Puteți viziona Canelo vs. Golovkin (GGG) pe Kodi?

Canelo vs. GGG 2 se întâmplă în cele din urmă după numeroase întârzieri. Veți putea urmări acest meci în direct online în străinătate din SUA, Marea Britanie, Australia și oriunde în lume, atât timp cât folosiți sursele potrivite. Dar cu lupta din 15 septembrie chiar după colț, puteți urmări Canelo și GGG pe Kodi?

Puteți urmări Canelo vs. Golovkin (GGG) pe Kodi_

Canelo vs. GGG 2 este difuzat exclusiv prin opțiuni Pay-Per-View. Pentru utilizatorii de Kodi, asta înseamnă că nu există opțiuni oficiale pentru a viziona meciul și chiar opțiunile de streaming neoficiale prin Kodi sunt limitate.

Utilizatori Kodi Atenție: noile legi înseamnă că furnizorul dvs. de internet vă poate vinde și partaja datele de navigare

Modificările recente ale legii permit acum ISP-ului dvs. să partajeze sau să vândă datele personale către terți. Nu numai că asta înseamnă că furnizorii de servicii Internet pot să adune datele dvs. în scop de profit, ci este o recunoaștere a faptului că furnizorul de servicii de internet vă poate vedea toată activitatea de streaming.. Nu trebuie să vă ceară permisiunea pentru a vă dezgropa datele, deoarece vă dați acest drept imediat ce vă înscrieți pentru serviciu.

Vă puteți ascunde activitățile online utilizând un VPN pentru a vă cripta conexiunea. Nu numai că activitatea dvs. web este ascunsă spectatorilor externi, niciuna dintre informațiile dvs. nu poate fi distribuită, vândută sau furată.

  โปรแกรมเสริมของ Kodi Streamhub: คุณควรติดตั้งหรือไม่ ปลอดภัยไหมที่จะใช้?

Dintre cele mai importante VPN-uri pe care le-am testat, alegerea noastră # 1 pentru criptare puternică și viteze rapide în timp ce transmisia online este IPVanish.

Canelo vs. GGG 2 pe Kodi: Opțiuni de streaming limitate

HBO PPV va avea meciul în SUA, precum și BT Sport Box Office în Marea Britanie și Eveniment principal (prin Foxtel) in Australia. Niciuna dintre aceste opțiuni nu este disponibilă prin intermediul Kodi de la niciun addon oficial Kodi. De asemenea, este puțin probabil să le găsiți prin suplimente neoficiale.

Dar adjuncții neoficiale Kodi?

Este probabil ca unele suplimente IPTV de la terți, cum ar fi Jucători Klub, cCloud TV, Selfless, sau Ultra IPTV poate purta meciul. Cu toate acestea, nu există nicio garanție și va trebui să aștepți și să vezi, moment în care poți fi dezamăgit și să ratezi lupta în întregime. În plus, aceste opțiuni prezintă riscuri semnificative privind confidențialitatea, securitatea și juridica. În cele din urmă, nu le recomandăm. În schimb, vă recomandăm câteva alternative potențiale pe care utilizatorii Kodi ar trebui să le ia în considerare.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Alternative Kodi pentru Canelo vs. GGG

În funcție de locul în care locuiți, veți avea câteva opțiuni alternative de vizualizare online pentru lupta Canelo vs. Golovkin. Veți avea nevoie de VPN pentru a accesa aceste fluxuri dacă doriți să accesați oricare dintre aceste fluxuri în afara județului, în care radiodifuzorul are sediul în.

  A Kodi URL Resolver hiányzik, vagy nem fogja letölteni? Itt van miért

Statele Unite:

  • Pay-Per-View HBO prin furnizor tradițional de cablu TV cu opțiuni de streaming online
  • HBO Pay-Per-View prin Sling TV (neconfirmat)
  • Site-ul FITE.tv (nu este necesar un furnizor de cablu!)

Regatul Unit

  • BT Sport Box Office (BT TV, Sky sau Virgin Media necesar)

Australia

  • Evenimentul principal site-ul web (este necesar un abonament la cablu Foxtel)

Opțiunile din afara SUA, Marea Britanie și Australia sunt limitate. Cu toate acestea, s-ar putea să vă puteți conecta la una dintre aceste opțiuni din afara SUA folosind o VPN și date de plată corespunzătoare. IPVanish este o opțiune bună și include o garanție de returnare de 7 zile.

OFERTA EXCLUSIVĂ: Economisiți până la 60% în planurile IPVanish aici.

Canelo vs. GGG 2: detalii despre cărți de luptă și eveniment

Canelo Alvarez și Gennady Golovkin urmează să-l lupte în ring pe 15 septembrie 2024, pe T-Mobile Arena din Las Vegas. Dacă sperați să vă prindeți lupta, asigurați-vă că accesați sursa de streaming dorită la 8 PM EST / 1 AM GMT + 1 la începutul cărții de luptă.

Vă veți putea bucura de alte 3 lupte care duc la evenimentul principal. Întreaga carte de luptă include:

  • Roman Gonzales vs. Moises Fuentes – Bantamweight
  • David Lemieux vs. Gary „Spike” O’Sullivan – Greutate medie
  • Jaime Mungia vs. Brandon Cook – Junior titlu de mijloc
  • Gennady Golovkin vs. Canelo Alvarez (Evenimentul principal) – Greutate medie

Întrucât calendarul exact pentru lupta Canelo vs. GGG 2 depinde de cât timp parcurg celelalte meciuri, veți dori să vă înscrieți la ora 8 PM EST / 1 AM GMT + 1. 

About the author

Comments

  1. ceste opțiuni prin intermediul unui VPN și să urmăriți meciul în direct online. Este important să vă asigurați că utilizați surse legale și să nu recurgeți la opțiuni neoficiale care pot prezenta riscuri pentru confidențialitatea și securitatea dvs. În cele din urmă, Canelo vs. GGG 2 este un eveniment important pentru fanii de box și merită să fie urmărit într-un mod legal și sigur.

Comments are closed.