Как да гледате сезон 2 на Outpost онлайн отвсякъде

Как да гледате сезон 2 на Outpost онлайн

Вторият сезон на Аванпостът ще бъде премиерата на The CW в 21:00 EST (18:00 PST), 11 юли. Ще има нов епизод всеки четвъртък вечер и ако има десет епизода (както в сезон първи), можем да очакваме тази поредица да приключи на 12. септември, има още много време дотогава, затова четете нататък, за да разберете как да гледате Аванпостът в твоята държава.

Важно е да се отбележи, че ще препоръчваме само официални източници. Аванпостът е любимо шоу на почитателите, което означава, че почти сигурно ще има налични нелицензирани потоци на живо. Те обаче често са лаги и се предлагат само при много ниски разделителни способности. Освен това, неоторизирани потоци могат да бъдат взети офлайн за нарушаване на авторски права по всяко време, което означава, че дори не можете да видите края на епизод. С няколко законни начина за гледане Аванпостът онлайн безплатно, няма причина да се прибягва до сенчести, нелицензирани потоци.

Това шоу ще бъде достъпно само за поточно обслужване, заключено в региона. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да гледате Аванпостът сезон 2 в чужбина.

Как да предавате Outpost в чужбина с VPN

Нови за VPN и не сте сигурни как да започнете? Не се притеснявайте: те всъщност са доста лесни за използване, след като знаете как. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате и поточно Аванпостът отвсякъде:

  1. На първо място, регистрирайте подходящ VPN. Препоръчваме ExpressVPN, но ако търсите алтернатива на ниска цена, NordVPN и CyberGhost са силен избор.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, като не забравяйте да получите подходящата версия за вашето устройство.
  3. Решете коя услуга за стрийминг искате да деблокирате в чужбина.
  4. След това се свържете с един от сървърите на вашата VPN в желаната държава. Например, вие ще използвате американски сървър за CW или британски, за да деблокирате Now TV.
  5. Опитайте да възпроизведете видео на избраната от вас услуга. Тя трябва да се зареди незабавно, но ако видите грешка (като например „Поради ограниченията за лицензиране това съдържание е достъпно само в САЩ.“), Изчистете бисквитките и кеш паметта на браузъра си, след което опреснете страницата.
  Как да гледате г-н Робот сезон 4 онлайн отвсякъде

Ако използвате една от платформите, която ви позволява да предавате поточно предаване Аванпостът на живо, важно е да се уверите, че вашият VPN работи преди началото на шоуто По този начин ще имате време да получите помощ от екипа за поддръжка на клиенти на вашия VPN, ако нещо се обърка и е много по-малко вероятно да пропуснете старта на сезона поради непредвидени технически затруднения.

Как да гледате сезон 2 на Outpost безплатно по американската телевизия

Знаме на САЩ

Единствената мрежа показва Аванпостът сезон 2 в САЩ е The CW. Ако не се притеснявате да гледате това предаване на живо, можете да предавате поточно целия втори сезон безплатно като CW добавя нови епизоди към библиотеката си по заявка малко след излъчването им. Потребителите дори не трябва да създават акаунт, за да гледат, въпреки че са достъпни само пет епизода наведнъж, което означава, че имате четири седмици, за да наваксате, ако пропуснете епизод.

Искам да гледам Аванпостът живеете онлайн? Понастоящем, Hulu с телевизия на живо, fuboTV и YouTube TV ви позволяват да предавате CW на живо, макар и с около $ 50 USD на месец, тези услуги са доста скъп начин за гледане на серия от десет епизода. Всяка от тях идва с едноседмично изпитание, което ви позволява да гледате шепа епизоди на живо и безплатно.

Доскоро CW позволяваше на потребителите да гледат първия сезон безплатно. Въпреки това, по-старите епизоди са премахнати в началото на премиерата на сезон 2. Като такъв, единственият начин да се поточи сезон един от Аванпостът онлайн е да го закупите на Amazon Prime Video за $ 19.99.

  Как смотреть, я - Знаменитость 2024 онлайн бесплатно из любого места

Всички горепосочени услуги са ограничени по географски начин и са достъпни само в САЩ. Все пак можете да получите достъп до тях от чужбина с помощта на VPN. Все още нямате VPN? ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, което ви позволява да живеете поток Аванпостът безрисков. Ако не сте доволни или се нуждаете само от VPN, за да гледате това предаване, можете просто да го анулирате в рамките на 30 дни за пълно възстановяване.

Къде другаде мога да гледам The Outpost онлайн?

Макар че Аванпостът сезон 2 няма да се радва на толкова широко издание, колкото някои други шоута на CW, ще излъчи в няколко други страни. Погледнете по-долу, за да видите дали има официален източник, където се намирате:

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Втори сезон ще започне в 21 ч. На 15 юли, изключително на Syfy. Уебсайтът Syfy всъщност няма поток на живо, но въпреки това все още е възможно да гледате този канал онлайн. Клиентите на Sky TV и Virgin TV могат просто да влязат съответно в приложенията Sky Go или Virgin TV Go и гледайте новия сезон без допълнителни разходи.

Нямате кабелна телевизия? Няма проблем: вместо това се регистрирайте за пропуск за телевизия на Now TV. Това струва £ 7,99 на месец и се предлага с безплатна седемдневна пробна версия. Това ще ви позволи да поточно Аванпостът на живо и още по-добре, целият първи сезон е на разположение при поискване, в случай че имате някои догонвания.

Sky Go, Virgin TV Go и Now TV са географски ограничени. Това означава, че ще ви трябва VPN за достъп до тях извън Обединеното кралство.

Австралия

австралийски флаг

Австралийските фенове могат да гледат Аванпостът сезон втори на Syfy, с начало 17 юли в 19:30 AEST. Не се притеснявайте да пропуснете епизод, тъй като ще има повторение всяка неделя по едно и също време. Ако сте вече абонат на Foxtel TV, можете да влезете в Foxtel Go и да гледате Syfy на живо безплатно.

  Как да гледате Game of Thrones Season 8 онлайн безплатно (навсякъде)

за щастие, има друг начин да гледате за тези без кабел. Аванпостът ще бъде достъпна при поискване като част от основния пакет на Foxtel Now. Това обикновено струва $ 25 AUD на месец, но услугата идва с десетдневна пробна версия, по време на която можете да гледате всеки канал, който харесвате. Друго предимство на Foxtel Now е, че нови епизоди се добавят в каталога по заявка малко след излъчването, така че няма нужда да се притеснявате, ако пропуснете епизод.

За съжаление нито един основен стрийминг услуга в Австралия не предлага първия сезон. Като такъв, единственият начин да гледате Аванпостът първи сезон онлайн е да го закупите от iTunes или подобни магазини за около 30 долара.

Foxtel Now и Foxtel Go са заключени в региона и като такива ще ви трябва VPN, за да ги използвате в чужбина.

Какво можем да очакваме от сезон 2 на The Outpost?

Аванпостътактьорският състав и екипажът бяха забележително плътно разказани за сюжета на сезон 2. Въпреки това, ако съдим по афиша за предстоящата серия и кратките резюмета на епизода на IMDb, изглежда, че вторият сезон ще се съсредоточи повече върху личния растеж на Талон , както като магьосница и водач.

Аванпостът не видях толкова положително приемане, колкото другите CW шоута харесват Светкавицата, и така доскоро не беше ясно дали изобщо ще бъде подновен. Все едно, освен ако броят на зрителите не се увеличи значително, трета серия не изглежда вероятна, така че поне можем да очакваме този сезон да завърже всички свободни краища.

Акът на сезон 2 на Outpost

Доколкото ни е известно, не е имало големи промени в актьорския състав (забрана на герои, които бяха убити в първи сезон). Като такива феновете могат да очакват да видят всички свои любими герои, които да репресират своите роли, включително Джесика Грийн като Талон, Джейк Стормоен като Гарет и Ананд Дезай-Барокия като Джанцо.

About the author

Comments

  1. Аванпостът е чрез официални източници като The CW или услуги за поточно предаване като Hulu, fuboTV и YouTube TV. Не се препоръчва да се прибягва до нелицензирани потоци, тъй като те могат да бъдат взети офлайн за нарушаване на авторски права по всяко време. За да гледате Аванпостът сезон 2 в чужбина, ще ви трябва VPN. Препоръчват се ExpressVPN, NordVPN и CyberGhost. След като регистрирате подходящ VPN, изберете услугата за стрийминг, която искате да деблокирате в чужбина, и се свържете с един от сървърите на вашата VPN в желаната държава. CW позволява на потребителите да гледат Аванпостът сезон 2 безплатно, но само пет епизода наведнъж. Hulu с телевизия на живо, fuboTV и YouTube TV ви позволяват да предавате CW на живо, но са доста скъп начин за гледане на серия от десет епизода.

Comments are closed.