8 cele mai bune soluții de protecție DNS pentru rețeaua dvs.

8 cele mai bune soluții de protecție DNS pentru rețeaua dvs.

Este posibil ca internetul să fi deschis ușa către cantități nesatisfăcătoare de informații, dar a deschis și ușor atacatorilor cibernetici. Atunci când navigați online, este nevoie doar de un clic fără stăpân pentru a vă găsi obiectivul malware sau o încercare de phishing. Utilizarea Soluții de protecție DNS devine practică standard pe măsură ce întreprinderile încearcă să se protejeze împotriva infracțiunilor informatice.

Aici este lista noastră cu cele mai bune soluții de protecție DNS pentru rețeaua dvs.:

 1. Neustar UltraDNS
 2. Comodo Dome Shield
 3. Cloudflare
 4. DNS StackPath
 5. Paloalto Networks Security DNS
 6. Securitate DNS Cyren
 7. Protecție DNS Nexusguard
 8. DNSFilter

Soluțiile de protecție DNS au devenit unul dintre instrumentele de bază pe care întreprinderile le folosesc pentru a se proteja împotriva amenințărilor online și pentru a evita costurile inutile. În acest articol, vom analiza cele opt cele mai bune soluții de protecție DNS pentru rețeaua dvs., dar mai întâi, să vedem ce este DNS și ce instrumente de protecție fac.

Ce este DNS?

numele domeniului sau DNS acționează ca un agenda telefonică online. DNS este utilizat pentru a converti un nume de domeniu într-o adresă IP la care să se conecteze un dispozitiv. DNS este utilizat deoarece este mai ușor pentru utilizator să-și amintească un nume de domeniu, mai degrabă decât o adresă IP cu soluție lungă. Când introduceți o interogare de căutare în browserul dvs., serverul DNS îl traduce în protocolul IP care permite computerului să deschidă site-ul.

Ce sunt instrumentele de protecție DNS și de ce am nevoie de ele?

Dacă este lăsat neprotejat, DNS este vulnerabil la a fi afectat de cibernetici. De exemplu, entitățile dăunătoare pot crea înregistrări DNS false și pot păcăli utilizatorii legitimi în vizitarea site-urilor false și la descărcarea programelor malware. O interacțiune nefericită între serverul DNS și un site compromis poate duce la:

 • Atacuri DDoS
 • Deturnarea DNS
 • Intoxicații cu cache
 • Botnet
 • Atacurile omului în mijloc

Instrumentele de protecție DNS sunt concepute pentru a preveni atacurile cibernetice, acționând ca un intermediar între browserul dvs. web și site-urile / conținutul pe care îl accesați online. Software-ul de protecție DNS poate blocați site-urile compromise, blocați serverele botnet cunoscute, filtrează conținut, cum ar fi reclame sau site-uri pentru adulți, corectarea dactilografiilor, și altele.

Cele mai bune soluții de protecție DNS

În esență, un instrument de protecție DNS acționează ca un tampon care vă limitează expunerea la amenințări online. În cele din urmă, cât de sigur sunteți depinde de calitatea produsului pe care îl utilizați. Să aruncăm o privire mai atentă asupra a ceea ce este disponibil.

1. Neustar UltraDNS

8 cele mai bune soluții de protecție DNS pentru rețeaua dvs.

Neustar UltraDNS este unul dintre cele mai importante Soluții de protecție DNS pentru utilizatorii de întreprinderi care garantează disponibilitatea site-ului 100%. Neustar UltraDNS este o soluție performantă, fără latență și gazde instantanee în cache pentru întreprinderile situate lângă gazdele Neustar.

  Ce este o capcană SNMP?

Serviciul este rezistent la eșec cu 30 de noduri distribuite pe șase continente oferind rezistență la evenimentele tehnologice și geografice. Programul are protecție DDoS încorporată cu atenuarea locală pentru a opri atacatorii în urmele lor.

Pretul Neustar UltraDNS depinde de numărul de întrebări pe care doriți să le susțineți. Prețurile încep de la 500.000 de întrebări pentru 30 de dolari (24 de lire sterline) pe lună. Următorul pachet acceptă un milion de interogări pentru 50 USD (41 GBP). Ultimul pachet acceptă două milioane de întrebări la 90 USD (73 GBP) pe lună. Puteți afla mai multe pe pagina produsului.

2. Comodo Dome Shield

Comodo Dome Shield

Domul ComodoScut este o soluție de filtrare DNS securizată concepută pentru a proteja online utilizatorii întreprinderii. Comodo Dome Shield permite utilizatorului să monitorizați traficul web în timp real și bloc riscant site-uri web. După ce un site web a fost blocat, acesta va fi adăugat la o listă neagră, astfel încât să nu îl veți accesa din greșeală în viitor. Configurarea Comodo Dome Shield este ușor și tot ce trebuie să faceți este să schimbați setările DNS în DNS de Shield.

Platforma controlează ce conținut este blocat prin utilizarea reguli de securitate. Regulile de securitate sunt reguli configurate de utilizator care implementează blocuri site-uri rău intenționate, malware-ului, atacuri de phishing, spyware, și alte atacuri cibernetice.

Există o versiune gratuită a Comodo Dome Shield numit Dome Shield Gold. Dome Shield Gold acceptă până la 300.000 de solicitări DNS pe lună. Versiunile plătite se numesc Dome Shield Platinum pentru Enterprises și Dome Shield Platinum pentru MSPs.

Versiunea MSP are caracteristici suplimentare, cum ar fi capacitatea de a criptați tot traficul DNS și creați IP integrat sau Politici bazate pe site de blocuri IP. Va trebui să contactați direct compania pentru a vizualiza o ofertă. Puteți solicita, de asemenea, o demonstrație.

3. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare este un alt furnizor de DNS de top. Poti gestionați toate domeniile dvs. printr-o singură interfață de utilizator sau API. Cloudflare este utilizat pe scară largă, deoarece poate prelucra rapid interogările de nume de domeniu cu un fulger viteza medie de căutare DNS de 11ms. Cloudflare poate fi configurat ca furnizor DNS secundar și va actualizați automat înregistrările când furnizorul de DNS primar este actualizat.

Atunci când se utilizează Cloudflare nu sunteți supus niciunei limite de interogare, așa că rămâneți protejat indiferent de situație. Pentru un plus de securitate, Cloudflare utilizări încărcarea încărcării încorporate și failover automat. Aceste caracteristici vă ajută să vă mențineți DNS-ul disponibil chiar dacă există o întrerupere sau un eșec.

Există patru versiuni de Cloudflare disponibile: Gratuit, Pro, Business și Enterprise. Versiunea gratuită nu costă nimic și acceptă site-urile web personale. Versiunea Pro costă 20 de dolari (16 GBP) pe lună pe domeniu pentru site-urile web profesionale.

  10 cele mai bune instrumente pentru testarea penetrației

Versiunea Business costă 200 USD (163 GBP) pe lună pe domeniu pentru site-urile de comerț electronic și alte companii care necesită o funcționalitate avansată de securitate și performanță. Versiunea Enterprise este destinată întreprinderilor care necesită securitatea întreprinderii și Suport 24/7/365. Vă puteți înscrie la program.

4. DNS StackPath

DNS StackPath

DNS StackPath este un Instrument de protecție DNS care procesează interogări cu viteză mare și latență scăzută. Datele DNS sunt procesate la marginea norului pentru a oferi cele mai bune performanțe utilizatorului final. Securitate-înțelept, soluția protejează împotriva atacurilor DDoS de nivel 3 de nivel 3 și utilizări autentificare pentru a preveni intoxicația cu cache DNS.

Instrumentul este o alegere bună dacă prelucrați un volum mare de întrebări din cauza acestuia scalare automată, care menține performanța dacă există interogări în interogări. Serviciul este, de asemenea, foarte rezistent la eșecul cu echilibrarea încărcării încorporate și failover pentru a opri serviciul dvs. să nu fie pus în acțiune dacă există o întrerupere. Există niciun singur punct de eșec, ceea ce menține disponibilitatea serviciului ridicată.

Există patru versiuni de DNS StackPath disponibil pentru descărcare: Global Managed DNS, Edge Deliver 20, Edge Delivery 200 și Edge Delivery 2000. Versiunea Global Managed DNS costă 10 USD (8,21 GBP) pe lună pentru două milioane de interogări pe lună. Edge Delivery 20 costă 20 USD (16,43 £) pe lună și include două milioane de interogări DNS pe lună plus un CDN, WAF și monitorizare pentru cinci servicii.

Edge Delivery 200 costă 200 USD (164 GBP) pe lună pentru cinci milioane de solicitări DNS și monitorizare pentru cinci servicii. Edge Delivery 2000 costă 2.000 USD (1.642 GBP) pe lună, cu 10 milioane pe lună de solicitări DNS și monitorizare pentru până la 10 servicii. Puteți descărca încercarea gratuită înregistrându-vă un cont.

5. Securitatea DNS Paloalto Networks

Palo alto DNS rețea

Paloalto Networks Security DNS este un Instrument de protecție DNS care folosește Filtrare URL, analize predictive, și învățare automată pentru a bloca cele mai recente amenințări online. Paloalto Networks Security DNS automat blochează domenii dăunătoare și identifică atacurile de tunelare DNS in timp real.

Serviciul este scalabil, cu o bază de date bazată pe cloud care înseamnă că nu există nicio limită la numărul de domenii pe care le poate bloca. Dacă sunteți în căutarea unei soluții inteligente de protecție DNS cu capacități de învățare automată, Paloalto Networks Security DNS este un produs demn de luat în considerare. Pentru a cumpăra Paloalto Networks Security DNS, va trebui să contactați direct echipa de vânzări. Puteți solicita o demonstrație.

6. Securitate DNS Cyren

Securitate DNS Cyren

Securitate DNS Cyren este un instrument de filtrare web bazat pe cloud care protejează împotriva atacurilor DNS. Programul blochează accesul la site-uri și conținut rău intenționat. Puteți vizualiza utilizarea web în timp real prin intermediul tabloului de bord. Tabloul de bord vă permite să vizualizați un jurnal de activități, creați politici DNS personalizate, și genera rapoarte despre activitatea web.

Pentru a păstra rezultatele browserului curate de amenințări, există Căutare în condiții de siguranță funcție care filtrează conținutul ofensiv deci utilizatorul nu accesează nimic problematic. Aveți și voi politici de blocare pentru a controla conținutul pe care îl vedeți când navigați online.

  Cele mai bune instrumente și software de monitorizare VoIP pentru 2024

Procesul de configurare pentru Securitate DNS Cyren este foarte simplu și, în doar câteva minute, puteți fi protejat împotriva ultimelor amenințări. De asemenea, nu este necesar să instalați agenți pe dispozitivele pentru a fi protejate. Procesul ușor de configurare face Securitate DNS Cyren ideal pentru medii de întreprindere.

Securitate DNS Cyren este un instrument care iese în evidență în această listă dacă căutați un instrument de filtrare ușor de implementat și configurat. Pentru a vizualiza o ofertă pentru Securitate DNS Cyren, va trebui să contactați direct compania. Puteți solicita o demonstrație a programului.

7. Protecția DNS Nexusguard

Nexusguard

Protecție DNS Nexusguard este un alt program de protecție DNS bine reputat. Protecție DNS Nexusguard este alimentat de o rețea globală de noduri distribuite pentru a asigura rezistența la probleme de performanță sau întreruperi. Procesul rapid de configurare vă permite să faceți introduceți adresele IP ale serverelor dvs. DNS și fii gata să pleci.

Poti monitorizați starea DNS-ului dvs. prin portalul de clienți. Portalul pentru clienți vă arată statistici Interogări DNS și consum de lățime de bandă. Aici veți configura ce domenii sunt protejate.

Protecție DNS Nexusguard vine cu Autentificare cu doi factori pentru a vă păstra contul în siguranță împotriva accesului neautorizat. Instrumentul este recomandat celor care doresc o experiență de gestionare DNS mai slabă. Dacă sunteți interesat să descărcați Protecție DNS Nexusguard va trebui să contactați direct echipa de vânzări. Le puteți contacta pe site-ul lor pentru a solicita o demonstrație.

8. Filtru DNS

DNSfilter

DNSFilter este un protector DNS bazat pe cloud conceput pentru a opri malware, viruși, atacuri de phishing și alte amenințări online. DNSFilter folosește funcții precum Filtrare cu conținut alimentat de AI pentru a controla ce conținut poate accesa utilizatorul. DNSFilter are și un tablou de bord unde puteți vizualizați-vă site-urile, activitate de rețea, și genera rapoarte de securitate.

Poti configurați politicile de filtrare a conținutului pentru a determina ce conținut vedeți. De exemplu, puteți alege ce tip de site-uri web doriți să blocați. Fie că este vorba de site-uri ilegale, site-uri pentru adulți, site-uri de streaming și multe altele. Aceste liste sunt întreținute de algoritmi, astfel încât nu trebuie să le actualizați manual în mod regulat.

Există trei planuri standard pentru DNSFilter; Basic, Pro și Enterprise. Versiunea de bază costă 0,90 USD (0,74 £) pe lună pe utilizator. Versiunea Pro costă 1,80 USD (1,48 £) pe lună, pentru fiecare utilizator cu funcții suplimentare, cum ar fi rapoartele clientului. Versiunea Enterprise costă 2,70 USD (2,22 GBP) pe lună, pentru fiecare utilizator cu reținere de date suplimentare. Puteți începe proba gratuită de 14 zile.

Cele mai bune soluții de protecție DNS 

Alegeți o soluție de protecție DNS care se potrivește cel mai bine bugetului și cerințelor companiei dvs. Utilizarea filtrării de conținut nu numai că vă va păstra în siguranță online, dar vă va ajuta pentru o experiență de navigare mai pozitivă. Utilizarea unui program de securitate DNS va împiedica entitățile rău intenționate să vă poată afecta negativ activitatea online.

Instrumente de genul Comodo Dome Shield, Securitate DNS Cyren, și DNS StackPath sunt toate alegeri bune pentru utilizatorii de întreprinderi. Cu configurațiile potrivite, veți putea să vă oferiți cea mai bună linie de apărare împotriva atacatorilor cibernetici.

About the author

Comments

 1. de întrebări pentru 100 de dolari (80 de lire sterline) pe lună. 2. Comodo Dome Shield Comodo Dome Shield este o soluție de protecție DNS care oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice, cum ar fi malware, phishing și atacuri DDoS. Comodo Dome Shield utilizează tehnologia de filtrare a conținutului pentru a bloca accesul la site-uri web periculoase și pentru a proteja utilizatorii împotriva atacurilor cibernetice. Soluția este ușor de implementat și de administrat, iar prețurile încep de la 0,99 dolari (0,80 de lire sterline) pe lună pentru un utilizator individual. 3. Cloudflare Cloudflare este o soluție de protecție DNS care oferă protecție împotriva atacurilor DDoS, a malware-ului și a phishing-ului. Cloudflare utilizează tehnologia de filtrare a conținutului pentru a bloca accesul la site-uri web periculoase și pentru a proteja utilizatorii împotriva atacurilor cibernetice. Soluția este ușor de implementat și de administrat, iar prețurile încep de la 20 de dolari (16 lire sterline) pe lună pentru o întreprindere mică. 4. DNS StackPath DNS StackPath este o soluție de protecție DNS care oferă protecție împotriva atacurilor DDoS, a malware-ului și a phishing-ului. DNS StackPath utilizează tehnologia de filtrare a conținutului pentru a bloca accesul la site-uri web periculoase și pentru a proteja utilizatorii împotriva atacurilor cibernetice. Soluția este ușor de implementat și de administrat, iar prețurile încep de la 20 de dolari (16 lire sterline) pe lună pentru o întreprindere mică. 5. Securitatea DNS Paloalto Networks Securitatea DNS Paloalto Networks este o soluție de protecție DNS care oferă protecție împotriva atacurilor DDoS, a malware-ului și a phishing-ului. Securitatea DNS Paloalto Networks utilizează tehnologia de filtrare a conținutului pentru a bloca accesul la site-uri web periculoase și pentru a proteja utilizatorii împotriva atacurilor cibernetice. Soluția este ușor de implementat și de administrat, iar prețurile încep de la 20 de dolari (16 lire sterline) pe lună pentru o întreprindere mică. 6. Securitate DNS Cyren Securitate DNS Cyren este o soluție de protecție DNS care oferă protecție împotriva atacurilor DDoS, a malware-ului și a phishing-ului. Securitatea DNS Cyren utilizează tehnologia de filtrare a conținutului pentru a bloca accesul la site-uri web periculoase și pentru a proteja utilizatorii împotriva atacurilor cibernetice. Soluția este ușor de implementat și de administrat, iar prețurile încep de la 20 de dolari (16 lire sterline) pe lună pentru o întreprindere mică. 7. Protecția DNS Nexusguard Protecția DNS Nexusguard este o soluție de protecție DNS care oferă protecție împotriva atacurilor DDoS, a malware-ului și a phishing-ului. Protecția DNS Nexusguard utilizează tehnologia de filtrare a conținutului pentru a bloca accesul la site-uri web periculoase și pentru a proteja utilizatorii împotriva atacurilor cibernetice. Soluția este ușor de implementat și de administrat, iar prețurile încep de la 20 de dolari (16 lire sterline) pe lună pentru o întreprindere mică. 8. Filtru DNS Filtru DNS este o soluție de protecție DNS care oferă protecție împotriva atacurilor DDoS, a malware-ului și a phishing-ului

Comments are closed.