SuperRepo Kodi repozitorij: Kako instalirati SuperRepo na Kodi

 superrepo logo

 Kodi je programski paket koji vam omogućuje postavljanje medijskog centra u vaš dom uz minimalni napor i ulaganje vremena. Međutim, kad je instaliran, morat ćete dodati neki sadržaj. Da biste to učinili, možete uvesti glazbu i videozapise koji su pohranjeni lokalno na vašem računalu ili instalirati komade softvera koji se nazivaju dodaci koji pružaju pristup medijima koje hostiraju drugi ljudi.

Postoji nekoliko desetaka ovih dodataka u službenom skladištu dodataka Kodi, ali ako tražite veću raznolikost, zašto ne biste pokušali instalirati SuperRepo, najveće Kodijevo spremište dodataka treće strane? Ne brinite: ovo je prilično jednostavan proces, i mi ćemo vas provesti kroz svaki korak.

Treba napomenuti da SuperRepo nastoji ažurirati svoj sadržaj sporije i rjeđe od nekih drugih spremišta, tako da dodaci koje sadrži možda nisu najnovije verzije. Iz tog razloga, važno je osigurati da koristite najnoviju verziju bilo kojeg dodatka koji preuzmete, jer starije verzije mogu imati nepotvrđene ranjivosti.

Da biste provjerili broj trenutne verzije bilo kojeg instaliranog dodatka, samo se morate pomaknuti prema početnom izborniku i kliknuti na Dodaci, zatim Moji dodaci i na kraju Sve. Broj verzije svakog dodatka prikazat će se na desnoj strani zaslona.

Uz to, SuperRepo sadrži niz dodataka, od kojih su neki neki u potpunosti legalni, poput USTVNow, a drugi koji su neslužbeni i nude opcije neseciranog strujanja. U ovom vodiču za SuperRepo ne dajemo preporuke dodataka. Korisnici bi trebali izvršiti odgovarajuće istraživanje različitih dodataka prije nego što ih pokušaju instalirati.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Prije nego što instalirate bilo kakve dodatke iz spremišta, važno je znati kako se zaštititi. Nema garancije da će vaši podaci i povijest pregledavanja ostati privatni. Također, neki davatelji internetskih usluga (ISP) imaju automatizirane sustave koji mogu otkriti postoji li streaming sadržaja. To može ozbiljno utjecati na brzinu vaše mreže, čak i ako ne radite ništa nezakonito.

Ipak, postoji način da se to spriječi, istovremeno osiguravajući da vaši podaci ostanu privatni. Možete koristiti virtualnu privatnu mrežu (VPN) da biste kriptirali sav promet na i sa vašeg računala i na taj način zamaglili sve prenesene podatke i zaustavili da vaš internetski pružatelj ograničava vašu brzinu. Preporučujemo IPVanish - to je jeftin i pouzdan VPN koji ne vodi evidenciju vaših aktivnosti i ne usporava vas.

Deo čitatelja: Ovdje možete uštedjeti do 60% na IPVanish planovima.

Instaliranje Kodija

Prije nego što počnete instalirati spremišta ili dodatke, trebate pokrenuti Kodi na računalu. Dođite do preglednika https://kodi.tv/download i odaberite operativni sustav koji koristite i verziju Kodija koju želite. Instalacijski program trebao bi početi preuzimati. Nakon što je završio, pokrenite ga, a kad je to završeno, otvorite Kodi. 

Instaliranje skladišta Kodi SuperRepo

Prvi korak ka instaliranju SuperRepoa vrlo je jednostavan. Moramo reći Kodiju gdje treba pronaći ZIP datoteku spremišta. Možete ga spremiti na svoje računalo ili ga preuzeti izravno iz Kodi-a, a mi ćemo vam pokazati kako to oba učiniti u nastavku.

Spremanje SuperRepo lokalno

Prvo otvorite preglednik i u adresnu traku utipkajte “http://srp.nu” umanjeno za navodnike. Kliknite na verziju Kodija koju imate (Helix je Kodi 14.2, Isengard je Kodi 15, Jarvis je Kodi 16, a Krypton je Kodi 17), a zatim kliknite sve na sljedećoj stranici i na kraju kliknite naziv ZIP datoteke. završna stranica.

Ovo će preuzeti SuperRepo. Zabilježite lokaciju na koju ste ga spremili jer će to biti važno za nekoliko minuta.

Dodavanje SuperRepo-a kao izvora

Na početnom zaslonu kliknite ikonu koja nalikuje zupčanici. Ovo će vas odvesti na stranicu postavki.

superrepo 1

Zatim kliknite opciju Upravitelj datoteka u donjem desnom kutu. Ovo je područje koje će nam omogućiti dodavanje novog izvora.

SR2

Pri dnu popisa s lijeve strane kliknite Dodaj izvor.

SR3

Kliknite okvir koji kaže na prozoru koji se pojavi. Ako ste SuperRepo spremili izravno na svoje računalo, to je mjesto gdje ste unijeli mjesto na koje ste ga spremili. Možete ga upisati izravno ili ga pregledati klikom na gumb Pregledaj s desne strane.

Ako ga niste lokalno spremili, upotrijebite "http://srp.nu" kao izvornu adresu upamtivši da uklonite navodnike.

Zatim u okvir na dnu upišite naziv izvora. Ovdje smo koristili "SuperRepo" samo da stvari pojednostavimo, ali možete ih imenovati kako god želite.

SR4

Instaliranje dodataka iz SuperRepo repozitorija

Sada kada imate instaliran SuperRepo, vjerovatno želite instalirati neke dodatke koje sadrži. Da biste to učinili, pomaknite se dolje po izborniku na početnom zaslonu Kodija i kliknite na opciju koja kaže Dodaci.

SR5

Odavde kliknite na ikonu koja izgleda poput kartonske kutije. Ovo će nas odvesti na stranicu koja nam omogućava instaliranje novih dodataka. -SR6

 Na popisu na sljedećoj stranici kliknite na opciju koja kaže na Install from zip file.

SR7

Odaberite skladište SuperRepo s popisa. Imajte na umu da ako ste ga ranije imenovali nečim drugačijim, to se možda neće zvati "SuperRepo". Umjesto toga, potražite sve što ste odlučili nazvati.

SR8

Zatim odaberite verziju Kodija koju koristite. Krypton je službeni naziv za Kodi 17, pa ako ste nedavno instalirali Kodi, ovo je vjerojatno inačica koja vam treba.

Ako ste SuperRepo spremili lokalno, ovaj korak možete preskočiti.

Na sljedećem zaslonu odaberite pod-skladišta koja želite instalirati. SuperRepo zapravo sadrži toliko dodataka da ih je lakše podijeliti u grupe nego ih pregledati odjednom. Na primjer, možete preuzeti samo video dodatke. Za sada ćemo odabrati sve, a zatim kliknite na zip datoteku.

SR9

Nakon što to učinite, bit ćete vraćeni na stranicu preglednika dodataka. Ovog puta odaberite Instaliraj iz spremišta.

SR10

Pomaknite se prema dolje dok ne vidite SuperRepo spremišta koja ste instalirali prije trenutak.

Klik na jedan od njih omogućit će vam da pregledate sve dodatke koje sadrže, iako mapa SuperRepo Repositories zahtijeva da prvo instalirate dodatak potkategorije..

I to je to! Sada imate pristup svim dodacima koje nudi Kodijevo najveće spremište. Jednostavno rečeno, u SuperRepo-u ima svako za svakoga, a ako ne možete pronaći dodatak koji vam se sviđa, to neće biti zbog nedostatka izbora.

SuperRepo sadrži mnoštvo sjajnih dodataka za službene sadržaje, uključujući one dizajnirane za TV uživo, filmove i sport.

SR11

Popularan: Možete li prenijeti Mayweather vs McGregor na Kodi?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 89

Adblock
detector