5 legjobb VPN a Zattoo-hoz, így külföldön nézhet (Németországon kívül)

Vessen egy pillantást a Zattoo legjobb VPN-jeire, így külföldről, bárhol a világon megnézheti.

5 legjobb VPN a Zattoo-hoz, így külföldön nézhet (Németországon kívül)

A Zattoo egy internetes adatátviteli platform televíziós csatornák és igény szerinti videotartalmak számára. Nagyjából 20 millió felhasználóval rendelkezik, és Európában a legnagyobb TV-streaming szolgáltatónak tekintik. A németországi FIFA 2006. évi világbajnokságának közvetítéséhez való jogának megszerzése után kezdetben népszerűvé vált, és azóta nem nézett vissza.

Sajnos a Zattoo csak előfizetők számára érhető el Németországban. Ha valahol másutt, például az Egyesült Államokban próbál regisztrálni vagy bejelentkezni a Zattoo-ba, akkor blokkolva vannak a további lépések.. A korlátozás egyetlen módja a VPN használata.

A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN elrejti a valódi helyét azáltal, hogy titkosítja az összes eszközre és a készülékről érkező forgalmat, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül átjárja azt.. A VPN segítségével úgy tűnik, hogy valóban Németországban van, még akkor is, ha Szingapúrból jelentkezik be.

A VPN lehetővé teszi a Zattoo elérését Franciaországból, Kanadából, Ausztráliából, az Egyesült Államokból, Japánból, az Egyesült Királyságból vagy a világ bármely más pontjáról..

Nagyon sok részletbe kerülünk az alább bemutatott szolgáltatókkal kapcsolatban, de ha nem volt ideje elolvasni az egész cikket, itt van a Zattoo számára elérhető legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk. Nem probléma a Zattoo feloldása szinte bárhol, a folyamatos HD streaming sebességgel. Az alkalmazások biztonságosak és személyesek. 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartalmazza.
 2. NordVPN Ennek a költségvetésbarát szolgáltatónak nagy szerver jelenléte van Németországban. Jó sebesség és adatvédelmi szolgáltatások.
 3. CyberGhost Megbízható, alacsony költségű szolgáltató, amely kiválóan alkalmas streamingre. A könnyen használható alkalmazások kezdőbarát.
 4. IPVanish Építette hírnevét feloldó és streaming képességein. Jó sebesség.
 5. PrivateVPN Kicsi, de egyre növekvő hálózat. Lenyűgöző sebesség és magánélet.

A legjobb VPN-k a Zattoo számára

A VPN-szolgáltatások nagyszámban léteznek az interneten, de nem tartoznak ugyanabba a kategóriába. Egyes szolgáltatók sokkal jobban működnek, mint mások, amikor a HD videó streamingjét és valódi tartózkodási helyének titkosítását tartják számon. A döntés meghozatala érdekében összeállítottuk a Zattooval együttműködő legjobb VPN-k listáját. Ezeket a következő tényezők alapján elemezték:

 • A szolgáltatás sebessége és stabilitása, különös tekintettel a HD videó streamingjére
 • Szerverhelyek száma Németországban
 • Képesség a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására
 • Erős titkosítási paraméterek, így tartózkodási helye továbbra is biztonságos
 • Alkalmazások Android és iOS számára
 • Biztosítás az egyidejű csatlakozásokhoz
 • Egyszerű használat

Ezen kritériumok alapján itt található a Zattoo legjobb VPN-jeinek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2024. januárUnblocks ZattooTesztelt 2024. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb VPN. Bevált képessége van a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására; néhány kompatibilis streaming szolgáltatás a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer, az ESPN, a Fox és a Sky, többek között. Ez a szolgáltató katonai titkosítást használ, hogy tartsa rejtett helyét, és egyszerűen használható alkalmazást kínál. Ideális azoknak a felhasználóknak, akik minimális zavart akarnak.

Az ExpressVPN szerverhálózata szétszórtan szerte a világon. Jelenleg több mint 3000 szervert kínál 94 országban, és Németország szerepel a listán. Az alkalmazás intuitív funkciói tartalmazzák az „intelligens hely” beállítást, amely javasolja az Ön számára legmegfelelőbb kiszolgálót. Ez segít felszabadítani az internetes szerencsejátékokat és a Bundesliga streamingjét.

A titkosítási szabványok csúcsminőségűek. A vállalat az OpenVPN-t 256 bites AES-CBC-vel használja alapértelmezésként, a HMAC hitelesítéssel és a tökéletes továbbító titokkal. Az Internet kill kapcsolót minden csomag tartalmazza, és további biztonsági rétegként működik. Ez azt jelenti, hogy az Ön adatai biztonságosak lesznek, és minden hackertől biztonságosan el vannak rejtve.

Az ExpressVPN házirendje nem tárol semmilyen részletes felhasználói adatot. Van egy kevés nem azonosító metaadat-megőrzés, például a népszerű szerverek és a csatlakozás ideje, de az egyes IP-címeket nem fogják elfogni.

Egyetlen előfizetés egyidejűleg három eszközhöz biztosít hozzáférést. Rendelkezésre állnak Android és iOS alkalmazások, valamint asztali kliensek Windows és MacOS rendszerekhez. Az ExpressVPN alkalmazást kínál néhány wifi útválasztóhoz. A VPN kihasználásával az útválasztón automatikusan a rendszer titkosítja az összes csatlakoztatott eszköz forgalmát, így nem kell minden egyesre telepítenie a natív alkalmazást..

Előnyök:

 • A szerver sebessége nagyszerű a HD streaminghez és a gyors letöltéshez
 • Szupergyors streaming szervereket működtet a frankfurti Darmstadtban & Nürnberg feloldja a legtöbb német streaming webhelyet
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • A geo-lock webhelyek széles skáláját feloldja, pl. Netflix
 • Jól megtervezett mobil és asztali alkalmazások
 • 24/7 élő chat támogatás
  Hogyan nézheted meg a Jersey Shore Family Vacation 3 játékot bárhonnan online

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználók speciális konfigurálása egy kicsit korlátozott

A ZATTOO LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Szupergyors és megbízható választás, amely feloldja a Zattoo szolgáltatást és az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflixet is & Hulu. Kiváló HD formátumú streaminghez. Legfontosabb adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások, és nem tartanak naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található az ExpressVPN áttekintése.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a ZattooTests 2024 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN nagyon jó választás, ha Európában gyors, megbízható szervereket keres, amelyek zökkenőmentesen működnek a HD videóval. Ez a szolgáltató rendkívül kedvező árú, és nem tesz veszélyt olyan dolgokra, mint a sebesség, a stabilitás és a könnyű használat.

A panamai központú cég jelenleg több mint 5100 szervert kínál 60 országban. Rengeteg lehetőség van a német szerverek esetében. Bebizonyosodott, hogy a NordVPN együttműködik a Netflix-szel, és egyike azon kevés szolgáltatóknak is, amelyek Kínában működnek a felhasználók számára. Az asztali kliensen belül van egy szerverrekord, amely megmutatja az aktuális késleltetést és a szerver terhelését, így kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

A NordVPN egy teljesen logless VPN szolgáltatás példája – a vállalat nem tárol felhasználói adatokat, és nem találkoztunk ennek a szabálynak a megsértésével. Szervereit néhány alkalommal elkobozták, de rajtuk semmit sem találtak. Ezért méltányos azt mondani, hogy tartózkodási helyed rejtett marad. Az összes internetes forgalmat 256 bites AES titkosítással és 2 048 bites DH kulcsokkal biztosítjuk. A DNS szivárgás elleni védelem engedélyezve van, és egy Internet kill kapcsolót tartalmaz.

Rendelkezésre állnak Android és iOS alkalmazások, valamint asztali kliensek Windows és MacOS rendszerekhez. Lehetőség van a VPN beállítására Linux számítógépeken és útválasztókon; a részletes útmutatók elérhetők a NordVPN weboldalon. Egyetlen előfizetés hozzáférést biztosít hat eszközhöz egyszerre. Ha azonban beállítja az útválasztón, akkor ez csak egynek számít.

Előnyök:

 • Kiváló lehetőség a torrent és a streaming számára
 • A hatalmas szerverhálózat, amely 255 szervert üzemeltet Németországban, könnyen feloldja a Zattoo és számos más streaming webhely feloldását külföldön
 • Rengeteg gyors és stabil szerver közül választhat
 • Alkalmazások az összes főbb mobil és asztali platformhoz
 • Legfelső szintű titkosítási szabványok DNS szivárgásvédelemmel
 • A hasznos csevegőszolgálat éjjel-nappal működik

Hátrányok:

 • Csak egy helyhez csatlakozhat, nem pedig egy szerverhez

HASZNÁLATI KÖLTSÉGVETÉS: A NordVPN nagy érték. Nagyon jó lehetőség, amely jól működik a Zattoo-val. Lehetővé teszi akár 6 egyidejűleg csatlakoztatott eszközt. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a ZattooTests 2024 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Románia-központja CyberGhost helyet szerepel a listánkban azután, hogy az elmúlt évben folyamatos erőfeszítéseket tett termékeink fejlesztésére. A társaság, amelyet az izraeli Crossrider cég körülbelül egy évvel ezelőtt megvásárolt, az egyik legnépszerűbb VPN video streaming szempontból. Párosítja ezt egy nagy kiszolgáló-választással, határozott titkosítással és egy könnyen használható felülettel.

Jelenleg ez a szolgáltató több mint 3800 szerverhez fér hozzá 60 országban, beleértve Németországot. A CyberGhost a legtöbb streaming szolgáltatással működik, beleértve a Netflix-et, a Hulu-t és a BBC iPlayer-t. A sebesség gyors és a HD videó streaming következetes, észrevehető késés nélkül. Ez a szolgáltatás egy csomó további biztonsági funkcióval érkezik, beleértve egy blokkolót, a rosszindulatú programok elleni védelmet és a nyomkövetés elleni védelmet, pótdíj nélkül.

Az összes forgalmat alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítás biztosítja az OpenVPN protokollon. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót és a tökéletes előremeneti titkot. A társaság Romániában történő regisztrációja azt jelenti, hogy a magánélet szempontjából megnyugtató kötelező adatmegőrzési törvények hatálya alá tartozik..

A fizetett előfizetés lehetővé teszi egyidejű hozzáférést hét eszközhöz egy csomagban. A vállalat támogatja az Androidot és az iOS-t is, és ott van natív szoftver a Windows és a MacOS számára is. Kézi konfigurálás lehetséges Linux és útválasztók választéka esetén.

Előnyök:

 • Zökkenőmentesen továbbítja a HD videókat
 • Költségvetési szolgáltató, amely több mint 500 szervert üzemeltet Németországban
 • Szerencsére felszabadít egy sor földrajzilag korlátozott tartalmat
 • Az alkalmazások nagyszerűek a kezdők számára
 • Erős titkosítás és szilárd adatvédelmi politika
  A biztonságos törlés a merevlemezről, az SSD-ről vagy a mobiltelefonról

Hátrányok:

 • Együttműködik a Zattoo-val, de nem engedi fel az összes főbb streaming-oldal feloldását

ALKALMAZOTTOK VÁLASZTÁSA: A CyberGhost egy egyszerű beállítással rendelkezik. Költségvetési választás. Jó a magánélet és a biztonság szempontjából. A Zattoo HD videóban történő megbízható streamingje. Hit és hagyja ki a kapcsolatot más népszerű streaming webhelyekkel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a ZattooTests 2024 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

USA-központú IPVanish kiterjedt tesztelésünk során szilárd jóváhagyást kapott a gyors sebességért. Ugyancsak nem túl drága, és könnyen továbbítania kell a HD videókat, mindezt miközben tartózkodási helyét eltakarja.

Az írás idején ez a szolgáltató több mint 1300 szervert kínál 75 helyszínen világszerte, beleértve Németországot. Néhány elérhető streaming szolgáltatás a BBC iPlayer, a HBO Now, az Amazon Prime Video és a Sling TV.

Az IPVanish betartja a nulla adattárolás belső politikáját. Biztosítja az internetes forgalmat 256 bites titkosítással az OpenVPN protokollon alapértelmezés szerint, SHA512 hitelesítés és DHE-RSA 2.048 bites kulcscsere a tökéletes előre titoktartással.. Ez utóbbi szolgáltatás azt jelenti, hogy még ha fiókját is veszélybe sodorják, az összes korábbi internetes munkamenet titkosítva és biztonságban marad. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza.

Az IPVanish lehetővé teszi, hogy tíz eszköz csatlakozzon egyszerre. Ez a leggazdagabb a listán szereplő szolgáltatók között, és szilárd oka lehet a szolgáltatás választásának. Ez a szolgáltató különösen népszerű a Kodi felhasználók körében, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányító-barát Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, és vannak asztali szoftverek a Windows és a MacOS számára. Az IPVanish manuálisan konfigurálható Linux és néhány útválasztóval, és a részletes útmutatók elérhetők online.

Előnyök:

 • 50+ gyors szervert működtet Németországban
 • Jól működik a Kodi eszközökkel
 • Jó feloldási képességek és folyamok HD sebességgel
 • Az erős titkosítás biztonságosabbá teszi az alkalmazásokat

Hátrányok:

 • Nem fogja megbízhatóan feloldani a Netflix, Hulu-t
 • Mi inkább az élő csevegési támogatási lehetőséget részesítjük előnyben

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. A Kodi és az Amazon Fire Stick felhasználók kedvence, amely a Zattooval is megtalálja a jeleket. A túlterhelt hálózat jó sebességet ér el. Nagyszerű családok számára. Megteheti egy élő támogatási lehetőséggel. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a ZattooTests 2024 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN eredetileg úgy tervezték, hogy kiszolgálja a szenvedélyeket, tehát mind a sebesség, mind a helymegkerülő technika számára készül. A kiszolgálók kissé kisebb listája van, mint a listán szereplő többi ajánlott VPN-szolgáltatónak, de ez nem engedi, hogy ez megakadályozza a szolgáltatást. Összesen 100 szerver működik 56 országban, beleértve Németországot is.

A PrivateVPN könnyen feloldja a video stream-eket. A földrajzilag korlátozott médiaszolgáltatók közül néhány, amellyel együttműködik, a Netflix, a BBC iPlayer és az ITV Hub, ám még sokkal több. A Zattoo feloldása nem lesz probléma. Átfogó felhasználói áttekintésünk kimutatta, hogy a PrivateVPN ténylegesen a teljesítmény és a biztonság szempontjából megegyezik a többi ajánlott VPN-sel.

256 bites AES titkosítást használ, valamint az OpenVPN protokoll tökéletes előremeneti titkosságát. Nem tárol felhasználói naplókat és nem vesz részt az adatbányászatban.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. A Linux és az útválasztó konfigurálása szintén lehetséges. Az egyetlen előfizetés hat eszköz számára lehetővé teszi egyidejű csatlakozást.

Előnyök:

 • Két gyors kiszolgálót üzemeltet Frankfurtban és 1 Nurmenbergben, nincs probléma a Zattoo feloldásának és még sok más számára
 • Nagyon jó a földrajzi blokkok megkerülésében és a cenzúrában
 • Gyors kiszolgálók, amelyek szintén remekül a streaming webhelyek biztonságos és magántulajdonú feloldásának feloldásához

Hátrányok:

 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni
 • Kicsi, de növekvő szerverhálózat
 • Az élő csevegés nem éjjel-nappal

NAGY SZÁM: A PrivateVPN állandóan megbízható. Szilárd előadó a torrent, P2P és általános felhasználási célokra. A sebesség meglepően jó volt a piac ezen végén. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

  Hogyan állítson be VPN-t az intelligens TV-hez négy egyszerű lépésben

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal – takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használnék egy ingyenes VPN-t a Zattoo feloldásához?

A Zattoo földrajzilag korlátozott a felhasználók számára, néhány ország kivételével. A társaság nagyon komolyan veszi ezt az elkötelezettséget, és mindent megtesz annak érdekében, hogy blokkolja az összes olyan kapcsolatot, amely feltételezhetően nincs benne az engedélyezett országok listájában. Az ingyenes VPN-ket nagyobb valószínűséggel blokkolják, mint a prémium társaikat, így korábban frusztrált lehet.

Megértjük, hogy az ilyen szolgáltatások természetükben vonzóak, mivel nem igényelnek hosszú távú elkötelezettséget, és csak a hozzáférés előtt kérhetnek e-mail címet. De vegye figyelembe a kiváló szolgáltatás igényeit egy nagy csipet sóval. Az ingyenes VPN-k hamis hírnevet élveznek az adatok ellopása és megtámadása miatt, lassú sebességgel, gyenge titkosítással, kis szerverhálózatokkal és adatkapcsolatokkal.

A Zattoo megbízható streamingjéhez olyan szolgáltatóra van szüksége, aki nem próbál gyorsat szerezni. Az ingyenes VPN-k nem csinálják a kivágást. A nap végén regisztrált vállalkozásaik vannak, és pénzüknek pénzt kell keresniük. Legyen felkészülve sok bosszantó hirdetésre és más invazív funkciókra. Nagyon valószínű, hogy rosszindulatú program is megfertőződik, vagy hogy böngészési adatait harmadik félnek értékesíti.

Javasoljuk, hogy kerülje a ingyenes VPN-ket. A legjobb, ha néhány dollárt fektet be, és fizetett VPN szolgáltatást szerez a nyugalom érdekében.

Hibaüzenetet kapok a Zattoo-hoz. Mit tegyek tovább??

A Zattoo megbízható stream-elküldésének egyetlen módja a németországi bejelentkezés (vagy legalább egy német IP-címmel).

A Zattoo nem támogatott helyről való elérésére tett kísérletekkel a következő hibaüzenetet üdvözöljük:

“A Zattoo nem érhető el az Ön országában”

5 legjobb VPN a Zattoo-hoz, így külföldön nézhet (Németországon kívül)

A Zattoo előfizetők ezt az üzenetet is látják, ha külföldön próbálnak bejelentkezni. Nem számít, ha egy támogatott országban regisztrált-e a szolgáltatásra, az irányelv ugyanaz. Ha folytatni szeretné a streaming-t, VPN-t kell vásárolnia. Csak jelentkezzen be a listán szereplő egyik ajánlott szolgáltatóra, hamisítsa el tartózkodási helyét, és dőljön hátra, hogy megnézze kedvenc tartalmát.

Hogyan regisztrálhatok a Zattoo-ra a világ bármely pontjáról?

A Zattoo szűrői automatikusan lefagynak, ha nem német IP-címet észlelnek. Ha azonban először regisztrál VPN-t, és hamisítja a tartózkodási helyét Németországba, akkor regisztrálhat egy fiókot.

A Zattoo freemium verziója elsősorban a német televízióra és egy maroknyi igény szerinti videotartalomra korlátozza műsorát. A csatornák nézéséhez minden alkalommal be kell jelentkeznie egy VPN-re.

Összefüggő: A legjobb VPN-ek Németország számára

Ha azonban frissíteni szeretne a Zattoo Premium-ra, a cég kínál kezdeti 30 napos ingyenes próbaverziót. Ügyfélszolgálati oldala szerint regisztrálhat olyan jelentős hitelkártyával, mint a Visa vagy a Mastercard, amelyet a világ bármely pontján kiállítanak, és nem feltétlenül Németországból. Egyéb elérhető fizetési mechanizmusok a PayPal és a közvetlen banki átutalás.

Milyen tartalmat továbbíthatok a Zattoo-on?

A Zattoo egy csomó élő tartalmat kínál, beleértve a televíziós csatornákat, valamint az igény szerinti videókat is. Néhány népszerű csatorna és cím:

 • ProSieben
 • SAT1
 • Spiegel TV
 • Agyaggalambok
 • A Blues Brothers legjobbjai
 • Gyerek dolog
 • Sarki misszió
 • Scrooge Blumarine

Miért van a Zattoo földrajzi korlátozása??

A Zattoo üzleti modellje az eredeti tartalom készítőitől és a sugárzott csatornáktól történő licencvásárlási jogok megvásárlására irányul. Ezeket a jogokat tárgyalják annak alapján, hogy bizonyos országokban hozzáférést biztosítsanak a felhasználók számára. Ha platformot nyitna meg minden felhasználó számára, ez különféle megállapodások megsértését jelentené, súlyos büntetésekhez és kötelességekhez vezetve. Ezért kénytelen korlátozni a szolgáltatásokat, hasonlóan a Netflix és a Hulu működéséhez.

Zattoo streaming az Amazon Fire Stick, a Chromecast, az Android Box és az Apple TV segítségével

A PC-k, Mac-ek, iOS-eszközök és Android-eszközök kivételével a Zattoo kompatibilis az olyan eszközökkel, mint az Apple TV, az Android TV, az Amazon Fire TV, az Amazon Fire Stick, az Xbox One és néhány intelligens TV alkalmazás is..

Ezek az eszközök nem kínálnak natív támogatást a VPN-alkalmazásokhoz; ennélfogva nincs mód a szoftverek letöltésére és az adatfolyam elindítására. Ennek ellenére vannak módok a probléma megoldására.

A VPN-támogatás elnyerésének egyik módja az, ha egyet konfigurál egy virtuális útválasztóra – ez lehetséges, mert minden számítógép, amely rendelkezik wifi kártyával, saját wifi jeleit is továbbíthatja, hasonlóan ahhoz, hogy az okostelefonok hogyan állíthatnak be wifi hotspotokat.

Előfordulhat, hogy elolvassa az oktatóanyagokat a VPN beállításához a virtuális útválasztón Windows és Mac eszközökhöz.

Ha VPN-t szeretne telepíteni a Chromecastra, akkor olvassa el útmutatónkat, hogyan kell ezt csinálni.

A fizikai útválasztón VPN-t is beállíthat, ha a firmware támogatja. Az egyik ilyen firmware a DD-WRT, egy ingyenes és nyílt forráskódú opció, amely router modellek széles skáláján működik. További információ a DD-WRT-ről és a legjobb VPN-kről itt. A prémium VPN szolgáltatók oktatóanyagokat kínálnak az egyes alkalmazások beállításához az útválasztókban; további részleteket az egyes webhelyeken találnak.

Hasznos Linkek:
Hogyan telepítsünk VPN-t egy Amazon Fire Stick / Fire TV-re
A legjobb VPN-k az Amazon Fire Stick / Fire TV számára
A legjobb VPN-ek az intelligens TV-k számára 2024-ban

About the author

Comments

 1. álóknak, akik szeretnének hozzáférni a Zattoo szolgáltatásához külföldről. Az ExpressVPN a legjobb választás a Zattoo feloldásához, mivel biztosítja a folyamatos HD streaming sebességét és a biztonságos alkalmazásokat. A 30 napos pénz-visszatérítési garancia további biztonságot nyújt a felhasználóknak. Az ExpressVPN mellett a NordVPN, a CyberGhost, az IPVanish és a PrivateVPN is jó választás lehet a Zattoo eléréséhez. A VPN használata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol a világon élvezhessék a Zattoo szolgáltatásait, és élvezhessék a televíziós csatornák és az igény szerinti videotartalmak széles választékát.

Comments are closed.