Soluție simplă pentru a ocoli restricțiile de întrerupere a ESPN în direct

ESPN +

Aproape toate evenimentele importante din sporturile din liga din America de Nord - MLB, NBA, MLS, NHL, NFL, etc - implementează restricții de oprire pentru spectatorii online. Aceste restricții vă împiedică să transmiteți în direct videoclipuri ale echipelor locale preferate.

După cum a menționat ESPN, există blocaje pentru a asigura drepturile deținătorilor de drepturi primare. ESPN nu poate transmite jocuri pe piață deoarece altcineva, de obicei un post de televiziune, a cumpărat drepturi exclusive de difuzare pentru spectatorii din regiune. Acest lucru nu numai că afectează jocurile jucate acasă, dar și echipele locale care joacă jocuri în deplasare.

Un VPN este o soluție eficientă pentru întreruperile ESPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN îți orientează conexiunea la internet printr-un server dintr-o altă locație. Conectându-vă la un server VPN în afara regiunii de oprire, puteți debloca fluxurile blocate prin regiune sau chiar urmăriți ESPN + în timp ce sunteți în străinătate. De exemplu, dacă sunteți în New York și Yankees sunt înnegriți pe ESPN +, puteți utiliza un VPN pentru a vă conecta la un server din Chicago sau Los Angeles și debloca jocurile live.

Recomandarea noastră de top este ExpressVPN. Oferă viteze rapide și conexiuni fiabile, astfel încât să puteți transmite fiecare joc în format HD. Are o mulțime de locații de server în SUA, astfel încât să găsiți una în afara regiunii de oprire a fiecărui joc este ușor. În plus, este livrat cu o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri.

ExpressVPN cel mai bun pentru streaming de sport

3 LUNI GRATUIT: Obțineți trei luni suplimentare aici aici când vă înscrieți la planul anual al ExpressVPN. Acordul include garanția de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât veți primi o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Fiecare ligă are propriile politici de blocare, pe care le puteți consulta de obicei pe site-urile lor web.

Cum să ocoliți ESPN blocajele live cu un VPN

Dacă un joc este înnegrit, este posibil să primiți un mesaj care să indice că sunteți înnegriți din cauza restricțiilor regionale. Cu toate acestea, de la testare, am constatat, de asemenea, că ESPN poate afișa un mesaj care spune că conținutul nu este disponibil, sau poate chiar să vă deconecteze din cont dacă încercați să încarcați un joc în direct sau negru.

Iată cum să ocoliți ESPN + restricțiile de întrerupere în direct:

  1. Înscrieți-vă și descărcați un VPN de calitate, cu lățime de bandă suficientă și locații de server pentru a avea acces la fiecare joc înnegrit dorit. Am folosit ExpressVPN în testele noastre și funcționează bine pentru a evita oprirea pentru sporturile de liga majore.
  2. Instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. Rețineți că smartphone-urile pot să nu funcționeze, deoarece ESPN vă va verifica locația GPS pe lângă adresa dvs. IP.
  3. Conectați-vă la o locație a serverului unde jocul pe care doriți să îl urmăriți nu este închis. Am avut succes ocolind întreruperile prin servere în diferite locații din SUA. 
  4. Deschide browserul tău web și accesează ESPN.com sau deschide aplicația. Conecteaza-te la contul tau. Acum veți putea accesa atât jocuri live, cât și replici pentru ESPN +, care în mod normal ar fi anulate.

Cu toate că am considerat că ExpressVPN este cea mai fiabilă opțiune pentru ocolirea întreruperilor de la ESPN, avem aici lista altor VPN-uri recomandate pentru ESPN.

Opriri live: mobil vs desktop

Blackout-urile live sunt servicii de streaming de blocuri create pentru a împiedica unii utilizatori să acceseze conținut. Opririle funcționează determinând locația unui utilizator și apoi blocând acel utilizator să primească anumite fluxuri video.

Serviciile de streaming live precum ESPN + vă determină locația folosind adresa dvs. IP și, dacă aveți una pe dispozitiv, locația dvs. GPS. Fiecare dispozitiv conectat la internet are o adresă IP unică care indică locația aproximativă a dispozitivului. Un VPN vă poate ascunde adresa IP, dar nu și locația dvs. GPS. 

Aceste servicii necesită, de asemenea, ca serviciile de locație să fie „activate” de pe dispozitivul pe care îl utilizați, astfel încât acestea să poată determina adevărata dvs. locație. În plus, atunci când vă înscrieți pentru servicii, vi se cere să vă furnizați codul poștal. 

Utilizarea serviciilor de locație este mai frecventă pe dispozitivele mobile, în timp ce este posibil să evitați activarea serviciilor de localizare pe un browser web. Acestea fiind spuse, serviciile de streaming precum ESPN + vă pot forța să activați serviciile de locație pentru a vizualiza conținut.

Dispozitive media în streaming precum Chromecast, Fire TV, Roku, Apple TV și console de jocuri nu sunt de obicei echipate cu GPS. Cu toate acestea, cu excepția Fire TV, acestea nu sunt, de obicei, compatibile cu aplicațiile VPN. Așadar, dacă utilizați unul dintre aceste dispozitive, luați în considerare configurarea VPN pe routerul dvs. wifi.

Bypass ESPN + opriri live pe un browser web

VPN-urile sunt utile dintr-o serie de motive, dar utilizatorii ESPN + vor găsi funcția de comutare a regiunii deosebit de utilă. Prin conectarea la un VPN, vi se va atribui o nouă adresă IP. Puteți alege să vă conectați la o regiune în afara locului în care are loc declanșarea, ceea ce ar trebui să vă permită să accesați fluxurile și blocările live blocate.

Această ocolire folosind un VPN este ușor de realizat dacă utilizați un browser web. După instalarea și configurarea VPN-ului ales, selectați o locație a serverului și apoi conectați-vă.

Am testat acest lucru folosind serverul Dallas ExpressVPN. Când ne-am conectat și am încercat să încărcăm o redare pentru FC Dallas vs. Orlando City SC, am primit două mesaje. În primul rând, ni s-a spus că videoclipul nu era temporar disponibil:

spn3 blackout

Apoi, apoi pagina s-a reîncărcat automat de câteva ori până când am fost deconectați din contul nostru:

ESPN apagă în direct

Cu toate acestea, conectarea la un server din Los Angeles a dus la încărcarea corectă a fluxului:

ESPN + blackout live

După cum este arătat, printr-un browser web, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la o VPN în afara regiunii închise pentru a accesa fluxurile de care aveți nevoie.

Dacă totuși te găsești blocat, poate fi necesar să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. Este posibil ca ESPN să acceseze aceste fișiere în browserul dvs. pentru a determina locația dvs. reală.

Evitarea ESPN 3 sau ESPN + restricții de deconectare live pe Android sau iOS

Versiunea pentru aplicația mobilă a ESPN vă va solicita să activați serviciile de localizare pentru a urmări orice transmisie live sau evenimente la cerere. Pentru a vă oferi locația, trebuie să vă permiteți locația GPS pe dispozitiv. Ca atare, nu vă puteți deteriora locația folosind un dispozitiv mobil. În prezent, nu există metode eficiente pentru a distruge locația GPS, cu excepția faptului că înrădăcinarea sau prăpădirea dispozitivului.

Legate de: Cum să faci jailbreak un Firestick sau Amazon Fire TV

Oprirea ESPN 3

Acestea fiind spuse, poate doriți să încercați câțiva pași suplimentari pentru a obține un VPN care funcționează cu aplicația mobilă. Ghidul nostru de ocolire a blocajelor MLB.tv are câteva sfaturi suplimentare. Nu putem garanta că oricare dintre aceste metode va funcționa pentru a evita cerințele de locație GPS folosite de aplicațiile Android și iOS ale ESPN.

Politica de oprire a ESPN

Politica de oprire a ESPN pentru ESPN + este următoarea:

Anumite evenimente sportive live și alte conținuturi disponibile prin abonamentul la serviciul ESPN + pot fi supuse unor opriri. De exemplu, dacă vă aflați pe teritoriul televiziunii de domiciliu al unei echipe care participă la un joc, atunci jocul poate fi închis pentru vizionare sau vizionare în direct ca parte a abonamentului dvs. serviciu ESPN + (sau alte servicii terțe aplicabile). Opririle vor fi aplicate în funcție de locația din care accesați serviciul ESPN + sau serviciile terțe aplicabile și este posibil să utilizăm diferite tehnologii și metode pentru a verifica locația dvs. geografică. Dacă nu activați accesul la locație pe dispozitivul dvs., nu veți putea accesa serviciul ESPN +.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 72 =

Adblock
detector