Nézze meg a Plex könyvtárát Kodi-ban a Plex Kodi addonnal

A Kodi és a Plex egyaránt lehetővé teszi a videók és zenék streamingjét a TV-készülékre és az eszközökre, ám ezek nagyon különböző alkalmazások. Lehet, hogy úgy dönt, hogy az egyetlen megoldás az, ha mindkettőt képes használni. A hivatalos Plex Kodi kiegészítő lehetővé teszi a Plex szerver elérését az interneten keresztül, a szokásos módon, hatékonyan ötvözve a két szolgáltatást. Ha képesnek kell lennie arra, hogy megismerje a Plex-tartalmat a Kodi-tól, akkor ezt megteheti.

Mik a Kodi és a Plex??

A Kodi egy médiamenedzser, amelyet a TV-jén való futtatásra készítettek. Ez lehetővé teszi a letöltött tartalmak megtekintését, illetve a kiegészítők használatával streaming műsorokat, zenét és filmeket az internetről. A Kodi rugalmasságáról és könnyű testreszabhatóságáról ismert.

A Plex egy streaming media szerver, amely lehetővé teszi a letöltött tartalom nézését és hallgatását. Ügyfelei vannak telefonokhoz, intelligens TV-khez, streaming eszközökhöz, sőt magához a Kodi-hoz is. A Plexről ismert, hogy csiszolt felülettel és rengeteg hivatalos online tartalommal rendelkezik.

Győződjön meg arról, hogy a streaming biztonságos

Ha érdekli az otthoni streaming, akkor valóban profitálhat a VPN használatából. A kalóz streaming oldalakat árnyékos hirdetések fertőzik meg, amelyek megtörhetik a számítógépet, vagy ami még rosszabb. Ezeket a webhelyeket néha közép-középtámadások indítására használják, lehetővé téve a hackereknek az Ön személyes adatainak összegyűjtését minden látogatott webhelyről..

A VPN titkosítja az internettel való kapcsolatadat, és a jobb VPN megállítja a középtávú támadásokat. Szinte minden VPN-t kipróbáltunk, és ajánljuk az IPVanish alkalmazást.

A VPN legnagyobb hátránya, hogy lelassíthatja a kapcsolatot. Az IPVanish szerverei vannak a világ legnagyobb városaiban, így mindig elérhető gyors kapcsolat. Nagyra értékeljük azt is, hogy az IPVanish nem naplózza a felhasználóikat, és soha nem adta át az ügyfelek adatait.

Ha érdekli az IPVanish, a Comparitech olvasói 60% kedvezményt kapnak.

Miért futtassa a Plexet a Kodi-n??

A Plex Kodi-kiegészítő futtatásának legnagyobb előnye, hogy nem kell kilépnie a Kodi-ból, hogy tartalmat nézhessen a Plex-könyvtárból. A legtöbb eszköz mind a Kodi, mind a Plex programot fogja futtatni, de az alkalmazásból való kikapcsolás és egy másik műsor megnézése céljából indítása frusztráló, különösen ha set-top boxot vagy mobilkészüléket használ.

Plex Kodi Addon - Plex a Kodi-on

A Plexnek és a Kodi-nak különböző erősségei és gyengeségei vannak. Például a Plex mobil hozzáférése sokkal jobb. Mindkét média streaming alkalmazás kombinálása azt jelenti, hogy nem kell választania egyet a másik felett.

Elkezdeni

Mielőtt elkezdené, győződjön meg arról, hogy a Plex szerver működik-e. A Plex Kodi kiegészítő működik a fiókjához társított Plex szerverrel. Ha nem ugyanazon a hálózaton van, mint a Kodi-eszköz, akkor ellenőrizze, hogy a távoli hozzáférés engedélyezve van-e és megfelelően van-e konfigurálva. Nincs szüksége prémium Plex fiókra; egy ingyenes is ugyanúgy működik.

A Plex szerver telepítéséről és beállításáról bővebben a Plex útmutatójában olvashat.

A Plex Kodi kiegészítő telepítése

Mivel a Plex Kodi addon a Kodi fő tárházának része, elég könnyű telepíteni a kiegészítőt, mindaddig, amíg tudod, hol kell keresni. Így csináltam.

Plex Kodi Addon - Telepítés

Kezdje a Kodi megnyitásával és a kiegészítések menü a fő képernyőn. Alapértelmezés szerint a bal oldalon található lista alján található.

Plex Kodi Addon - Telepítés

Ezután kattintson a Letöltés menü tétel.

Plex Kodi Addon - Telepítés

Ezután görgessen le és kattintson a Videó kiegészítők menüpont a kiegészítők böngészőjének megnyitásához.

Plex Kodi Addon - Telepítés

Görgesse végig az elérhető video-kiegészítők listáját, amíg meg nem találja a Plex menüpontot, és kattintson rá a telepítési képernyő megnyitásához.

Plex Kodi Addon - Telepítés

Ezután kattintson a Telepítés gombot a jobb alsó sarokban.

Plex Kodi Addon - Telepítés

Most visszakerül a kiegészítő böngészőbe, és a Plex ikon megváltozik, jelezve, hogy a telepítési folyamat megkezdődött.

Plex Kodi Addon - Telepítés

Aztán a Plex ikonra vált a csekk, amikor a telepítés befejeződött. Ha kész, lépjen ki a kiegészítő böngészőből, és térjen vissza a Kodi fő képernyőjére a Plex Kodi kiegészítő indításához..

Plex Kodi Addon - Telepítés

Most elindíthatja a Plex Kodi kiegészítőt a kiegészítések menü.

A Plex beállítása a Kodi-n

A Plex Kodi addonnak csak egy kis konfigurációjára van szüksége, mielőtt megkezdené a média streamingjét a Plex szerveren a Kodi eszközre. A médiakönyvtárak böngészése előtt össze kell kapcsolnia a Plex-fiókot.

Plex Kodi Addon - Konfiguráció

Válassza ki a Plex Kodi kiegészítőt a kiegészítések menübe, majd kattintson rá a kiegészítő indításához.

Plex Kodi Addon - Konfiguráció

Ezután kattintson a Bejelentkezés gombra kattintva elkezdi társítani a Plex-fiókot ezzel az eszközzel.

Plex Kodi Addon - Konfiguráció

Vegye figyelembe a képernyőn megjelenő kódot, majd nyissa meg a böngészőt, és lépjen a https://plex.tv/link oldalra.

Plex Kodi Addon - Konfiguráció

Ezután jelentkezzen be a Plexbe, de tetszik.

Plex Kodi Addon - Konfiguráció

Írja be a kódot, amelyet a Plex Kodi addon adott, és kattintson a Link gombot az eszköz társításához a fiókjához.

Plex Kodi Addon - Konfiguráció

Zöld ellenőrzés jelenik meg, ha eszközét helyesen társították-e.

Plex Kodi Addon - Konfiguráció

Most nyissa meg a Kodi-t, és a képernyőn megjelenik a Plex-tartalma. Az addon konfigurálva van és használatra kész.

Streaming a Plex Kodi Addon segítségével

A Plex Kodi addonnal történő streaming nagyon egyszerű. A Plex könyvtár-böngészője nagyon hasonlít a Kodi-hoz. Megváltoztathatja az elrendezést és megváltoztathatja a könyvtárat, böngészhet és lejátszhat tartalmat.

Plex Kodi Addon - Lejátszás

Az összes Plex metaadat és borító grafika megfelelően jelenik meg. A Plex Kodi kiegészítő támogatja a lejátszási listákat, a keresést és a javaslatokat.

Plex Kodi Addon - Lejátszás

Most kattintson egy több évszakos műsorra. Böngészhet az évszakok és az epizódok között, képernyőképeket és összefoglalókat tartalmazva.

Plex Kodi Addon - Lejátszás

Az addon teljes videólejátszási menüvel rendelkezik, és lejátszási listán átkeverhet vagy áthúzhat.

Plex Kodi Addon - Lejátszás

A Plex Kodi kiegészítő rendelkezik egy epizód böngészővel, és megjelöli a nem megtekintett videókat, így könnyű megtalálni a helyét, ha egy műsort vetél.

A Plex beállítások menüje megjelenik a Kodi helyett, ha lejátszás közben megnyitja. A feliratok be- és kikapcsolása egyszerű. A gombokat manuálisan is beállíthatja Minőség ha a kapcsolat gyenge, vagy erősítse meg, hogy egy videót az eredeti felbontásban néz.

Plex Kodi Addon - Lejátszás

Kodi videobeállítások megjeleníti a Kodi szokásos videobeállítási menüjét.

Néhány apró változtatástól eltekintve a Plex Kodi addonnal történő videók megtekintése ugyanolyan egyszerű, mint a Kodi könyvtárában található videók megtekintése..

Plex és Kodi nagyszerű csapatot alkotnak

A hivatalos Plex Kodi kiegészítő igazán csiszolt és egyszerűen használható. A Kodi addon aktiválódott, mint bármely más mobil eszköz, és úgy kezelheti a Plex szerveren, mint bármely más kliens. Ha képesnek kell lennie a Plex könyvtárak lejátszására Kodiban, nincs egyszerűbb módja annak.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 43

Adblock
detector