Hogyan nézhetem a Poldark 5. évadját külföldön (az Egyesült Királyságon kívül)

Hogyan nézhetem meg a Poldark 5. évadot külföldön?

A Poldark új szezonja július 14-én kezdődik az Egyesült Királyságban. Az ötödik évad Aidan Turner utolsó rendezvényeként Poldark néven szerepel, és nyolc epizódra fog sor kerülni, azaz valamikor szeptember 1-jén ér véget. Az alábbiakban közöljük, hogyan kell élő közvetítést közvetíteni. Poldark online ingyen, bárhol is van a világon.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Míg az engedély nélküli streaming oldalak gyakran olyan népszerű műsorokat kínálnak, mint például Poldark, nem javasoljuk ezek használatát. A videó gyakran alacsony felbontású, kezdetben, de előfordulhat, hogy késő vagy a szinkronizálatlan hang van. Ezenkívül ezeket a streameket gyakran a szerzői jogok tulajdonosai veszik le, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem is látja az epizód végét. Mivel ebben a szezonban egyébként ingyenesen lesz elérhető, nincs szükség az illetéktelen streaming webhelyekre.

Nézni Poldark az 5. évad ingyen, VPN-re lesz szüksége, hacsak nem az Egyesült Királyságban tartózkodik.

Hogyan továbbíthatjuk a Poldark külföldi VPN-jét?

Ön még nem ismeri a VPN-ket, és nem tudja, hogyan kezdje el? Csak kövesse az alábbi lépéseket a regionális korlátozások megkerüléséhez és az adatfolyam továbbításához Poldark ötödik évad a világ bármely pontjáról:

 1. Először jelentkezzen be egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Az ExpressVPN-t ajánljuk, bár a CyberGhost és a NordVPN egyaránt kiváló, olcsó opciók.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Számos különféle verzió lesz, ezért győződjön meg arról, hogy a készülékhez megfelelő-e.
 3. Döntse el, hogy melyik alábbi szolgáltatást szeretné nekünk, és hozzon létre egy fiókot.
 4. Csatlakozzon a megfelelő helyen lévő VPN-kiszolgálóhoz. Például egy brit szervert kell feloldania a BBC iPlayer, illetve az amerikai szerver számára a PBS feloldásához.
 5. Próbálja meg betölteni egy videót a választott szolgáltatásra. Szinte azonnal el kell kezdődnie, de ha nem, akkor az oldal frissítése előtt ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket.
  Hogyan nézhetem a Game of Thrones 8. évadját online

Mint Poldark élőben közvetítik, fontos, hogy a premier előtt megbizonyosodjon arról, hogy VPN működik-e. Ezzel garantálja, hogy bőven lesz idő felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ha valami nem a várt módon működik, ami azt jelenti, hogy sokkal kevésbé valószínű, hogy hiányozna bármelyik, ami biztosan izgalmas évszak lesz..

Hogyan nézheted ingyen a Poldark 5. évadát az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Poldark a BBC One-on 9:00 BST (1:00 PST / 4PM EST) sebességgel fog repülni, azaz megnézheti élőben online BBC iPlayer vagy a TVPlayer.com. Mindkét szolgáltatás ingyenes, bár bármit is választja, előbb fiókot kell létrehoznia. Megkérjük, hogy adja meg az irányítószámot, de ezt valójában nem használják a tartózkodási hely ellenőrzésére, és minden brit irányítószám működni fog. Ezután csak ellenőrizze e-mail címét, jelentkezzen be, és kezdje meg a streaming-t.

Lásd még: Hogyan szerezzünk egy brit IP-címet

Azt is érdemes megemlíteni Poldark az 5. évad csak az Egyesült Királyságban való megjelenése után néhány hónappal érkezik meg az Egyesült Államokba. Ha nem tudsz ilyen sokáig várni, vagy attól tart, hogy spoilereket lát, mielőtt a műsort sugározzák az Ön országában, akkor egyszerűen hozzáférhet ezekhez a külföldi platformokhoz a VPN segítségével. A legjobb az egészben, hogy a BBC iPlayer nemcsak az élő közvetítéseket közvetíti, hanem 30 napig is elérhetővé teszi őket. Ez azt jelenti, hogy még ha más tervei is vannak a műsor bekapcsolásakor, továbbra is naprakész lehet.

A brit jogszabályok előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie bármi (élő vagy igény szerinti) nézéséhez a BBC iPlayer-en. Ugyanakkor egyik platform sem ellenőrzi ezt (a BBC iPlayer időnként megjelenik egy felugró ablak, amely tudatja Önnel, de meglehetősen következetlen), tehát alapvetően egy becsületrendszeren működik.

Hol máshol nézhetem online a Poldark 5. évadát?

Poldark Az 5. évad valószínűleg a világ számos országában repül, de nem minden műsorszolgáltató engedélyezi az online nézést. Nézze meg alább az összeset PoldarkMegerősített nemzetközi műsorszolgáltatók:

  Hogyan nézhetem online a Peaky Blinders 5. sorozatot

USA

USA zászló

Sajnos, mint az előző években, az amerikai rajongóknak hosszabb ideig kell várniuk, mint az Egyesült Királyságban, hogy megtekintsék a Poldarkot. A Poldark 5. évadának USA közzétételi ideje szeptember 29. Az új epizódok vasárnap szombatonként 9:00 EST (6:00 PST) órakor jelennek meg a PBS-en szeptember 29-től..

Van még egy fogás: a PBS-nek nincs élő közvetítése. Ehelyett röviddel a közvetítés után feltölt egy epizódot az igény szerinti lejátszáshoz. Noha ezek közül a műsorok közül sok ingyenesen nézhető, néhány (beleértve a Poldark) csak a THIRTEEN Passport előfizetők nézhetik meg. Ez a szolgáltatás havi 5 USD-t fizet, de csak az amerikai címhez kapcsolódó fizetési módokat fogadja el. Mint ilyen, szinte lehetetlen külföldről feliratkozni, kivéve, ha általában az USA-ban él.

Ha az Amazon Prime Video-ja van, akkor ezeket az epizódokat streamingre válthatja fel, ha feliratkozik a PBS Masterpiece addonra. Havi 5,99 dollárba kerül, és egyhetes ingyenes próbaverziót kínál. Mind a PBS, mind az Amazon amerikai tartalom könyvtára csak az Egyesült Államokban érhető el, tehát VPN-t kell használnia külföldre való eléréshez..

Egyéb helyszínek

Jelenleg nincs olyan műsorszolgáltató, amely megerősítené, hogy jelenik meg Poldark 5. évad. További részletek valószínűleg akkor kerülnek közzétételre, amikor a bemutató időpontját bejelentették, azonban. Ne aggódjon: még akkor is, ha a végső sorozat nem jelenik meg tévén az országodban, nagy esély van arra, hogy megvásárolhatod az Amazon Prime Video, iTunes vagy a Google Play Store áruházban..

Nézhetek online a Poldark 1-4. Évadát?

Számos Netflix könyvtár tartalmazza a Poldark. Például minden korábbi epizód elérhető a Netflix Svájcban, és az első három évadot a Netflix UK-n, Írországban, Franciaországban, Belgiumban és Luxemburgban lehet megtekinteni. A Netflix egy hónapos próbaverziót kínál, ami azt jelenti, hogy a megfelelő VPN-vel (a PrivateVPN-t javasoljuk a Netflix regionális könyvtárainak feloldásához) megnézheti a Poldark ingyen, bárhol is van.

  Как да гледате Сезон 1 на Новия папа онлайн

Sajnos a 4. évad figyelése nehezebb. A Netflix Svájc az egész szezonot kínálja, így jó megoldás lehet egy 30 napos Netflix próbaverzió és egy VPN, amely feloldja a svájci könyvtárat. Az Amazon Prime Video US a 4. évadot kínálja a PBS Masterpiece kiegészítő részeként. A Prime egy 30 napos ingyenes próbaverziót kínál, a PBS hét napot kínál ingyenesen, tehát ha gyors vagy, ingyenesen közvetítheti a teljes szezont. Sok országban azonban az egyetlen lehetőség az, hogy a 4. évadot egyenesen megvásárolja egy olyan webhelyen, mint az iTunes.

Mit tudunk az 5. évadról??

Poldark volt az elmúlt években a BBC egyik legnagyobb show-je, ám a műsorszolgáltató továbbra is figyelemmel kíséri a közelgő ötödik évadot. Tudjuk, hogy ez lesz az utolsó sorozat, a forgatás februárban fejeződött be, és nyolc epizód lesz majd, de mi van a történettel?

Poldark Winston Graham szerző 12 könyvéből áll. Az 1–4. Évad ebből nagyjából héttel foglalkozik, és a közelmúltig feltételezték, hogy az ötödik évad folytatja a tendenciát. A nyolcadik könyv, az „Az idegen a tengerből” 11 évvel a hetedik eseményei után kezdődik.

Ahelyett, hogy új történetet indítna, és kockáztatja, hogy a telek szálait megoldatlanul hagyja, a show írója Debbie Horsfield úgy döntött, hogy az ötödik évadot állítja be a könyvek közötti szakadék alatt. A részletek még most is ritkák, de a Poldark hivatalos Twitter-fiókja nemrégiben feltette ezt a kérdést: „Ha az ország elárul téged, kinek tartozol a hűség?”.

A Poldark 5. évadja

A show főszereplője nagyjából változatlan marad az előző évadoktól (bár két karakter hiányzik a 4. évad eseményei eredményeként). Van néhány új kiegészítés is; nézze meg lentebb, hogy megnézze, kik lesznek benne PoldarkÖtödik és utolsó sorozata:

 • Aidan Turner mint Ross Poldark
 • Eleanor Tomlinson mint Demelza Poldark
 • Jack Farthing mint George Warleggan
 • Luke Norris mint Dwight Enys
 • Caroline Enys, mint Gabriella Wilde
 • Kerri McLean (karakter még nem nevezett)
 • Sofia Oxenham mint Tess
 • Vincent Regan (karakter még nem nevezett)
 • Freddie Wise (karakter még nem nevezett)
 • Peter Sullivan (karakter még nem nevezett)
 • Lily Dodsworth-Evans (karakter még nem nevezett)

About the author

Comments

 1. y felvétel) nézéséhez az Egyesült Királyságban, így fontos, hogy tartsa be ezeket a szabályokat, ha élőben szeretné nézni a Poldark új szezonját. Azonban, ha külföldön tartózkodik, és szeretné élvezni a műsort, akkor a VPN használata lehetővé teszi, hogy bármelyik országból élőben nézze a Poldarkot. Azonban, fontos, hogy csak hivatalos forrásokat használjon, és ne használjon engedély nélküli streaming oldalakat, mert ezek nem csak alacsony minőségű videókat kínálnak, hanem jogi következményekkel is járhatnak. Összességében, a Poldark új szezonja izgalmasnak ígérkezik, és a VPN segítségével bárhol a világon élvezheti a műsort.

 2. nyes) közvetítéséhez az Egyesült Királyságban, így fontos, hogy csak hivatalos forrásokat használjunk a Poldark új szezonjának megtekintéséhez. Az illegális streaming oldalak nem csak alacsony minőségű videókat kínálnak, hanem a szerzői jogok megsértésével is járnak. Ha külföldön tartózkodunk, akkor VPN használatával élőben nézhetjük a műsort az Egyesült Királyságban, vagy akár az USA-ban is. A BBC iPlayer és a TVPlayer.com ingyenes szolgáltatások, de előbb fiókot kell létrehoznunk. A Poldark 5. évada nyolc epizódból áll, és Aidan Turner utolsó rendezvényeként szerepel a sorozatban. Az Egyesült Királyságban július 14-én kezdődik, és szeptember 1-jén ér véget. A VPN használata segítségével élőben nézhetjük a műsort bárhol is vagyunk a világon. Azonban fontos, hogy csak hivatalos forrásokat használjunk, és ne támogassuk az illegális streaming oldalakat.

 3. zerinti) nézéséhez az Egyesült Királyságban, így fontos, hogy ezt tartsuk szem előtt, ha élőben szeretnénk nézni a Poldark új szezonját. Azonban a VPN használatával könnyedén elérhetjük az Egyesült Királyságban sugárzott műsort bármely pontján a világon. Fontos azonban, hogy csak hivatalos forrásokat használjunk, és ne éljünk az engedély nélküli streaming oldalak lehetőségével, mert azok gyakran alacsony minőségű videókat és szinkronizálatlan hangot kínálnak, és a szerzői jogok tulajdonosai gyakran leveszik őket. Összességében, a Poldark rajongói izgatottan várják az új szezont, és a VPN segítségével könnyedén élvezhetik a műsort bármely pontján a világon.

Comments are closed.