SuperRepo Kodi repozitorij: Kako instalirati SuperRepo na Kodi

 superrepo logo

 Kodi je programski paket koji vam omogućuje postavljanje medijskog centra u vaš dom uz minimalni napor i ulaganje vremena. Međutim, kad je instaliran, morat ćete dodati neki sadržaj. Da biste to učinili, možete uvesti glazbu i videozapise koji su pohranjeni lokalno na vašem računalu ili instalirati komade softvera koji se nazivaju dodaci koji pružaju pristup medijima koje hostiraju drugi ljudi.

Postoji nekoliko desetaka ovih dodataka u službenom skladištu dodataka Kodi, ali ako tražite veću raznolikost, zašto ne biste pokušali instalirati SuperRepo, najveće Kodijevo spremište dodataka treće strane? Ne brinite: ovo je prilično jednostavan proces, i mi ćemo vas provesti kroz svaki korak.

Treba napomenuti da SuperRepo nastoji ažurirati svoj sadržaj sporije i rjeđe od nekih drugih spremišta, tako da dodaci koje sadrži možda nisu najnovije verzije. Iz tog razloga, važno je osigurati da koristite najnoviju verziju bilo kojeg dodatka koji preuzmete, jer starije verzije mogu imati nepotvrđene ranjivosti.

Da biste provjerili broj trenutne verzije bilo kojeg instaliranog dodatka, samo se morate pomaknuti prema početnom izborniku i kliknuti na Dodaci, zatim Moji dodaci i na kraju Sve. Broj verzije svakog dodatka prikazat će se na desnoj strani zaslona.

Uz to, SuperRepo sadrži niz dodataka, od kojih su neki neki u potpunosti legalni, poput USTVNow, a drugi koji su neslužbeni i nude opcije neseciranog strujanja. U ovom vodiču za SuperRepo ne dajemo preporuke dodataka. Korisnici bi trebali izvršiti odgovarajuće istraživanje različitih dodataka prije nego što ih pokušaju instalirati.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

  Можете ли да гледате Bellator 223: Мусаси срещу Ловато на Kodi?

Prije nego što instalirate bilo kakve dodatke iz spremišta, važno je znati kako se zaštititi. Nema garancije da će vaši podaci i povijest pregledavanja ostati privatni. Također, neki davatelji internetskih usluga (ISP) imaju automatizirane sustave koji mogu otkriti postoji li streaming sadržaja. To može ozbiljno utjecati na brzinu vaše mreže, čak i ako ne radite ništa nezakonito.

Ipak, postoji način da se to spriječi, istovremeno osiguravajući da vaši podaci ostanu privatni. Možete koristiti virtualnu privatnu mrežu (VPN) da biste kriptirali sav promet na i sa vašeg računala i na taj način zamaglili sve prenesene podatke i zaustavili da vaš internetski pružatelj ograničava vašu brzinu. Preporučujemo IPVanish – to je jeftin i pouzdan VPN koji ne vodi evidenciju vaših aktivnosti i ne usporava vas.

Deo čitatelja: Ovdje možete uštedjeti do 60% na IPVanish planovima.

Instaliranje Kodija

Prije nego što počnete instalirati spremišta ili dodatke, trebate pokrenuti Kodi na računalu. Dođite do preglednika https://kodi.tv/download i odaberite operativni sustav koji koristite i verziju Kodija koju želite. Instalacijski program trebao bi početi preuzimati. Nakon što je završio, pokrenite ga, a kad je to završeno, otvorite Kodi. 

Instaliranje skladišta Kodi SuperRepo

Prvi korak ka instaliranju SuperRepoa vrlo je jednostavan. Moramo reći Kodiju gdje treba pronaći ZIP datoteku spremišta. Možete ga spremiti na svoje računalo ili ga preuzeti izravno iz Kodi-a, a mi ćemo vam pokazati kako to oba učiniti u nastavku.

Spremanje SuperRepo lokalno

Prvo otvorite preglednik i u adresnu traku utipkajte “http://srp.nu” umanjeno za navodnike. Kliknite na verziju Kodija koju imate (Helix je Kodi 14.2, Isengard je Kodi 15, Jarvis je Kodi 16, a Krypton je Kodi 17), a zatim kliknite sve na sljedećoj stranici i na kraju kliknite naziv ZIP datoteke. završna stranica.

  Пелисалакарта Kodi аддон: это законно? Безопасно ли использовать?

Ovo će preuzeti SuperRepo. Zabilježite lokaciju na koju ste ga spremili jer će to biti važno za nekoliko minuta.

Dodavanje SuperRepo-a kao izvora

Na početnom zaslonu kliknite ikonu koja nalikuje zupčanici. Ovo će vas odvesti na stranicu postavki.

superrepo 1

Zatim kliknite opciju Upravitelj datoteka u donjem desnom kutu. Ovo je područje koje će nam omogućiti dodavanje novog izvora.

SR2

Pri dnu popisa s lijeve strane kliknite Dodaj izvor.

SR3

Kliknite okvir koji kaže na prozoru koji se pojavi. Ako ste SuperRepo spremili izravno na svoje računalo, to je mjesto gdje ste unijeli mjesto na koje ste ga spremili. Možete ga upisati izravno ili ga pregledati klikom na gumb Pregledaj s desne strane.

Ako ga niste lokalno spremili, upotrijebite “http://srp.nu” kao izvornu adresu upamtivši da uklonite navodnike.

Zatim u okvir na dnu upišite naziv izvora. Ovdje smo koristili “SuperRepo” samo da stvari pojednostavimo, ali možete ih imenovati kako god želite.

SR4

Instaliranje dodataka iz SuperRepo repozitorija

Sada kada imate instaliran SuperRepo, vjerovatno želite instalirati neke dodatke koje sadrži. Da biste to učinili, pomaknite se dolje po izborniku na početnom zaslonu Kodija i kliknite na opciju koja kaže Dodaci.

SR5

Odavde kliknite na ikonu koja izgleda poput kartonske kutije. Ovo će nas odvesti na stranicu koja nam omogućava instaliranje novih dodataka. -SR6

 Na popisu na sljedećoj stranici kliknite na opciju koja kaže na Install from zip file.

SR7

Odaberite skladište SuperRepo s popisa. Imajte na umu da ako ste ga ranije imenovali nečim drugačijim, to se možda neće zvati “SuperRepo”. Umjesto toga, potražite sve što ste odlučili nazvati.

SR8

Zatim odaberite verziju Kodija koju koristite. Krypton je službeni naziv za Kodi 17, pa ako ste nedavno instalirali Kodi, ovo je vjerojatno inačica koja vam treba.

  Există o aplicație inteligentă Kodi TV? Puteți instala Kodi pe un televizor inteligent?

Ako ste SuperRepo spremili lokalno, ovaj korak možete preskočiti.

Na sljedećem zaslonu odaberite pod-skladišta koja želite instalirati. SuperRepo zapravo sadrži toliko dodataka da ih je lakše podijeliti u grupe nego ih pregledati odjednom. Na primjer, možete preuzeti samo video dodatke. Za sada ćemo odabrati sve, a zatim kliknite na zip datoteku.

SR9

Nakon što to učinite, bit ćete vraćeni na stranicu preglednika dodataka. Ovog puta odaberite Instaliraj iz spremišta.

SR10

Pomaknite se prema dolje dok ne vidite SuperRepo spremišta koja ste instalirali prije trenutak.

Klik na jedan od njih omogućit će vam da pregledate sve dodatke koje sadrže, iako mapa SuperRepo Repositories zahtijeva da prvo instalirate dodatak potkategorije..

I to je to! Sada imate pristup svim dodacima koje nudi Kodijevo najveće spremište. Jednostavno rečeno, u SuperRepo-u ima svako za svakoga, a ako ne možete pronaći dodatak koji vam se sviđa, to neće biti zbog nedostatka izbora.

SuperRepo sadrži mnoštvo sjajnih dodataka za službene sadržaje, uključujući one dizajnirane za TV uživo, filmove i sport.

SR11

Popularan: Možete li prenijeti Mayweather vs McGregor na Kodi?

About the author

Comments

  1. odi 17 je Krypton) i preuzmite ZIP datoteku spremišta. Nakon što je preuzimanje završeno, spremite datoteku na sigurno mjesto na vašem računalu. Dodavanje SuperRepo-a kao izvora Nakon što ste preuzeli ZIP datoteku spremišta, otvorite Kodi i idite na Postavke (Settings) u glavnom izborniku. Zatim kliknite na Sustav (System) i odaberite Dodaci (Add-ons) s lijeve strane zaslona. Uključite Nepoznate izvore (Unknown sources) i kliknite na Da (Yes) kad se pojavi upozorenje. Vratite se na glavni izbornik i kliknite na File Manager. Kliknite na Dodaj izvor (Add source) i unesite sljedeću adresu: http://srp.nu. Dajte naziv izvoru (Source name) i kliknite na U redu (OK). Instaliranje dodataka iz SuperRepo repozitorija Nakon što ste dodali SuperRepo kao izvor, možete instalirati dodatke iz njihovog repozitorija. Vratite se na glavni izbornik i kliknite na Dodaci (Add-ons). Kliknite na ikonu kutije u gornjem lijevom kutu zaslona i odaberite Instaliraj iz ZIP datoteke (Install from zip file). Pronađite datoteku spremišta koju ste preuzeli i kliknite na nju. Nakon što se spremište instalira, vratite se na prethodni izbornik i kliknite na Instaliraj iz skladišta (Install from repository). Odaberite SuperRepo All [Krypton][v7] i odaberite dodatak koji želite instalirati. Kliknite na Instaliraj (Install) i pričekajte da se dodatak instalira. Nakon što se instalacija završi, dodatak će biti dostupan u vašoj biblioteci dodataka. Važno je napomenuti da je važno provjeriti verziju dodatka prije instalacije kako biste bili sigurni da koristite najnoviju verziju i izbjegli potencijalne ranjivosti. Također, preporučujemo korištenje VPN-a kako biste zaštitili svoje podatke i izbjegli ograničenja brzine od strane vašeg ISP-a.

  2. di 17 i 18). Nakon toga, kliknite na “superrepo” i preuzmite ZIP datoteku spremišta. Nakon što ste preuzeli ZIP datoteku, spremite je na računalo. Dodavanje SuperRepo-a kao izvora Nakon što ste preuzeli ZIP datoteku spremišta, morate je dodati kao izvor u Kodiju. Da biste to učinili, slijedite ove korake: 1. Otvorite Kodi i kliknite na “Settings” (Postavke) ikonu u gornjem lijevom kutu zaslona. 2. Kliknite na “File Manager” (Upravitelj datoteka) ikonu. 3. Kliknite na “Add source” (Dodaj izvor) ikonu. 4. Kliknite na “” (Nijedan) i upišite “http://srp.nu” umanjeno za navodnike. 5. Dajte naziv izvoru (npr. SuperRepo) i kliknite na “OK”. Instaliranje dodataka iz SuperRepo repozitorija Nakon što ste dodali SuperRepo kao izvor, možete instalirati dodatke iz njihovog repozitorija. Da biste to učinili, slijedite ove korake: 1. Otvorite Kodi i kliknite na “Add-ons” (Dodaci) ikonu u lijevom izborniku. 2. Kliknite na “Package Installer” (Instalacijski program paketa) ikonu u gornjem lijevom kutu zaslona. 3. Kliknite na “Install from zip file” (Instaliraj iz ZIP datoteke) i odaberite ZIP datoteku spremišta koju ste preuzeli i spremili na računalo. 4. Nakon što se spremište instalira, vratite se na prethodni izbornik i kliknite na “Install from repository” (Instaliraj iz repozitorija). 5. Odaberite SuperRepo repozitorij i odaberite dodatak koji želite instalirati. 6. Kliknite na “Install” (Instaliraj) i pričekajte da se dodatak instalira. Nakon što se dodatak instalira, možete ga pronaći u izborniku “Add-ons” (Dodaci) i koristiti ga za gledanje medijskog sadržaja. Važno je napomenuti da trebate biti oprezni prilikom instaliranja dodataka iz trećih strana, jer neki od njih mogu biti ilegalni i kršiti autorska prava. Također, preporučujemo korištenje VPN-a kako biste zaštitili svoje podatke i privatnost prilikom korištenja Kodi-a.

  3. zatim kliknite na “superrepo” i preuzmite ZIP datoteku spremišta. Nakon što ste preuzeli datoteku, spremite je na svoje računalo. Dodavanje SuperRepo-a kao izvora Nakon što ste preuzeli ZIP datoteku spremišta, otvorite Kodi i idite na Postavke, zatim na Upravitelj datoteka. Kliknite na Dodaj izvor i upišite “http://srp.nu” u polje za unos. Dajte mu naziv “SuperRepo” i kliknite na U redu. Instaliranje dodataka iz SuperRepo repozitorija Nakon što ste dodali SuperRepo kao izvor, možete instalirati dodatke iz njihovog repozitorija. Idite na Postavke, zatim na Dodaci, a zatim na Instaliraj iz ZIP datoteke. Pronađite datoteku spremišta koju ste preuzeli i instalirajte je. Nakon što je instalacija završena, možete pristupiti dodacima iz SuperRepo repozitorija. Važno je napomenuti da trebate biti oprezni prilikom instaliranja dodataka iz trećih strana, jer neki od njih mogu biti ilegalni i kršiti autorska prava. Također, preporučujemo korištenje VPN-a kako biste zaštitili svoje podatke i osigurali privatnost prilikom korištenja Kodi-a.

Comments are closed.