SportsDevil Kodi Addon: Трябва ли да го инсталирате? Безопасно ли е? По-добрите алтернативи ли са?

SportsDevil Kodi Addon: Трябва ли да го инсталирате? Безопасно ли е? По-добрите алтернативи ли са?

Интересувате се от добавката SportsDevil Kodi? Това ръководство обяснява какво е SportsDevil, как работи и обсъжда някои от наличните алтернативни спортни добавки.

Kodi е безплатен софтуер с отворен код, който ви позволява бързо и лесно да настроите собствен домашен медиен център. Един от най-големите привличания на Kodi е неговата универсалност; може да бъде инсталиран в широк спектър от платформи, включително компютър (Windows, Mac и Linux), Amazon Firestick, Amazon Fire TV, Android, iPhone, Roku, Apple TV, Raspberry Pi и дори USB флаш устройства.

Kodi ви позволява директно да възпроизвеждате всички аудио или видео файлове, които се съхраняват на вашето устройство. Съществуват обаче ограничения за количеството носител, което всяко устройство може да съдържа. Това може да бъде особено голям проблем за мобилните потребители поради по-малкия им капацитет за вътрешна памет. За да се борят с това, много потребители на Kodi избират да инсталират плъгини с име addons. Тези добавки съдържат библиотеки със съдържание, събрано от уебсайтове и въпреки че се нуждаят от интернет връзка, за да функционират, те заемат далеч по-малко място за съхранение.

SportsDevil е добавка на Kodi от трети страни, която се фокусира върху осигуряването на достъп до спортно съдържание на живо. В тази статия ще разгледаме как работи SportsDevil и ще разгледаме някои от проблемите с поверителността, които споделят всички официални и трета страна Kodi addons.

Вижте също: Най-добрите спортни добавки Kodi 

Самата Kodi е напълно легална за използване, но напоследък забелязва много негативно отразяване в пресата. Това е така, защото някои добавки на трети страни предоставят неограничен достъп до съдържание, защитено с авторски права. Законът за авторското право може да бъде объркващ в най-добрите моменти, а това, което е законно на едно място, може да не е на друго. Поради тази причина е важно да проучите и разберете законите на вашата страна относно поточно съдържание онлайн, преди да се опитате да използвате Kodi за тази цел.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение. Винаги притежавате изследвания, преди да получите достъп до която и да е добавка, поток или хранилище на Kodi.

Как да използвате Kodi безопасно

Все повече хора се обръщат към виртуални частни мрежи (VPN), за да запазят своите поверителни данни и навици за сърфиране. Въпреки това, което някои притежатели на авторски права смятат, има няколко причини, поради които спазващият закона потребител на Kodi може да използва VPN, за да се защити.

Всяка добавка на Kodi е уязвима при отвличане. След като това се случи, има много малко, което нападателят не може да направи с вашия компютър. Ако те пресекат мрежовия ви трафик с атака Man-in-the-Middle (MitM), те дори ще имат достъп до всички ваши данни за вход и история на сърфиране.

  Дополнение Quasar Kodi: стоит ли его устанавливать? Это безопасно и есть ли альтернативы?

Дори вашият собствен доставчик на интернет услуги (ISP) може да се интересува от продажбата на вашите данни за сърфиране. Освен това има няколко важни случая, при които доставчиците на интернет доставчици са допуснали или са били хванати да дросели мрежовите скорости на своите клиенти.. 

VPN може да ви защити от хакери и любопитни очи на вашия доставчик. Те работят чрез криптиране на целия входящ и изходящ мрежов трафик. Това предотвратява появата на повечето MitM атаки и тъй като вашите дейности са скрити, вашият интернет доставчик не може да определи дали предавате видео или не. С нерегулирани скорости може да откриете, че съдържанието ви играе с по-малко буфериране и заекване.

IPVanish е популярен избор на VPN сред потребителите на Kodi. Работи с всеки добавен от нас Kodi и има специални приложения в магазините за приложения за Android, Apple и Fire TV. Това го прави един от най-преносимите налични VPN мрежи и ви позволява да останете защитени независимо от това кое устройство използвате.

Въпреки че всички VPN мрежи ви забавят леко, IPVanish предлага по-бързи, по-стабилни връзки от повечето други VPN мрежи, които сме тествали. Освен това, със сървъри в 55 различни страни, съдържанието, заключено в региона, става невероятно лесно за достъп. IPVanish работи с всички популярни устройства и е най-лесният VPN за инсталиране на Firestick, който сме тествали.

Сделка за четене: спестете до 60% от планове за IPVanish тук.

Какво е добавката SportsDevil Kodi?

Меню SportsDevil

SportsDevil е добавка на Kodi от трета страна. Той събира връзки към спортното съдържание на живо и при поискване и ги групира на едно място за по-лесен достъп. Докато повечето Kodi addons или събират връзки, или позволяват на потребителите си да се свързват с партньорски (P2P) мрежи, SportsDevil прави и двете. Въпреки че по-голямата част от съдържанието му се хоства онлайн, някои връзки изискват от потребителя да инсталира допълнителни добавки на трети страни като Acestream или Plexus.

Това носи повишен размер на риска. Всяка инсталирана от трети страни добавка увеличава риска един от тях да бъде отвлечен. Освен това, за да използват P2P мрежи в Kodi, потребителите трябва да позволят на външни устройства да имат достъп до инсталацията на Kodi. Като се има предвид колко малко видео изискват P2P функционалност и че предоставя на атакуващия друг начин да проникне в системата ви, този риск е ненужен и безразсъден..

  Cum să urmărești PopcornFlix pe Kodi

SportsDevil няма дори основна функционалност за търсене. Вместо това избирате доставчик от един от няколко уебсайтове и получавате списък със спортовете, които те покриват. При много от прекъснатите връзки може да отнеме няколко опита, преди да намерите работен поток, а дори и тогава няма гаранция, че ще остане онлайн за период от време.

По-голямата част от съдържанието на SportsDevil е взето от нелицензирани източници. Гледайки тези канали без да плащате, премахвате стимула за телевизионните оператори да продължат да излъчват спортовете, които искате да гледате. Налични са шепа безплатни за гледане на телевизионни потоци, но много от тях са достъпни чрез по-сигурни и по-важното, официални, Kodi addons.

И накрая, SportsDevil често се използва като зависимост от други добавки. Това означава, че може да се инсталира заедно с други добавки на трети страни. В интерес на истината, има много версии на SportsDevil наоколо и като се има предвид, че той съществува в голям брой хранилища, той може лесно да бъде отвлечен от някой до нищо добро.

Поради горепосочените причини не препоръчваме на Kodi потребителите да инсталират или да се опитват да стриймират съдържание с SportsDevil.

Алтернативи на добавката SportsDevil

SportsDevil не предлага нищо за потребителите на Kodi, които искат да гледат съдържание от законни източници. Въпреки това, има няколко висококачествени, законни добавки Kodi, които осигуряват по-добро изживяване не само по отношение на самото съдържание, но и по отношение на функционалността..

NBC Sports Live Extra

NBC

NBC Sports е абонаментна услуга, която предлага достъп както до спортно съдържание, така и на живо. Те осигуряват покритие за широк спектър от спортове, включително хокей, бокс и тенис.

Ще ви е необходим акаунт в NBC Gold, за да видите по-голямата част от видеоклиповете му, но избрани акценти и представено съдържание могат да се гледат безплатно, без да се регистрирате.

NBC изисква американски IP адрес за достъп до повечето от съдържанието им, но има избрани абонаментни пакети, достъпни за зрителите на други места (Австрия, Канада, Дания, Германия, Ирландия, Италия, Япония, Люксембург, Холандия, Испания, Швеция, Швейцария и Великобритания). Можете също така да платите за гледане на една игра в някои случаи. Ако искате само да гледате безплатните клипове, можете да го направите, като свържете VPN към американски сървър.

NBC Sports Live Extra може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

USTV сега

USTV Now Kodi addon

USTV Now е онлайн абонаментна услуга, която има за цел да позволи на членовете на американските въоръжени сили да гледат американска телевизия, докато са далеч от дома. Въпреки това не е нужно да доказвате самоличността си и докато USTV Now твърди, че разрешава гледане само от САЩ, съдържанието му не е заключено за региона.

  MetalliQ Kodi Addon - วิธีการติดตั้งและใช้งาน

Наличен е безплатен план, който осигурява достъп до седем от най-популярните мрежови телевизионни станции (CBS, NBC, FOX и т.н.), но премиум членство (19 долара на месец) отключва още 25 канала, включително NBC Sports, ESPN и ESPN 2.

USTV Now Kodi addon поддържа цялата функционалност на онлайн услугата. Има телевизионен пътеводител, който показва какво има за всеки канал, а по-скъпите абонаменти ви позволяват да записвате предавания, докато излъчват.

USTV Now може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

Sportsnet Now

Sportsnet Висша лига

Sportsnet Now е канадска стрийминг платформа, която осигурява достъп до спортове на живо и по поръчка. Хокей, бейзбол и баскетбол са покрити, както и по-малко популярните спортове като кърлинг. Тази услуга струва $ 24,99 на месец и е необходим акаунт за преглед на всяко нейно съдържание с добавката Sportsnet Now Kodi.

Регионът на Sportsnet заключва тяхното съдържание, така че потребителите на Kodi извън Канада ще трябва да свържат своя VPN към канадски сървър. Освен това някои игри могат да се видят само ако пребивавате в района, от който е един от отборите. Например, ако искате да гледате как играят Maple Leafs в Торонто, ще трябва да се свържете със сървър в Торонто или околността.

Sportsnet Now може да се намери в официалното хранилище на добавки Kodi.

Преглед и проблеми с поверителността

SportsDevil липсва структурата и организацията, което прави аддон с толкова голяма библиотека със съдържание лесен за използване. В допълнение, фактът, че събира потоци от нелицензирани източници, го прави лош избор за потребителите на Kodi, които искат да гледат спортно законно.

SportsDevil идва с повече рискове от повечето други добавки на трети страни поради включването на P2P потоци. Въпреки че инсталирането на добавките, необходими за извършването на тази работа, не е задължително, то не споменава уязвимостите, които те добавят към вашата система. Това може да накара потребителите да мислят, че P2P потоците са по-безопасни, отколкото в действителност. Ние проучихме рисковете, които тези добавки представляват преди и всеки потребител на Kodi, който се интересува от използването им, ще е добре да ги проучи по-пълно преди това.

SportsDevil не е напълно безопасен, дори ако не гледате неговите P2P потоци. Пристрастяването на трети страни обикновено не се създава със същите строги процедури за тестване и проверка, каквито са официалните добавки. В резултат на това те биха могли да съдържат още незасегнати уязвимости, които атакуващият да използва. Колкото повече добавки на трети страни инсталирате, толкова по-голям е шансът някой от тях да бъде отвлечен.

Когато помислите колко законни източници на спортно съдържание има, SportsDevil става далеч не толкова привлекателен. Потребителите на Kodi, които се интересуват от минимизиране на риска за техните системи, ще бъдат по-добре обслужвани от една от по-безопасните, легални алтернативи, които споменахме по-горе.

About the author

Comments

  1. Не мога да напиша коментар на тази тема, тъй като не разбирам езика. Моля, изберете друг език.

Comments are closed.