5 legjobb VPN a ZDF számára, így bárhol megnézheti

5 legjobb VPN a ZDF számáraA ZDF egy népszerű német televíziós csatorna, amely mindent megjelenít a gyerekek műsorától kezdve a sporteseményekig. Online is elérhető, így az adatfolyam-közvetítők igény szerint és élő tartalmat nézhetnek meg számítógépen vagy okostelefonon.

Csak egy probléma: A ZDF csak akkor engedi nézni a videofolyamát, ha Németországban tartózkodik. Tehát, ha nincs német IP-címe, akkor a ZDF-tartalom megnézésével hibalapra kerül.

A VPN-knek köszönhetően nem kell Németországba mennie ahhoz, hogy német IP-címet szerezzen. A VPN meg fogja tenni az Ön számára, és úgy tűnik, hogy Németországban tartózkodik, így megnézheti a ZDF-et az Egyesült Királyságból, Kanadából, az Egyesült Államokból, Franciaországból vagy Ausztráliából.. Nem számít, hogy hol tartózkodsz, a VPN feloldhatja a ZDF blokkolását és lehetővé tegye a tengerentúli nézők számára, hogy élőben közvetítsék annak élő tartalmát.

A legjobb VPN-k a ZDF számára

A VPN-k későbbi működéséről ebben az útmutatóban további információkat olvashat. Először azonban vessünk egy pillantást a ZDF legjobb VPN-jére. Egy jó ZDF VPN-nek a következő tulajdonságokra van szüksége:

 •         Nagy sebesség a folyamatos video streaminghez
 •         Szerver Németországban
 •         Az észlelés elkerülésének képessége
 •         Könnyen kezelhető

Ezeket a tényezőket figyelembe véve összeállítottuk a legjobb VPN-ek listáját, amelyek lehetővé teszik, hogy a ZDF-et bárhonnan megnézhesse.

Itt található a ZDF 5 legjobb VPN-jének listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2024. januárUnblocks ZDFTesztelve: 2024 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A sebesség ExpressVPN jók, és megszakíthatatlan videó stream-eket nézhet. A sebesség fontos, mivel a VPN-eknek minden adatszakaszt fel kell dolgozniuk, késleltetve az átvitelt. szerencsére, Az ExpressVPN olyan gyorsan képes elvégezni az összes csomagolási, átirányítási és dekódolási munkát, hogy alig befolyásolja a kézbesítés sebességét.

A VPN telepíti magát. Miután befizette a szolgáltatást, kattintson az operációs rendszer letöltő gombjára. Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál a ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, iOS, és Linux. Telepítheti a VPN-t útválasztók és még Amazon Fire TV, Amazon tűz és Kindle Fire tabletta. A cég böngésző kiterjesztéseket is kínál a Króm, Firefox, és Szafari.

Az ExpressVPN nagyon jól képes elkerülni a detektálást, és szinte a világ minden videó streaming szolgáltatásán, beleértve a Netflix USA-t és a ZDF-et Németországban, képes megkerülni a regionális korlátozásokat és a VPN-blokkokat..

Ha azt szeretné, hogy a ZDF olyan országokból, például az Szaúd-Arábiából vagy Kínából származjon, amelyek cenzúrázzák az internetet, nyugodjon meg a szippantásról a hatóságok nem tudják blokkolni az Ön kommunikációját vagy akár azt is tudja, hogy mely webhelyeket látogat meg az ExpressVPN webhelyeinek köszönhetően erős biztonság. A rendszer minden csomagot titkosít a OpenVPN rendszer. Ez beállít egy titkosítási kulcsot, amelyet a számítógép és a németországi VPN-kiszolgáló oszt meg. Ezt a kulcseloszlást védi a 4096 bites kulcs RSA titkosítás, míg a rendszeres adatcserét a AES titkosítás 256 bites kulccsal.

Az ExpressVPN rendelkezik 148 szerver 94 országban, beleértve négy szerver Németországban. A társaság székhelye a Brit Virgin-szigetek, egy olyan terület, amely nem rendelkezik a VPN-társaságok adatmegőrzését előíró szabályokkal.

A társaság minden ügyfelet megad három egyidejű csatlakozás kedvezménye és az új ügyfelek részesülnek a 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia.

A ZDF legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Megbízhatóan feloldja a ZDF tartalmat Németországból és a legtöbb streaming szolgáltatást kivételes sebességgel, puffermentes HD nézethez. Teljes biztonság és magánélet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a ZDFTesztelt 2024 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN nagyon jó ár-érték arányt kínál. A hároméves terv havonta kevesebb, mint 3 dollár értékű szolgáltatást nyújt Önnek hat egyidejű csatlakozás kedvezménye. A NordVPN székhelye Panamában található. A VPN cég nem vezet nyilvántartást az ügyfelek tevékenységéről, és így a magánélet garantált.

Az alkalmazás nagyon vonzó. A főképernyő a világtérképet mutatja jelölőkkel minden országban, ahol van szolgáltatás. A cég működik 4438 szerver 62 országban. Az tartalmazza 259 szerver Németországban. A csatlakozáshoz kattintson a jelölők egyikére, például a németországi jelölőre, hogy elkezdje a ZDF streamingjét.

Az interfész egy második módszert kínál egy kiszolgáló kiválasztására, amely elérhető lista formátumban. Ez a lista extra lehetőségeket is tartalmaz, nem csupán a helyek egyenes kiválasztását. Ezek csatlakozás a Tor hálózathoz, kettős hop útvonalak amely két kiszolgálón keresztül vezet, és magában foglalja kettős titkosítás, és hozzá is adhatsz DDoS védelem ingyen.

Egy további adatvédelmi szolgáltatás, az úgynevezett CyberSec kiszűri a rosszindulatú programokat a weboldalakon. Ezenkívül eltávolítja a hirdetéseket, blokkolja az előugró ablakokat, és megakadályozza a kommunikációt a botnet parancs- és vezérlőszerverekkel.

  Hogyan használhat VPN-t az országváltáshoz a Google Playen

Telepíthet egy alkalmazást a NordVPN webhelyről ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS. Böngészőbővítmények érhetők el Chrome és Firefox. A rendszer manuálisan telepíthető az útválasztókra és a Linux, Földi szeder, és Raspberry Pi operációs rendszer.

Az NordVPN az OpenVPN rendszert használja, a 2048 bites kulcs az ülés létrehozására RSA védelem. Az adatokat a AES titkosítás 256 bites kulccsal.

A VPN-t kipróbálhatja a 30 napos szavatolás nélküli pénz-visszafizetési garancia.

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó ár-érték arányú mindenoldalú. Nagy értékű opció, amely szilárd ZDF-előadó. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Jól működik a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal is, és állandóan jó sebességet ér el. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a ZDFTesztelt 2024 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost székhelye Romániában. Az ottani kormány jelentős erőfeszítéseket tett az internetes infrastruktúrába, és az ott működő jogrendszer blokkolja az EU minden adatgyűjtési szabályok bevezetésére irányuló kísérletét. A szolgáltatás kiváló sebességet nyújt, így ideális a video streaminghez.

Amikor bejelentkezik az alkalmazásba, először látja egy tevékenységi képernyő. Válaszd a blokkolás feloldása lehetőség az online streaming szolgáltatások listájának megjelenítéséhez, amelyek közül választhat. A ZDF a lista tetején van. Ha rákattint a ZDF gombra, A CyberGhost megnyit egy fület az alapértelmezett böngészőben, és betölti a ZDF Live TV oldalt.

A CyberGhost nagyon erős biztonságot nyújt, ami jó választást jelent azon országok számára, ahol a kormány blokkolja vagy figyelemmel kíséri az internetes tevékenységeket, például Pakisztán vagy Kína. A CyberGhost az OpenVPN protokollt használja. A VPN a munkamenet létrehozását és a kulcsos terjesztési eljárásokat a RSA titkosítás 4096 bites kulccsal. A létrejött kapcsolatot a AES titkosítás 256 bites kulccsal.

Amikor feliratkozik a CyberGhost-ra, akkor külön vállalatra fizeti be a befizetést. Ez a beállítás lehetővé teszi a CyberGhost számára, hogy szinte teljes névtelenné tegye ügyfeleit. A vállalat nem tárol személyes információt ügyfeleiről. Minden ügyfelet azonosítanak egy számlaszámmal, és a fájlban csak a fiók lejárati ideje található.

A társaság minden ügyfelet megad 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Minden számla jogosult hét egyidejű kapcsolat.

A CyberGhost nagyon stílusos és könnyen használható. Az alkalmazás fut a ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS operációs rendszer. A VPN-t manuálisan is telepítheti útválasztók és Linux számítógépek.

NAGY ÉRTÉK: A CyberGhost nagyszerű választás. Erőteljes magánélet, gyors sebesség és megbízható a ZDF-vel. Úgy találtuk, hogy könnyű beállítani és használni. Jól működik a legtöbb streaming webhellyel, de az Amazon Prime nem. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a ZDFTesztelt 2024 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish teljesen magán infrastruktúrával rendelkezik. Rendszerét házon belül kezeli, és semmilyen szolgáltatást nem szerveznek kiszervezésbe. Ez nagyobb ellenőrzést biztosít a társaság számára szolgáltatásai felett, és biztosítja a nagyon nagy sebességű, jó minőségű VPN szállítását. Ez a VPN Németországból kívülről jut be a ZDF-be és folyamatos kiszolgálást biztosítunk a pufferelés szünetei nélkül.

A cég székhelye az Egyesült Államokban található. Ez problémát jelenthet a titoktartás terén, mivel az amerikai bűnüldöző szervekről ismert, hogy titkos bírósági eljárásokat és egyenes fenyegetéseket alkalmaznak az amerikai székhelyű vállalkozások együttműködésének kényszerítésére. azonban, Az IPVanish nem vezet nyilvántartást vevői tevékenységeiről, tehát nem lenne információ a hatóságok számára.

Az IPVanish alkalmazás nagyon könnyen használható, és telepíti magát. A cég ingyenes alkalmazásokat biztosít ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, Amazon Fire TV, és iOS. Az IPVanish telepíthető a következőre: útválasztók, de ezekkel nem rendelkezik alkalmazás.

Kapsz 10 párhuzamos kapcsolat engedménye. Az IPVanish működik több mint 1000 szerver található 60 országban. Az tartalmazza 57 szerver Frankfurtban, Németországban.

Az IPVanish VPN használja RSA titkosítás a munkamenet létrehozásának védelme érdekében, és ennek megvan egy 2048 bites kulcs. Az adatokat védi a AES egy 256 bites billentyűvel.

Az IPVanish a 7 napos pénz-visszafizetési garancia új előfizetéssel.

NAGY HÁLÓZAT: Az IPVanish kiválóan alkalmas családok számára. Szilárd ZDF-lel, és általában jó a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához. Javasoljuk a magas szintű adatvédelmet. Megteheti egy élő támogatási lehetőséggel. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a ZDFTesztelt 2024 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az adatvédelmi aktivisták alapították Svédországban. A társaság rendkívül szigorú magánélet-védelmi eljárásokkal rendelkezik, ideértve a fiókok névtelenségét is. Minden ügyfélrekordot egy szám azonosít, de személyes információt nem tárol. Svédországban szigorú adatmegőrzési törvények voltak, ám ezeket az utóbbi időben az Európai Bíróság kihagyta. Ez a döntés lehetővé teszi a PrivateVPN számára, hogy megvédje ügyfelei identitását és tevékenységeit, és nem tart nyilván tevékenységi naplókat.

  Hogyan nézhetjük meg a brazil Netflixet (Netflix Brasil) bármely országban

A PrivateVPN-nek van 100 szerver 56 országban, beleértve három szerver Németországban.

A PrivateVPN alkalmazás telepíti magát, miután letöltötte a telepítő programot a webhelyről. Az alkalmazás fut ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS. A VPN-t manuálisan telepítheti Linux számítógépekre és útválasztókra. A PrivateVPN telepíthető a következőre: Amazon Fire TV, Amazon tűz és set-top boxok. A társaság minden fiókot engedélyez csatlakoztasson hat eszközt egyszerre.

A VPN kapcsolatokat a RSA titkosítás 2048 bites kulccsal, és az átmenő adatokat a Blowfish egy 128 bites billentyűvel vagy AES egy 256 bites billentyűvel. Az összes titkosítás feldolgozása nem lassítja le a kapcsolatokat túl sokkal, és továbbra is megkapja a szükséges sebességet az élő videó streamingéhez a ZDF webhelyről. A vállalat jelentése szerint szolgáltatásai Kínában nem teljesülnek túl jól. Ha a Népi Köztársaságba kíván menni, akkor manuálisan kell beállítania a kapcsolatot a L2TP A PrivateVPN VPN rendszere.

A PrivateVPN minden új ügyfelet kínál a 30 napos pénzvisszafizetési garancia előfizetési szolgáltatásain.

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja a ZDF-t. Jó adatvédelem és biztonság. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé. Több szerverrel megteheti, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését

PrivateVPN CouponSpecial Deal – takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t a ZDF nézéséhez?

Sajnos az ingyenes VPN nem túl jó. A VPN szolgáltatás alapvető műveletei viszonylag egyszerűen beállíthatók. Ugyanakkor a kihívások miatt, amelyekkel a VPN-ek a szolgáltatásaik sikeres teljesítése érdekében most szembesülnek, valójában nagyon sok pénzt igényel a VPN-szolgáltatás futtatása manapság.

A VPN-k állítólag eltakarják a kapcsolat valódi rendeltetési helyét, és megóvják az átvitt adatokat, így az nem olvasható. Ennek ellenére naprakészen tartjuk A védelmi intézkedések költségesek, és az ingyenes VPN-szolgáltatások csökkentik a költségeket azáltal, hogy rossz titkosítást és biztonságot végeznek, vagy egyáltalán nem.

Különösen nehéz az ingyenes VPN-ek számára bejutni a video streaming webhelyekre külföldről. A streaming szolgáltatások feketelistára teszik az ismert VPN-kiszolgálókat annak biztosítása érdekében, hogy azok tartalmát csak ugyanazon ország nézőinek szállítsák. A regionális korlátozások megkerülésével járó extra munka túl drága az ingyenes VPN számára. Az általunk ajánlott VPN-k bejuthatnak videooldalakba, és a listán szereplő összes szolgáltatást a ZDF-en teszteltük.

Ingyenes VPN-k használhatók alternatív módszerek a jövedelemszerzésre. Sok ingyenes VPN van hirdetés támogatott. Késleltetik a kapcsolatokat és megjelennek a hirdetések az alkalmazásban, amíg Ön vár. Más ingyenes szolgáltatások még trükkösebbek. A hirdetéseket közvetlenül a megtekintett weboldalakra fecskendezik be.

Néhány ingyenes VPN lehetővé teszi a fizető társaságok számára hogy hozzáférjen a számítógépéhez, lehetővé téve számukra a sütik és a Javascript rutinok tárolását a böngészőjében. Ennek a behatolásnak az egyik célja a nyomon követheti tevékenységét az interneten. Ez ironikus, mivel a VPN-ket adatvédelmi szolgáltatásoknak minősítik. Az ingyenes VPN-k valójában rontják az online adatvédelmet. Azok a VPN-k, amelyek nem számítanak fel az ügyfeleknek, személyes információkat gyűjtenek, és eladják a hirdetőknek.

A rossz minőségű VPN-k gyakran nem valósítanak meg nagyon jó titkosítást. Ha a titkosítás gyenge, könnyen megtörhető. Az ingyenes VPN-k által használt alacsony minőségű titkosítás az információt az interneten való átvilágításnak köszönheti. Erős titkosítás nélkül a hackerek, a biztonsági ügynökségek, az adatok tolvajai és az elnyomó kormányok mindent megtehetnek az interneten. Számos úgynevezett ingyenes VPN-szolgáltatás nem is zavarja a kapcsolatok titkosítását, ez azt jelenti egyáltalán nem VPN-ek.

A ZDF-ből történő streaming sebessége

A video streaminghez nagy mennyiségű adatot kell továbbítani az interneten keresztül. Elegendő sávszélességre van szükség a videó streamingjéhez. A VPN-k extra feldolgozást és távolságot eredményeznek az internetes adatátvitelnél, így lelassíthatják a videó továbbítását, pufferelést és egyéb lejátszási problémákat okozva.

Ne feledje, hogy az élő közvetítések jelentősen nagyobb sávszélességet igényelnek, mint a megrendelhető videók. Az élő videó tömörítése nem olyan nagy, mint az igény szerinti videó, így nagyobb sebességre van szükség.

Az ingyenes VPN-ek mindig lassúak ahhoz, hogy videókat nézhető sebességgel biztosítsanak. Sokan kikényszerítik sávszélesség korlátozások és havi adatfelhasználási korlátok.

A lassú VPN miatt a videó stream tovább alakul szünet a pufferoláshoz. A megszakadt kapcsolatok arra kényszerítik, hogy frissítse és átgörgetje a videót, hogy visszatérjen oda, ahol volt. A lassú vagy rosszul írt VPN-szolgáltatások másik következménye az a kép eltörhet nagy pixelációval és bizarr színes foltokkal jelenik meg a megfelelő videokeret helyett. A rosszul teljesítő VPN-ket is okozhatja a kép és a hang szinkronban legyen.

A listán szereplő VPN-k mindegyike folyamatos streamben továbbítja a videót a ZDF-től, szünetek, zavarok, elmosódások vagy hangproblémák nélkül – mindegyiket teszteltük.

Miért blokkol a ZDF??

Bárhonnan beléphet a ZDF webhelyére. Amikor azonban Németországból kívülről próbál videót streamálni, egy üzenet értesíti, hogy a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén. Az üzenet a következő:Aus rechtlichen Gründen kann dieser Beitrag nur a Deutschland gezeigt werden-ben.”Ez angolra fordul:Jogi okokból ez a hozzájárulás csak Németországban mutatható ki.”

  ExpressVPN Netflix feloldása: Ez a VPN működik a Netflix-rel?

ZDF nemzetközi hozzáférési blokk

A külföldről származó videókhoz való hozzáférés blokkolása az iparágban általános. A TV-állomásoknak tartalmakat kell beszerezniük a produkciós társaságoktól, és csak azért fizetik meg a jogot, hogy ezt a szórakozást megmutatják hazájukban. Tehát egy filmet sokszor értékesítik, a különféle műsorszolgáltatók megszerezzék a jogokat az egyes területekre. A műsorszolgáltató szerződést ír alá arra kötelezi őket, hogy a tartalom megjelenítését arra a területre korlátozzák, amelyre fizetett a jogokért.

A megtekintés korlátozása a videó továbbításának hagyományos módszerével meglehetősen egyszerű, mivel a TV-állomás csak beállítja adóinak erősségét, hogy a jel ne érje túl az ország határait. azonban, az interneten keresztüli adások elérhetőségének korlátozása egy kicsit bonyolultabb. Video streaming szolgáltatások, beleértve a ZDF-t, ellenőrizze a videót kérő számítógép helyét.

Minden internethez csatlakoztatott eszköznek egyedi azonosítója van, az úgynevezett an IP-cím. Ez a cím egy adott helyre vezethető vissza. Tehát, amikor csatlakozik a ZDF-hez, és megnyomja a lejátszó gombot a videolejátszón, a tartalomkiszolgáló először ellenőrzi az eszköz IP-címét. Ha a cím Németországon kívüli helyre kerül, a szerver hibaüzenetet küld vissza. Ha a cím Németország határain belül található, a ZDF tartalomkiszolgáló elküldi a videó folyamát.

A VPN elrejti az Ön valós IP-címét úgy, hogy a ZDF és az összes többi webhely csak a VPN-kiszolgáló IP-címét látja, lehetővé téve a tartalom földrajzi korlátozásainak megkerülését..

Hogyan működnek a VPN-ek??

A VPN egy olyan típusú szolgáltatás, amelyet „meghatalmazott,” amiben egy másik számítógép áll a számítógépén. Ez a másik számítógép a VPN-kiszolgáló.

A VPN telepítésekor valójában csak az ügyfélszoftvert és egy olyan felületet telepít, amely lehetővé teszi a VPN-kapcsolat egyik oldalának beállítását.. Ez a kapcsolat létrehoz egy linket a VPN szerverhez. A VPN kliens szoftver átveszi a hálózati kártyát és rögzíti az összes kimenő üzenetet, mielőtt elhagynák a számítógépet. Akkor a szoftver ezeket az üzeneteket titkosításba csomagolja és továbbítja őket a VPN szerverre. A szerver dekódolja az üzeneteket és továbbítja őket a rendeltetési helyre, ahonnan eredetileg indultak. Az üzenetekre adott válaszok először a VPN-kiszolgálóra vonatkoznak. Titkosítva és továbbítják a számítógépére. A számítógépen lévő VPN-kliens fogadja az érkező üzeneteket és dekódolja azokat.

A titkosított kapcsolat a VPN szerverrel, az úgynevezett a alagút, védi az összes internetes tevékenységet a snoopers ellen. Az alagút nem csak az adatok tartalmát védi, mivel az interneten keresztül halad, hanem elhomályosítja a metaadatokat is, mint például a céloldal. A fejléc adatok elhárítása megakadályozza, hogy az internetszolgáltatók jelentést készítsenek tevékenységeiről, vagy szelektíven blokkolják vagy lelassítsák a forgalmat.

A VPN-kiszolgáló által végrehajtott beavatkozás és továbbítás jelent az összes kommunikáció végül megérkezik a rendeltetési helyére, ha a VPN-kiszolgáló címe szerepel rajta eredetiként és nem a tiéd. Ennek az elterelésnek az előnye, hogy a webhelyek nem tudnak követni téged az Ön IP-címe alapján, és így Az érzékelő rendszerek, amelyek az IP-címet a tartalom blokkolására vagy engedélyezésére használják, nem fogják látni az Ön valós helyét. Ha VPN-t használ a németországi kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz, a ZDF weboldal tartalomszervere német IP-címet fog látni és küldje el számítógépére a videó adatait.

Élő TV elérése a ZDF segítségével

A ZDF hozzáférési folyamata nagyon egyszerű. Nem kell fiókot létrehoznia, és fizetés nem jár. Miután csatlakozik egy német VPN-hez, csak annyit kell tennie, hogy el kell mennie a ZDF Live TV oldalra, és kattintson a lejátszó panelen lévő lejátszás gombra..

A ZDF webhely felzárkóztató szolgáltatást kínál, amely lehetővé teszi a napi és az elmúlt hét korábbi programozásainak megtekintését. A weboldal egy „dobozkészlet” szakasza tartalmakat tartalmaz még később is. Ezeknek a szolgáltatásoknak a eléréséhez nem kell bejelentkeznie vagy azonosítania magát.

Válasszon egy VPN-t

Most már tudja, hogy a ZDF miért blokkolja a külföldről történő megtekintést, és hogy a VPN hogyan tud megkerülni ezeket a blokkokat. Fontos ezt is megjegyezni nem minden VPN férhet hozzá a ZDF webhelyén található videókhoz. Sokan feketelistára kerültek, tehát válassza ki a ZDF legjobb VPN-jeit a fenti listából, hogy biztosítsa a szabad hozzáférést és a zökkenőmentes lejátszást..

A ZDF-hez bárhol a világon csatlakozhat egy német VPN-kiszolgálón keresztül, mindaddig, amíg hozzáfér az internethez. A listánkon szereplő VPN-k mind nagy sebességet kínálnak a streaminghez és elkerülhetik a sok video streaming helyekre vonatkozó regionális korlátozásokat, nem csak a ZDF-t.

A listánkban szereplő VPN-ek mindegyike rendelkezik mobil eszközökhöz tartozó alkalmazásokkal, így útközben is csatlakozhat és megnézheti. Ez nagyszerű hír, ha azt akarja nézni, hogy a ZDF miközben ebédel egy kávézóban, vagy vonattal vagy busszal utazik, amely wifi-t kínál az utasoknak.

Ezen kívül a videofolyamok feloldása, A VPN-k megakadályozzák a hackereket és a kormányzati snoopereket attól, hogy megzavarja az internetes tevékenységeit. Jobb védelmet kap a hackerekkel szemben, és az internetszolgáltató az internet használatának módja alapján nem fogja tudni blokkolni vagy lelassítani a forgalmat.

A listánkban szereplő VPN-k pénz-visszatérítési garanciái lehetőséget nyújtanak arra, hogy kipróbálhassa őket kockázatmentesen. Még kipróbálhat egy vagy kettőt, és törölheti a legkevésbé tetszik szolgáltatást, és így visszatérítheti az összes pénzt.

VPN-t használ külföldről származó videóinak megtekintésére? Ön a ZDF rendszeres nézője? Mondja el tapasztalatait azáltal, hogy üzenetet hagy az alábbi megjegyzés szakaszban.

About the author

Comments

 1. pressVPN az egyik legjobb választás a ZDF nézéséhez bármely országból. A VPN nagyon gyors és megbízható, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elkerüljék a regionális korlátozásokat és a VPN-blokkokat. Az ExpressVPN titkosítási kulcsot használ, amely biztonságos kommunikációt biztosít a felhasználók számára, és számos szerverrel rendelkezik Németországban és világszerte. A VPN könnyen telepíthető és használható, és a felhasználók három egyidejű csatlakozást élvezhetnek. A 30 napos pénzvisszafizetési garancia biztosítja, hogy a felhasználók elégedettek legyenek a szolgáltatással.

Comments are closed.