Kako gledati HBO-ov besplatni černobil na mreži bilo gdje

Kako gledati HBO-e u Černobilu besplatno putem interneta

Game of Thrones možda više nema, ali HBO dokazuje da i dalje zna kako stvoriti neočekivani hit. Nova dramatična mini serija Černobil govori svima. Jeste li je propustili? Možete besplatno gledati Černobil online putem Interneta bilo gdje u svijetu.

Imajte na umu da je Černobil HBO program, tako da će vam trebati ili pristup HBO-u ili televizijska kuća koja nudi HBO-ov sadržaj. Uz to su besplatne opcije dostupne bez obzira na to gdje živite, a posebno za one u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi ili Australiji.

Ovaj post preporučuje samo službene izvore za streaming. Sadržaj HBO-a često je popularan i spada među najčešće piratske. Međutim, HBO-u možete pristupiti iz potpuno legalnih izvora besplatno ili po maloj cijeni, iako će za neke lokacije biti potrebna virtualna privatna mreža (VPN). Neslužbeni izvori ne samo da je vjerovatno da će biti nepouzdani, već mogu predstavljati i rizik privatnosti i sigurnosti, uključujući zlonamjerni softver i pisma upozorenja od davatelja internetskih usluga..

HBO Černobil dostupna je bilo gdje u svijetu, ali na većini mjesta ima regiju. Možda će vam trebati VPN za pristup HBO-ovim protocima na zahtjev Černobil.

Kako strujati besplatno Chernobyl online putem VPN-a

VPN-ovi su pravni alati koji vam omogućuju zaobići trenutno zaključavanje TV regije. Streaming sadržaju možete pristupiti bilo gdje u svijetu kada se povežete s VPN-om. Za Černobil sve što trebate učiniti je sljedeće:

 1. Prijavite se na pouzdanu VPN uslugu. Preporučujemo ExpressVPN, ali možda biste trebali istražiti i druge jeftine opcije, poput NordVPN i CyberGhost.
 2. Sada instalirajte VPN na odabrani uređaj za streaming (kao što su Amazon Fire TV, tablet, iOS ili Android, Windows ili Mac računalo). Imajte na umu da većina VPN aplikacija ne radi na igraćim konzolama.
 3. Povežite se s VPN serverom u zemlji u kojoj Černobil dostupan. Na primjer, američki poslužitelj pomoći će vam da pristupite HBO-u u SAD-u, dok će britanski poslužitelj raditi za Now TV.
 4. Odaberite uslugu strujanja koja se nudi u zemlji u kojoj imate način plaćanja (potreban i za besplatna suđenja).
 5. Stvorite svoj račun usluge streaminga. Ako možete pristupiti stranici za prijavu, najvjerojatnije će funkcionirati i potoci. Ako imate problema sa streamingom, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika i ponovno pokrenite preglednik, a zatim učitajte web mjesto u privatnom pregledniku ili anonimnom načinu.
  Kako gledati Game of Thrones Season 8 besplatno (bilo gdje)

Vaša je najbolja opcija isprobati nekoliko različitih VPN servera na web lokaciji kako biste osigurali da vaše mogućnosti funkcioniraju. Ako se i dalje borite za strujanje nakon prijave, obratite se pružatelju VPN-a; ponekad samo određeni poslužitelji rade kako bi zaobišli zaključavanje regije. Sada, istražimo vaše najbolje mogućnosti za gledanje HBO-ovog besplatnog černobila na mreži.

Kako gledati Černobil u Velikoj Britaniji i Irskoj

uk Irska hbo chernobyl

Sky Atlantic jedini je dobavljač HBO sadržaja u Velikoj Britaniji. Možete besplatno gledati Černobil u Velikoj Britaniji putem televizije Sky Now. Sada TV nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje za svoju Zabavnu propusnicu, koja nakon toga iznosi 7,99 funti mjesečno. (Stanovnici Irske mogu koristiti uslugu sa 14-dnevno besplatno probno razdoblje.) Ovo je više nego dovoljno vremena da nadoknadite sve epizode izbijajuće mini serije.

Sada TV zahtijeva da se prijavite s fizičkom adresom. Ako putujete izvan Velike Britanije ili Irske, možete se prijaviti, ali bit će potreban VPN i za postupak prijave i za streaming.. ExpressVPN naš je najbolji izbor za ovu vrstu struje i zaobilaznice u regiji.

Kako gledati Chernobyl besplatno u SAD-u

černobil hbo nas

Pristup HBO-u u SAD-u možete lako dobiti izravno putem HBO-a ili putem TV streaming usluge koja nosi HBO. U gotovo svakom slučaju dobit ćete HBO sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom. Trenutno je HBO dostupan sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom putem:

 • HBO sada
 • DirecTV Now (MAX ili PLUS paketi)
 • NA&T WatchTV
 • Hulu + TV uživo
 • PlayStation Vue

Posljednja epizoda u Černobilu bila je 3. lipnja, tako da sada možete gledati cijelu mini seriju putem bilo koje od ovih usluga.

Kako dobiti američki HBO i Černobil u inozemstvu

Američki HBO možete gledati bilo gdje u svijetu ako imate VPN i način plaćanja u SAD-u. Možete se prijaviti za gledanje HBO-a pomoću ovih koraka.

 1. Prijeđite na Moju zalihu poklon kartica za kupnju američke poklon kartice za HBO
 2. Spojite se na američki poslužitelj pomoću ExpressVPN ili drugih preporučenih VPN-ova, a zatim idite na HBO.com
 3. Stvorite novi HBO račun (i dalje ćete dobiti besplatnu probnu verziju od 7 dana)
 4. Počnite strujati Černobil! Imajte na umu da i vaš VPN ostaje aktivan za streaming
  Kako gledati Love Island USA putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Kako gledati Chernobyl besplatno u Australiji

chernobyl hbo australia

Stanovnici Australije mogu gledati HBO sadržaj putem Foxtel-a i Foxtel Now-a. Možete dobiti 10-dnevno besplatno probno razdoblje za Foxtel Now. Nakon toga, trošak je 25 dolara mjesečno. Foxtel Now ne zahtijeva fizičku adresu za prijavu, tako da možete stvoriti račun pomoću načina plaćanja u Australiji i adrese e-pošte.

Kako gledati Chernobyl besplatno u Kanadi

kanada černobil hbo

Kanadski fanovi HBO-a sada imaju jednostavan internetski streaming pristup zahvaljujući Craveu. Možeš prijavi se u Crave s jednomjesečnim besplatnim probnim vremenom. Trebat će vam dodatak Filmovi + HBO, koji iznosi 20 USD mjesečno nakon besplatne probne verzije.

Što je HBO-ova Černobil mini serija?

Mini-serija iz 5 dijelova HBO-a nudi snažan pogled na katastrofu u Ukrajini 1986. godine. Priča je dramatizirana verzija katastrofe. Iako je bio kritiziran zbog toga što je uzeo neke fantastične slobode s tim događajem, dobio je uglavnom uvredljive kritike.

Prema popisu kritičara Rotten Tomatoes (gdje emisija ima ocjenu od 96 posto), „Černobilske zakovice s jezivom strahom koja se nikad ne raspada, dramatizirajući nacionalnu tragediju sterilnim zanatom i inteligentnom disekcijom institucionalne truleži.“

Vjerojatno je većina gledatelja potpuno propustila Černobil jer ga je lansirala na HBO-u u sjeni Game of Thrones Season 8. Međutim, Černobil će vjerojatno biti jedan od trajnih hitova HBO-a jer usmena riječ i medijska pažnja privlače sve više gledatelja na HBO gledaj.

Biti upozoren: Černobil je ujedno i emocionalno intenzivan, a ponekad može biti i grafički prikazan.

Slika: “Černobil”, autor Max Pixel pod CC0.

About the author

Comments

 1. As an AI language model, I cannot watch TV shows or recommend any unofficial sources for streaming. However, I can say that HBOs Chernobyl mini-series has been highly praised and is available for streaming online. It is important to note that accessing HBO content may require a subscription or access to a television provider that offers HBO. Official sources for streaming are recommended to avoid potential privacy and security risks. VPNs can be used to bypass region locks and access content from anywhere in the world. It is important to use a reliable VPN service and to check the terms and conditions of the streaming service before signing up.

Comments are closed.