A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A legtöbb felhasználó a Plex-et választja elegáns felületének és nagy zenei, filmek és show-könyvtárak kezelésének képessége miatt. De a Plex sokkal többet tehet, mint a letöltött tartalom közvetítése. A Plex plugins használatával könnyedén elérhetők kedvenc webszolgáltatások a TV-n és a mobil eszközökön.

Áttekintettük a Plex által kínált mindent, körülbelül 80 plugint teszteltünk, és jegyzeteket készítettünk azokról a kis trükkökről, amelyeket tudnod kell, hogy mindegyik működjön. Ezek 26 kedvenc Plex-bővítményünk, beleértve 9 nem hivatalos plugin-t, amelyeket érdemes elkerülni.

Mielőtt elkezdenénk: Telepítsen egy VPN-t a Plexhez

Mint látom, valóban három oka van annak, hogy miért kell VPN-t futtatnia a Plex-kiszolgálón. Ezek:

  • Védelem – A Comparitech nem támogatja a kalózkodást, de úgy gondoljuk, hogy védeni kell az ISP sebességcsökkentésével szemben. Az internetszolgáltatók tudják, hogy fojtják a tartalmat továbbító ügyfelek sebességét; a VPN megakadályozza őket, hogy szippanthassák az Ön tevékenységét, és bármilyen ilyen intézkedést megtehessenek..
  • Adatvédelem – Az internetes adatvédelem nagy ügy, és nem támaszkodhatunk törvényekre, hogy a böngészési előzményeinket privátként tartsuk fenn. Titkosított VPN – például az IPVanish – használata azt jelenti, hogy az internetszolgáltatónak vagy bárki másnak nem szabad kémkednie az Ön által használt webhelyeken vagy a megtekintett patakokon..
  • Kényelem – Ha hivatalos Plex-bővítményeket futtat, akkor észreveszi, hogy néhányuk regionális szempontból zárva van. A VPN használatával úgy néz ki, mintha bármely országból csatlakozna. Sokkal könnyebb exkluzív tartalmat szerezni a Plex szerverén, ha el tudod hamisítani a régiót.

Javasoljuk az IPVanish használatát Windows, Mac és Linux asztali számítógépekhez és minden mobil eszközhöz – és személyesebben vélem, hogy ez a legkönnyebb VPN. Zökkenőmentesen működik az Amazon Fire Stick-ével és egy sor egyéb eszközzel. Több tucat VPN tesztelése után ez a kevés olyan gyors, hogy a tartalom megszakítás nélkül folyamatos legyen. Fontos szempont, hogy az IPVanish nem naplózza az ön tevékenységét, amit sok VPN végez, tehát a tevékenysége mindig privát marad, így népszerű választás lesz az özönlenek és a Kodi felhasználók számára is..

Exkluzív olvasói ajánlat: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish tervein itt.

Plex plugins - VPN

Ha további segítségre van szüksége az IPVanish telepítéséhez, vagy szeretné tudni, hogyan telepítsen egy ingyenes alternatívát, például az OpenVPN-t, akkor tekintse meg útmutatónkat arról, hogyan lehet a Plexet VPN-en keresztül szelektíven irányítani.

Kedvenc hivatalos Plex-csatornáink

Az 1.8-as verziótól kezdve a Plex hivatalosan 89 bővítményt támogat az észak-amerikai felállásban. Ha külföldön tartózkodik, előfordulhat, hogy ezeknek a plugineknek nem szerepelnek a listán, mások helyébe az Ön országában működő verziók lépnek. Megvizsgáltuk a részleteket, hogy a lehető legjobban felhívjuk a figyelmet az egyes pluginok furcsa helyzetére, és vegye figyelembe, ha egy plugin előfizetési díjat igényel.

ránt

Plex plugins - Twitch

Ha játékos vagy, nagyobb az esélye, hogy már némi időt töltöttél a Twitch csatornák nézésekor. A Twitch Plex bővítmény nagyszerű módja annak, hogy kedvenc streamjeit a TV-hez vihesse. Mindent tartalmaz, amire számíthat egy csiszolt Plex-bővítményektől, beleértve a nagyfelbontású videót és a kategóriák szerinti egyszerű böngészést..

Plex plugins - Twitch

Ezt a bővítményt a Twitch hivatalosan támogatja, de hiányzik néhány szolgáltatás. A legnagyobb probléma az, hogy nincs lehetőség bejelentkezni a Twitch-fiókjával. De ha olyan játékos vagy, aki szereti nézni a kedvenc játékosát a Overwatch közvetítésében, nincs jobb módja annak, hogy ezt a tartalmat a nappali szobájába töltse le..

Pandora

Plex plugins - Pandora

A Pandora vitathatatlanul a legnépszerűbb streaming zenei szolgáltatás az interneten, és ez feltétlenül a legjobb választás a Plex rádió streamingjére. A Google Music és a Spotify nem hivatalos Plex-bővítményeket tartalmaz, ám ezek beállítása nem fájdalom, és mindkettő fizetős előfizetéseket igényel. Ezzel szemben a Pandora Plex plugin könnyen konfigurálható és ingyenesen használható.

Plex plugins - Pandora

Miután beállította felhasználónevét és jelszavát, a plugin behúzza az összes állomást és beállítást. A zene akkor is folytatódik, ha távolodik el az állomás nézetétől. A Pandora összes funkciója a vártnak megfelelően működik, beleértve a gyors keverékeket és a zenei javaslatokat. Véleményem szerint a Pandora kötelező bővítmény a Plex szerver számára, ha zenekedvelő vagy.

Vimeo & Dailymotion

Plex plugins - Dailymotion

A Vimeo és a Dailymotion remek webhelyek, ha rajongója az online videó. A webhelyek kevésbé korlátozó jellegűek, mint a YouTube, és mindennap nagyszerű tartalmat töltöttek fel a szervereikre.

Plex plugins - Vimeo

A Vimeo kompatibilis a felhasználói fiókjával, és az előfizetött pluginok a várt módon átvitelre kerülnek. Ha még nem rendelkezik fiókkal, továbbra is megnézheti a népszerű tartalmakat.

  Instaliranje i korištenje aplikacije Fire TV Plex

Plex plugins - Dailymotion

A Dailymotion felhasználói kategóriák szerint böngészhetnek a videók között, és kiemelt és trend videókat nézhetnek meg. Mindkét plugin könnyen használható és rugalmas, professzionális elrendezéssel és kategória-alapú böngészéssel.

kipróbált

Plex plugins - tesztelt
Ha élvezte a MythBusters programot, akkor tetszeni foghat Jamie és Adam új, a Tesztelt webes plugin. A videók kissé hosszabb ideig futnak, mint a legtöbb webes tartalom, és eredeti programozásuk valóban csiszolt és profi. Az összes tesztelt videó 1080p felbontású, kristálytiszta AAC hanggal.

Plex plugins - tesztelt

A Tesztelt Plex plugin egyértelmű hiba. Ez csak a Tesztelt legújabb tartalmának hírcsatornája, a legújabb videóik tetején. Nincs mit megváltoztatni vagy konfigurálni, de ez az egyszerűség azt jelenti, hogy a Tests.com webhelyén lévő felhasználói fiókja itt haszontalan.

Comedy Central

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A Comedy Central rengeteg nagyszerű online tartalmat és egy igazán szilárd Plex plugint tartalmaz. Úgy találtam, hogy visszamenekülök, és a vártnál jobban görgetek át a régi show-k elfeledett évadjait, és szeretem a stand-up akciók hatalmas könyvtárát..

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Az új epizódok 720p formátumban érhetők el, és a HDTV előtt sugárzott régi műsorok 480p felbontásúak. Nincs mit beállítani, és nincs szükség felhasználói fiókra vagy fizetett előfizetésre. A videók kategóriák szerint vannak rendezve és könnyen böngészhetők. Valószínűleg ez a Plex plugin, amelyet leggyakrabban használok.

Ropogás

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A Crackle a Sony válasza a Netflixre és a Prime Video-ra. Rengeteg klasszikus műsoruk és népszerű filmjük online, ingyen. Meglepődtem, hogy mekkora a tartalom a Crackle’s Plex bővítményen.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Nincs szükség konfigurálásra, és az összes műsor és film kategóriák szerint van lebontva. A plugin használatához nincs szüksége Crackle-fiókra, annak ellenére, amit a webhelyük mond.

ABC, CBS, Fox, NBC és PBS

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Az összes nagy levegőben lévő hálózat online tartalommal rendelkezik, de általában igénybe vett programozáshoz való hozzáféréshez használják nehézkes webhelyüket, vagy előfizetni kell a kábelre. A Plex pluginsük mindent tartalmaz, amelyet online és igény szerint elérhetővé tesz, beleértve a legnépszerűbb műsorok legújabb epizódjait.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Tudom, hogy majom vagyok, de a PBS Plex plugin abszolút elrobbant. Több mint 500 online műsoruk van, epizódjai a 80-as évekre nyúlnak vissza.

Egyes hálózatok támogatják a helyalapú programozást, de úgy tűnik, hogy nincs különbség – és a beállítás nem szükséges. A nagyobb hálózatok összes programozásához való hozzáférés ugyanolyan egyszerű, mint a plugin telepítése.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A tökéletes világban ezeknek a Plex plugineknek mind támogatniuk kellene az élő streaming hálózati TV-t, de sajnos nem ez a helyzet. Még mindig úgy érzem, hogy sok értéket képviselnek a Plex szerverén, és valószínűleg az egyik első dolog, amit telepítesz.

Nickelodeon & Nick Jr.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Ha gyermekeid vannak, vagy csak a Spongyabobjal és a Legend of Korra-val szeretnének lazítani, akkor ne hagyja ki a Nickelodeon és a Nick Jr. Plex bővítményeket. Jó keverékük van a régi és az új epizódokhoz, néhány teljes évszakot pedig jól megtették.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Mindkét plugin érzékeny és könnyen használható, elegendő tartalommal rendelkezik, hogy napokig szórakoztasson. Egyikük sem igényel semmiféle konfigurációt vagy fizetett felhasználói fiókokat.

Reddit videók

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A Reddit rengeteg nagyszerű tartalommal rendelkezik, és ez mindig változik. Ha nem tudja abbahagyni a webhely frissítését a nap folyamán, akkor tetszeni fog a Reddit videók beépülő modulja. A webhely összes streaming videója a TV-hez szabott, könnyen böngészhető felületen érhető el.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A Reddit videók beépülő moduljának valódi ereje az, hogy milyen gyakran kap új tartalmat rotációval. Nagyon jó az esélye, hogy ha egy videó az interneten bárhol megjelenik, akkor a Hot kategória tetején lesz..

Vicces vagy meghalni

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Will Ferrel és Adam McKay népszerű internetes vígjáték-webhelyén, a Funny or Die-nek van egy hivatalos Plex-bővítménye. Videókat talál, amelyek egészen a webhely elejéig nyúlnak vissza. Mindent besorolnak a könnyű böngészéshez, és sok videójuk valóban vidám.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Maga a Plex plugin nem a legtisztább, de jól működik, érzékeny és könnyen használható. A pluginnal kapcsolatos fő problémám az előnézeti képek hiánya a kategória nézetben, de azt hiszem, hogy a tartalom többet jelent, mint helyettesíti.

Óriási bomba

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A Giant Bomb oly sok fantasztikus podcastot, előnézetet, áttekintést és lejátszási lehetőséget kínál, így egyszerűbb több időt eltölteni ebben a bővítményben, mint ahogy tervezi. A Twitch-rel ellentétben az Óriás Bomba sokkal szkriptített és csiszolt. Mindkét típusú tartalom szórakoztató, és szeretem őket egymás mellé telepíteni.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Leginkább retro játékkal foglalkozom (ami azt jelenti, hogy öreg vagyok), és rengeteg videót találtam, ami érdekel. A Giant Bomb azonban egyértelműen arra törekszik, hogy az ipari híreket közvetítse és exkluzív felvételeket mutatjon be.

Az egyetlen panaszom az, hogy szüksége van egy fiókra a prémium tartalom megtekintéséhez, és a plugin nem mindig teszi egyértelművé, hogy mely videók prémiumok. Miután megadta az API-kulcsot a beállítások menüben, minden tökéletesen működik.

Nem hivatalos Plex csatornák

Az itt felsorolt ​​beépülő modulokat teszteltük és bebizonyították, hogy működnek a Plex szerveren, de nincs garancia, hogy továbbra is működnek, amikor telepíti őket. Ezen felül, bár néhány nem hivatalos Plex-bővítmény nem sérti a szerzői jogokat vagy a licencmegállapodásokat, vannak olyan Plex-bővítmények, amelyeket kerülni kell.

Ha problémái vannak az általunk ajánlott nem hivatalos Plex-bővítmények működésével, és az utasítások nem vágják le, nézd meg a WebTools fórumokat, és olvassa el az egyes nem hivatalos bővítmények támogatási szálat.

Crunchyroll

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Ha egy anime rajongó vagy, akkor már ismeri a Crunchyroll-ot, és ha még nem, akkor az nem számít. A webhely egy csomó exkluzív anime-sorozatot terjeszt Amerikában, szinkronizálva vagy beépítve. A nem hivatalos Crunchyroll Plex plugin egy egyszerű módja annak, hogy kedvenc sorozatait TV-jére vagy táblagépére helyezze.

  چگونه می توان Plex را روی Chromecast تنظیم کرد و از آن بیشترین بهره را برد

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A Crunchyroll az egyik legtisztább nem hivatalos Plex plugin. A konfigurálás egyszerű, egyetlen képernyővel egyetlen felhasználónév és jelszó megadását, valamint az alapértelmezett sor megváltoztatását teszi lehetővé. A bejelentkezés után az összes tartalom elérhető a kategóriamenük közötti böngészéshez, és mindegyik nagy felbontású, a várakozásnak megfelelően folyik tovább.

Dropbox

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Véleményem szerint a teljes Plex előfizetés megvásárlásának egyik legjobb oka az új Plex felhő kiszolgálókhoz való hozzáférés. A nem hivatalos Dropbox bővítmény jó megoldás, ha inkább nem szeretne fizetni érte. A nem hivatalos Dropbox bővítmény beállítása nem olyan egyszerű, mint egy felhőkiszolgáló hozzáadása a Plexhez, de érdemes egy kis időt költeni a dolgok előkészítésére és futtatására..

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A beállítások kitöltéséhez itt létre kell hoznia egy Dropbox alkalmazást fiókjához, majd teljes hozzáférést kell biztosítania számára. Miután létrehozta a Dropbox alkalmazást, használja a webhelyüket egy új hozzáférési jogkivonat előállításához és beillesztésébe. Ezután a TMDb-hez hasonlót kell tennie a grafika és a metaadatok automatikus letöltéséhez..

A legtöbb felhasználó képes lesz a plugin elkészítésére és futtatására egy-két órán belül. A telepítés után az adathordozót felhőben tárolhatja, a merevlemez helyett. Ez egy kicsit nehéz.

Élő szivárgás

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A Live Leak az a híres, hogy szinte mindent tárol, amelyet feltölt. Hírnevük van a szélsőséges tartalmak miatt, ám sokkal több, mint rablások és zavargások felvételei. A Live Leak használatával észrevettem, hogy rengeteg vírustartalom kerül feltöltésre a szerverükre, mielőtt az átkerült a Buzzfeedbe és a közösségi médiába..

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A Live Leak Plex plugin ugyanúgy működik, mint a Vimeo és a Dailymotion, de a tartalom sokkal érdekesebb is lehet. A bővítmény egyetlen beállítását a biztonságos mód váltására használhatja, amely egy kissé korlátozza az Ön számára megjelenítendő explicit videók számát – de ez nem tökéletes. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a Live Leak az egyik legjobb nem hivatalos Plex plugin.

Könyvtárfrissítő

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Nem ad hozzá új tartalmat, de szeretem a könyvtárfrissítő beépülő modult, amikor mobil eszközön vagyok, és nem látom az éppen hozzáadott műsort vagy filmet. A Plex valóban nagyon jó abban, hogy tartalma naprakész legyen, ám a mobil alkalmazásokban nincs eszköz az egyes könyvtárak frissítéséhez. A könyvtárfrissítő plugin javítja ezt, tehát úgy gondolom, hogy szilárd kiegészítésként szinte bármilyen Plex szerverhez.

MST3K

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Jó dolog, hogy a Mystery Science Theatre 3000-hez nincs szükség bevezetésre, mert nem vagyok biztos benne, hogyan magyarázhatom egy csomó robot vonzerejét, amely szórakoztatja a szörnyű filmeket. Vagy szereted, vagy utálod, és én is szeretem.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A beépülő modul legjobban az, hogy teljes. Minden epizód, akár a régi Minnesota KTMA-napokban is, elérhető az adatfolyam-közvetítéshez, az összes DVD-extrával és különleges funkcióval együtt. Ha rajongsz a vicces filmekről szóló nagyszerű viccekre, akkor nem fogja sajnálni, hogy telepítette ezt.

webisodes

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A Webisodes nem hivatalos Plex-bővítménye lehetővé teszi kedvenc műsorainak hozzáadását és nyomon követését maroknyi különféle streaming video-oldalon. A YouTube erősen halad a sorosított tartalom előállítása felé, tehát látom, hogy egy ilyen plugin nagyon sok rajongó számára hasznos. A beépülő modulnak egy kis beállításra van szüksége a futtatásához, de miután hozzáadta a megtekinteni kívánt műsorokat, jó munkát jelent az, hogy folyamatosan frissítse.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Nem tudom, miért nem sikerült jobban megvalósítani ezt a funkciót a különféle eszközök hivatalos streaming alkalmazásaiban, de örülök, hogy itt van. Tetszik, hogy a Webisodes plugin oly sok különböző webhelyről tud beolvasni a tartalmat, és az összes online show-t könnyen hozzáférhetővé teszi egy helyen. Úgy érzi, hogy ez egy intelligens kiegészítés a Plex szerverhez, ha úgy találja, hogy új epizódokra vár a kedvenc alkotóitól.

Két elkerülendő: Teljes filmek a Reddit-en

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A Reddit nem hivatalos Plex-bővítményén található teljes filmek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a YouTube-ra feltöltött és a Reddit-hez megosztott filmeket nézzék meg. A korábban említett Reddit videók pluginjával ellentétben a felhasználók sokkal több hosszú formájú tartalmat látnak – mind filmeket, mind TV-műsorokat.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Miért nem használja?? Noha ezek a videók általában kiváló minőségű, fontos szem előtt tartani, hogy ezeknek a videóknak a többségét engedély nélkül töltötték fel. Ez nem csak azt jelenti, hogy ezek a videók szerzői jogokat sértnek, a plugin időnként hibaüzenetet jelenít meg. A hibaüzenetek általában azt jelentik, hogy a YouTube elhúzta a sértő videót. Itt jó mennyiségű ingyenes, ingyenes videotartalom található, de nem javasoljuk ezt a bővítményt, mert a kalóz tartalomra összpontosít..

Mangahere és Mangafox

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A táblagépekre és az okostelefonokra épített Mangahere és Mangafox bővítmények nem ajánlottak a manga rajongók számára. Miközben a könyvtárak hatalmasak, ezek a bővítmények megsértik a könyvek korábbi szerzői jogi törvényeit (például az írott szöveg szó szerinti másolása engedély nélkül). Ezeknek a plugineknek a felhasználásával a felhasználók ingyenesen hozzáférhetnek a mangához.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A két plugin között is nincs különbség. Mindkettő jogilag megkérdőjelezhető az általuk kínált mangák tekintetében, amelyek nagy részét az egyének szkennelik és töltik fel.

Miért nem használja?? A Manga általában költségekkel jár. Ez ingyenesen felkínált, és még a nemrégiben kiadott új manga azt is jelenti, hogy ez a bővítmény szerzői jogokat sért. Nem támogatjuk, vagy nem hagyjuk jóvá ezt a bővítményt.

  A Plex szelektív irányítása a VPN-en keresztül

Mielőtt új csatornákat telepítne

Néhány dolgot meg kell tennie, mielőtt elkezdené új pluginek hozzáadását.

Telepítse a Plex szervert

Ez az útmutató feltételezi, hogy a Plex szervert már telepítette és konfigurálta. Ha még nem jutott el ilyen messzire, akkor nézd meg a Plex beállításának útmutatóját.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Amint a Plex szerver működik, nyissa meg a web klienst az új Plex bővítmények telepítésének megkezdéséhez.

A Plex hivatalos csatornáinak kezelése

A Plex megkönnyíti a hivatalos beépülő modulok telepítését. A szervernek még nincs elég teljes értékű alkalmazásboltja, ahol értékelések és vélemények szerepelnek, de igyekszik megmutatni a legnépszerűbb és leghasznosabb bővítményeket..

Adjon hozzá hivatalos Plex csatornákat

A hivatalos Plex-bővítmények hozzáadásának megkezdéséhez csatlakozzon a kiszolgálóhoz a web kliensen keresztül. Ha ezt olyan számítógépen olvassa, amely párhuzamosan Plex szerverként működik, kattintson ide, és nyissa meg a web klienst egy új lapon.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Miután a web kliens megnyílt, kattintson a Dugó menüpont a képernyő bal oldalán.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Megnyílik a plugin menedzsment oldal. A Plex új telepítésénél ne lepődj meg, ha az oldal sokkal üresen van, mint ez. Kattints a Telepítsen beépülő modulokat gombot a képernyő jobb felső sarkában, hogy megkezdhesse a saját hozzáadását.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Megnyílik a plugin könyvtár oldal, és alapértelmezés szerint a program bemutatja a kiemelt plugineket. Látni fogja, hogy lehetősége van a rendelkezésre álló Plex-bővítmények böngészésére néhány különböző módon. Szeretek böngészni az összes elérhető bővítményt, miközben választom, hogy mit szeretnék telepíteni.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Ha meg szeretné tekinteni az összes hivatalos beépülő modult, kattintson a Több… menü tétel.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Ezután kattintson a Az összes elérhető plug-in menüpont a lista tetején.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Innentől kezdve az összes bővítményt ábécé sorrendben böngészheti. Az alábbiakban szereplő összes hivatalos Plex-bővítmény, amelyre az alábbiakban tartozom, ezen a listán található.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Egy plugin telepítéséhez válassza ki azt a plugin útmutatóból és kattintson a Telepítés gomb.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A kattintás után a Telepítés gomb haladás-irányítógéppé válik, míg a plugin letölt. Ezután meglátogatja a felbukkanó ablakot, hogy úgy néz ki, mint a fentiek, a Böngészés, frissítés, és Eltávolítás gombokat. Ez azt jelzi, hogy egy plugin sikeresen telepítve van.

Távolítsa el a hivatalos Plex csatornákat

A hivatalos Plex-bővítmények eltávolítása még könnyebb, mint a telepítésük. A bővítmény eltávolításához először nyissa meg a web klienst. Ha ezt a Plex szerverén olvassa, ide kattintva megnyithatja egy új lapon.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Ezután kattintson a Dugó menüpont a Online tartalom menü balra.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Amint a plugin-menedzsment oldal megnyílik, vigye az egérmutatót az eltávolítani kívánt plugin fölé, és kattintson a piros x.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A plugin sikeres eltávolítása után egy zöld értesítési ablak jelenik meg. Ez minden, amire szükség van.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Ha további információra van szüksége a hivatalos Plex-bővítmények hozzáadásáról, eltávolításáról vagy kezeléséről, tekintse át a Plex-kiszolgáló beállítása útmutatóját.

Nem hivatalos Plex csatornák kezelése

A Plex-kiegészítők legjobbjai nem érhetők el a bővítménykezelő képernyőn. Annak érdekében, hogy ezek a nem hivatalos beépülő modulok működőképesek legyenek, manuálisan kell telepítenie a beépülő modult, de miután megtette, meglehetősen könnyű böngészni és nem hivatalos beépülő modulokat hozzáadni. Itt van, hogyan kell csinálni.

Töltse le és telepítse a WebTools szoftvert

A WebTools plugin telepítése hozzáférést biztosít a nem hivatalos alkalmazás-áruházhoz, és tucatnyi új Plex plugin telepítését és kezelését teszi lehetővé. Az induláshoz le kell töltenie a WebTools szoftvert. Ide kattintva léphet a legfrissebb letöltési oldalra.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Görgessen az oldal aljára és keresse meg a platform megfelelő telepítőjét. Ha Windows rendszert használ, kattintson a fenti linkre.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A fájl letöltése után kattintson duplán a telepítő indításához. Kattintson a Telepítés gombot a folyamat elindításához. Az összes szükséges fájlt letölti és telepíti a Plex szerver plugin könyvtárába.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A telepítés befejezése után megjelenik egy ablak, amely figyelmeztet. Kattints a Rendben gombot, és zárja be a telepítőt.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Most, amikor megnyitja a Plex szerver beépülő moduljának kezelési oldalát, látni fogja, hogy a WebTools beépülő modul telepítve van..

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Nyissa meg a beépülő modult, és egy oldalra kerül, amely megmutatja, hogyan kell csatlakozni a WebTools-hoz. A címet kézzel írhatja be, vagy ide kattintva megnyithatja a WebTools-t egy új ablakban. Felhívjuk figyelmét, hogy az IP-címem nem egyezik meg a sajátéval, ezért a fentiek helyett használja a Plex szerver helyi IP-címét.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A WebTools felkéri Önt, hogy jelentkezzen be a Plex felhasználónevével és jelszavával, mielőtt bármilyen változtatást engedélyezhet a szerverén. Írja be a hitelesítő adatokat, majd kattintson a gombra Bejelentkezés gomb.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A webTools kezelési oldalára kerül. A bal felső sarokban megjelenik az elérhető modulok listája. Nem hivatalos Plex plugins telepítéséhez kattintson a Nem támogatott műhely gomb.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Végül felkerül a nem hivatalos Plex-bővítmények listájára, amelyeket telepíthet és frissíthet.

Adjon hozzá nem hivatalos Plex csatornákat

A WebTools sikeres telepítése után elkezdheti a nem hivatalos Plex plugins hozzáadását a kiszolgálóra.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Olyan egyszerű, mint a Telepítés gombot a nem hivatalos beépülő modul alatt, amelyet hozzá szeretne adni.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A WebTools eltart egy pillanatot, amíg a plugin letölthető a Githubból. A folyamat befejezése után a fenti üzenet jelenik meg. Az új nem hivatalos bővítmény most elérhető lesz a Plex szerverén.

Távolítsa el a nem hivatalos Plex csatornákat

A nem hivatalos Plex plugins eltávolítása nem olyan egyszerű, mint a hivatalos beépülő modulok eltávolítása, de már vége. Itt van, hogyan kell csinálni.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Először kattintson ide, hogy megnyissa a WebTools ügyfelet, és nyissa meg a nem hivatalos alkalmazást.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

A bővítmények böngészésének megkönnyítése érdekében szeretném megnézni a Csak a telepített show doboz.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Ezután kattintson a Távolítsa el a köteget gomb a plugin eltávolításához.

Vegye figyelembe, hogy ezek a bővítmények a hivatalos Plex-bővítményekkel együtt megjelennek a bővítménykezelő oldalon. Eltávolíthatók az oldalról, de a fájlokat csak akkor távolíthatják el a Plex-kiszolgálótól, ha eltávolítják a csomagot a WebToolsból.

A legjobb Plex-bővítmények: 25 kedvencünk (frissítve)

Erősítse meg, hogy el akarja távolítani a bővítményt, és egy pillanat múlva ez a képernyő megjelenik. Ez azt jelzi, hogy a nem hivatalos beépülő modult teljesen eltávolították.

Ez 26 Plex-bővítmény és számolás

Mióta elkezdtük tanulmányozni ezt a cikket, találtunk egy csomó új tartalmat, amelyet soha nem gondoltunk volna letölteni a Plex szerverre. A webalapú adatfolyamokhoz és az igény szerinti videókhoz való hozzáférés sok funkcióval bővítette a Plex szervert.

Ha éppen a Plex-et használja a letöltött tartalmak televíziójára és eszközeire történő továbbvitele céljából, akkor valóban azt javasoljuk, hogy nézzen meg néhány beépülő modult. Lehet, hogy teljesen helyettesítik a fizetett TV-alkalmazásokat, mint például a Sling, de sokat tesznek a rés kitöltése érdekében.

About the author

Comments

  1. kos filmeket és TV-műsorokat szeretne nézni, akkor a Plex az egyik legjobb választás. Az elegáns felülete és a nagy zenei, filmek és show-könyvtárak kezelésének képessége miatt sok felhasználó választja ezt a szolgáltatást. Azonban a Plex sokkal többet tud, mint a letöltött tartalom közvetítése. A Plex plugins használatával könnyedén elérhetők kedvenc webszolgáltatások a TV-n és a mobil eszközökön. Az áttekintésük során 80 plugint teszteltek és jegyzeteket készítettek azokról a kis trükkökről, amelyeket tudni kell, hogy mindegyik működjön. Az írásban bemutatják a kedvenc hivatalos és nem hivatalos Plex-csatornákat, és megosztják a telepítési és kezelési tippeket. Emellett javasolják az IPVanish VPN használatát a védelem, adatvédelem és kényelem érdekében. Összességében a cikk hasznos útmutató a Plex használatához és a bővítmények kihasználásához.

  2. kos filmeket és TV-műsorokat szeretne nézni, akkor a Plex az egyik legjobb választás. Az elegáns felület és a nagy zenei, filmek és show-könyvtárak kezelésének képessége miatt a felhasználók nagy része a Plex-et választja. Azonban a Plex sokkal többet tud, mint a letöltött tartalom közvetítése. A Plex plugins használatával könnyedén elérhetők kedvenc webszolgáltatások a TV-n és a mobil eszközökön. Az 26 kedvenc Plex-bővítményünk között szerepelnek hivatalos és nem hivatalos csatornák is, amelyeket érdemes kipróbálni vagy elkerülni. Az IPVanish VPN használata ajánlott a Plex-kiszolgáló védelme, az adatvédelem és a kényelem érdekében. A hivatalos Plex-csatornák között szerepelnek a Pandora, a Vimeo

Comments are closed.