10 najboljih Kodi gradnji do 2024. godine – Potpuno testirano i odobreno

Kodi gradnje su unaprijed konfigurirane instalacije Kodi. Izrada je izvrstan način za olakšavanje postavljanja Kodi-ja, a istovremeno proširujete što sve možete učiniti s Kodi-jem pomoću dodatnih značajki i zanimljive nove teme izgleda. Iako Kodi možete instalirati na gotovo bilo koji uređaj, poput Apple TV-a, Chromecasta ili Rokua, kodi Build se može instalirati samo na određene uređaje, poput Amazon Fire TV ili TV Stick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC ili Nvidia Shield.

kodi logo

Najbolje gradnje kodi-a 2024

Najbolji Kodi addon proizvodi za 2024. godinu uključuju:

 1. Bez granica Čarobna gradnja
 2. Izgradnja BK veza
 3. Žetva gradi
 4. Zvijer
 5. Graditi Tombraider
 6. Izgradnja evolucije
 7. Durex Build
 8. Ultima 17 Build
 9. Nymerijeva gradnja Fornite
 10. Max je gradio Mario

Na stotinu je dostupnih stotina gradnji Kodi addon. Iako sve to nismo isprobali, ovo su neke od najboljih sastavaka koje ćete pronaći u pogledu prilagođenih tema i opcija.

POSEBNA NAPOMENA: Većina verzija nije ažurirana za najnoviju verziju Kodija. Toplo preporučujemo SAMO da koristite ove izrade za skine i mogućnosti prilagodbe i da izbrišete sve dodatke koji se nađu u njima.. 

Upozorenje: Kodi modeli mogu sadržavati malware

Nažalost, kada preuzimate Kodi gradnju, ne postoji način da doista znate koji dodaci ili skladišta dodataka uzimaju dodatak za vašu Kodi instalaciju tek nakon što je instaliran. Zbog toga biste na svom uređaju mogli slučajno instalirati zlonamjerni softver. To se dogodilo jednom korisniku i testiraču Kodi-ja, koji je objavio upozorenje o tome na popularnom trećem forumu Kodi Reddit, / r / Addons4Kodi. Taj je korisnik otkrio da je instalirao kripto-valutu objedinjujući trojanac tijekom testiranja različitih sastava.

Reddit Kodi gradi

Preporučujemo pokretanje antivirusnog programa na bilo kojem uređaju koji koristite s Kodi. Bez obzira na to koristite li Kodi na Androidu, Windows-u, Linuxu, iOS-u ili MacOS-u, dodaci Kodi dolaze s povećanim rizikom od zlonamjernog softvera u vaš sustav. Čak su i neki od popularnih i najčešće korištenih dodataka, poput GAIA i Bubbles, nosili zlonamjerni softver i zarazili milijune korisnika bez njihovog znanja.

Otkrićete da postoje mnoge visokokvalitetne i besplatne antivirusne aplikacije za Windows, Mac i Android uređaje.

O upotrebi gradnji Kodi

Kodi gradnje doći će već na skladištu s mnogim Kodi dodacima. Međutim, većina će se nadogradnji naći s mješavinom službenih i neslužbenih dodataka. Provest ćemo vas kroz postupak postavljanja programa Kodi, a također ćemo pružiti jednostavne upute za uklanjanje neslužbenih dodataka. Uklanjanje neželjenih, neslužbenih dodataka pomoći će vam da slučajno ne prenesete piratski materijal.

Molimo upozorite: Iako je dio razloga za korištenje programa Kodi build uživanje u novim značajkama i zanimljivijoj koži, kao i ušteda vremena za pokušaj preuzimanja i instaliranja dodataka, možda ćete dobiti dodatke koji nude neslužbene struje. Ovdje ne dajemo popis koji opisuje koji dodaci postoje u bilo kojoj od ovih sastava i ne oproštavamo ili ne preporučujemo korisnicima da koriste bilo koje dodatke koji piratiraju sadržaj. Za najveći dio, najbolje je tamo napraviti onaj koji sami napravite.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Upozorenje: Vaš ISP može vidjeti vaše Kodi tokove

Iako je Kodi samostalna aplikacija, dodaci koje instalirate putem kreiraju uglavnom popularne web stranice kako bi dobili svoje protoke. Kao rezultat, vaš ISP može vidjeti svu vašu Kodi streaming aktivnost.

ISP-ovi ne mogu samo prikupljati i prodavati vaše podatke pregledavanja, već ih mogu predati i trećim osobama koje to zatraže. To čini vaše streaming podatke iz Kodi gradi nesigurnim.

VPN će sakriti sve vaše streaming aktivnosti iza teško šifriranog tunela s privatnim podacima. Kada se povežete s jednim, vaša aktivnost streaminga ostaje privatna, kao i vaša prava lokacija.

Među najboljim opcijama koje smo testirali za Kodi build korisnike je i IPVanish. Ne samo da se koristi vojnim šifriranjem, već ima i aplikacije za brojne uređaje, uključujući i Amazon Fire TV stick. IPVanish se također može koristiti na najviše 10 uređaja istovremeno, što je dobro rješenje za Kodi korisnike sa više instalacija.

Deo čitatelja: IPVanish je bio u vezi s ponudom našim čitateljima popust do 60% na njihove planove ovdje. Za alternativne izbore pogledajte našu listu najboljih VPN-ova za Kodi.

  Cum să vizionezi filme pe Kodi: Ghid pas cu pas

Uvijek biste trebali započeti novi početak prije nego što instalirate Kodi build.

Najbolje što započeti s gradnjom je imati svježu Kodi instalaciju. Možete preuzeti novu instalaciju na kodi.tv/download.

Nova instalacija pomoći će u sprječavanju problema s instalacijskim sukobima između instalacije sastavljanja i ostalih dodataka koje ste možda već instalirali.

Kako izbrisati neželjene piratske dodatke

Veliki razlog zašto instalirate Kodi builds je nabaviti dodatne značajke koje se obično ne nalaze u golim Kodi medijskim centrima. Međutim, neke ćete kraj potražiti s neželjenim i neugodnim dodacima u procesu. Srećom, te dodatke možete vrlo lako izbrisati.

Ovaj će postupak izgledati drugačije u različitim izvedbama, jer skine mijenjaju izgled i osjećaj vaše Kodi.

Unatoč tome, ovaj generički postupak možete pratiti s gotovo bilo kojim sastavljanjem:

 • Pronađite naziv dodatka koji želite ukloniti.
 • Desni klik na dodatku, a zatim kliknite na Informacija.
 • Sada ćete vidjeti zaslon koji vam nudi opcije, poput “Onemogući”, ali najvažnije, onaj koji kaže “Deinstaliraj”.
 • Klikni na Uninstall dugme.

Neželjeni dodatak neće se deinstalirati iz vaše Kodi verzije. Imajte na umu da to zapravo neće izbrisati neželjeni dodatak. I dalje će živjeti na vašem sustavu. Ako želite potpuno izbrisati dodatak, morat ćete pronaći zip datoteku za instaliranu verziju, otvoriti je i u potpunosti izbrisati dodatak s imenom dodatka koji želite izbrisati.

Najbolje gradnje Kodi-ja za 2024. godinu

Kada u nastavku govorimo o „najboljim“ zgradama, mislimo na gradnje koje imaju najbolje korisničko sučelje za Kodi i pružaju najbolje iskustvo. To su ujedno i verzije o kojima svi pričaju, što znači da smo naveli samo građevine koje su žestoko odobreni od korisnika.

Kodi nema ograničenja Čarobna gradnja

Veličina preuzimanja verzije: 431MB

nolimits kodi gradi

Kodi No Limits Build dolazi u nekoliko okusa, što uključuje verzije koje imaju odjeljke za odrasle i one koje nemaju. Također možete instalirati Lite ili Full verziju gradnje, tako da veličina preuzimanja može varirati ovisno o odabranoj verziji. Uz to, za razliku od nekih drugih sastava, Kodi No Limits Build omogućuje vam da se instalirate preko vrh trenutačne verzije tako da ne morate potpuno brisati ili brisati već instalirane dodatke. No, ne bi li instaliranje građevine iznad druge građevine moglo nešto pokrenuti u instalaciji, tako da je dobra ideja napraviti novu instalaciju..

Unutra ćete pronaći odjeljke za TV emisije, filmovi, sportovi, TV uživo i još mnogo toga. Kodi No Limits Magic djeluje na koži Aeon Nox SiLVO, koju možete preuzeti i instalirati zasebno od programera. Ako sve što tražite je sjajna Kodi koža, a da ne morate proći kroz postupak brisanja neželjenih dodataka, preporučujemo da instalirate kožu umjesto izrade.

Izgradnja BK veza

Veličina preuzimanja verzije: 430MB

bk veze grade kodi gradi

Izgrađen na koži Bello 6, BK Links Build dolazi opterećen dodatcima dizajniranim za korisnike koji žele filmove i TV emisije na zahtjev, kao i neke TV emisije uživo. Sastavljanje je opterećeno nekim od najnovijih i najpopularnijih dodataka treće strane, poput Placente i Neptuna Rising, i drugim popularnim dodacima koji se često koriste kao ovisnosti, kao što su SportsDevil i YouTube. Možete jednostavno izbrisati dodatke treće strane i zadržati službene one da maksimiziraju svoje iskustvo i povećaju brzinu izrade.

Žetelice gradi (podnožje)

Veličina preuzimanja verzije: 175MB

žetelica gradi kodi gradi

Jednostavna gradnja sa Reddit Reaper-a, Reaper Builds može se preuzeti ili u Lite, Standard ili Base verziji. Za razliku od većine verzija, ova građevina ne dolazi s puno različitih dodataka ili jedinstvenih preklopa. Umjesto toga, donosi neke izmjene u Kodi izborniku, eliminirajući mnoštvo opcija izbornika na lijevoj strani sve do pravednih addonsOmiljene. Uz to, jedini dodaci u ovoj verziji su GAIA, Magicality, Masterani Redux (anime), Placenta, YouTube i Premiumizer. U ovom ćete htjeti izbrisati sve osim YouTubea da biste bili u potpunosti legitimni. Zatim možete preuzeti dodatke iz službenog skladišta Kodi Addon, kao što su Tubi TV, Crackle ili Xumo.

Titanium Build

Veličina preuzimanja verzije: 171MB

najbolji kodi gradi 2024. godinu

Titanium je izgrađen od temelja za brzinu. Ova je izrada super izdržljiva, baš kao što i ime sugerira, a dizajnirana je za vaš uređaj da dobro funkcionira, a istovremeno struji kvalitetan sadržaj putem Kodi.

Ovu konstrukciju lako možete instalirati na uređaje s ograničenim resursima, poput Amazon Firestick-a. Ova je izvedba također dizajnirana za najnoviju verziju Kodija, inačica 18 Leia. Iako je i njegova veličina, u ovom sastavu ima nekih značajnih dodataka, pa svakako prođite i obrišite nepotrebne dodatke kako biste zadržali lijepu kožu.

Graditi Tomb Raider

Veličina preuzimanja verzije: 310MB

tombraider_buildupdates

Izrada Tomb Raider dolazi s puno dodataka koji omogućuju brzo započinjanje uživanja u omiljenim emisijama. Sastav Tomb Raider dolazi s dodacima koji pružaju puno TV emisija, filmova, dokumentarnih filmova, pa čak i živih sadržaja.

To su dodaci ispod ZONA EXTRASA kategoriju na glavnom ekranu zbog čega se gradnja ističe. Pronaći ćete dodatke kao što su Provjera vozila u Velikoj Britaniji koji vam omogućuje provjeru statusa Ministarstva prometa i poreznog statusa bilo kojeg IK vozila. GIMM SVIJET dodatak također pod ZONA EXTRASA također je lijep dodir i izvrstan je za one od nas koji volimo fitness svijet.

Ažuriranja se mogu čak provoditi izravno iz izrade.

Možete pristupiti svom omiljenom sadržaju i svim potrebnim alatima i postavkama pomoću sljedećih kategorija na početnom zaslonu:

 • TELEVIZIJA UŽIVO
 • TV EMISIJE
 • FILMOVI
 • SPORT
 • ŽIVI SPORTSKI
 • TOP ADD-ONS
 • KIDS ZONA
 • ZONA EXTRASA
 • FAVORITI
 • GLAZBA, MUZIKA
 • DODATKE
 • ALATI
 • POSTAVKE
 • VLAST
  Kodi addon Animetoon ne radi? Postoji li ispravka ili alternativni dodatak?

Izgradnja evolucije

Veličina preuzimanja verzije: 852 MB

10 najboljih Kodi gradnji do 2024. godine - Potpuno testirano i odobreno

Evolution sadrži veliku količinu dodataka s velikim sadržajem; od TV-a do sporta, naći ćete ga na Evolution-u. Evolution se razlikuje od mnogih drugih izvedbi to što on izdvaja njegov visokokvalitetni 1080P HD & 3D filmovi se izdvajaju u zasebnu kategoriju na početnom izborniku zgrade.

Kategorije uključene u početni izbornik su sljedeće:

 • TELEVIZIJA UŽIVO
 • TV HUB
 • MOVIE HUB
 • 1080P HD & 3D FILMS
 • ZABAVA
 • DJEČJI MEDIJI
 • SPORTSKI
 • NOGOMET
 • GLAZBA, MUZIKA & KONCERTI
 • DODATKE
 • ODRŽAVANJE
 • POSTAVKE

Jednonacija Leia Build

Veličina preuzimanja verzije: 365MB

najbolje kodi gradi

Građa izgrađena za Kodi v.18 Leia i s istim imenom, Leia build je prekrasne kože koja olakšava navigaciju do glavnih kategorija koje većina Kodi korisnika želi. Ova koža ima nevjerojatne animacije, čak ima i kategorije specifične za ljubitelje znanstvene fantastike.

Ova je gradnja prilično zahtjevna za prostor s više od 365 MB prostora. Ne biste ga trebali koristiti na bilo kojem uređaju koji ima ograničene resurse, kao što su Amazon Firestick ili niži end Android TV streaming kutije.

Lobo Build

Veličina preuzimanja verzije: 164MBnajbolje kodi gradi

Izravno od Onenationa (istog razvojnog programera za Maxa Mario), Lobo Build nudi laganu i super brzu izvedbu na koži Aeon Nox Silva. Zbog svoje brzine i malog prostora, Lobo je dobra konstrukcija koja treba razmotriti za sve one koji rade Kodi na Amazon Firestick-u.

Imajte na umu da Lobo trenutno nema mogućnost Kodi v.18. Ako želite koristiti Lobo, dobit ćete poruku o pogrešci koju pokušavate instalirati na Kodi v.18. Umjesto toga, morat ćete napraviti novu instalaciju Kodi 17.6.

Nymeria’s Fortnite Build

Veličina preuzimanja verzije: 263MBnymeria fortnite build Kodi gradi

Trči na Aeon Nox SiLVO koži, Nymeria’s Fortnite Build pismo ljubavi prema svim stvarima Fortnite. Ova je gradnja jedna od najprilagođenijih verzija koje ćete pronaći u pogledu teme. Jednostavno rečeno, lijep je i interaktivan na sve načine koji čine Kodi jedinstvenom za upotrebu.

Naći ćete sekcije glazbe, filmove, TV emisije, sportove, IPTV, sve sadržaje, dokumentarne filmove i odjeljak “Za djecu”. Svaki aspekt ove gradnje prilagođen je tako da daje potpun doživljaj Fortniteu, čak i postavke koje mnogi proizvođači izrade imaju tendenciju da ignoriraju.

Iako u ovoj verziji postoji pregršt legalno dostupnih dodataka, još uvijek morate prebrisati da ćete morati prvo izbrisati kako biste nadogradili brzinu, uključujući dodatke kao što su Supremacy, Aspis, Yoda, Real- Debrid, Loki, Planet MMA i nekolicina drugih. Dostupni su Addonovi koji se sjajno drže u ovoj nadogradnji su BBC iPlayer, ITV, YouTube i nekoliko drugih.

Onenation’s Max je gradio Mario

Veličina preuzimanja verzije: 99MB

maxd mario kodi gradi

Vrlo lagana izvedba dizajnirana za Kodijeve korisnike s djecom, Max-ova Mario izrada ima vrlo Mario fokusiranu temu, čak i bez postavki. Postoji odjeljak “Max’d Kids” s filmovima, TV emisijama, audio knjigama i karaokama, kao i odjeljci za različite mreže djece. U ovoj su verziji dostupna samo dva dodatka: Deceit (dodatak treće strane) i YouTube. Želite ukloniti Deceit i instalirati druge dodatke, poput Tubi TV-a, kako biste ovu sjajnu nadogradnju doveli do kod.

Kako instalirati Kodi Build

Općenito, instalacija Kodi elementa slijedi isti postupak. Opći su koraci sljedeći:

 1. Dodajte izvor u upravitelj datoteka.
 2. Instalirajte dodatak spremišta. Međutim, u mnogim slučajevima ovaj korak nije potreban.
 3. Instalirajte programski dodatak.
 4. Instalirajte izradu od odgovarajućeg čarobnjaka.
 5. Ponovo pokreni Kodi. Nakon što je postupak instalacije dovršen, obično ćete biti upitani da zatvorite Kodi silu. U sustavu Windows, Linux i Mac OS jednostavno odaberite U redu. Na Android i iOS uređajima odspojite uređaj ili zatvorite Kodi iz upravitelja zadataka uređaja.

Kodi nema ograničenja Čarobna gradnja

Da biste instalirali Kodi No Limits Magic Build, morat ćete učiniti sljedeće:

 • Otvorite Kodi i idite na Upravitelj datoteka putem simbola zupčanika
 • Odaberi Dodajte izvor i unesite sljedeću web adresu: “https://nolimitsbuilds.com/kodi/„. Ne zaboravite to imenovati pri dnu tog zaslona
 • Vratite se na početni zaslon i odaberite addons, a zatim idite na simbol paketa gore lijevo
 • Kliknite na Instalirajte sa zip-a i kliknite na vezu bez ograničenja
 • Klikni na čarobnjak bez ograničenja zip datoteku za instalaciju
 • Zatim idite na Programski dodaci sa početnog zaslona Kodi i kliknite na Čarobnjak bez ograničenja
 • Odatle odaberite verziju No Limits koju želite instalirati i pokrenite čarobnjaka

Izgradnja BK veza

Da biste instalirali izgradnju BK veza, napravite sljedeće:

 • Na početnom zaslonu Kodi kliknite na simbol zupčanika u gornjem lijevom kutu, a zatim kliknite na Upravitelj datoteka
 • Odaberi Dodajte izvor a zatim unesite sljedeću web adresu: “http://streamdigital.org/wiz/“I ime je pri dnu
 • Sada se vratite na svoje addons na početnom zaslonu i odaberite simbol paketa gore lijevo
 • Odande kliknite na Instalirajte sa zip-a a zatim kliknite vezu BK veze, ovisno o tome kako ste je imenovali
 • Ovdje se nalazi jedna zip datoteka, pa je kliknite i instalirajte. Ovo će instalirati Čarobnjak za strujanje digitalnih tokova
 • Odbacite sve pojavne prozore
 • Ići Programski dodaci i naći čarobnjaka Stream Digital. Kliknite na njega, a zatim kliknite Konstrukcije
 • Pronađite gradnju BK veza i kliknite da biste pokrenuli čarobnjaka za instalaciju
  Липсва или не ще изтеглите URL Resolver URL адрес на Kodi? Ето защо

Žetva gradi

Da biste instalirali Reaper Builds, morat ćete učiniti sljedeće:

 • Ići Upravitelj datoteka iz postavki i dodajte “https://reddit-reaper.github.io/repo“Kao izvor. Imenuj
 • Ne, vratite se na početni zaslon i kliknite na addons
 • Zatim kliknite na Instalirajte sa zip-a i pronađite svoju Reddit Reaper repo vezu
 • Klikni na skladište zip datoteku za instalaciju
 • Vratite se na prethodni zaslon i odaberite Instalacija iz skladišta
 • A sad, idi na Reddit Reaper Repozitorij, Odaberi Programski dodaci, i onda Čarobnjak za žetvu. Na kraju kliknite Instalirati
 • Zanemarite sve skočne prozore. Povratak na početni zaslon, odaberite addons, zatim Programski dodaci i onda Žetva gradi
 • Odande odaberite (Poslije) gradi a zatim odaberite jednu od Reaper Builds (Base, Lite, Full) da biste pokrenuli čarobnjaka za instalaciju

Titanium Build

Titanium gradnja može se instalirati pomoću sljedećih uputa:

 • Kada je Kodi otvoren, kliknite na simbol zupčanika i odaberite Upravitelj datoteka
 • Gdje vidite , unesite sljedeću web adresu „Http://repo.supremebuilds.com/” Obavezno ga navedite (kao što su Supreme Builds)
 • Vratite se na početni zaslon Kodi, a zatim kliknite na addons a onda je simbol paketa gore lijevo
 • Odaberi Instalirajte sa zip-a i pronađite vezu Supreme Builds. Kliknite vezu, a zatim odaberite Supreme Builds repo da biste je instalirali
 • Nakon što je spremište instalirano, otvorite ga i idite na Programski dodaci, i onda Vrhunski gradi
 • U addonu kliknite na gradi i pronađite titanijum izgraditi. Od tamo napravite ili svježu ili standardnu ​​instalaciju
 • Nakon što instalirate dodatak, Kodi će se zatvoriti. Otvorite ga ponovo kako biste dobili novu gradnju

Graditi Tomb Raider

Da biste instalirali Tomb Raider Build, napravite sljedeće:

 • Dodati „Http://ares-repo.eu” do izvora u Upravitelj datoteka. Dodijelite naziv izvoru.
 • Pronađite izvor i instalirajte repository.tombraider.official-0.x.zip iz addons>Simbol paketa (gore lijevo)>Instalirajte iz zip datoteke.
 • Još u addons>Simbol paketa (gore lijevo), Odaberi Instalacija iz skladišta i onda Tomb Raider Repo, a slijede dodaci programa. Odaberi Tomb Raider gradi čarobnjaka, pogoditi Instalirati i nastavite kad primite obavijest “Omogućen dodatak”.
 • Otvoren Tomb Raider gradi čarobnjaka u PROGRAMI i odaberite TOMB RAIDER KUPUJE OVDJE. Na kraju, odaberite osvetnik i pustite da se instalira. Sada odaberite TOMB RAIDER 2,48 JARVIS i pričekajte da se proces preuzimanja i instalacije završi.

Izgradnja evolucije

Da biste instalirali Evolution Build, napravite sljedeće:

 • Dodati „Http://repo.hackmykodi.com/wizards/” do izvora u Upravitelj datoteka. Dodijelite naziv izvoru.
 • Pronađite izvor i instalirajte plugin.video.evolutionwizard.zip iz addons>Simbol paketa (gore lijevo)>Instalirajte iz zip datoteke.
 • Ići PROGRAMI DODATI i odaberite evolutionwizard. Odaberi Evolucija i gradivo će sada preuzeti i instalirati.

Jednonacija Leia Build

Montaža Leia može se instalirati pomoću sljedećih uputa:

 • Otvorite Kodi, a zatim kliknite na simbol zupčanika i odaberite Upravitelj datoteka
 • Gdje vidite , unesite sljedeću web adresu “http://onenation.info/Portal/„. Obavezno ga navedite (kao što je Onenation)
 • Vratite se na početni zaslon Kodi, a zatim kliknite na addons a onda je simbol paketa gore lijevo
 • Kliknite na Instalirajte sa zip-a, odaberite vezu Onenation, a zatim instalirajte spremište Onenation
 • Nakon što je spremište instalirano, otvorite ga i idite na Programski dodaci, i onda Onenation Portal
 • Na portalu Onenation kliknite na gradi i pronađite Leia izgraditi. Od tamo napravite ili svježu ili standardnu ​​instalaciju
 • Nakon instaliranja, resetirajte Kodi da biste se nadogradili i pokrenuli

Lobo Build

Da biste instalirali Lobo build, napravite sljedeće:

  • Idite na Kodi, kliknite na simbol zupčanika, a zatim kliknite na Datoteka menadžer
  • U kutiji koja kaže , unesite sljedeću web adresu “http://onenation.info/Portal/„. Obavezno ga navedite (kao što je Onenation)
  • Vratite se na početni zaslon u Kodi i idite na addons a onda je simbol paketa gore lijevo
  • Odaberi Instalirajte sa zip-a a zatim odaberite vezu Onenation
  • Pronađite zip datoteku i kliknite kako biste je instalirali
  • Nakon što je spremište instalirano, idite na njega i odaberite Programski dodaci, i onda Onenation Portal
  • Na portalu Onenation kliknite na gradi i pronađite Lobo izgraditi. Onenation ima samo verziju izrade za Kodi verziju 17.6
  • Nakon instaliranja, resetirajte Kodi da biste se nadogradili i pokrenuli

Nymeria’s Fortnite Build (Kodi verzija 18 Leia SAMO)

Da biste instalirali Nymeria’s Fortnite Build na Kodi, napravite sljedeće:

 • Otvorite Kodi i idite na postavke (simbol zupčanika) i onda Upravitelj datoteka
 • Gdje piše nijedan, unesite sljedeću web adresu: “http://miniaturelife67.co.uk/repo„. Na dnu dodajte naziv ezzermac
 • Sada, s početnog zaslona Kodi, kliknite na addons a zatim na simbol paketa u gornjem lijevom kutu
 • Kliknite na Instalirajte sa zip-a a zatim pronađite i kliknite vezu ezzermac
 • Instalirajte Ezzermacs spremište ZIP datoteka s ove lokacije
 • Zatim se vratite na ekran za instalaciju paketa i kliknite na Instalacija iz skladišta
 • Odatle pronađite spremište Ezzermac i kliknite na njega, a zatim kliknite na Programski dodaci odjeljak
 • Pronađite i kliknite na Ezzermac Čarobnjak da biste instalirali čarobnjaka. Klik odbaciti na bilo koji skočni prozor
 • Na početnom zaslonu Kodi pritisnite addons > Programski dodaci i učitajte čarobnjaka Ezzermac
 • Kliknite na čarobnjaka i odbacite sve skočne prozore. Zatim, idite na gradi i locirajte Nymerica’s Fortnite Build. Kliknite za instalaciju. 
 • Imajte na umu da će tema ove izrade SAMO raditi na Kodi 18 Leia. Inače, sve što ćete dobiti su dodaci.

Max je gradio Mario

Jednostavno možete instalirati Max’d Mario gradnju na sljedeći način:

 • Otvorite Kodi, kliknite na simbol zupčanika, a zatim kliknite na Datoteka menadžer
 • Unesite sljedeću web adresu u polje  kutija: “http://onenation.info/Portal/„. Obavezno ga navedite (kao što je onenation)
 • Od tamo se vratite na početni zaslon i idite na addons a onda je simbol paketa gore lijevo
 • Kliknite na Instalirajte sa zip-a a zatim jednosatna veza
 • Pronađite zip datoteku i instalirajte je klikom na nju
 • Nakon što primite poruku o uspješnoj instalaciji, idite na Programski dodaci od tvojeg addons izbornika i kliknite na Onenation Portal
 • Idite na dodatak portalu Onenation gradi i pronađite Max Mario izgraditi. Onenation ima verziju verzije za Kodi verziju 18 Leia ili verziju 17.6 Krypton. Odaberite ono što želite na temelju vaše trenutne verzije Kodi
 • Nakon instaliranja, resetirajte Kodi da biste se nadogradili i pokrenuli

About the author

Comments

 1. di nisu legalni ili ne poštuju autorska prava. Uvijek biste trebali biti oprezni i provjeriti jesu li dodaci koje koristite legalni i sigurni za upotrebu. Upozorenje: Vaš ISP može vidjeti vaše Kodi tokove Vaš internet provajder (ISP) može vidjeti vaše aktivnosti na Kodi-u, uključujući i koje dodatke koristite i koje sadržaje gledate. To znači da biste mogli biti izloženi kaznenim prijavama ili drugim pravnim problemima ako koristite Kodi za gledanje nelegalnih sadržaja. Kako biste se zaštitili od ovih problema, preporučujemo korištenje VPN-a (Virtual Private Network) prilikom korištenja Kodi-a. VPN će šifrirati vašu internetsku vezu i sakriti vaše aktivnosti od vašeg ISP-a, čime ćete se zaštititi od pravnih problema. Uvijek biste trebali započeti novi početak prije nego što instalirate Kodi build. Prije nego što instalirate Kodi build, preporučujemo da obrišete sve postojeće dodatke i postavke na vašem uređaju. To će vam omogućiti da započnete s čistom instalacijom Kodi-a i izgradite ga bez ikakvih problema. Kako izbrisati neželjene piratske dodatke Ako ste već instalirali neke dodatke koji nisu legalni ili ne poštuju autorska prava, preporučujemo da ih izbrišete prije nego što instalirate Kodi build. To možete učiniti tako da odete na Postavke> Sustav> Dodaci> Moji dodaci i izbrišete sve dodatke koji nisu legalni ili ne poštuju autorska prava. Najbolje gradnje Kodi-ja za 2023. godinu Postoji mnogo različitih gradnji Kodi-ja koje možete instalirati, ali neke od najboljih uključuju Kodi nema ograničenja Čarobna gradnja, Izgradnja BK veza, Žetelice gradi (podnožje), Titanium Build, Graditi Tomb Raider, Izgradnja evolucije, Jednonacija Leia Build, Lobo Build, Nymerias Fortnite Build i Onenations Max je gradio Mario. Kako instalirati Kodi Build Da biste instalirali Kodi Build, prvo morate preuzeti gradnju s interneta. Zatim ga morate instalirati na svom uređaju. Postupak instalacije može se razlikovati ovisno o uređaju koji koristite i gradnji koju instalirate. Međutim, općenito, postupak instalacije uključuje sljedeće korake: 1. Preuzmite gradnju s interneta. 2. Idite na Postavke> Sustav> Dodaci> Instalirajte iz zip datoteke i odaberite datoteku gradnje koju ste preuzeli. 3. Pričekajte da se gradnja instalira. 4. Nakon što se gradnja instalira, ponovo pokrenite Kodi. 5. Sada biste trebali vidjeti novu temu i nove dodatke koje je dodala gradnja. 6. Ako želite dodati nove dodatke ili promijeniti postavke, možete to učiniti u Postavkama> Sustav> Dodaci. 7. Uživajte u svojoj novoj Kodi gradnji!

 2. di nisu legalni ili ne poštuju autorska prava. Uvijek biste trebali biti oprezni i provjeriti je li dodatak koji preuzimate legalan i siguran za korištenje. Upozorenje: Vaš ISP može vidjeti vaše Kodi tokove Vaš internet provajder (ISP) može vidjeti vaše aktivnosti na Kodi-u, uključujući i koje dodatke koristite i koje sadržaje gledate. To znači da biste mogli biti izloženi kaznenim prijavama ili drugim pravnim posljedicama ako koristite Kodi za gledanje nelegalnih sadržaja. Preporučujemo korištenje VPN-a (Virtual Private Network) kako biste zaštitili svoju privatnost i anonimnost dok koristite Kodi. VPN će šifrirati vašu internetsku vezu i sakriti vašu IP adresu, što će vam omogućiti da gledate sadržaje bez straha od kaznenih prijava ili drugih pravnih posljedica. Uvijek biste trebali započeti novi početak prije nego što instalirate Kodi build. Prije nego što instalirate Kodi build, preporučujemo da obrišete sve postojeće dodatke i postavke kako biste započeli s čistom instalacijom. To će vam pomoći da izbjegnete probleme s kompatibilnošću i osigurati da vaša Kodi instalacija radi glatko i bez problema. Kako izbrisati neželjene piratske dodatke Ako ste preuzeli Kodi build koji sadrži neželjene piratske dodatke, preporučujemo da ih izbrišete kako biste izbjegli probleme s autorskim pravima i kaznenim prijavama. Možete ih izbrisati jednostavno odlaskom na Postavke> Dodaci> Moji dodaci> Svi dodaci i odabirom dodatka koji želite izbrisati. Zatim kliknite na gumb “Izbriši” i potvrdite da želite izbrisati dodatak. Najbolje gradnje Kodi-ja za 2023. godinu Postoji mnogo različitih gradnji Kodi-ja dostupnih za preuzimanje, ali neke od najboljih uključuju: Kodi nema ograničenja Čarobna gradnja, Izgradnja BK veza, Žetelice gradi (podnožje), Titanium Build, Graditi Tomb Raider, Izgradnja evolucije, Jednonacija Leia Build, Lobo Build, Nymerias Fortnite Build i Onenations Max je gradio Mario. Kako instalirati Kodi Build Postupak instaliranja Kodi builda može se razlikovati ovisno o gradnji koju preuzimate, ali općenito se sastoji od sljedećih koraka: 1. Preuzmite Kodi build s interneta. 2. Otvorite Kodi i idite na Postavke> Sustav> Dodaci. 3. Kliknite na gumb “Instaliraj iz zip datoteke” i odaberite datoteku s Kodi buildom koju ste preuzeli. 4. Pričekajte da se instalacija završi. 5. Nakon što se instalacija završi, Kodi će se automatski ponovno pokrenuti s novom gradnjom. 6. Prilagodite postavke i dodatke prema svojim željama. Važno je napomenuti da biste trebali biti oprezni prilikom preuzimanja i instaliranja Kodi buildova, jer neki od njih mogu sadržavati neželjene dodatke ili zlonamjerni softver. Preporučujemo da preuzimate gradnje samo s pouzdanih izvora i da koristite antivirusni program kako biste zaštitili svoj uređaj.

 3. di nisu legalni ili ne poštuju autorska prava. Uvijek biste trebali biti oprezni i provjeriti jesu li dodaci koje koristite legalni i sigurni za upotrebu. Upozorenje: Vaš ISP može vidjeti vaše Kodi tokove Vaš internet provajder (ISP) može vidjeti vaše aktivnosti na Kodi-u, uključujući i koje dodatke koristite i koje sadržaje gledate. To znači da biste mogli biti izloženi kaznenim prijavama ili drugim pravnim problemima ako koristite Kodi za gledanje nelegalnih sadržaja. Kako biste se zaštitili od ovih problema, preporučujemo korištenje VPN-a (Virtual Private Network) prilikom korištenja Kodi-a. VPN će šifrirati vašu internetsku vezu i sakriti vaše aktivnosti od vašeg ISP-a, čime ćete se zaštititi od pravnih problema. Uvijek biste trebali započeti novi početak prije nego što instalirate Kodi build. Prije nego što instalirate Kodi build, preporučujemo da obrišete sve postojeće dodatke i postavke na vašem uređaju. To će vam omogućiti da započnete s čistom instalacijom Kodi-a i izgradite ga bez ikakvih problema. Kako izbrisati neželjene piratske dodatke Ako ste već instalirali neke neželjene piratske dodatke, preporučujemo da ih odmah izbrišete. To možete učiniti tako da odete na Postavke> Dodaci> Moji dodaci> Video dodaci i izbrišete sve dodatke koji nisu legalni ili ne poštuju autorska prava. Najbolje gradnje Kodi-ja za 2023. godinu Postoji mnogo različitih gradnji Kodi-ja koje možete koristiti, ali ovdje su neke od najboljih gradnji za 2023. godinu: Kodi nema ograničenja Čarobna gradnja, Izgradnja BK veza, Žetelice gradi (podnožje), Titanium Build, Graditi Tomb Raider, Izgradnja evolucije, Jednonacija Leia Build, Lobo Build, Nymerias Fortnite Build i Onenations Max je gradio Mario. Kako instalirati Kodi Build Da biste instalirali Kodi Build, prvo morate preuzeti gradnju s interneta. Zatim slijedite upute za instalaciju koje dolaze s gradnjom. Važno je napomenuti da neke gradnje mogu biti teže instalirati od drugih, pa biste trebali biti oprezni i pažljivo slijediti upute. Također, uvijek biste trebali provjeriti jesu li gradnje koje preuzimate legalne i sigurne za upotrebu. Ukratko, Kodi gradnje su odličan način za olakšavanje postavljanja Kodi-ja i proširivanje njegovih značajki i tema. Međutim, uvijek biste trebali biti oprezni i provjeriti jesu li dodaci koje koristite legalni i sigurni za upotrebu. Također, preporučujemo korištenje VPN-a prilikom korištenja Kodi-a kako biste se zaštitili od pravnih problema.

 4. di nisu legalni ili ne poštuju autorska prava. Uvijek biste trebali biti oprezni i provjeriti jesu li dodaci koje koristite legalni i sigurni za upotrebu. Upozorenje: Vaš ISP može vidjeti vaše Kodi tokove Vaš internet provajder (ISP) može vidjeti vaše aktivnosti na Kodi-u, uključujući i koje dodatke koristite i koje sadržaje gledate. To znači da biste mogli biti izloženi kaznenim prijavama ili drugim pravnim problemima ako koristite Kodi za gledanje nelegalnih sadržaja. Kako biste se zaštitili od ovih problema, preporučujemo korištenje VPN-a (Virtual Private Network) prilikom korištenja Kodi-a. VPN će šifrirati vašu internetsku vezu i sakriti vaše aktivnosti od vašeg ISP-a i drugih trećih strana. Uvijek biste trebali započeti novi početak prije nego što instalirate Kodi build. Prije nego što instalirate Kodi build, preporučujemo da obrišete sve postojeće dodatke i postavke na vašem uređaju. To će vam pomoći da izbjegnete probleme s kompatibilnošću i osigurati da vaša nova instalacija Kodi-a radi glatko i bez problema. Kako izbrisati neželjene piratske dodatke Ako ste već instalirali neke dodatke koji nisu legalni ili ne poštuju autorska prava, preporučujemo da ih izbrišete prije nego što instalirate Kodi build. Možete to učiniti tako da odete u postavke Kodi-a, odaberete “Dodaci” i zatim “Moji dodaci”. Tamo ćete vidjeti popis svih dodataka koje ste instalirali. Odaberite dodatak koji želite izbrisati i kliknite na “Deinstaliraj”. Najbolje gradnje Kodi-ja za 2023. godinu Postoji mnogo različitih gradnji Kodi-ja koje možete instalirati, ali ovdje su neke od najboljih za 2023. godinu: Kodi nema ograničenja Čarobna gradnja, Izgradnja BK veza, Žetelice gradi (podnožje), Titanium Build, Graditi Tomb Raider, Izgradnja evolucije, Jednonacija Leia Build, Lobo Build, Nymerias Fortnite Build i Onenations Max je gradio Mario. Kako instalirati Kodi Build Da biste instalirali Kodi build, prvo morate preuzeti datoteku gradnje s interneta. Zatim otvorite Kodi, idite na postavke, odaberite “Sustav” i zatim “Dodaci”. Kliknite na “Instaliraj iz zip datoteke” i pronađite datoteku gradnje koju ste preuzeli. Nakon što se datoteka instalira, Kodi će se ponovno pokrenuti s novom gradnjom. Sada možete uživati u novim značajkama i temama koje dolaze s gradnjom. Uvijek biste trebali biti oprezni kada preuzimate i instalirate Kodi gradnje, jer neki dodaci mogu biti nelegalni ili ne sigurni za upotrebu. Preporučujemo korištenje VPN-a i antivirusnog programa kako biste se zaštitili od zlonamjernog softvera i drugih sigurnosnih problema.

Comments are closed.