Kako gledati sezonu Manifest 2 putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Kako gledati sezonu Manifest 2 na mreži (1)

2. sezona manifestacije premijerno će se predstaviti Ponedjeljak, 6. siječnja u 22 sata EST (19:00 PST) s novom epizodom koja se emitira svakog ponedjeljka. Ako želite gledati sezonu Manifest 2 izvan SAD-a, trebat će vam pretplata na kablovsku televiziju ili pristup usluzi streaminga televizije, poput Hulu ili YouTube TV (više o tome kasnije). Štoviše, jer NBC-ov sadržaj uživo je ograničen, trebat će vam i VPN da biste gledali iz inozemstva..

U ovom članku, preporučujemo samo službene izvore za gledanje manifest sezona 2. Razlog zbog kojeg ne preporučujemo neovlaštene struje je taj što ih se često krši izvan mreže radi kršenja autorskih prava. Što je još gore, oni nude videozapise niske rezolucije i često ih prekidaju s kašnjenjem i međuspremnicima. Manifest sezone 2 možete uživo prenositi na NBC-u, tako da nema razloga riskirati nepouzdanim strujama iz neslužbenih izvora.

manifest sezona 2 emitirat će se samo na platformama s zaključanom regijom, što znači da će vam trebati VPN za gledanje dok putujete izvan SAD-a.

Kako gledati sezonu Manifest 2 putem VPN-a

Spajanjem na VPN možete dobiti američku IP adresu i prevariti usluge zaključane u regiji da misle da se nalazite u SAD-u. To vam omogućuje da deblokirate NBC i gledate Manifest sezonu 2 iz inozemstva. Sve što trebate učiniti je slijediti korake u nastavku.

Evo kako gledati sezonu Manifest 2 putem Interneta s bilo kojeg mjesta:

  1. Prijavite se VPN-om koji deblokira NBC. Preporučujemo ExpressVPN iako su CyberGhost i NordVPN dvije alternative koje nude veliku vrijednost za novac.
  2. Preuzmite i instalirajte jednu od VPN-ovih aplikacija ili proširenja preglednika pri tome pazite da odaberete ispravnu verziju za svoj uređaj.
  3. Otvorite VPN aplikaciju i spojite se na a poslužitelj u SAD-u. Tada ćete imati IP adresu u SAD-u, što vam omogućava da deblokirate NBC u inozemstvu i gledate Manifest sezonu 2.
  4. Idite na NBC i prijavite se s davateljem kablovske televizije (od vas će se tražiti da unesete svoju adresu e-pošte ili korisničko ime i lozinku).
  5. Odaberite NBC prijenos uživo koji bi sada trebao biti deblokiran i reproducirati bez prekida. Ako ne, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika.
  Hogyan lehet élőben közvetíteni a 2024-es MTV VMA-t külföldön?

2. sezona manifestacije emitirat će se uživo na NBC-u. Zbog ovog razloga, dobro je testirati VPN s NBC-om unaprijed premijera sezone 2. Ako naiđete na bilo koji problem, trebali biste imati dovoljno vremena za daljnje upute kako biste se obratili korisničkoj podršci svog VPN-a.

Kako se uživo prenosi Manifest sezona 2 na američkoj TV

Zastava SAD-a

manifest sezona 2 bit će premijerno prikazana nacionalna komunikaciona mreža. Ako ste u SAD-u i želite uživo prenositi Manifest, samo morate posjetiti web stranicu NBC-a i prijaviti se s podacima vašeg davatelja kablovske televizije. To ne košta ništa ekstra i najlakši je način za gledanje.

Možda će vas to zanimati također možete gledati sezonu Manifest 2, bez pretplate za kablovsku TV. Sljedeće usluge streaminga nude NBC kao dio svojih pretplatničkih paketa: AT&T TV Now (od 65 USD / mjesečno), FuboTV (54,99 USD / mjesec), Hulu + Live TV (54,99 USD / mjesec), Sling TV (od 30 USD / mjesec) i YouTube TV (49,99 USD / mjesec). Opet ćete se morati povezati s američkim poslužiteljem kako biste deblokirali ove usluge u inozemstvu.

Gore navedene usluge su zaključane u regiji i dostupne su samo u SAD-u. Međutim, povezivanjem s poslužiteljem u SAD-u, možete dobiti američku IP adresu koja će vam omogućiti da deblokirate NBC iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Još nemate VPN? ExpressVPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca. Kao takav, možete isprobati bez rizika i dobiti potpuni povrat novca ako niste zadovoljni.

Gdje drugdje mogu gledati Manifest?

Dok će se Manifest sezona 2 premijerno predstaviti isključivo na NBC-u, velika je vjerojatnost da će doći na razne TV kanale i usluge streaminga u narednim mjesecima. To možemo očekivati ​​jer je sezona 1 već dostupna na mnogim različitim platformama u velikom broju zemalja. To uključuje Hulu u SAD-u, Sky TV u Velikoj Britaniji (možete gledati online putem Sky Go-a) i 9Now u Australiji. Vrijedi napomenuti da je, budući da su sve ove usluge geografski ograničene, potrebna VPN ako želite gledati iz inozemstva.

  Как да гледате сезон 2 на Outpost онлайн отвсякъде

Što možemo očekivati ​​od sezone 2 Manifesta?

Prva sezona Manifesta završila je na više litica. Naravno, za putnike leta 828 postoji “datum isteka”. Tu je također dodata suspenzija pucnjeva i pitanje je li Michaela, Jared ili Zeke ranjen ili ubijen. Sigurni smo da ćemo vidjeti neke od njih u premijernoj sezoni 2, koja je prikladno nazvana “Učvrstite sigurnosne pojaseve”. Iako je samo 13 epizoda potvrđeno od strane NBC-a, ovo bi se moglo povećati na 16, kao što je to slučaj u sezoni 1.

Članovi glumaca vraćaju se u Manifest sezonu 2?

Srećom, svi članovi glavnih glumaca vraćaju se u sezonu Manifest 2. Ovo uključuje Michaela (Melissa Roxburgh), Ben (Josh Dallas), Saanvi, (Parveen Kaur), Grace (Athena Karkanis), Olive (Luna Blaise) i Cal Stone (Jack Messina). No, uvest će se i dosta novih likova. Tu spadaju Yasha Jackson kao Suzanne Martin, Garrett Wareing kao TJ Morrison, i Andrene Ward-Hammond kao kapetan Kate Bowers.

About the author

Comments

  1. I am sorry, I cannot provide a comment without knowing the appropriate language. Please provide the language for me to assist you better.

Comments are closed.