Как да инсталирате и използвате MLB.tv за Kodi Addon

MLB на Kodi понякога е трудно да се намери с толкова много добавки, които излизат офлайн. Но има още много страхотни опции, които все още се предлагат на правилните места, включително MLB.tv Addi Kodi в Официалното хранилище на Kodi Addon. Това ръководство ще ви преведе чрез инсталиране на MLB.TV Kodi addon стъпка по стъпка и ще ви обясни как да го използвате.

MLB.tv Kodi addon

С MLB.tv за Kodi можете да гледате всяка игра на MLB, която не е телевизия на национално или местно ниво. Обикновено това се равнява на 1500 или повече игри на сезон, което осигурява изобилие от забавления за всеки бейзболен фен.

Kodi е безплатен софтуерен видео плейър, създаден от Kodi Foundation. Той може да възпроизвежда много различни медийни файлове, включително WMV и MP4. Освен това тя стартира приложения, наречени „addons“, които позволяват на потребителите да предават видео от всяка точка на мрежата. Kodi може да бъде инсталиран на компютър, Mac или Android или iOS телефон. Може да се използва и на телевизионни устройства като Roku и Apple TV.

Kodi има репутация в медиите, че е инструмент, използван в пиратството. Въпреки това, има много добавки на Kodi, които текат от законни източници. MLB.tv добавката, която обсъждаме в тази статия, е пример за добавка на Kodi, фокусиран върху напълно легален стрийминг.

ВИЖТЕ СЪЩО: 105-те най-добри добавки на Kodi

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Понякога VPN се разглежда като начин за гледане на поточно видео от нелицензирани източници, без да бъдат открити. Но има добри причини всеки потребител на Kodi да използва VPN, независимо какво съдържание гледа.

Когато потребителите предават видео без VPN, ISP често забавят скоростта на своите данни, причинявайки чести паузи във видеото. Поток без VPN също може да остави потребителите уязвими за хакерски атаки Man-in-the-Middle и блокиране на географско съдържание. Използването на VPN помага да се предотвратят всички тези заплахи.

Не всички VPN обаче са еднакво ефективни. Някои пазят журнали на активността на потребителите, създавайки данни, които потенциално могат да бъдат откраднати от хакери и използвани при по-нататъшни атаки. Други нямат достатъчно сървъри, за да се справят с целия си трафик, което води до много буфериращи проблеми, които потребителят се опитва да избегне. Други обаче са трудни за инсталиране, липсват родни приложения за най-популярните телевизионни устройства.

Поради тези причини препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. IPVanish има стотици сървъри по целия свят, има собствено приложение за Amazon Firestick и Nvidia Shield и не съхранява никакви дневници на потребителски данни.

ПРОГРАМА НА ЧИТАТА: Спестете 60% на IPVanish

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Как да инсталирате MLB.TV Kodi addon

За да инсталирате и използвате тази добавка на Kodi, първо трябва да се абонирате за услугата MLB.tv. Това струва 112,99 долара на сезон. Ако просто искате да го изпробвате за един месец, това е $ 24,99. Можете също така да получите пропуск за сезон само за един отбор, който струва $ 87,49 на сезон. Ако се абонирате за услугата в извън сезона, можете да гледате всяка игра от предишния сезон срещу еднократна такса от $ 24,99.

След като получите абонамент, можете да инсталирате добавката на Kodi, като направите следните стъпки:

   • От главното меню на Kodi изберете добавки

Kodi избират добавки

   • Изберете иконата „отворено поле“ в горния ляв ъгъл на екрана

Икона на отворена кутия Kodi

   • Кликнете инсталирайте от хранилище

Kodi17 Krypton се инсталира от хранилище

   • Ако видите няколко налични хранилища, изберете Хранилище Kodi addon

Официално хранилище на Kodi

   • Избирам видео добавки

Видео добавки на Kodi17 Krypton

   • Кликнете MLB.tv

Изберете MLB.tv

   • От опциите в долната част на екрана изберете инсталирайте. MLB.tv добавката ще се инсталира след няколко секунди

MLB.tv инсталирайте Kodi

Как се използва MLB.tv Kodi addon

След като инсталирате добавката за Kodi на MLB.tv Kodi, е време да го настроите да се свържете с вашия акаунт. Щракнете с десния бутон върху добавката MLB.tv от списъка с добавки и щракнете информация. След това щракнете конфигуриране когато се отвори екрана с информация. Ще видите списък от подменюта отляво, включително настройки за вход, визуални и прокси сървъри. Страницата за вход трябва да бъде отворена по подразбиране. Ако не е отворен, щракнете върху него, за да продължите.

Информация за вход в MLB.tv

Щракнете върху потребителско име и парола полета за отваряне на диалогови полета за всеки от тях. След като въведете данните си за вход, щракнете Добре за да го запишете. Ако сте се регистрирали за абонамент за „един екип“, вместо за пълната услуга, щракнете абонамент за един отбор / безплатни игри. В противен случай оставете този селектор изключен. Можете също да излезете, като кликнете излез от профила си, въпреки че не мога да си представя каква цел би била тази.

Изберете зрителен вляво, за да получите достъп до редица опции. Можете да изберете резолюцията от тук. В зависимост от скоростта на вашите данни, по-високата резолюция ще създаде по-ясна картина, но също така може да причини буфериране. Най-добре е да изпробвате няколко различни настройки, докато не намерите идеалната. Можете също да използвате този екран, за да кажете на добавката какво е вашият любим отбор, дали да скриете резултати, как да показвате имена на отбори и как да показвате времето.

MLB.tv визуален раздел

След като вашият MLB.tv addon е конфигуриран, върнете се на екрана с информация, като щракнете Добре от всеки раздел. След това щракнете отворен за извеждане на главното меню. Има три варианта: днешните игри, вчерашните игри и датата на отиване.

MLB.tv Главно меню на Kodi

Ако играта, която търсите, се играе днес или е играна вчера, изберете съответната опция, за да я намерите. Ако играта е на повече от един ден, щракнете отивам на дата и въведете датата, на която е настъпила в полето, в yyyy-mm-dd формат (други формати ще генерират съобщение за грешка). При избора днешните игри или вчерашните игри като опция можете също да продължите да разглеждате датите, като щракнете върху предишния ден или следващия ден от подменюто.

Ако играта, която търсите, не се появява в списъка и сте сигурни, че сте поставили правилната дата, може да е така, защото тази конкретна игра се излъчва по местно или национално ниво. В такъв случай той няма да бъде наличен на MLB.tv във вашия район, без да използва VPN, за да заобиколи блокирането на географско съдържание. Ако имате VPN и искате да го използвате за гледане на черни игри на MLB.tv, ето как да направите това.

Друг вариант е да използвате отделен аддиен Kodi, за да гледате игри, които са изтъмнени. По-долу е даден списък на някои добавки, които могат да ви позволят да направите това.

MLB.tv Алтернативи на Kodi addon: Допълнителни опции за MLB на Kodi

Следните добавки ще ви позволят да гледате MLB игри, които се излъчват на национално ниво във вашата страна или локално във вашата област. Тъй като игрите, които не са налични в MLB.tv, обикновено се вписват в една от тези две категории, комбинация от една или повече от тези добавки плюс MLB.tv трябва да ви позволява да виждате всяка игра в MLB.

USTVnow

USTVNow Kodi addon

USTVnow е поточна видео услуга, насочена към американски военни, разположени в чужбина и други жители на САЩ, които са разположени извън границите на САЩ. Въпреки това, всеки може да го използва. Той предлага основните мрежи безплатно, включително Fox, NBC, CBS, ABC, PBS и CW. Тъй като повечето национални телевизионни MLB игри в САЩ се провеждат от големите мрежи, USTVnow Kodi addon може да предостави много от игрите безплатно, които в противен случай биха липсвали от MLB.tv.

Ако сте готови да плащате $ 19,00 / месец, USTVnow също ще хвърли пакет от канали, включващ ESPN, като ви предоставя още повече национални телевизионни MLB игри.

Ето как да инсталирате и използвате USTVnow.

Sportsnet Now

Официален Sportsnet Сега Kodi addon

Ако живеете в Канада, MLB игрите, които са изчезнали за жителите на САЩ, трябва да са ви на разположение в MLB.tv. Но някои игри на MLB все още се провеждат по националната телевизия в Канада. Те няма да бъдат достъпни за вас в MLB.tv, ако услугата знае къде се намирате. Въпреки това, повечето от тези игри се носят от Sportsnet и могат да бъдат гледани с помощта на добавката Sportsnet Now Kodi.

Добавката Sportsnet Now Kodi изисква абонамент, който струва C $ 24,99 / месец. Също така изисква и канадска кредитна карта. Ако пътувате извън Канада, ще ви трябва VPN за достъп.

Ето стъпка по стъпка ръководство за това как да инсталирате Sportsnet Now Kodi Addon.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue е услуга за смяна на кабели в САЩ, която предлага всички канали на локалната мрежа в избрани области плюс повечето от кабелните канали, които бихте получили, ако имате услуга за кабелна телевизия. Той носи ESPN, ESPN2, FS1, FS2, NBCSN, MLB Network и други. Цената варира от 39,99 до 79,99 долара, в зависимост от това до кои канали искате да имате достъп. Ако играта, която искате да видите, е излъчвана в САЩ в национален мащаб, но не е в основна мрежа, вероятно е по един от каналите, пренасяни от PS Vue.

Добавката PS Vue Kodi може да бъде намерена в официалното хранилище на аддон.

ВИЖТЕ СЪЩО: Най-добрите добавки на Kodi за телевизия на живо

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Добавката Fox Sports Go Kodi ви позволява да гледате някой от каналите на Fox Sports Network, използвайки вашия Kodi. За да използвате този аддон, трябва да имате абонамент или за услуга за кабелна телевизия, която ви дава достъп до тези канали, или услуга за стрийминг в най-горната част като Sling TV, DirecTV Now или FuboTV. Ако играта, която искате да гледате, е на FS1 или FS2, но нямате PS Vue, добавката Fox Sports Go Kodi е начинът да продължите.

Добавката на Fox Sports Go Kodi е в официалното хранилище на Kodi addon.

Свързана статия: Най-добрите спортни добавки за Kodi

DAZN

MLB Kodi добавки

DAZN е услуга за спортно стрийминг, която понастоящем се предлага в малка шепа страни само за $ 9,99 на месец. В момента е на разположение в:

 • НАС
 • Канада
 • Германия
 • Италия
 • Япония
 • Австрия
 • Швейцария

DAZN има различни възможности в различните страни. В повечето страни, където са налични обаче, можете да получите достъп до голям брой MLB игри. Изключение от това е в САЩ, където DAZN предлага предимно спортни спортове и няколко други опции, като крикет и колоездене. Въпреки това открихме, че VPN може да работи, за да заобиколи блокирането на географското съдържание на DAZN на няколко места. За това може да искате да проверите VPN опциите извън IPVanish, тъй като DAZN използва много стриктно блокиране на съдържание.

В момента установихме, че Cyberghost работи за заобикаляне на блоковете DAZN Швейцария, докато NordVPN и ExpressVPN работят за DAZN Canada. Те обаче могат да се променят, затова препоръчваме да се регистрирате в безплатни акаунти и да ги проверите сами.

заключение

Ако наскоро сте прерязали кабела и сте решили да получите цялото си телевизионно съдържание онлайн, вероятно сте се чудили как можете да получите достъп до MLB игри. MLB.tv Kodi добавката може да помогне за решаването на този проблем.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

Adblock
detector