Най-добрите VPN мрежи за деблокиране на Sling TV от всяка точка на света

Най-добрите VPN мрежи за деблокиране на Sling TV от всяка точка на света

Какво е Sling TV? Защо не мога да гледам Sling TV в чужбина?

Sling TV беше представена за първи път на Consumer Electronics Show през 2015 г. Опита се да допълни услуги като Netflix и Hulu, като предлага канали на живо като BBC America, CNN, Travel Channel и широка гама от спортове на живо като FOX Sports и ESPN. Услугата навлиза в нарастващия пазар за режещи кабели, от който Hulu с Live TV, YouTube TV, PlayStation Vue, DirecTV Now и други вече са част.

Въпреки това, за разлика от Netflix, Sling TV не е достъпен по целия свят. Услугата се предлага само на жители в САЩ – следователно ще ви трябва местен IP адрес, за да се регистрирате и предавате съдържание.

Ако се опитате да стигнете до сайта на Sling TV от IP адрес извън САЩ, вероятно ще бъдете посрещнати със следното съобщение:

“ГРЕШКА.

Заявката не можа да бъде удовлетворена.

Разпределението на Amazon CloudFront е конфигурирано да блокира достъпа от вашата страна. “

Няма значение дали първоначално сте се регистрирали за Sling TV от САЩ и сега се опитвате да гледате съдържание от друга част на света. Политиката е същата. Най-лесният начин да деблокирате Sling TV е с помощта на VPN.

Ако нямате време да прегледате всички подробности в тази статия, ето ги нашите най-добри колекции от VPN разблокиране на Sling TV извън САЩ:

 1. ExpressVPN Нашият първи избор. Бързите и надеждни сървъри отблокират Sling TV и множество други популярни стрийминг услуги. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Бюджетен доставчик, който не пести от бързина, сигурност или поверителност. Лесни за използване приложения за повечето платформи.
 3. CyberGhost Постигнахме някои от най-добрите скорости на потока в нашето тестване. Страхотен всеобхватник на ниска цена.
 4. IPVanish Изпълнява се добре по отношение на скоростта и надеждността на потока. Сигурен и предпочитан от потребителите на Kodi.
 5. VyprVPN Добра скорост, сигурност и надеждност на потока, но не най-евтиният вариант тук.

Как да използвам VPN за деблокиране на Sling TV?

Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство, и го тунелира чрез избран от вас посреднически сървър. Изглежда, че имате достъп до мрежата от място извън настоящия си град. Софтуерът също прави много трудно за доставчиците на интернет услуги, хакерите и агенциите за наблюдение да наблюдават поведението ви в интернет.

Регистрирането и използването на VPN е напълно законно. Милиони хора по света имат достъп до мрежата чрез VPN и те не нарушават никакви закони, като го правят.

Свързани: Как да получите IP адрес в САЩ с VPN.

Най-добрите VPN за отблокиране на Sling TV

В този раздел ще ви преведем списък на това, което смятаме за най-добрите VPN мрежи за Sling TV безупречно. Те са класирани по следните фактори:

 • Скорост и стабилност на обслужването
 • Голям брой местоположения на сървъри в САЩ
 • Силни стандарти за криптиране
 • Възможност за деблокиране на ограничено съдържание
 • Приложения за Android и iOS
 • Лесна употреба

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2024Unblocks Sling TVTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN силно се препоръчва, тъй като това е бърз и ефективен продукт, който комбинира сигурни протоколи за криптиране с добре проектиран продукт. Лесно е да се настрои и няма много време за престой.

Компанията оперира над 3000 сървъра, разпространени в 94 страни. В САЩ има опции за 20 места, въпреки че ExpressVPN не посочва колко сървъри са разположени там. Намирането на подходяща връзка не би трябвало да е проблем.

Ако неприкосновеността на личния живот е това, което търсите, тогава трябва да сте спокойни, че ExpressVPN не съхранява никакви дневници за трафик. Има малко задържане на метаданни, по-специално датата (а не времето) на връзка, избора на местоположението на сървъра и използваната обща честотна лента. Вашият индивидуален IP адрес няма да бъде записан.

  Крайното ръководство за поверителност на Instagram

Компанията е със седалище на Британските Вирджински острови – което означава, че не подлежи на задължителни закони за запазване на данни и извън юрисдикцията на западните правителствени агенции.

ExpressVPN използва 256-битов AES-CBC като протокол за криптиране по подразбиране, както и HMAC автентификация и перфектна предни секретност. Включен е превключвател за интернет убийство, който компанията нарича „мрежово заключване“. Тази функция временно спира целия уеб трафик, ако връзката падне.

Ако търсите други случаи на използване, ще се радвате да знаете, че Express също може да отключи съдържание в Netflix. Подобно е съвместим както с Hulu, така и с BBC iPlayer.

Има приложения както за Android, така и за iOS, което дава възможност да предавате Sling TV директно на телефона си извън САЩ. Включена е и поддръжката на работния плот за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Сървърите в 20 града в САЩ могат да деблокират Sling TV от почти навсякъде
 • Скоростите са идеални за HD стрийминг и бързо изтегляне
 • Висококачествените функции за криптиране, сигурност и поверителност са стандартни
 • Също така деблокира Netflix, Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Широка гама от приложения – Windows, MacOS, Android, iOS, Linux и някои Wi-Fi рутери
 • Поддръжка на чат на живо 24/7

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от другите услуги

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА СЛИНГ ТВ: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Супер бърз и надежден избор, който деблокира Sling TV и всички основни стрийминг услуги, включително Netflix & Hulu. Чудесен за стрийминг в HD. Най-важни функции за поверителност и сигурност и не поддържа никакви регистрации. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Ето нашия преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта – вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира Sling TVTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е друга премия VPN услуга и съществува вече от десетилетие – свидетелство за солидния продукт, който предлага.

Той е подобен на IPVanish по смисъла, че предлага истинска политика за нулева регистрация – няма задържане на информация, свързана с потребителски сесии, трафик или времеви отметки.

Компанията оперира с 5111 сървъри в 60 държави – над 1700 от тях са разположени в Съединените щати. Можете също да изберете един специално за видео стрийминг – Nord е една от редките VPN компании, които бифуркация сървъри според техните специалности.

Услугата е в състояние да скрие забраната за VPN на Netflix, както и да отключва съдържание както от Hulu, така и от BBC iPlayer.

Стандартите за шифроване няма да ви подведат. Компанията използва 256-битовия AES протокол по подразбиране, съчетан с 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от теч е активирана.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Над 1700 сървъри в САЩ могат да деблокират Sling TV и почти всичко
 • Скоростите са достатъчно бързи за HD стрийминг
 • Превъзходна защита и поверителност
 • Лесни за използване приложения за всички основни платформи
 • Обслужване на клиенти на разположение чрез 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Приложението за настолни компютри работи добре, но може да направи някои актуализации

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добър избор на стойност. Страхотна опция, която работи надеждно с Sling TV и най-популярните сайтове за стрийминг. Свързва до 6 устройства едновременно. Приложението не предлага избор на смяна на сървър 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира Sling TVTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost поддържа, че не регистрира поведението на потребителите и навиците си на сърфиране, така че би трябвало да облекчи опасенията за поверителност и анонимност. Той също е със седалище в Румъния, което означава, че не е подчинен на никакви задължителни закони за запазване на данни. Като каза това, наскоро компанията беше придобита от друга фирма, така че това може да промени условията за ползване. Ще поддържаме нашите читатели актуализирани.

Има над 3700 сървъри, разпространени в целия свят, като повече от 742 от тях са в Съединените щати, така че достъпът до Sling TV не би трябвало да е проблем.

  Най-добрите VPN за Android (платени и безплатни) и как да ги настроите

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

VPN услугата не работи с Netflix, но е съвместима с iPlayer на BBC.

Що се отнася до стандартите за криптиране, CyberGhost използва 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, заедно с 2,048-битови RSA ключове и MD5 HMAC удостоверяване. Включен е превключвател за интернет убийство.

Професионалисти:

 • Над 700 сървъра в САЩ заобикалят повечето гео ограничения и деблокират Sling TV
 • Опция с ниска цена с приложения за начинаещи
 • Впечатляваща скорост и скорост на изтегляне
 • Оценява високо по отношение на сигурността и поверителността
 • Надеждна и знаеща 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Потребителите на захранване може да оплакват липсата на разширени опции за конфигуриране

ИЗБОР НА НАЧАЛНИЦИТЕ: CyberGhost е лесен за използване. Бюджетен избор за Sling TV. Добър за поверителност. Предава HD видео надеждно. Ударете и пропуснете връзки с популярни стрийминг сайтове. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира Sling TVTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е със седалище в САЩ и отговаря на всички изисквания, когато става въпрос за бърз и здрав VPN, който няма да наруши поверителността ви. Има политика изобщо да не съхранява никакви данни – има само миниатюрен плъзгач, когато акаунт е регистриран за първи път. След това няма подробности за времевите марки, предпочитанията на сървъра или използваната честотна лента.

IPVanish се нарежда добре за поточно видео, тъй като предлага сървъри, оптимизирани за скорост, стабилност и сигурност. В световен мащаб той работи над 1300 сървъра с колосални 650, присъстващи само в САЩ.

Стандартите за криптиране са доста добри. Използва 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битова обмяна на ключове с перфектна секретност напред. Последната функция означава, че при малко вероятния сценарий, че акаунтът ви е компрометиран, хакерите все още няма да могат да събират информация от минали уеб сесии. По подразбиране е включен превключвател за интернет убийство.

IPVanish не отключва гео ограничено съдържание в Netflix или Hulu, но го прави лесно за BBC iPlayer на BBC.

Има приложения както за iOS и Android, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Много потребители го намират за отличен вариант за Kodi, тъй като им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсва клавиатура и мишка.

Професионалисти:

 • С около 650 американски сървъра може да деблокира почти всеки стрийминг сайт с висока скорост на HD
 • Избран фаворит сред потребителите на Fire TV Stick и Kodi с дистанционно управление
 • Позволява ви да свържете 10 устройства наведнъж
 • Основни съображения за сигурност и поверителност

Недостатъци:

 • Претенции 24/7 подкрепа, но билетите могат да отнемат ден или два
 • Съперниците могат да отблокират повече стрийминг сайтове

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish има голяма мрежа от сървъри и добре се справя с множество връзки. Лесен за използване и предпочитан от потребители, които се нуждаят от високи стандарти за поверителност. Работи със Sling TV, но не може да отблокира толкова поточни услуги, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyperVPNДеблокира Sling TVTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN запазва някои данни – по-специално „IP адрес на потребителя, IP адрес на VyprVPN, използван от потребителя, време за стартиране и спиране на връзката и общ брой използвани байтове“.

Въпреки това, компанията съхранява цялата информация за 30 дни, която да използва за целите на отстраняването на неизправности. Няма съобщени случаи на попадане на данни в грешни ръце. Компанията управлява собствените си цели центрове за данни – за разлика от отдаването под наем от трети доставчици. Всички връзки са криптирани от OpenVPN протокол, 256-битово AES криптиране, 2,048-битови RSA ключове без перфектна предна секретност и SHA256 удостоверяване.

VyprVPN включва превключвател за интернет убийство по подразбиране, което означава, че интернет трафикът ще бъде временно спрян, ако връзката падне.

  Най-добрите VPN мрежи за Vuze за бързи, безопасни поредици

Срещу допълнителна такса потребителите могат да се възползват от протокола Chameleon ™, което допълнително обезсмисля връзката ви и още повече затруднява вашия интернет доставчик да разбере, че използвате VPN.

Има над 700 сървъра, разпространени по целия свят с 8 места в САЩ.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Оперира множество сървъри в 8 големи американски града
 • Деблокира Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Бързи защитени и частни връзки

Недостатъци:

 • Малко скъпо
 • Приложенията са гладки, но нямат разширени опции за конфигуриране

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: VyprVPN е лесен за употреба. Работи добре с Sling TV и най-популярните стрийминг услуги. Добър представител в нашите тестове, но малко скъп. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Трябва ли да използвам безплатен VPN за отключване на Sling TV?

Безплатни VPN мрежи са достъпни в интерветусите и се представят като атрактивна опция. Това е така, защото обикновено потребителите не трябва да се регистрират с кредитна карта.

Но ако изберете за тях, ще бъдете податливи на слабо криптиране и реалната заплаха от загуба на данни. В същото време ще има ограничения на данни, намаляване на честотната лента и минути избор на сървъри.

Има няколко случая на безплатни VPN, незаконно извличащи и продаващи потребителски данни. Не ги препоръчваме.

Някои VPN, които трябва да се избягват

Основният принцип на използване на VPN е уверението, че вашата поверителност ще бъде пазена от носни интернет доставчици и други субекти. Услугите, които нарушават това доверие, е по-добре да се оставят сами. Ето два такива примера:

1. Хола

Базираната в Израел Hola не дава под наем физически сървъри като повечето VPN услуги, а функционира като услуга „peer-to-peer“ – използвайки честотна лента на празен потребител. В един момент компанията имаше масивна потребителска база от почти 50 милиона. Той реши да използва част от честотната лента на всеки потребител, за да създаде масивен ботнет и след това да се включи в разпространени атаки за отказ от услуга на други сайтове.

2. Щит за гореща точка

Hotspot Shield разтърси общността на VPN, след като уж инжектира проследяващите бисквитки в браузърите на потребителите, събира данните и ги продава на рекламодатели. Наблюдателите вярват, че компанията също така насилствено е отклонила HTTP заявки към партньорски сайтове, където може да спечели печалба.

Какво да правя след като се регистрирам за VPN?

Ако искате да предавате Sling TV на вашия компютър, Macbook или смартфон, тогава всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за VPN, да влезете в придружаващото приложение или настолния клиент, да се свържете със сървър в САЩ и да използвате Sling TV нормално. Препоръчваме ви първо да изчистите бисквитките си, преди да следвате тези стъпки – това ще помогне за премахване на стари идентификатори на местоположение.

Sling TV е съвместим и със следните устройства:

 1. Roku
 2. Apple TV
 3. Chromecast
 4. Amazon FireTV
 5. AndroidTV
 6. XboxOne
 7. iOS устройства
 8. Android устройства
 9. Windows
 10. Mac OS
 11. Някои умни телевизори

Тези устройства не предлагат вградена поддръжка за VPN приложения – което означава, че няма собствен софтуер, който да свърши работа. За да го настроите, препоръчваме да използвате VPN на виртуален рутер. Това е възможно, тъй като повечето компютри, които могат да се свързват с wifi, също са способни да излъчват свои собствени wifi сигнали – подобно на това как смартфоните настройват горещи точки за мобилни wifi.

Прочетете нашите уроци за това как да настроите VPN на виртуален рутер за Windows и Mac устройства.

Можете също да настроите VPN на физически рутер, ако фърмуерът го поддържа. Един такъв фърмуер е DD-WRT, безплатен и отворен код, който работи на широка гама от модели рутери. Научете повече за DD-WRT и най-добрите VPN за него тук.

Мога ли да гледам спортове на живо и да заобиколя регионалните затъмнения с Sling TV?

Регионално затъмнение се отнася до ситуацията, при която игра на живо – MLB например – е налична в някои щати в САЩ, но не във всички. Това е така, защото мениджърите играят наоколо с права за излъчване за всяка игра. Някои могат да отидат например на Fox и NBC, но не и на ABC.

В тази ситуация притежателите на права за съдържание определят затъмнение „регион“. Обикновено тя корелира с IP адресите, които са най-близо до отборите, които в момента играят. Така че, ако сте фен на Chicago Cubs, вероятно е домашна игра да не е достъпна за предаване на живо.

За да преодолеете този проблем, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за VPN и да изберете сървър в САЩ, но извън региона на blackout.

Нашето ръководство за преодоляване на прекъсванията на MLB ще ви помогне да осигурите по-голяма яснота.

„Вечерно гледане на телевизия“ от flash.pro с лиценз CC CC 2.0

About the author

Comments

 1. азва, че има над 3000 сървъра в 94 държави, включително в САЩ, което го прави идеален за отключване на Sling TV. Също така има приложения за всички основни платформи, включително Android и iOS. Сигурността и поверителността са гарантирани с 256-битово криптиране и защита от утечка на DNS. ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го опитате без риск.

  2. NordVPN
  Jan 2023Unblocks Sling TVTested Jan 2023

  Налични приложения:
  настолен компютър
  Mac
  IOS
  андроид
  Linux

  Уеб сайт: http://www.NordVPN.com

  Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

  NordVPN е един от най-популярните VPN доставчици на пазара и с добра причина. Той предлага над 5000 сървъра в над 60 държави, включително в САЩ, което го прави идеален за отключване на Sling TV. Също така има приложения за всички основни платформи, включително Android и iOS. NordVPN предлага двойно криптиране и защита от утечка на DNS, за да гарантира вашата сигурност и поверителност. Той също така предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  3. CyberGhost
  Jan 2023Unblocks Sling TVTested Jan 2023

  Налични приложения:
  настолен компютър
  Mac
  IOS
  андроид
  Linux

  Уеб сайт: http://www.CyberGhostVPN.com

  Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

  CyberGhost е бърз и надежден VPN доставчик, който предлага над 6000 сървъра в над 90 държави, включително в САЩ. Той има приложения за всички основни платформи, включително Android и iOS. CyberGhost предлага 256-битово криптиране и защита от утечка на DNS, за да гарантира вашата сигурност и поверителност. Той също така предлага 45-дневна гаранция за връщане на парите.

  4. IPVanish
  Jan 2023Unblocks Sling TVTested Jan 2023

  Налични приложения:
  настолен компютър
  Mac
  IOS
  андроид
  Linux

  Уеб сайт: http://www.IPVanish.com

  Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

  IPVanish е бърз и надежден VPN доставчик, който предлага над 1300 сървъра в над 75 държави, включително в САЩ. Той има приложения за всички основни платформи, включително Android и iOS. IPVanish предлага 256-битово криптиране и защита от утечка на DNS, за да гарантира вашата сигурност и поверителност. Той също така е предпочитан от потребителите на Kodi. IPVanish предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите

Comments are closed.