Hogyan nézheted meg a This Is Us 4. évadot online bárhonnan

Hogyan nézhetem ezt az USA 4. évének online közvetítését

A This Is Us 4. évad premierje a Szeptember 24-én, 9:00 EST (18:00 PST) az NBC-n. Ha megnézed a This Is Us külföldön (az Egyesült Államokon kívül) nézetet, a következő üzenet jelenik meg:

"Sajnáljuk, ez a videó nem érhető el az Ön tartózkodási helyén."

Ennek oka az, hogy az NBC tartalma régiókhoz kötött, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ugyanakkor nem kell aggódnia! Megmagyarázzuk, hogyan lehet VPN-t használni az NBC és az Ez a Us 4. évad élő közvetítésének feloldásához külföldön.

NBC streaming hiba

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk online megtekintésért. Noha biztosan sok engedély nélküli adatfolyam van, néhány okból nem javasoljuk ezeket. Az első az, hogy tipikusan alacsony minőségűek, amelyek befolyásolhatják az előadás élvezetét. Másodszor, előfordulhat, hogy a megfigyelt jogosulatlan adatfolyamot előzetes figyelmeztetés nélkül levonják. Számos módon megnézheti a This Is Us 4. évadot online. Mint ilyen, nincs szükség nem hivatalos (és megbízhatatlan!) Adatfolyamra.

Az Ez a világot ábrázoló összes platformon földrajzilag blokkolva vannak. Ez azt jelenti, hogy Szüksége lesz VPN-re, ha meg szeretné nézni Ezek vagyunk mi 4. évad külföldön.

A (z) This Is Us 4. évad online élő közvetítése

Az NBC feloldása a 4. évad megtekintéséhez elég egyszerű, még akkor is, ha még nem ismeri a VPN használatát. Csak annyit kell tennie, hogy követi az alább leírt lépéseket:

Így nézheti meg a This Is Us 4. évadot bárhonnan online:

  1. Először jelentkezzen be egy VPN szolgáltatással, amely feloldja az NBC-t. Az ExpressVPN használatát javasoljuk de a NordVPN és a CyberGhost kiváló minőségű, nagy értékű alternatívák.
  2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást vagy böngésző-bővítményt az eszközére (az az eszköz, amelyről meg szeretné nézni a This Is Us 4. évadot az NBC-n).
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban, hogy amerikai IP címet szerezzen. Ez lehetővé teszi az NBC feloldását akkor is, ha külföldön tartózkodik.
  4. Nyissa meg az NBC-t, és jelentkezzen be az amerikai televíziós szolgáltatóval. Ha nincs kábel TV-je, akkor az NBC-hez hozzáférhet a kiválasztott streaming szolgáltatásokon keresztül (ezeket később részletesebben ismertetjük)..
  5. Válassza az NBC élő közvetítést - fel kell oldani! Ha nem, törölje a böngésző cookie-jait. Kipróbálhat egy másik amerikai szervert is, ha az Ön által használt feketelistán szerepel. Alternatív megoldásként további segítségért lépjen kapcsolatba a VPN ügyfélszolgálatával.

Hogyan nézhetem a This Is Us 4. évadot az amerikai tévében

USA zászló

Ez az Us Us 4. évad elérhető az NBC-n. Ha az Egyesült Államokban található és kábeltelevízióval rendelkezik, akkor a 4. évad 4. évének élőben nézheti meg VPN nélkül (bár a magánélet fokozása érdekében még mindig javasoljuk, hogy használjon VPN-t). Választhat az élő közvetítésről az NBC webhelyén vagy alkalmazásán keresztül.

A kábelszolgáltatóval történő bejelentkezéshez csak a kábel e-mail címét vagy felhasználónevét és jelszavát kell megadnia. Vegye figyelembe, hogy a kábel TV-bejelentkezés csak az NBC csatornán történő élő közvetítéshez szükséges. Lehetőség van nézni Ezek vagyunk mi 4. évad a felzárkóztatáshoz bejelentkezés nélkül (de továbbra is szüksége lesz VPN-re).

Ha még nem rendelkezik kábel-TV-vel, akkor továbbra is élőben nézheti az NBC-t számos népszerű streaming szolgáltatáson keresztül. Ide tartozik az AT&T TV Now (50 USD / hó), FuboTV (54,99 USD / hónap), Hulu Live TV-vel (44,99 USD / hónap), PlayStation Vue (49,99 USD / hónap), Sling TV (25 USD / hónap) és YouTube TV (49,99 USD / hónap). ).

A fenti szolgáltatások mindegyike földrajzilag korlátozott. Ez azt jelenti, hogy külföldről történő megfigyeléshez szüksége van egy amerikai szerverhez csatlakoztatott VPN-re. A jó hír az, hogy az összes fent említett, a legnépszerűbb streaming szolgáltatás ingyenes próbaverziót tartalmaz. Még ennél is jobb, ha az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja mindennel, teljesen kockázatmentes..

Hol máshol nézhetem ezt az online internetet?

Ez a Us Us 4. évad szerepel a NBC premierjén, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy vár egy darabig, hogy bárhol máshol megnézhesse. Van azonban néhány lehetőség, ha szeretne felzárkózni az 1. és 3. évszakra:

UK

uk zászló

Az Egyesült Királyság nézői ezt megtehetik néz Ezek vagyunk mi 1. és 2. évad Amazon Prime (Havonta 7,99 £, de van egy 30 napos ingyenes próbaverzió). Sajnos a 3. évadot még nem tették elérhetővé, ami azt jelenti, hogy a 4. évad egy ideje nem kerül bevonásra. A This Is Us első évadja a Channel 4 csatornán is megjelent, mielőtt váltott volna a More4-re a 2. évadra. Mint az Amazon Prime-ra is, a 3. évad még nem vált a More4-re. Ezen szolgáltatások bármelyikének külföldről (az Egyesült Királyságon kívüli) történő használatához brit IP-cím szükséges..

Kanada

kanadai zászló

A Netflix Kanada a Netflix egyetlen régiója, amely rendszeresen frissíti a This Is Us rendszert. Tekintettel az 1. évadra, 2017. szeptemberben, a 2. évadra 2018. szeptemberben, valószínű, hogy a 3. évad 2019. szeptemberben kerül hozzáadásra. Ez azt is jelenti, hogy a This Is Us 4. évad valószínűleg még mindig távol van.

A Netflix Canada előfizetései havi 9,99 USD-tól kezdődnek. Az új ügyfelek számára azonban 30 napos ingyenes próbaverziót kínálnak. A Netflix feloldását nehéz feloldani, tehát ha külföldön szeretné megnézni a Netflix Canada-t, akkor megfelelő VPN-re van szüksége Kanadában található szerverekkel.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztráliai This Is Us néző fő helyszíne a 10. hálózat. Ha Ausztráliában tartózkodik, megnézheti a This Is Us első két évszakát a Network 10 online felzárkóztató szolgáltatásán, a 10play-en keresztül. Mi több, ingyenesen nézheti élőben és igény szerint. Van egy fizetett, hirdetésmentes lehetőség is (havonta 9,99 USD), amely hozzáférést biztosít az új műsorokhoz, mielőtt a 10-es hálózatról beilleszkednének. A 10play webhely földrajzilag korlátozott, ami azt jelenti, hogy ausztrál IP-címre van szüksége a külföldi feloldáshoz..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a This Is Us 4. évad megtekintéséhez?

Sajnos, a This Is Us 4. évadot csak az NBC-n fogják sugározni, kezdve. Előfordulhat, hogy több hónap múlva jön létre bármely más platform. Az NBC-tartalom régiónként zárolva van, ami azt jelenti, hogy sok ingyenes VPN-nek nehézségei vannak annak feloldásához. Valójában a legtöbb ingyenes VPN küzd annak érdekében, hogy megkerülje a Netflix és az Amazon Prime Video földrajzi korlátozásait. kívül, az ingyenes VPN-k nem alkalmasak az élő közvetítésre. A szerver lassú sebessége és a gyakori pufferelés megnehezíti bármi megfigyelését (például a This Is Us 4. évadját) megszakítás nélkül..

A VPN-ket nemcsak a teljesítmény problémái jelentik. Miután kipróbálta a minőségi fizetett VPN-t, észre fogja venni, hogy mennyi szolgáltatás kínál ingyenes VPN-t. Bár több egyidejű kapcsolat vagy 24 órás élő csevegés támogatása nem feltétlenül szükséges az Ön számára, törekednie kell egy magas szintű biztonságot nyújtó VPN-re. Ennek magában kell foglalnia a titkosítást, a kill kapcsolót és a szigorú bejelentkezési szabályt. Kevés ingyenes VPN kínál mindezeket. Valójában néhány ingyenes VPN veszélyezteti az online biztonságot az adatok (és a böngészési előzmények) nyomon követésével és azok eladásával.

Mit számíthatunk a This Is Us 4. évadra?

A This Is Us 3. évad fináléja sok megválaszolatlan kérdést hagyott elő. A szerző, Dan Fogelman megerősítette ezt Az NBC felvette Ezek vagyunk mi mert további három évszak, még sok dráma lesz a Pearson család számára. A 4. évad utánfutója bepillantást nyújt a várakozási lehetőségekhez, rengeteg új karaktergel és sok visszacsatolás sorozatával, feltárva a különféle főszereplők múltját.

A Entertainment Weekly interjújában Mandy Moore elmagyarázta, hogy a 4. évad visszacsatolást mutat a 70-es évekre, amikor Rebecca és Jack először kezdtek randevúzni. Arra számíthatunk, hogy Tony és Kate új házba költözik Jack babával, miközben Kevin új filmet fog dolgozni. Többet fogunk látni Randall és Beth származási történetéből is, amikor Philadelphiába költöznek.

Melyik szereplők lépnek vissza a This Is Us 4. évadra?

A legfontosabb szereplők visszatérnek a This Is Us 4. évadra, amit a közösségi médián megosztott fotózás megerősít. Ide tartozik Jack (Milo Ventimiglia), Rebecca (Mandy Moore), Randall (Sterling K. Brown), Kate (Chrissy Metz) és Kevin (Justin Hartley) szeretet. A 4. évad utánfutója ugyanakkor rengeteg új arcot tartalmaz, köztük Jennifer Morrison, M. Night Shyamalan, Asante Blackk, Omar Epps és Marsha Stephanie Blake.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector