Kako gledati X Factor: Celebrity putem Interneta besplatno (odasvud)

Kako gledati The X Factor Celebrity online besplatno

X Factor: Celebrity specijalno je izdanje The X Factor-a koje će se premijerno prikazati Subota, 12. listopada 2024. u 20:35 BST (15:35 EST). Dobra vijest je da će besplatno biti dostupan streaming uživo putem ITV Hub-a. Međutim, ako pokušavate gledati izvan Ujedinjenog Kraljevstva, naići ćete na sljedeću poruku:

“Žao nam je. Ovaj videozapis trenutno nije dostupan. Pogledajte naš odjeljak emisije za više sjajnih programa “.

ITV središte ne radi u inozemstvu

Sadržaj na ITV čvorištu je ograničen na regiju i dostupan je samo u Velikoj Britaniji. Iz tog razloga će vam trebati VPN ako ga želite gledati u inozemstvu.

Preporučujemo samo službene izvore za gledanje Faktor X: Slavnost. To je zato što su mnogi nelicencirani tokovi na mreži obično lošije kvalitete. Na primjer, oni su često gledali slabu razlučivost i frustrirajuće je gledati zbog opsežnog punjenja i zaostajanja. Nadalje, neovlašteni streamovi mogu se u bilo kojem trenutku preuzimati izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Možete uživo prenositi X Factor: Celebrity besplatno na ITV Hub-u, tako da ne morate brinuti o nepouzdanim strujama trećih strana..

Faktor X: Slavnost premijerno će se predstaviti na ITV Hub-u koji je platforma zaključana u regiji. To znači da je potrebna gledanje VPN-a za gledanje u inozemstvu (izvan Velike Britanije).

Kako gledati The X Factor: Celebrity online besplatno

Korištenje VPN-a za deblokiranje ITV Hub-a u inozemstvu je zapravo vrlo jednostavno. Sve što trebate učiniti je slijediti ove detaljne upute i gledati ćete X Factor: Celebrity ni u kojem trenutku.

  Как да гледате The Flash Season 6 онлайн отвсякъде

Evo kako gledati X Factor: Celebrity 2024 putem Interneta s bilo kojeg mjesta:

 1. Prvo se prijavite na VPN s poslužiteljima u Velikoj Britaniji. Preporučujemo ExpressVPN ali NordVPN i CyberGhost također deblokiraju ITV Hub i nude izvrsnu vrijednost za novac.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju za svoj uređaj. Gore preporučeni VPN-ovi nude i proširenja preglednika.
 3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s serverom u Velikoj Britaniji. Tako ćete dobiti IP adresu u Velikoj Britaniji i omogućiti vam da deblokirate ITV Hub iz inozemstva.
 4. Idite na ITV Hub (putem preglednika ili neke od aplikacija ITV Hub) i prijavite se za besplatan račun. Potrebni su neki osnovni osobni podaci (vaše ime, datum rođenja i poštanski broj u Velikoj Britaniji. Svaki važeći poštanski broj je prihvaćen iako ITV to zapravo i ne potvrđuje.
 5. Isprobajte svoj VPN pomoću ITV Hub-a. Sav sadržaj uključujući i žive streamove treba deblokirati. Ako ne, preporučujemo da očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. Ili pokušajte drugi UK server.

Možeš izbjegavajte svakog hitnjaka štucanje testiranjem svoje VPN na ITV koncentratoru unaprijed premijere filma X Factor: Celebrity. To vam daje vrijeme da se obratite korisničkoj podršci svog VPN-a radi dodatne pomoći, smanjujući rizik od propuštanja.

Kako gledati The X Factor: Celebrity besplatno na UK TV-u

uk zastava

Možete živjeti stream Faktor X: Slavnost besplatno na Čvorište ITV. Iako je za to potrebno da se prijavite za račun (trebat ćete unijeti adresu e-pošte, stvoriti lozinku i dati neke osnovne osobne podatke), potpuno je besplatno i trebalo bi vam samo nekoliko sekundi da dovršite.

Streaming ITV Hub uživo dostupan je samo u Velikoj Britaniji zbog ograničenja prava. Iako postoji i opcija ITV Hub + za 3,99 funti mjesečno, ovo vam omogućuje samo gledanje u inozemstvu (bilo gdje u Europskoj uniji) na dohvatu. Kao takav, VPN je najbolja ponuda za gledanje Faktor X: Slavnost izvan Velike Britanije. Srećom, ExpressVPN uključuje 30-dnevno jamstvo za povrat novca, što znači da možete isprobati s ITV Hub-om bez rizika i dobiti puni povrat ako niste zadovoljni.

  Как смотреть Рик и Морти 4 сезон онлайн за границей

Gdje drugdje mogu živjeti stream X Factor: Celebrity online?

ITV Hub nije jedino mjesto koje uživo možete gledati The X Factor: Celebrity. Evo nekoliko drugih opcija koje možda vrijedi razmotriti:

SAD

Zastava SAD-a

Obožavatelji X Faktora u SAD-u mogu gledati emisiju X Factor: Celebrity na AXS TV-u. Ako imate pretplatu kod davatelja kablovske televizije koji sudjeluje, moći ćete je gledati bez dodatnih troškova. Međutim, moguće je i gledanje AXS TV-a bez kabela putem sljedećih usluga struje: AT&T TV Now, Philo (20 USD / mjesec) i Sling TV ($ 25 / month). Budući da su ove mogućnosti geografski ograničene na SAD, za gledanje iz inozemstva trebat će vam VPN i američka IP adresa.

Kanada

Kanadska zastava

Ako ste u Kanadi, na kanalu Obitelj možete gledati film The X Factor: Celebrity. Za gledanje uživo potrebne su vam dvije stvari: Obiteljski kanal i pretplata na kablovsku televiziju. Zbog činjenice da je Obiteljski kanal dostupan samo u Kanadi,  IP adresa Kanade putem VPN-a je potrebno kako bi živjeli iz inozemstva.

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje The X Factor: Celebrity online?

Ne sve besplatni VPN-ovi mogu deblokirati ITV Hub što će vam možda nedostajati na premijeri The X Factor: Celebrity. Čak i ako vaš besplatni VPN neblokira ITV Hub iz inozemstva, tu često počinju pravi problemi. Poprilično jednostavno, besplatni VPN-ovi obično su vrlo spori. S malom mrežom i velikim brojem korisnika, poslužitelji su često pod velikim opterećenjem. To dovodi do problema sa performansama koji su najizraženiji u treningu uživo.

Također biste trebali razmotriti sigurnosne rizike upotrebe besplatnog VPN-a. Posebno ćete primijetiti da vaši osobni podaci nisu zaštićeni enkripcijom. Bez toga ili zaštite od curenja podataka, ranjiviji ste prema hakerima i snajperistima. Ono što mnogi ne shvaćaju je da besplatni VPN-ovi često zapisuju podatke korisnika koji pregledavaju i prodaju podatke trećim stranama. Postoji i rizik da besplatni VPN može zaraziti vaš uređaj zlonamjernim softverom. Uz najbolje VPN-ove koji nude ispitivanja bez rizika, besplatni VPN ionako uopće nije potreban.

  Prijatelji odlaze s Netflixa! Kako gledati svaku sezonu Prijatelja na mreži

Što bih trebao znati o The X Factor: Celebrity?

X Factor: Celebrity specijalno je izdanje The X Factor-a, glazbenog takmičenja stvarnog TV-a od 15 sezona koje se prvi put emitiralo 2004. godine. igrat će slavne postave, a ne redovite nepoznate natjecatelje. Štoviše, pobjedniku će se ponuditi rekordna ponuda. Simon Cowell sudit će zajedno s Nicole Scherzinger i Louis Walsh, dok će se Dermot O’Leary predstavljati.

Tko su natjecatelji na The X Factor: Celebrity?

Poznati natjecatelji The X Factor: Celebrity podijeljeni su u sljedeće kategorije: Grupe, Podređeni (27 i stariji) i Overs (28 i stariji):

grupe

 • Probajte Star
 • Otočani ljubavi
 • Max i Harvey
 • kupus & Edwards
 • V5

potprozore

 • Jonny Labey
 • Megan McKenna
 • Olivia Olson
 • Kevin McHale
 • Hayley Hasselhoff

destinacije

 • Jezero Ricki
 • Victoria Ekanoye
 • Jenny Ryan
 • Martin Bashir

About the author

Comments

 1. Factor X: Celebrity izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Važno je koristiti samo službene izvore za gledanje kako biste izbjegli nelicencirane tokove koji mogu biti loše kvalitete i kršiti autorska prava. Preporučujemo ExpressVPN, NordVPN i CyberGhost za deblokiranje ITV Hub-a i gledanje emisije iz bilo kojeg dijela svijeta. Slijedite detaljne upute i uživajte u gledanju X Factor: Celebrity bez ikakvih problema.

 2. je X Factor: Celebrity izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Važno je koristiti samo službene izvore za gledanje kako biste izbjegli nelicencirane tokove koji mogu biti loše kvalitete i kršiti autorska prava. Preporučuje se korištenje VPN-a kako biste deblokirali ITV Hub izvan Ujedinjenog Kraljevstva i omogućili si besplatno gledanje. Slijedite detaljne upute i uživajte u gledanju X Factor: Celebrity bez obzira na to gdje se nalazite.

 3. danje X Factor: Celebrity izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Važno je koristiti samo službene izvore za gledanje kako biste izbjegli nelicencirane tokove koji mogu biti loše kvalitete i kršiti autorska prava. Preporučujemo korištenje VPN-a za deblokiranje ITV Hub-a u inozemstvu i slijedite detaljne upute kako biste gledali X Factor: Celebrity online besplatno. Sretno gledanje!

Comments are closed.