Cum să urmărești PopcornFlix pe Kodi

Cum se instalează PopcornFlix pe Kodi

Vă interesează addon-ul PopcornFlix Kodi? Acest ghid vă va arăta cum instalați PopcornFlix pe Kodi, astfel încât să puteți accesa o gamă largă de filme gratuite.

Kodi este unul dintre cele mai populare pachete de software pentru centrele media disponibile. Este extrem de portabil și poate fi instalat pe o gamă variată de dispozitive populare, inclusiv orice nou Apple TV, toate dispozitivele Amazon Firestick sau chiar o simplă unitate USB de tip thumb. Unul dintre lucrurile care îl fac pe Kodi atât de atrăgător este că există o foarte mică diferență funcțională între platforme. Cu alte cuvinte, dacă ceva funcționează pe versiunea desktop, probabil că va funcționa și pe dispozitive mobile.

Kodi nu vine cu niciun conținut la prima instalare. Există două moduri de a adăuga unele. În primul rând, puteți importa fișiere video și audio stocate local. Acest lucru funcționează bine pe sistemele desktop, deoarece nu este necesară conexiunea la internet, iar spațiul de stocare este rareori o problemă. Cu toate acestea, platformele mobile tind să aibă cantități mai mici de stocare la bord și acest lucru poate fi consumat rapid doar de câteva fișiere video. În schimb, aceste dispozitive folosesc, în general, suplimente: plugin-uri Kodi care oferă acces la media găzduită online.

PopcornFlix este un astfel de addon. Are o bibliotecă mare de filme care sunt complet libere de vizionat. Acest articol va explica mai detaliat ce are de oferit PopcornFlix. Vă vom conduce, de asemenea, prin procesul de instalare a PopcornFlix pe Kodi pas cu pas.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii utilizatori Kodi utilizează o rețea privată virtuală (VPN) pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul lor de servicii de internet (ISP). Acestea fiind spuse, un VPN poate beneficia, de asemenea, foarte mult de persoanele care transmit doar conținut oficial cu Kodi.

  Hogyan nézhetjük meg a Kodi rajzfilmeit, és mely kiegészítőket használhatjuk biztonságosan

Deoarece un VPN criptează traficul dvs. de rețea, ISP-ul dvs. nu va putea folosi obiceiurile dvs. de navigare pentru a justifica conectarea dvs.. În plus, această criptare poate preveni multe atacuri ale omului în mijloc și vă poate proteja informațiile sensibile, chiar dacă sunteți deja compromis.

Fiecare VPN va încetini viteza rețelei într-un anumit grad. Streamingul este destul de intensiv în date și necesită o conexiune cât mai rapidă posibil. Aceasta înseamnă că pentru cea mai bună experiență, ar trebui să găsiți un VPN cu cel mai mic impact asupra vitezei dvs..

Vă recomandăm IPVanish. Este o VPN care oferă conexiuni rapide și stabile la servere din mai mult de 50 de țări diferite. IPVanish este printre cele mai portabile VPN-uri pe care le-am testat și poate fi instalat cu ușurință pe mai multe platforme, inclusiv Android, iPhone și Amazon Firestick.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish aici.

Ce este suplimentul PopcornFlix Kodi?

Popcornflix Kodi addon meniul principal

PopcornFlix este o platformă de streaming care oferă acces gratuit la o mare varietate de filme. Versiunea bazată pe web folosește anunțuri pentru a genera venituri, dar aceste reclame nu sunt prezente în addon-ul oficial Kodi. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să vă distragă atenția de la vizionarea întregului conținut dorit.

Adăugarea PopcornFlix Kodi este destul de simplă. Nu are nicio opțiune de configurare și nu are nicio funcție de căutare. Acestea fiind spuse, este relativ ușor să găsești ceva interesant de urmărit, deoarece întregul conținut este grupat pe gen. Interesant este că, deși atât addon-ul Kodi, cât și site-ul web oferă emisiuni TV, precum și filme, nu există nicio listă din categoria TV. Cu toate acestea, emisiuni TV ca. Cinescop și Detectorists apar în folderul comediei.

  Elysium Kodi addon nu funcționează? Îl puteți repara și există alternative?

PopcornFlix are una dintre cele mai puternice selecții de conținut spaniol pe care le-am văzut. Există foarte puține adonamente spaniole Kodi disponibile și majoritatea se concentrează în principal pe conținut fără licență, deci este o alternativă excelentă. Trebuie menționat că majoritatea acestor titluri sunt în engleză cu subtitrări hardcodate în spaniol, dar, având în vedere că PopcornFlix este gratuit, este greu să vă plângeți prea mult.

Majoritatea suplimentelor care oferă filme gratuite conțin, de regulă, filme publice sau independente. În timp ce PopcornFlix are o bună parte din acestea, există și o gamă largă de filme bine cunoscute. De exemplu, PopcornFlix este singura sursă gratuită oficială pentru a urmări titluri de genul Fata cu tatuajul dragon sau Terminator 2: Ziua Judecății.

În prezent, PopcornFlix este disponibil doar în SUA și Canada. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona conținutul său din alte părți ale lumii. Trebuie doar să vă conectați la un server din America de Nord și videoclipurile ar trebui să fie redate fără probleme.

Cum se instalează addonul PopcornFlix

De obicei, trebuie să instalați un depozit înainte de a instala un addon. Totuși, acest caz nu este necesar, deoarece addonul PopcornFlix este inclus în depozitul oficial de adăugări Kodi. Prin urmare, instalarea PopcornFlix este foarte simplă.

Pentru început, faceți clic pe butonul Add-on-uri fila din stânga paginii principale a lui Kodi. Apoi, faceți clic pe butonul pictograma casetei în partea stângă sus a ecranului. Pentru că Kodi repo este preinstalat, faceți clic pe Instalați din depozit. Veți vedea o listă cu toate fișierele instalate, deci derulați în jos până când veți vedea unul numit Depozitul Kodi Add-on.

  Прилагодите опције менија Коди: Како променити опције менија у Коди-ју

Depozitul oficial Kodi

Accesați partea de jos a listei și selectați Componente video. PopcornFlix este puțin peste jumătatea paginii următoare. Dacă aveți un mouse, puteți utiliza bara de defilare din dreapta pentru a vă deplasa mai rapid prin această listă. Mutați în jos lista până când vedeți PopcornFlix, apoi faceți clic pe ea. În cele din urmă, faceți clic pe butonul Instalare buton. Dacă totul funcționează așa cum este de așteptat, ar trebui să vedeți o notificare în partea din dreapta sus care vă spune că PopcornFlix este instalat corect.

Concluzie

Kodi este un software complex și poate fi descurajant pentru noul venit. Cu toate acestea, nu este nevoie să vă faceți griji; avem articole care să vă ajute dacă aveți probleme să folosiți Kodi, să instalați un VPN sau să găsiți doar cele mai bune suplimente.

Cel puțin, PopcornFlix este acum instalat și aveți la îndemână o selecție largă de filme și emisiuni TV Kodi. De ce să te oprești acolo? Avem articole despre cele mai bune suplimente oficiale pentru sport, desene animate și TV în direct pentru a vă ajuta să extindeți și mai mult media media.

About the author

Comments

 1. ilme, addon-ul PopcornFlix Kodi se concentrează exclusiv pe filme. Cu toate acestea, biblioteca sa este destul de mare și include o varietate de genuri, de la comedii și drame până la filme de acțiune și horror. În plus, majoritatea filmelor sunt disponibile în calitate HD, ceea ce face experiența de vizionare mult mai plăcută.

  Cum se instalează addonul PopcornFlix pe Kodi

  Procesul de instalare a addonului PopcornFlix pe Kodi este destul de simplu și nu necesită cunoștințe tehnice avansate. În primul rând, trebuie să deschideți Kodi și să accesați meniul principal. Apoi, selectați opțiunea “System” și apoi “File Manager”. În această secțiune, trebuie să faceți clic pe “Add Source” și să introduceți adresa URL a depozitului PopcornFlix Kodi. Adresa URL este “http://kodi.popcornflix.com/”.

  După ce ați introdus adresa URL, trebuie să dați un nume depozitului. Acest lucru poate fi orice nume pe care doriți să îl utilizați. Apoi, reveniți la meniul principal și selectați opțiunea “Add-ons”. Faceți clic pe pictograma “Package Installer” din colțul din stânga sus și selectați opțiunea “Install from zip file”. Aici, trebuie să selectați numele depozitului pe care l-ați creat anterior și să instalați fișierul zip al addonului PopcornFlix Kodi.

  După ce ați instalat addonul, veți putea accesa întreaga bibliotecă de filme gratuite prin intermediul secțiunii “Video Add-ons” din meniul principal.

  Concluzie

  Addonul PopcornFlix Kodi este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să acceseze o gamă largă de filme gratuite. Instalarea sa este destul de simplă și nu necesită cunoștințe tehnice avansate. Cu toate acestea, este important să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja informațiile și pentru a vă asigura că utilizați Kodi legal.

Comments are closed.