A hét legjobb Kodi-kiegészítés gyerekeknek 2020-ban

thomas és barátai kodi addon

Gyerekbarát Kodi kiegészítőket keres? Ebben a cikkben a legjobb Kodi kiegészítőket, valamint rajzfilmeket és TV-műsorokat mutatjuk be gyerekeknek.

A Kodi egy testreszabható, nagy hordozhatóságú médiaközpont alkalmazás. Szinte minden népszerű platformra telepíthető, beleértve az Nvidia Shield, Roku és az Amazon Fire TV eszközöket. Ennél is jobb, hogy a platformok között szinte nincs funkcionális különbség. Ha egy kiegészítő működik az asztali számítógépen, akkor valószínűleg a mobiltelefonján vagy táblagépén is.

A Kodi használata teljesen legális, de jelentős negatív sajtót látott harmadik fél által létrehozott kiegészítők miatt, amelyek hozzáférést kínálnak az engedély nélküli tartalomhoz. Az összes, az alábbiakban javasolt kiegészítés megfelelõen engedélyezett tartalmat biztosít, és arra ösztönözzük olvasóinkat, hogy az online streaminghez csak hivatalos forrásokat használjanak.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Egyesek virtuális magánhálózatokhoz (VPN) csatlakoznak, hogy elrejtsék az engedély nélküli adatfolyamot az internetszolgáltatóktól (ISP). A VPN-eknek azonban sok legitim alkalmazásuk van, amelyek előnyösek lehetnek azok számára, amelyek csak hivatalos forrásokból származnak.

A VPN-k úgy működnek, hogy a hálózati forgalmat egy titkosított alagúton vezetik át. Ez az adatokat olvashatatlanná teszi rosszindulatú harmadik felek számára, és megakadályozza az internetszolgáltatót abban, hogy online tevékenységeit felhasználja a hálózati sebesség korlátozásának igazolására..

Minden VPN bizonyos mértékben lelassítja a kapcsolatot, ám mások nagyobb mértékben befolyásolják a böngészési sebességet. A legrosszabb esetekben azt tapasztalhatja, hogy szinte lehetetlenné válik az internet használata csatlakoztatva. Sőt, még rosszabb, hogy néhány VPN-szolgáltató részletes forgalmi naplókat vezet, amelyek vissza tudják követni a tevékenységeidet. Ezen okok miatt rendkívül fontos a megfelelő VPN kiválasztása.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Minimális hatással van a kapcsolat sebességére, és lehetővé teszi, hogy több mint 50 országban csatlakozzon a kiszolgálókhoz. Ezenkívül az IPVanish a hatalmas többplatformos támogatásának köszönhetően az egyik legegyszerűbben telepíthető VPN. Az IPVanish dedikált verziói vannak a legnépszerűbb operációs rendszereknek, és az egyetlen az egyetlen nagyVPN, amely szerepel az Amazon Fire Stick alkalmazásboltban..

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Melyek a legjobb Kodi kiegészítők a gyerekek számára?

A Kodi számos kiegészítővel rendelkezik, amelyek szórakozást kínálnak gyerekeknek. Ezen kiegészítők némelyike ​​különféle tartalmakat kínál mind gyerekeknek, mind felnőtteknek, míg mások tisztán gyerek-központúak. A következő kiegészítések mind szabadon használhatók, és rengeteg gyermekbarát tartalmat tartalmaznak.

Itt található a legjobb Kodi kiegészítők listája gyerekeknek:

1. FilmRise-YouTube

A FilmRise Kodi addon telepítése

A FilmRise filmek és tévéműsorok független forgalmazója. Valójában két FilmRise-kiegészítő van, de a FilmRise-YouTube-nak nagyobb könyvtára van. Ennek oka az, hogy a tartalmat a cég hivatalos YouTube-csatornáiról vonzza.

A FilmRise büszkélkedhet a szabadon megtekinthető címek lenyűgöző gyűjteményével, mind műfaj szerint kategorizálva. Van néhány enyhe szervezési kérdés, például a másodpéldány kategóriák, azonban a könyvtár elég könnyű böngészni a keresési funkció hiánya ellenére.

Itt elég ahhoz, hogy a gyerekeket órákig szórakoztassa. Igaz, hogy nincs sok közismert cím, de számos előadás teljes évadja van, beleértve Fiatal Drakula és Népszerű mechanika gyerekeknek.

A FilmRise-YouTube addon a Kodi addon hivatalos lerakatából érhető el.

2. Thomas és barátai

thomas és barátai kodi addon

Ha a gyermeke szereti Thomas a tartálymotor, a Thomas és Friends Kodi kiegészítés nagyszerű választás lenne. Ez a kiegészítés nem tartalmazza a show teljes epizódját, de száz klipszet és összeállító videót kínál.

Ez a kiegészítő zavaró menüstruktúrától szenved. A klipek lazán vannak csoportosítva a főszereplő vagy a film alapján, ahonnan származnak, de valójában nincs mód arra, hogy valami konkrétat megtaláljunk. Ennek eredményeként ez a kiegészítő a legmegfelelőbb azoknak a gyermekeknek, akik nem tudnak ülni anélkül, hogy valami a tévében játszana.

A Thomas and Friends elérhető a TVAddons.co lerakatból.

3. PBS gyerekek

PBS Kids Kodi addon

A PBS Kids addon könyvtára több mint 40 gyerek TV-műsorát tartalmazza. Mindegyik show körülbelül négy epizódot tartalmaz, de van elég sokféle itt, hogy a gyerekeket sokáig foglalják el. A legtöbb ingyenes, gyerekre összpontosító kiegészítővel ellentétben a PBS Kids lehetővé teszi, hogy HD formátumban nézze meg.

A PBS Kids nagyon egyszerű kialakítású. Az összes elérhető cím egy oldalon jelenik meg, és rájuk kattintással kiválaszthat egy megnézendő epizódot. Nincsenek konfigurációs lehetőségek, és a videók nagyon gyorsan betöltődnek. Meg kell jegyezni, hogy Amerikában kell lennie, vagy rendelkeznie kell amerikai IP-címmel, mielőtt bármit megnézne.

A PBS Kids addon a hivatalos Kodi addon lerakatból érhető el.

4. Snagfilmek

SnagFilms Kodi addon

A Snagfilms egy olyan streaming platform, amely független filmeket és dokumentumfilmeket gyűjt. Jelenleg több mint 5000 ingyenesen megtekinthető cím áll rendelkezésre. Bár nincs keresési funkció, a Snagfilms többnyire kevésbé ismert filmeket lát el, így ez a szolgáltatás egyébként nem sokat segít..

A Snagfilms médiakönyvtára kategóriánként van csoportosítva. Ennek ellenére van néhány olyan kérdés a szervezetével kapcsolatban, amelyekre tudatában kell lennie. Először is, az „Animáció” és a „Gyerekek és család” kategóriák olyan filmeket tartalmaznak, amelyek nem alkalmasak kisgyermekek számára.

A Snagfilms addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

5. YouTube

buborékok kodi kiegészítő

Mindenki tud a YouTube-ról, de állítólag gyermekek számára zavaró tartalommal bíró csatornákkal kapcsolatos történetekkel minden eddiginél fontosabb tudni, hogy mit néznek. Szerencsére ezer tökéletesen biztonságos és szórakoztató csatorna létezik gyermekeinek, és néhányat az alábbiakban felsorolunk.

Szezám utca

A hivatalos Szezám utca A YouTube csatorna több ezer klipet és zenei videót mutat be a műsorból.

TVOKids

A TVOKids egy oktatási csatorna, amely teljes epizódokat kínál a gyermekek TV-műsoraiból is, mint például Arthur és Páratlan csapat.

Anya liba klub

Ez a csatorna inkább a nagyon kisgyermekek felé irányul. Több száz videót tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek megtanulni számolni és helyesírni, valamint néhány hosszú zenei videót, amelyekkel elalszik.

A YouTube Kodi addon megőrzi a weboldal legtöbb funkcionalitását. A videókat továbbra is „kedvelheti”, és megnézheti az ajánlott tartalmat, de nem tudja megtekinteni vagy hozzáfűzni a megjegyzéseket. Ennek ellenére, figyelembe véve a YouTube megjegyzésekkel foglalkozó szakaszának hírhedtségét, valójában álruhává válhat álcázásban.

A YouTube-kiegészítő elérhető a hivatalos Kodi-kiegészítő-tárházból.

6. Binky TV

binky tv kodi addon

A Binky TV-kiegészítés több mint 50 különféle rendezvényt kínál kisgyermekek számára. Maga az addon nagyon egyszerű, minden showhoz tartalmaz egy mappát, és nincs konfigurációs lehetősége. Van néhány eset, amikor a forrásnak megvan a saját mappája, de ez nem bonyolítja a dolgokat.

Meg kell jegyezni, hogy nem minden szakasz tartalmaz teljes epizódokat. Például a Cartoon Network mappa rövidebb klipeket kínál hosszabb műsorokból. Mivel a Binky TV legtöbb tartalma óvodásoknak szól, ez valószínűleg nem jelent problémát.

A Binky TV szórakoztató és oktatási központú tartalmak jó keverékét kínálja. Noha néhány cím meglehetősen kevéssé ismert, vannak olyan klasszikusok is, mint a Barney, Patman Pat, és Olvasó szivárvány. Habár nincsenek idegen nyelvű TV-műsorok, van egy videókat tartalmazó szakasz, amely segít gyermekének angol nyelvtanulásában.

A Binky TV általában a DandyMedia repo-n keresztül érhető el, ez azonban jelenleg nem működik. Egy régebbi, működő változat elérhető a SuperRepo lerakatból.

7. Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Tubi TV Kodi addon az azonos nevű streaming szolgáltatás addon verziója. A Kodi-on keresztül letöltött és a Tubi TV-hez csatlakoztatott csatornákon keresztül megkerülheti a hirdetéseket is. A Tubi TV teljesen ingyenes, így soha nem kell fizetnie egy fillért a sok elérhető gyermek TV-műsorért és filmért.

És értjük a terheket! A Tubi TV több száz televíziós műsorral és filmmel rendelkezik minden korosztályú gyermekek számára és családi film estéken.

A Tubi TV bizonyos földrajzi tartalmi korlátozásokat ír elő, így eltérő tartalmat fog kapni, ha az Egyesült Államokból, Kanadából vagy az Egyesült Királyságból érkezik. Ha azonban VPN-t használ csatlakozás közben, feloldhatja a teljes Tubi TV-könyvtárat.

Hogyan lehet a Kodi gyerekbarát

Ha a Kodi-t egy dedikált streaming eszközön használja, akkor kissé aggódhat a tartalom típusa miatt, amelyet a gyerekek használhatnak. Mivel a telepített kiegészítők némelyike ​​hozzáférést biztosíthat felnőttkori témájú tartalmakhoz, érdemes lehet lezárni a Kodi-t, hogy segítsen a gyerekeket távol tartani bizonyos tévéműsoroktól és filmektől..

Van néhány módszer erre a megoldáshoz, amelyet alább részletezünk.

1. lehetőség: Készítsen külön profilt gyerekeknek és felnőtteknek

A Kodi 17 és újabb verziói külön profilt hozhatnak létre a különféle felhasználók számára. Jelszóval védheti a különböző profilokat is, így a gyerekek nem tudnak váltani.

Profil létrehozásához a gyerekeknek tegye a következőket:

Először kattintson a fogaskerék szimbólum a kezdőképernyő bal felső sarkában.

Ezután kattintson a gombra profilok

kodi profilok

Most válassza ki Profil hozzáadása, és hozzon létre egy új profilt gyerekeinek. Nevezze el, amit akar (például „Gyerekek”)

kodi profilok

Ezután kattintson a gombra Rendben a következő két képernyőn. Néhány beállítást megváltoztatunk a profil létrehozása után

Végül válassza ki Kezdje frissen a következő két felugró ablakon

Kodi profilok

Most válassza ki az újonnan létrehozott profilját és válassza a lehetőséget Zárási beállítások

Innentől válassza a lehetőséget Tiltva és változtassa meg egy jelszó típus kiválasztásával. Ezután ellenőrizze, hogy az összes opció zárolva van-e

kodi gyerekek

A Gyerekek profilját most le kell zárni, hogy annak beállításait ne lehessen megváltoztatni. Ez azt jelenti, hogy csak a jelszóval rendelkező személy módosíthatja a beállításokat, vagy ami még fontosabb, új kiegészítőket adhat hozzá vagy törölhet.

Azt is meg kell győződnie arról, hogy a Mester profil szintén le van-e zárva. Egyszerűen kövesse ugyanazokat a lépéseket, kattintson a Master profilra a profilok képernyőn és módosítsa a zár beállításait.

Most térjen vissza a profilok fő képernyőjére, és válassza a lehetőséget Tábornok. Innentől be kell kapcsolnia a „Bejelentkezés képernyő megjelenítését indításkor” lehetőséget..

Kodi gyerek kiegészítők

Ezután teljesen lépjen ki a Kodi-ból, majd indítsa újra az alkalmazást. Most látnia kell egy bejelentkezési képernyőt a különböző profilokkal:

Kodi gyerekek

Ezzel a módszerrel több profilt készíthet különböző célokra, és ez egy egyszerű módja annak, hogy biztonságossá tegye a Kodi alkalmazását, hogy gyermekei távol maradjanak a felnőttkori tartalmaktól..

Következtetés

Kodi sokat kínál a családbarát szórakozás szempontjából. Ennek ellenére, ha önmagában keres valamit, amit megnéz, érdekli az útmutatókat, amelyek megtalálják a legjobb sport-, film- és anime-kiegészítőket. Még megmutathatjuk, hogyan lehet automatikusan nyomon követni a figyelési előzményeket a Trakt addonnal.

A Kodi nagymértékben testreszabható, de ez azt jelenti, hogy meglehetősen ijesztő lehet az új belépők számára. Ha arra törekszel, hogy a Kodi megfelelően működjön, érdemes megnézni a Kodi hibaelhárításával és a pufferolás csökkentésével kapcsolatos útmutatásainkat..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 46

Adblock
detector