Sportsnet Acum Kodi addon: ghid de instalare pas cu pas

Căutați informații pe Sportsnet Now Kodi addon? În acest ghid, vom explica ce este suplimentul Sportsnet Now. Vă vom arăta, de asemenea, modul de instalare și configurare.

Sportsnet Acum Kodi

Kodi este una dintre cele mai simple modalități de a configura propriul sistem de home theater. Este gratuit, open source și se mândrește cu o versatilitate cu care majoritatea celorlalte programe de media center nu se potrivesc. Kodi poate fi instalat pe o gamă uriașă de diferite dispozitive, inclusiv PC (Windows, Mac și Linux), Apple TV, iPhone, Android, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Roku, Raspberry Pi și unitate flash USB.

 Kodi oferă două moduri de acces la conținut. Acesta poate reda direct orice fișiere audio sau video stocate pe dispozitivul dvs., dar acest lucru nu este ideal pentru platformele cu o cantitate mică de spațiu de stocare. În schimb, mulți utilizatori Kodi aleg să instaleze pluginuri suplimentare cunoscute sub numele de suplimente. În schimb, aceste suplimente adună conținut din surse online. În timp ce necesită o conexiune la internet pentru a funcționa, de obicei oferă acces la gigabyte de conținut, având în același timp cerințe de stocare relativ mici.

Sportsnet Now este un addon oficial care oferă acces la acoperirea complet licențiată a sporturilor canadiene și a altor sporturi internaționale acoperite de Sportsnet. Acest ghid vă va ghida prin instalarea și configurarea suplimentului Sportsnet Now Kodi. Vom vorbi, de asemenea, despre funcționalitatea oferită de acest addon.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice add-on, flux sau depozit Kodi.

  Elysium Kodi addon ไม่ทำงานใช่ไหม คุณสามารถแก้ไขได้และมีทางเลือกอื่นหรือไม่?

Cum să folosiți Kodi în siguranță

Cu o mare parte a vieții petrecute online, oamenii din întreaga lume apelează la rețele virtuale private (VPN) pentru a-și păstra datele private și obiceiurile de navigare. Există o mulțime de informații greșite cu privire la VPN-uri, dar există multe motive bune pentru care o persoană care respectă legea ar putea utiliza o VPN, mai ales dacă este un utilizator Kodi.

Componente oficiale precum Sportsnet Now sunt de obicei testate și validate mai amănunțit decât suplimentele terțe, dar sunt încă vulnerabile la deturnare. Folosind un atac Man-in-the-Middle (MitM), un atacator ar putea vedea și controla tot ceea ce faceți online. 

Datorită abrogării recente a protecțiilor în bandă largă FCC, furnizorii de servicii de internet (ISP) din SUA au acum voie să vândă istoricul de navigare. În plus, s-a constatat că mai multe ISP-uri limitează în mod intenționat viteza de internet a clienților lor în încercarea de a descuraja videoclipuri în streaming online. 

Un VPN bun vă poate proteja de toate amenințările de mai sus. Criptează fiecare bit de intrare și ieșire din traficul de rețea. Deoarece această criptare ar dura câteva mii de ani până la rupere, aceasta împiedică majoritatea atacurilor MitM. Deoarece ISP-ul dvs. nu vă poate spune exact ce faceți, este mai puțin probabil să vă accelerați automat viteza rețelei. Cu viteze de rețea nerestricționate, puteți constata chiar că media dvs. joacă mai ușor.

Vă recomandăm să folosiți un serviciu VPN numit IPVanish. IPVanish construiește și menține propria infrastructură de server, permițându-i să furnizeze conexiuni rapide și coerente. Funcționează cu fiecare supliment Kodi pe care l-am testat și are servere în 55 de țări diferite. 

  Cum să vizionezi filme HD pe Kodi

În plus, IPVanish este foarte portabil. Au software disponibil pentru Windows, Mac, Linux, Android și iOS. Ei sunt, de asemenea, singurul furnizor VPN cu profil înalt a cărui aplicație se află în magazinul de aplicații implicit al Amazon Fire Stick, așa că puteți rămâne protejat indiferent de locul în care vă aflați.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% pe planurile IPVanish aici.

Cum se instalează suplimentul Sportsnet Now Kodi

Cum se instalează Sportsnet Now pe Kodi

SportsNet Now este rapid și ușor de instalat. În primul rând, deschideți Kodi. Uitați-vă la meniul din partea stângă a ecranului de pornire. Faceți clic pe opțiunea care spune Add-on-uri.

Instalarea Sportsnet acum

Apoi, faceți clic pe pictograma care arată a cutie. Aceasta se află în colțul din stânga sus, sub titlul paginii.

Sportsnet Acum Kodi Tutorial

Apoi, selectați Instalați din depozit. De obicei, trebuie să instalați mai întâi depozitul, dar, deoarece addon-ul Sportsnet Now se află în repoziția oficială Kodi, putem săriți acest pas.

Kodi Sportsnet Now addon

Parcurgeți lista depozitelor instalate și selectați Depozitul oficial Kodi Add-on. Apoi, faceți clic pe Componente video și găsiți Sportsnet Now în lista din pagina următoare. Puteți utiliza bara de defilare din dreapta pentru a vă deplasa rapid prin listă.

Official Sportsnet Acum Kodi addon

Când găsiți suplimentul, faceți clic pe acesta. În cele din urmă, faceți clic pe butonul Instalare butonul din extrema dreaptă. Ar trebui să vedeți o notificare care vă spune că Sportsnet Now a fost instalat corect. Cu toate acestea, mai există un lucru care trebuie făcut înainte de a putea utiliza acest addon: conectarea.

Din ecranul de start, faceți clic dreapta pe pictograma SportsNet Now și selectați Setări. De aici, puteți introduce numele de utilizator și parola Sportsnet Now. De asemenea, va trebui să selectați furnizorul de cablu. După ce se face acest lucru, faceți clic pe butonul O.K butonul din dreapta și lansează addon. Dacă datele dvs. de autentificare sunt corecte, ar trebui să puteți vedea tot conținutul disponibil live și la cerere.

  A Chappa’ai Kodi kiegészítő telepítése és használata

SportsNet Now este o companie canadiană și dacă sunteți în afara Canada, veți vedea că videoclipurile nu vor fi redate. Puteți evita această blocare a regiunii conectând VPN-ul dvs. la un server canadian. De asemenea, anumite jocuri de hochei sunt blocate într-un mod mai specific. Pentru acestea, va trebui să vă conectați la un server dintr-o regiune acoperită de una dintre echipele de joc. De exemplu, pentru a urmări redarea Toronto Maple Leafs, va trebui să vă conectați la un server din Toronto.

Configurați addonul Sportsnet Now Kodi

Sportsnet Acum este o modalitate excelentă de a urmări sporturi canadiene live și la cerere. Dacă aveți un pachet de cablu, puteți constata că este inclus un abonament la Sportsnet Now, dar chiar dacă nu este posibil, vă puteți înregistra și puteți primi o probă gratuită de o lună aici.

Vezi si: Cele mai bune suplimente sportive Kodi

About the author

Comments

  1. Linux, Android, iOS și chiar și pentru dispozitivele Amazon Fire TV. În plus, oferă o politică strictă de zero-logging, ceea ce înseamnă că nu vor păstra nicio informație despre activitatea dvs. online. În general, utilizarea unui VPN este o modalitate excelentă de a vă proteja datele și de a vă asigura că puteți accesa conținutul dorit în siguranță și fără restricții. Cu IPVanish, puteți fi sigur că sunteți protejat și că puteți accesa Sportsnet Now Kodi addon și alte suplimente Kodi fără probleme.

Comments are closed.