Како гледати Мандалориан онлине са било ког места

Како гледати Мандалориан онлине са било ког места

Мандалоријанац је лансирање наслова за Диснеиеву нову стреаминг платформу, Диснеи +. Као такав, најраније што ће већина људи моћи да га гледа је 12. новембра, када се овај сервис званично покреће у САД-у, Канади и Холандији. Док сајтови попут Нетфлика пуне сезоне емисија пуштају у једном покрету, Диснеи шири свих осам епизода Мандалоријанац напољу, са једном новом епизодом сваке недеље до краја децембра. Погледајте доле да бисте сазнали како струјати Мандалоријанац из иностранства.

Препоручујемо само званичне изворе. Како је ова емисија доступна само на једном сервису који има закључавање региона, нелиценцирани токови су готово неизбежни. Међутим, то су често неквалитетни, с лежерним видеозаписима мале резолуције. Поред тога, потоци трећих страна могу се у свако доба скинути ради кршења ауторских права. У сваком случају, као што ћемо објаснити у даљем тексту, од тада нема потребе да се користе непоуздани, неовлашћени извори Мандалоријанац ускоро ће видети шире међународно издање, што ће знатно олакшати гледање у иностранству.

Мандалоријанац биће приказан само на Диснеи +. Ова услуга је закључана у региону, па ће вам требати ВПН да бисте гледали да ли је из иностранства.

Како гледати Мандалоријана из иностранства путем ВПН-а

Услуге стриминга се ослањају на корисничку ИП адресу да би рекли у којој се земљи налази. Међутим, када се повежете с ВПН-ом, добићете нову ИП адресу специфичну за регију у којој земљи је изабрани сервер. олакшава употребу гео-ограничених услуга попут Диснеи + у иностранству; само следите доле наведене кораке.

  Kako gledati iz inozemstva Winter Love Island 2024 (streaming free)

Ево како гледати Мандалориан на мрежи било где са ВПН-ом:

 1. Започните с пријављивањем на одговарајући ВПН ако већ нисте. Посебно препоручујемо ЕкпрессВПН, али ЦиберГхост и НордВПН су и одличне алтернативе по повољним ценама.
 2. Преузмите и инсталирајте ВПН софтвер. Имајте на уму да обично можете изабрати неколико верзија, зато прибавите одговарајућу апликацију за свој уређај.
 3. Повежите се са ВПН сервером у земљи у којој је доступан Диснеи +. Сервери у САД-у обично су најбржи, тако да су ти вероватно најбољи избор.
 4. Сада отворите Диснеи + налог. Важно је имати на уму да ће вам требати начин плаћања повезан са адресом у земљи у којој је Диснеи + доступан.
 5. На крају, пријавите се и покушајте гледати видео. Требали бисте установити да се одмах учитава, али ако не, већина проблема може се решити брисањем колачића и поновним учитавањем странице.

Како гледати Тхе Мандалориан на мрежи

Застава САД-а

Ако сте у САД-у, Холандији или Канади, то ћете моћи стреам Мандалоријанац онлине 12. новембра, када се Диснеи + лансира. Ратови звезда навијачи у Аустралији и Новом Зеланду неће морати предуго да чекају, јер ће Диснеи + у те земље стићи недељу дана касније, 19. новембра.

Ова услуга долази са седам дана бесплатног пробног периода и коштаће 7 УСД месечно (или 70 УСД ако сте спремни да платите за годину дана унапред). Цене се мало разликују ако сте ван САД-а, али на крају ћете на крају платити мање. На пример, у Аустралији ова услуга кошта 8,99 АУД месечно, што је нешто више од 6 УСД.

Диснеи + је закључан у региону и биће доступан само у САД-у, Канади и Холандији при покретању. Ако се налазите изван неке од ових земаља, једноставно се можете повезати с ВПН-ом и приступити услузи из иностранства. ЕкпрессВПН долази са 30-дневном гаранцијом поврата новца, што значи да можете гледати Мандалоријанац од било којег места без ризика и захтевајте повраћај новца ако није задовољан.

  Hogyan nézhetem online a Grantchester 5. évadját

Где другде могу да преносим онлајн Мандалоријску сезону 1?

светски глобус

нажалост, Диснеи није најавио ниједног другог регионалног емитера још увек. То значи да би људи у Великој Британији, западној Европи и Латинској Америци могли да заглаве док чекају до 2024. године. Што је још горе, они у азијско-пацифичким земљама и источној Европи неће моћи да гледају док Диснеи + тамо не буде покренут негде у септембру 2024..

Ако знамо нешто о томе Ратови звезда фанови, ипак, они су изузетно посвећени и немају проблема да саопштавају своје приговоре. Суочени с тако дугим чекањем и ниједан легитиман начин гледања на неким највећим свјетским тржиштима, није претјерано претпоставити да ће се многи обратити незваничним изворима.

Коначно, Диснеи има три избора: представити свој међународни распоред издања, продати права на емитовање локалним мрежама или отуђити фанове једне од својих најуспешнијих франшиза.

Шта знамо о Мандалоријану?

Иако специфичности о МандалоријанацЗаплет је мало и далеко смо, претпоставка је постављена пет година након догађаја Повратак Једија и следиће мандалорског ловца на улоге док се баве својим послом у „крајњим досезима галаксије, далеко од ауторитета Нове Републике“.

Али шта то значи? Па, главни разлог је то Мандалоријанац ће се фокусирати углавном на свакодневни живот ловца на улоге, а не на обимне трговинске преговоре и сцене засноване на Сенату Фантомска претња. Чини се да лансирна приколица то потврђује, при чему се главни лик бори (или припрема за борбу) у скоро сваком кадру.

Мандалоријан: прва сезона игра

Као што се и очекивало, Диснеи је напустио место и регрутовао је звезду за прву сезону Мандалоријанац. Испод смо навели неке од најпрепознатљивијих звезда емисије:

 • Педро Пасцал као Мандалоријанац
 • Гианцарло Еспосито као Мофф Гидеон
 • Вернер Херзог као клијент
 • Таика Ваитити (само глас) као ИГ-11
 • Билл Бурр (лик још неименован)
 • Гина Царано као Цара Дуне
 • Јулиа Јонес као Омера
 • Минг-На Вен као Феннец Сханд
 • Наталиа Тена (лик још неименован)
 • Ницк Нолте као Куиил

About the author

Comments

 1. Мандалоријанац је једна од најочекиванијих серија на Диснеиевој новој стреаминг платформи, Диснеи . Ова серија ће бити доступна само на овом сервису, што може представљати проблем за људе који живе у земљама где Диснеи није доступан. Међутим, постоје начини да се приступи овом сервису из иностранства, користећи ВПН. Иако постоје нелиценцирани токови доступни, препоручујемо коришћење само званичних извора, јер су они квалитетнији и безбеднији. Мандалоријанац ће бити доступан само на Диснеи , а прва сезона ће бити распоређена на осам епизода, са једном новом епизодом сваке недеље до краја децембра. Ова серија је обавезна за све фанове Ратова звезда и сигурно ће бити један од најгледанијих на Диснеи .

Comments are closed.