Как да гледате Хари Потър в Netflix отвсякъде през 2024 г.

Как да гледате Хари Потър в Netflix отвсякъде

Ако сте Potterhead, вероятно сте се питали: кога Хари Потър ще бъде в Netflix? Е, ще се радвате да знаете, че всички филми за Хари Потър идват в Netflix. за жалост, те няма да се появяват в библиотеките на Netflix по целия свят и може да се гледа само във Франция, Белгия, Испания, Австралия и Нова Зеландия (някои от филмите са достъпни и в Netflix Canada).

Netflix използва филтри за геолокационно местоположение, за да гарантира, че библиотеките на съдържанието са различни в зависимост от вашето местоположение. Но да не се притеснявате. Ако искате да гледате Хари Потър в Netflix в САЩ, Обединеното кралство или където и да е другаде извън много ограничения брой страни, където стандартно се предлага, ще ви трябва VPN. Използването на виртуална частна мрежа (VPN) може да избегне филтрите на Netflix и да ви помогне да получите достъп до каталог, който включва Хари Потър.

VPN кодират целия интернет трафик, преминаващ към и от вашето устройство, и го маршрутизират чрез посреднически сървър по ваш избор. Шифрованият тунел е практически непроменим, което означава, че нито Netflix, нито вашият интернет доставчик могат да разберат какво искате да направите онлайн. И когато изберете сървър в, да речем Австралия, вашият IP адрес се превключва с австралийски. В резултат на това всички уебсайтове и приложения, които свързвате, да приемат, че сте физически разположени в страната.

Как да гледате Хари Потър в Netflix, използвайки VPN

  Kako gledati sezonu Priče sluškinja 3 na mreži

Ето как да гледате Хари Потър в Netflix от всяка точка на света:

 1. Изберете подходящ VPN доставчик. Препоръчваме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са чудесни алтернативи на ниска цена.
 2. Изтеглете съответното приложение за вашето устройство директно от сайта на доставчика или от официален пазар на приложения.
 3. След като инсталацията приключи, изчистете кеша на браузъра и бисквитките, за да премахнете старите идентификатори на местоположението. Рестартирайте устройството си.
 4. Свържете се с VPN сървър в Австралия. Препоръчваме Австралия, тъй като в момента е домакин на цялата библиотека с филми за Хари Потър, а няколко топ VPN (включително тези по-горе) имат достъп до библиотеката на Netflix в Австралия.
 5. Отворете Netflix и влезте със съществуващите си идентификационни данни за акаунт в Netflix.
 6. Предавайте поточно цялото съдържание на Хари Потър, което харесвате.

Имайте предвид, че може да се наложи да изберете конкретен сървър, за да отключите библиотеката на Netflix, която искате. Ако имате нужда от помощ за намирането на подходящия, можете да се свържете с екипа за поддръжка на вашия VPN.

Най-добрият VPN за гледане на Хари Потър: ExpressVPN

ExpressVPNJan 2024unblocks netflixTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е нашият топ избор за гледане на Хари Потър онлайн от всяка точка на света. Доставчикът предлага над 3000 сървъра по целия свят, включително много опции в Австралия. Той защитава целия уеб трафик с военно криптиране, заедно с допълнителни мерки за сигурност, като превключвател за интернет убийства, перфектна секретност за напред и защита срещу течове на DNS. Бързите скорости и надеждната поддръжка на клиенти са част от пакета и един акаунт позволява до пет едновременни връзки.

  Kako uživo strujati nagradu Emmy 2024 iz bilo kojeg mjesta

ExpressVPN има отличен потенциал за деблокиране и може да даде достъп до множество библиотеки на Netflix, включително австралийската.

Какво друго мога да направя с VPN?

VPN мрежите ви пазят безопасно и сигурно в интернет, удобно при знанието, че вашият цифров отпечатък е далеч от любопитни очи. Това означава, че хакери, дебнещи в обществени wifi мрежи, не могат да преглеждат информацията ви и вашата онлайн активност не може да бъде проследена от вашия доставчик на интернет услуги или правителство.

Освен Netflix, VPN може да отключи много популярни географски сайтове за стрийминг като Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, Adult Swim и други.

VPN мрежите са чудесна идея за достъп до банкови и финансови продукти, докато пътувате в чужбина. Можете да изглеждате така, сякаш влизате от своята страна, като избягвате червените флагове и възможни сигнали за измама.

Кои филми за Хари Потър са налични в Netflix?

Всички филми за Хари Потър са изброени по-долу са достъпни в Netflix Франция, Белгия, Испания, Австралия и Нова Зеландия. В Netflix Canada са достъпни само последните четири филма.

 1. Хари Потър и философския камък
 2. Хари Потър и Камарата на тайните
 3. Хари Потър и затворникът от Азкабан
 4. Хари Потър и огненият бокал
 5. Хари Потър и орденът на феникса
 6. Хари Потър и полукръвният принц
 7. Хари Потър и Даровете на смъртта (част 1)
 8. Хари Потър и даровете на смъртта (част 2)

Вижте също: Най-добрите VPN за Netflix

„Хари Потър Свят“ от Тони Хисгет, лицензиран под CC BY 2.0

About the author

Comments

 1. Ако сте истински фен на Хари Потър, определено ще се радвате да научите, че всички филми за Хари Потър идват в Netflix. За съжаление, те не са достъпни във всички страни, но с помощта на VPN можете да ги гледате от всяка точка на света. ExpressVPN е отличен избор за това, като предлага бързи скорости и надеждна поддръжка на клиенти. Освен това, VPN мрежите ви пазят безопасно и сигурно в интернет, което е много важно в днешно време. Не се колебайте да използвате VPN, за да получите достъп до любимите си филми и сериали в Netflix.

 2. да получат достъп до вашата лична информация. VPN също така може да ви помогне да обходите цензурата на интернет и да получите достъп до уебсайтове и услуги, които може да бъдат блокирани във вашата страна. Кои филми за Хари Потър са налични в Netflix? В момента всички осем филма за Хари Потър са налични в Netflix във Франция, Белгия, Испания, Австралия и Нова Зеландия. Някои от филмите са достъпни и в Netflix Canada. Но с помощта на VPN можете да получите достъп до библиотеката на Netflix в Австралия и да гледате всички осем филма за Хари Потър от всяка точка на света.

Comments are closed.