Indigo Kodi Addon: Как да го инсталирате и защо трябва да го използвате

Вашият Kodi ви дава ли съобщения за грешки, буфериране, сривове и участие в други видове лошо поведение? Или просто търсите бързо да инсталирате Kodi addons с едно натискане на бутон? Ако е така, добавката Indigo Kodi може да бъде в състояние да помогне. Indigo е пълен набор от инструменти за диагностика и ремонт, за да поддържате копието на Kodi в здраво състояние. Може да се използва и за търсене и инсталиране на добавки на Kodi, дори директно от Github. Обясняваме как да инсталирате и използвате добавката Indigo Kodi.

Индиго Коди аддон

Какво е Коди?

Kodi е безплатен медиен плейър, разработен и поддържан от фондацията Kodi. Той може да бъде инсталиран на повечето устройства за видео стрийминг, включително Apple TV, Nvidia Shield, iOS смартфони и други. Kodi може да бъде модифициран чрез инсталиране на „добавки“, които са създадени от независими разработчици. Тези добавки позволяват на потребителите да предават поточно съдържание, достъпно в Интернет, или да отстраняват неизправности при самия Kodi. Индиго е пример за една от тези добавки.

Самата Kodi е напълно легална за използване. Въпреки това, някои добавки позволяват на потребителите да стриймират пиратско съдържание. Предлагаме ви да вземете предвид законите за авторското право във вашата страна и етичните последици от гледането на пиратско съдържание, преди да го използвате за тази цел.

ВИЖТЕ СЪЩО: Plex Vs. Коди: Кое е най-доброто за теб?

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Виртуалните частни мрежи (VPN) често се използват от хора, които предават нелицензирано съдържание. Има обаче добри причини, поради които всеки потребител на Kodi трябва да използва VPN, дори ако той / тя излъчва само от официални източници.

VPN мрежите могат да помогнат да се защитят потребителите на Kodi от бързо заглушаване, често срещана практика на ISP, която понякога причинява буфериране и зърнести видеоклипове. VPN също помагат за предотвратяване на атаки от човек, който е в средата, от хакери и блокиране на географско съдържание от доставчици на поточно видео.

Всички VPN мрежи ще забавят скоростта на връзката ви донякъде, но някои са по-лоши от други. Ако пазарувате VPN, за да предотвратите намаляване на скоростта на ISP, важно е да получите достатъчно бърз, за ​​да помогнете за проблема. Също така е важно да се уверите, че вашият VPN не поддържа журнали за вашата активност, тъй като това може да бъде сериозен проблем за поверителността и сигурността.

Препоръчваме IPVanish за всички потребители на Kodi. Това е супер бързо благодарение на многото сървъри, които има по целия свят. Той не поддържа никакви регистрационни файлове и е лесен за инсталиране на всички най-популярни устройства, включително Roku и Apple TV.

  วิธีใช้ Kodi Web Interface และเข้าถึงไฟล์จากอุปกรณ์ใด ๆ

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете 60% от годишния план за IPVanish тук.

Как да инсталирате добавката Indigo Kodi

Добавката Indigo Kodi може да бъде инсталирана от хранилището на TVAddons. Ето как да го направите.

  • От главното меню кликнете върху иконата, която прилича на предавка. Той се намира в горния ляв ъгъл на екрана.Indigo Kodi Addon: Как да го инсталирате и защо трябва да го използвате
  • Кликнете системни настройкиНастройки на системата Kodi
  • Задръжте курсора на мишката добавки Системни настройки - добавки
  • От дясната страна на екрана проверете дали „неизвестните източници“ са активирани. Ако е така, оставете го по този начин. Ако не, щракнете неизвестни източници за да се даде възможност. Когато се появи предупреждението, щракнете даАктивирани неизвестни източници на Kodi
  • Върнете се към предишното меню и щракнете Файлов мениджърKodi_17_Krypton_file_manager_Comparitech
  • Кликнете два пъти добавяне на източник. Ще се отвори диалогов прозорец, озаглавен „добавяне на източник на файл“
  • Кликнете, където пише. Kodi ще ви помоли да „въведете пътищата или да прегледате местоположението на медията“Kodi добави източник на файлове
  • Въведете http://fusion.tvaddons.co и щракнете върху OK
  • Щракнете в полето по-долу, където пише „Въведете име за този източник на медия“
  • В предоставеното празно поле въведете „TVAddons“ (или каквото искате да го назовете). Кликнете ДобреKodi добавят TVAddons като източник
  • Върнете се в главното меню и щракнете добавки
  • Кликнете върху иконата на полето в горния ляв ъгълIndigo Kodi Addon: Как да го инсталирате и защо трябва да го използвате
  • Кликнете инсталирайте от zip файлIndigo Kodi Addon: Как да го инсталирате и защо трябва да го използвате
  • Избери TVAddons източник, който току-що добавихтеИзточник на TVAddons
  • Изберете Kodi-репо сделки
  • TVAddons изберете kodi-repos
  • Изберете АнглийскиTVAddons изберете английски
  • Избирам repository.xbmchub-x.x.x.zip. Ще получите съобщение, че репозиторият на TVAddons е инсталиран
  • Когато завършите предишната стъпка, ще се върнете в менюто за инсталиране на addons. Сега кликнете инсталирайте от хранилищеKodi17 Krypton се инсталира от хранилище
  • Избирам TVADDONS.CO Addon RepositoryTVAddons хранилище
  • Кликнете програмни добавкиTVAddons програма добавки
  • Кликнете индиго. Indigo addon трябва да се инсталира в рамките на няколко секунди.Кликнете върху Indigo

Indigo Kodi addon: Характеристики и предимства

Можете да направите много полезни неща с добавката Indigo Kodi. Ето списък на всяка от неговите функции, заедно с това, за което можете да ги използвате.

Конфигуриране на съветника

Тази функция автоматично инсталира някои от най-популярните добавки на Kodi, включително YouTube, BBC iPlayer, Vice и други. Това е особено полезно, ако сте нови за Kodi и все още нямате добавки.

Важна забележка: В миналото тази функция е инсталирала редица добавки за нарушаване на авторски права като Exodus, SALTS, Phoenix и др. Тези добавки представляват значителен риск за сигурността на потребителите. Те обаче вече са напълно премахнати от репото на TVAddons. Понастоящем съветникът Config инсталира само добавки, които се предават от официални източници.

Addon Installer

Инсталатор на Indigo addon

Инсталаторът на Addon предоставя на потребителя достъп до стотици най-популярни добавки на Kodi чрез меню в стила „app-store“. Това ви помага да не ви се налага да добавяте нов източник и да репостирате всеки път, когато искате да инсталирате нов добавка. В резултат на това значително ускорява процеса.

Все още има някои добавки, които не са достъпни чрез инсталатора, така че понякога може да се наложи да инсталирате един или два ръчно. Но в огромното мнозинство от случаите инсталаторът на addon е голяма помощ.

  Как установить Kodi на iPad или iPhone

Инструменти за поддръжка

Инструменти за поддръжка на Indigo

Вероятно най-популярната функция на Indigo, Инструменти за поддръжка е набор от инструменти за диагностика и ремонт за вашия Kodi. От неговото меню можете да изтриете миниатюри, пакети, катастрофи и файла textures13.db, както и да изчистите кеша на Kodi, да изтриете добавките, да добавите принудително актуализиране на добавки, да инсталирате персонализирани ключови карти и други действия, които да накарат вашата Kodi да работи повече гладко.

Ако вашият Kodi действа и търсите отговори как да го поправите, най-вероятно ще намерите статии, които ви казват да извършите едно или повече от тези действия в Инструменти за поддръжка. Това го прави изключително полезна функция за добавката за Indigo, особено ако искате да коригирате проблеми с вашия Amazon Firestick.

Подмладете Kodi

Тази функция заличава текущата ви конфигурация на Kodi и изпълнява Config Wizard. Това е полезно, ако наскоро сте инсталирали добавка, която кара Kodi да работи неправилно. Подобно е на фабрично възстановяване, но по-малко екстремно.

Възстановяване на фабриката

В някои случаи подмладяването на Kodi може да не е достатъчно, за да поправи каквото не е наред. В такива случаи функцията Factory Restore на Indigo ще ви позволи да нулирате Kodi, сякаш току-що сте го изтеглили. Това изтрива всичките ви добавки и конфигурационни данни, оставяйки ви „празен“ Kodi. Това е крайна стъпка, която трябва да се направи само ако нищо друго не работи. Но тази функция на Indigo ще ви позволи да го направите, ако е необходимо.

Качващ лог (счупен)

Индиго качител на лога

Ако помолите програмист за помощ с добавка, която не работи, може да бъдете помолени да изпратите лог файл, така че кодерът да разбере какво се случва. Въпреки това намирането на лог файл и определянето как да го качите може да бъде тежък процес. В миналото, Изтеглящият дневник опростява този процес, като качва вашия дневник в kodilogs.com.

За съжаление, домейнът kodilogs.com е изтекъл и тази функция вече не работи. Въпреки това, TVAddons се надява тази функция да работи отново в бъдеще.

Тест за скорост на мрежата

Тест за скорост на Indigo

Ако имате опит с буфериране с вашия Kodi, може би това е, защото скоростта на връзката ви е твърде бавна, за да предавате видео с висока резолюция. Функцията за тестване на мрежовата скорост на Indigo ви позволява да тествате дали това е проблемът.

Ако установите, че скоростта ви е по-бавна, отколкото вашият интернет доставчик твърди, че е такъв, намерете някои решения тук.

Системна информация

Информация за системата Indigo

Понякога разработчиците на addon ще ви помолят за информация за вашия Kodi и устройство, като например номера на версията на Kodi, колко дисково пространство има вашето устройство, разделителната способност и т.н. Системната информация ви позволява да разберете тази информация.

Ето пълен списък на предоставената информация:

 • версия
 • Системно време
 • врата
 • Локален IP
 • Външен IP
 • DNS 1
 • Мрежа (свързана или не свързана)
 • Дисково пространство общо
 • Без дисково пространство
 • Безплатна памет
 • Резолюция
 • Версия Python
  15 лучших скинов Kodi 2024 года и как их установить

Спортни обяви

Спортни обяви на Indigo

Не винаги е лесно да намерите времето и канала на конкретните спортни събития, които искате да видите. Спортните обяви решават този проблем, като ви предоставят списък с всички събития за деня с един поглед, заедно с времето, в което се случват и канала, по който се извършват. След като знаете тази информация, просто трябва да инсталирате правилния Kodi addon, за да можете да го гледате.

Backup / Restore

Индиго резервно копие възстанови индиго коди аддон

Налагането на възстановяване или пълно възстановяване на фабриката на вашия Kodi може да е смущаващо, така че да направите резервно копие на конфигурацията си, в случай че нещо се обърка, е добра идея. Функцията за архивиране / възстановяване на Indigo ви позволява да направите това.

Преди да инсталирате добавка, която никога не сте опитвали преди, отидете в менюто Indigo и щракнете архивиране / възстановяване. Изберете къде искате да съхраните вашата резервна конфигурация, след което изберете пълно резервно копие или няма архивиране на база данни. След като направите това, инсталирайте новия аддон. Ако вашият Kodi започне да се държи неправилно, след като го инсталирате, върнете се в менюто за архивиране / възстановяване и щракнете възстанови архива. Няма нужда от възстановяване на фабриката.

Това не винаги работи, тъй като понякога бъг addon може да промени настройките, които не са част от резервния файл. Но ако чувствате, че вие трябва да инсталиране на добавка, която може да бъде бъги, използването на архивиране / възстановяване е доста добра застрахователна полица.

Log Viewer

индиго тивадони

Ако разработчик поиска вашия лог файл, за да ви помогне при отстраняването на неизправности, ще трябва да намерите файла и да го качите. Въпреки това, понякога може да успеете сами да отстраните проблема, ако можете просто виждам лог файла. Това е мястото, на което влиза индикаторът на Log Log.

Превъртете през прегледа на журнала, за да намерите червени съобщения за грешки в лявата част на екрана. Ако сте опитен инструмент за отстраняване на неизправности при Kodi, може да успеете да определите проблема само като ги разгледате.

За допълнителна информация вижте нашата статия за файловете на журнали Kodi.

Сканиране без монети

Индиго коди добавка Индиго инсталатор сканиране без монети

Една от най-новите функции на Indigo, предоставена в добавката за Indigo Kodi, No-Coin Scan е предназначена за сканиране на вашите Kodi файлове, за да помогне на изкореняването и изтриването на всички непълнолетни криптовалути. Въпреки че са открити няколко непълнолетни криптовалути, инсталирани с добавки на Kodi, това е добра превантивна мярка, за да помогнете на компютъра да бъде чист от зловреден софтуер, който може да изяде ресурсите на вашата система.

заключение

Ако вашият Kodi или определен аддон не работи правилно, добавката Indigo може да бъде много полезна при отстраняване на проблеми. Тя може да ви помогне да изчистите кеш, да изтриете миниатюри, да извършите възстановяване на фабриката, да създадете резервни копия и да извършите много други действия, които могат да поправят сривове и други лоши показатели. Следвайте това ръководство и трябва да можете да го инсталирате и използвате без проблем.

Допълнителна информация:

Как да коригирате проблемите с Kodi на Amazon Fire Stick

Ако инсталирате RealDebrid на Kodi?

14 от най-добрите добавки на Kodi за 2024 година

Как да преглеждате регистрационни файлове на Kodi

Гледайте безплатни филми и телевизия легално с помощта на Kodi Viewster addon

Вземете субтитри, за да работите върху Kodi

Вили Kodod Exodus: Можете ли да им се доверите?

Гледайте мрежова телевизия безплатно с USTVNow Kodi addon

About the author

Comments

 1. С добавката Indigo Kodi можете да поддържате копието на Kodi в здраво състояние и да търсите и инсталирате добавки на Kodi, дори директно от Github. Важно е да използвате VPN с Kodi, за да се защитите от бързо заглушаване и атаки от хакери. Инсталирането на добавката Indigo Kodi е лесно и може да бъде направено от хранилището на TVAddons. Не забравяйте да спазвате законите за авторското право във вашата страна и да избягвате гледането на пиратско съдържание.

 2. Indigo Kodi е много полезна добавка за всички, които използват Kodi. Тя предлага пълен набор от инструменти за диагностика и ремонт, които могат да помогнат да поддържате копието на Kodi в здраво състояние. Освен това, Indigo може да бъде използвана и за търсене и инсталиране на добавки на Kodi, дори директно от Github. Важно е да се отбележи, че Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Използването на пиратско съдържание може да има етични и правни последици. Затова е важно да се използва VPN с Kodi, за да се защитите от бързо заглушаване и за да се предотвратят атаки от хакери. Indigo Kodi може да бъде инсталирана лесно от хранилището на TVAddons.

Comments are closed.