánélet fokozása érdekében még mindig javasoljuk, hogy használjon VPN-t). Választhat az élő közvetítésről az NBC webhelyén vagy alkalmazásán keresztül.

A kábelszolgáltatóval történő bejelentkezéshez csak a kábel e-mail címét vagy felhasználónevét és jelszavát kell megadnia. Vegye figyelembe, hogy a kábel TV-bejelentkezés csak az NBC csatornán történő élő közvetítéshez szükséges. Lehetőség van nézni Ezek vagyunk mi 4. évad a felzárkóztatáshoz bejelentkezés nélkül (de továbbra is szüksége lesz VPN-re).

Ha még nem rendelkezik kábel-TV-vel, akkor továbbra is élőben nézheti az NBC-t számos népszerű streaming szolgáltatáson keresztül. Ide tartozik az AT&T TV Now (50 USD / hó), FuboTV (54,99 USD / hónap), Hulu Live TV-vel (44,99 USD / hónap), PlayStation Vue (49,99 USD / hónap), Sling TV (25 USD / hónap) és YouTube TV (49,99 USD / hónap). ).

A fenti szolgáltatások mindegyike földrajzilag korlátozott. Ez azt jelenti, hogy külföldről történő megfigyeléshez szüksége van egy amerikai szerverhez csatlakoztatott VPN-re. A jó hír az, hogy az összes fent említett, a legnépszerűbb streaming szolgáltatás ingyenes próbaverziót tartalmaz. Még ennél is jobb, ha az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja mindennel, teljesen kockázatmentes..

Hol máshol nézhetem ezt az online internetet?

Ez a Us Us 4. évad szerepel a NBC premierjén, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy vár egy darabig, hogy bárhol máshol megnézhesse. Van azonban néhány lehetőség, ha szeretne felzárkózni az 1. és 3. évszakra:

UK

uk zászló

Az Egyesült Királyság nézői ezt megtehetik néz Ezek vagyunk mi 1. és 2. évad Amazon Prime (Havonta 7,99 £, de van egy 30 napos ingyenes próbaverzió). Sajnos a 3. évadot még nem tették elérhetővé, ami azt jelenti, hogy a 4. évad egy ideje nem kerül bevonásra. A This Is Us első évadja a Channel 4 csatornán is megjelent, mielőtt váltott volna a More4-re a 2. évadra. Mint az Amazon Prime-ra is, a 3. évad még nem vált a More4-re. Ezen szolgáltatások bármelyikének külföldről (az Egyesült Királyságon kívüli) történő használatához brit IP-cím szükséges..

  Как да гледате Supernatural Season 15 онлайн безплатно отвсякъде

Kanada

kanadai zászló

A Netflix Kanada a Netflix egyetlen régiója, amely rendszeresen frissíti a This Is Us rendszert. Tekintettel az 1. évadra, 2024. szeptemberben, a 2. évadra 2024. szeptemberben, valószínű, hogy a 3. évad 2024. szeptemberben kerül hozzáadásra. Ez azt is jelenti, hogy a This Is Us 4. évad valószínűleg még mindig távol van.

A Netflix Canada előfizetései havi 9,99 USD-tól kezdődnek. Az új ügyfelek számára azonban 30 napos ingyenes próbaverziót kínálnak. A Netflix feloldását nehéz feloldani, tehát ha külföldön szeretné megnézni a Netflix Canada-t, akkor megfelelő VPN-re van szüksége Kanadában található szerverekkel.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztráliai This Is Us néző fő helyszíne a 10. hálózat. Ha Ausztráliában tartózkodik, megnézheti a This Is Us első két évszakát a Network 10 online felzárkóztató szolgáltatásán, a 10play-en keresztül. Mi több, ingyenesen nézheti élőben és igény szerint. Van egy fizetett, hirdetésmentes lehetőség is (havonta 9,99 USD), amely hozzáférést biztosít az új műsorokhoz, mielőtt a 10-es hálózatról beilleszkednének. A 10play webhely földrajzilag korlátozott, ami azt jelenti, hogy ausztrál IP-címre van szüksége a külföldi feloldáshoz..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a This Is Us 4. évad megtekintéséhez?

Sajnos, a This Is Us 4. évadot csak az NBC-n fogják sugározni, kezdve. Előfordulhat, hogy több hónap múlva jön létre bármely más platform. Az NBC-tartalom régiónként zárolva van, ami azt jelenti, hogy sok ingyenes VPN-nek nehézségei vannak annak feloldásához. Valójában a legtöbb ingyenes VPN küzd annak érdekében, hogy megkerülje a Netflix és az Amazon Prime Video földrajzi korlátozásait. kívül, az ingyenes VPN-k nem alkalmasak az élő közvetítésre. A szerver lassú sebessége és a gyakori pufferelés megnehezíti bármi megfigyelését (például a This Is Us 4. évadját) megszakítás nélkül..

A VPN-ket nemcsak a teljesítmény problémái jelentik. Miután kipróbálta a minőségi fizetett VPN-t, észre fogja venni, hogy mennyi szolgáltatás kínál ingyenes VPN-t. Bár több egyidejű kapcsolat vagy 24 órás élő csevegés támogatása nem feltétlenül szükséges az Ön számára, törekednie kell egy magas szintű biztonságot nyújtó VPN-re. Ennek magában kell foglalnia a titkosítást, a kill kapcsolót és a szigorú bejelentkezési szabályt. Kevés ingyenes VPN kínál mindezeket. Valójában néhány ingyenes VPN veszélyezteti az online biztonságot az adatok (és a böngészési előzmények) nyomon követésével és azok eladásával.

  Kako gledati Love Island USA putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Mit számíthatunk a This Is Us 4. évadra?

A This Is Us 3. évad fináléja sok megválaszolatlan kérdést hagyott elő. A szerző, Dan Fogelman megerősítette ezt Az NBC felvette Ezek vagyunk mi mert további három évszak, még sok dráma lesz a Pearson család számára. A 4. évad utánfutója bepillantást nyújt a várakozási lehetőségekhez, rengeteg új karaktergel és sok visszacsatolás sorozatával, feltárva a különféle főszereplők múltját.

A Entertainment Weekly interjújában Mandy Moore elmagyarázta, hogy a 4. évad visszacsatolást mutat a 70-es évekre, amikor Rebecca és Jack először kezdtek randevúzni. Arra számíthatunk, hogy Tony és Kate új házba költözik Jack babával, miközben Kevin új filmet fog dolgozni. Többet fogunk látni Randall és Beth származási történetéből is, amikor Philadelphiába költöznek.

Melyik szereplők lépnek vissza a This Is Us 4. évadra?

A legfontosabb szereplők visszatérnek a This Is Us 4. évadra, amit a közösségi médián megosztott fotózás megerősít. Ide tartozik Jack (Milo Ventimiglia), Rebecca (Mandy Moore), Randall (Sterling K. Brown), Kate (Chrissy Metz) és Kevin (Justin Hartley) szeretet. A 4. évad utánfutója ugyanakkor rengeteg új arcot tartalmaz, köztük Jennifer Morrison, M. Night Shyamalan, Asante Blackk, Omar Epps és Marsha Stephanie Blake.

About the author

Comments

 1. k TV (25 USD / hónap) és YouTube TV (49,99 USD / hónap). Ezek a szolgáltatások mindegyike tartalmazza az NBC-t, így élőben nézheti a This Is Us 4. évadát VPN segítségével bárhonnan a világon. Hol máshol nézhetem ezt az online internetet? Ha nem szeretne fizetni egy streaming szolgáltatásért, akkor az NBC webhelyén található This Is Us 4. évad epizódjait ingyen nézheti meg. Azonban, mint korábban említettük, az NBC tartalma csak az Egyesült Államokban érhető el. Ezért VPN-t kell használnia, ha külföldön tartózkodik, hogy hozzáférjen az NBC tartalmához. Az NBC webhelyén kívül más platformokon is elérhető a This Is Us 4. évad. Az Amazon Prime Video, a Google Play és az iTunes mind elérhetővé teszik az epizódokat, de ezek fizetős lehetőségek. UK Az Egyesült Királyságban a This Is Us 4. évadot az Amazon Prime Video-on keresztül lehet megtekinteni. Az Amazon Prime előfizetőinek ingyenes hozzáférést biztosítanak az összes epizódhoz. Kanada Kanadában a This Is Us 4. évadot a CTV-n lehet megtekinteni. Azonban, ha külföldön tartózkodik, akkor VPN-t kell használnia, hogy hozzáférjen az epizódokhoz. Ausztrália Ausztráliában a This Is Us 4. évadot a Network Ten-on lehet megtekinteni. Azonban, ha külföldön tartózkodik, akkor VPN-t kell használnia, hogy hozzáférjen az epizódokhoz. Használhatok egy ingyenes VPN-t a This Is Us 4. évad megtekintéséhez? Bár vannak ingyenes VPN-ek, nem javasoljuk azok használatát. Az ingyenes VPN-ek általában korlátozott sávszélességet és sebességet kínálnak, ami befolyásolhatja az élő közvetítés minőségét. Emellett az ingyenes VPN-ek nem biztosítják a magas szintű adatvédelmet és biztonságot, amelyre szüksége van az online tevékenységeihez. Az ExpressVPN, a NordVPN és a CyberGhost mindegyike kiváló minőségű VPN szolgáltatások, amelyeket ajánlunk az NBC tartalmának feloldásához külföldön. Mit számíthatunk a This Is Us 4. évadra? A This Is Us 4. évada továbbra is a Pearson család életének bemutatására összpontosít. Az előző évadokhoz hasonlóan az új évad is visszatekint a múltba, hogy megértsük a jelenben történő eseményeket. A 4. évadban a főszereplők továbbra is küzdenek a személyes problémáikkal és a családi drámákkal. Melyik szereplők lépnek vissza a This Is Us 4. évadra? A This Is Us 4. évadában visszatérnek a főszereplők, mint például Milo Ventimiglia (Jack Pearson), Mandy Moore (Rebecca Pearson), Sterling K. Brown (Randall Pearson), Chrissy Metz (Kate Pearson) és Justin Hartley (Kevin Pearson). Emellett új szereplők is csatlakoznak a sorozathoz, mint például Jennifer Morrison és Omar Epps. Összességében a This Is Us 4. évada izgalmas és érdekes ford

 2. ), Sling TV (25 USD / hó), YouTube TV (49,99 USD / hó) és az NBC webhelyén vagy alkalmazásán keresztül. Az NBC élő közvetítése azonban csak az Egyesült Államokban érhető el, így VPN használata szükséges a külföldi nézők számára.

  Hol máshol nézhetem ezt az online internetet?

  Az NBC tartalma csak az Egyesült Államokban érhető el, de a This Is Us 4. évadot más országokban is meg lehet nézni. Az Egyesült Királyságban az Amazon Prime Video-on érhető el, Kanadában a CTV-n, Ausztráliában pedig a Network Ten-en. Azonban ezek a platformok is földrajzilag blokkolva vannak, így VPN használata szükséges a külföldi nézők számára.

  Használhatok egy ingyenes VPN-t a This Is Us 4. évad megtekintéséhez?

  Bár vannak ingyenes VPN-ek, nem javasoljuk azok használatát a This Is Us 4. évad megtekintéséhez. Az ingyenes VPN-ek általában korlátozott sávszélességet és sebességet kínálnak, ami befolyásolhatja az előadás élvezetét. Emellett az ingyenes VPN-ek nem biztosítják a megfelelő adatvédelmet és biztonságot, így adatai veszélybe kerülhetnek.

  Mit számíthatunk a This Is Us 4. évadra?

  A This Is Us 4. évada továbbra is követi a Pearson család történetét, és újabb fordulatokkal és meglepetésekkel szolgál. Az évad fókuszában a Pearson család múltja és jelenje áll, és a szereplőknek szembe kell nézniük a múltbeli traumáikkal és döntéseikkel.

  Melyik szereplők lépnek vissza a This Is Us 4. évadra?

  A This Is Us 4. évadában visszatérnek a sorozat főszereplői, mint például Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz és Justin Hartley. Emellett új szereplők is csatlakoznak a sorozathoz, mint például Jennifer Morrison és Omar Epps.

Comments are closed.