Hogyan kaphatunk IP-címet a Fülöp-szigeteknek?

Hogyan kaphatunk IP-címet a Fülöp-szigeteknek?

Általában az internet használatakor az internetszolgáltató (ISP), a munkahelyi hálózati rendszergazdák és egyes helyeken a kormány pontosan láthatja, hogy mit tesz online. Ha azonban csatlakozik egy VPN-hez, akkor a forgalom titkosítva van, és mint ilyen, olvashatatlan. Ez különösen akkor hasznos, ha olyan országban él, ahol szigorú online cenzúra áll fenn, vagy ahol a túl szabadon online beszéd valódi, jelentős kockázattal jár..

Természetesen egy további előnye van a VPN használatának is: az megjelenhet úgy, mintha egy másik országban tartózkodna.. A földrajzilag lezárt platformok (például a Netflix) ellenőrzik a felhasználó IP-címét, hogy lássa, vannak-e a szolgáltatás sugárzási területén, vagy sem. Ennek eredményeként megkerülheti ezeket a korlátozásokat, és a korábban korlátozott tartalmak hatalmas tartományához férhet hozzá, egyszerűen csatlakozva egy támogatott régió valamelyik kiszolgálójához..

Hogyan kaphatunk egy Fülöp-szigeteki IP-címet

Kövesse ezeket a lépéseket a következőhöz: kérjen IP címet a Fülöp-szigetek számára:

 1. Kezdje úgy, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-szolgáltatásra (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Ezután telepítse a szoftvert, ügyelve arra, hogy az eszközéhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Csatlakozzon bármely VPN szerveréhez a Fülöp-szigeteken.
 4. Végül próbáljon meg betölteni egy földrajzilag zárt Fülöp-szigeteki webhelyet. Ha nem tölti be azonnal, törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd frissítse az oldalt.

Ha élő eseményt próbál nézni, akkor erősen javasoljuk, hogy a fenti lépéseket jóval előre hajtsa végre. Ilyen módon, ha valami nem működik a kívánt módon, akkor továbbra is van ideje, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától.

PREMIUM VPN HOZZÁFÉRÉS INGYEN: Ha csak rövid távú VPN-lefedettséget keres (például ha külföldön nyaralsz), akkor valójában nem kell fizetnie semmit. Ehelyett használhatja az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját; előleg fizetésre van szükség, de 30 napon belül törölheti a teljes visszatérítést, kérdés nélkül.

Minden szolgáltatót mélyrehatóan megvizsgálunk, megvitatva a kínált főbb szolgáltatásokat. Ha nincs ideje elolvasni a teljes cikket, itt található a legjobb VPN-k rövid listája a Fülöp-szigetek IP-címének megszerzéséhez:

A legjobb VPN-k a Fülöp-szigetek IP-címéhez:

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk a Fülöp-szigetek IP-címének megszerzésére! Gyors és megbízható kiszolgálók és erős általános biztonság naplók nélkül. Feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video feloldását. Kiváló 24/7-es élő chat-támogatással rendelkezik. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost: Gyors és megbízható VPN, amely tökéletes a kezdők számára. Előre konfigurált biztonsági funkciókat biztosít, és felszabadítja számos külföldi platformot.
 3. PrivateVPN: Kisebb VPN szolgáltatás gyors kiszolgálókkal a Netflix streamingjéhez. Felhasználóbarát alkalmazások, és akár 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre.
 4. IPVanish: A legnépszerűbb Kodi felhasználók között, akik távirányítót használnak streaming webhelyek szörfözéséhez. Biztonságos alkalmazások és 10 eszköz csatlakoztatható.
 5. VyprVPN: Nincs naplózású VPN, amely gyors és stabil kapcsolatot, valamint 24 órás ügyfélszolgálatot is biztosít.

Több száz különböző VPN van, amelyek különböző dolgokat kínálnak, és mindazok állítják, hogy a legjobbak. Bár a választás mindig jó dolog, megnehezíti a szolgáltatások pontos összehasonlítását és az adott forgatókönyvhöz legmegfelelőbb megtalálását.

A Fülöp-szigeteki IP-címhez tartozó legjobb VPN-ek keresésekor a következő kritériumokat vettük figyelembe:

 • Fülöp-szigeteki IP-címet nyújtó kiszolgálókkal rendelkezik
 • Konzisztens módon biztosítja a nagy sebességet és stabil kapcsolatot
 • A rejthetetlen titkosítást hatékonyan használja, és további biztonsági funkciókat tartalmaz
 • Nem naplózza személyesen azonosítható információkat
 • Szilárd többplatformos támogatást kínál

A legjobb VPN-k egy Fülöp-szigeteki IP-címhez

Itt található a legjobb VPN-k teljes lefuttatása a Fülöp-szigetek IP-címének megszerzéséhez.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2024. január

  A legjobb VPN-k a HBO GO számára, így bárhonnan megnézheti

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Nagy sebességgel és 3000 szerverrel 94 országban (beleértve a Fülöp-szigeteket is), ExpressVPN természetes választás azok számára, akik stream-t szeretnének látni. Még ennél is jobb, ha az összes legnépszerűbb operációs rendszerhez alkalmazást kínál, és képes feloldani a legkeresettebb streaming webhelyek néhány blokkját, lehetővé téve, hogy bármit megnézhessen, bárhol is van a világon. Ha nehézségekbe ütközik, 24 órán keresztül vagy hét óta vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal élő chat-en keresztül.

A 256 bites titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, de ez a szolgáltatás magában foglalja a kill kapcsolót (az asztali verziókban), az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelmet, valamint a tökéletes előremeneti titkot a további biztonság érdekében.. Regisztrálhat névtelenül a Bitcoin-val történő fizetéssel és egy eldobható e-mail cím használatával. De még ha nem is megteszi ezeket a lépéseket, az ExpressVPN nem naplózza olyan információt, amely egyébként azonosíthat téged.

Az ExpressVPN Windows, MacOS, Linux, Android és iOS alkalmazásokhoz tartozik. Van egy egyedi router firmware is, amely egyszerűsíti az összes eszköz védelmét.

Előnyök:

 • Kiváló multi-platform támogatás
 • Elég gyors HD élő közvetítéshez
 • Jó biztonsági funkciók
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint néhány riválisánál

A Fülöp-szigetek legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első számú választásunk a Fülöp-szigeteki IP-cím megszerzéséhez, mivel sokoldalú és gyors, és megbízhatóan feloldhatja a fő földrajzilag blokkolt szolgáltatások feloldását..

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost a közelmúltban több száz új szervert bővített hálózatába, köztük 24 a Fülöp-szigeteken. Ez a szolgáltatás elég gyors az élő HD tartalom streamingéhez észrevehető pufferelés vagy késés nélkül, és felszabadíthatja a népszerű platformokat, mint például a Netflix USA külföldön. Ezenkívül a CyberGhost akár hét egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, míg riválisainak legtöbbje legfeljebb hat lehetőséget biztosít.

A VPN összes biztonsági funkciója alapértelmezés szerint engedélyezve van. Ide tartoznak a 256 bites titkosítás, a folyamatosan bekapcsolt kikapcsoló, az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelem, valamint az automatikus hirdetésgátlás és a rosszindulatú programok ellenőrzése. A legjobb, A CyberGhost nem naplózza az Önt azonosító információt. Ha segítségre van szüksége, akkor az élő csevegés során 24 órán keresztül, vagy a hét minden napján veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekhez. Ez a szolgáltatás Linux rendszerekkel és vezeték nélküli útválasztókkal is működik, de manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Néhány a leggyorsabb szervernek, amelyet teszteltünk
 • Az összes biztonsági szolgáltatás alapértelmezés szerint engedélyezve van
 • Kill kapcsoló bekapcsolása az összes alkalmazáson, és nem marad napló

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A CyberGhost nagy sebességet, erős feloldóképességet és erős biztonság és magánélet iránti elkötelezettségét kínál, miközben megfizethető. Ez a szolgáltatás 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Nézze meg a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Míg PrivateVPN kisebb hálózattal rendelkezik, mint néhány versenytársa (összesen kevesebb, mint 150, 60 országot lefedve), gyorsabb sebességet kínál, mint a legtöbb, és virtuális szerverrel rendelkezik a Fülöp-szigeteken Manilában. Ezenkívül ez a VPN képes felszabadítani a platformok széles skáláját, lehetővé téve a Netflix, Hooq és Iflix biztonságos közvetítését nemzetközi szinten. A PrivateVPN akár hat egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ami a legkényelmesebb oldalon van.

  Az Ön országában blokkolt YouTube-videók megtekintése

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással és a WebRTC, DNS és IPv6 szivárgások elleni védelemmel biztosítja a forgalmat. Míg A PrivateVPN szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, A biztonságtudatos felhasználók értékelni fogják a névtelen regisztráció képességét a Bitcoin és egy író e-mail cím használatával. Ha bármilyen problémája merül fel a szoftver telepítésével vagy konfigurálásával kapcsolatban, az ügyfélszolgálat szívesen megteszi távolról.

A PrivateVPN rendelkezik Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazásokkal. Linux rendszerekkel és néhány vezeték nélküli útválasztóval is működik, bár manuálisan kell konfigurálnia.

Előnyök:

 • Nagyon gyors kapcsolat
 • Nulla naplót vezettek
 • Képes felszabadítani a Netflix és hasonló szolgáltatásokat

Hátrányok:

 • Korlátozott szerverhálózat
 • A támogatás nem érhető el élő csevegésen keresztül

IDEÁLIS A CSATLAKOZÁSHOZ: Az átlagnál jobb sebességgel, nem naplózási politikával és számos külföldi népszerű platform feloldásának képességével a PrivateVPN nagy választás.

Itt található a PrivateVPN teljes áttekintése.

PrivateVPN CouponSpecial Deal – takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish a 1300+ szerver (a Fülöp-szigeteken hat) több mint 75 helyet fed le világszerte. Megbízható, gyors kapcsolatot biztosít, így ideális azok számára, akik élő HD tartalom streamingét, dadogás vagy pufferolás nélkül szeretnék streamálni. Ezenkívül ez a VPN akár tíz egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, míg riválisainak többsége legfeljebb hat lehetőséget biztosít.

256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, valamint egy kill kapcsolóval (mind asztali, mind mobil verziókban), amely leállítja az összes forgalmat, ha hirtelen megszakad, Az IPVanish mindig biztonságban van. Néhány egyedi funkciót tartalmaz, például az IP-címek rendszeres váltásának, a LAN-forgalom blokkolásának és az OpenVPN-forgalom elhomályosításának a lehetőségét. Ez a VPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat. Az ügyfélszolgálati csapat elérhető élő chat-en keresztül elérhető a nap 24 órájában.

Az IPVanish alkalmazásokat letölthető Android, iOS, Amazon Firestick / Fire TV, Windows és MacOS rendszerekre. Manuálisan telepíthető Linux rendszerekre és kiválasztott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Akár 10 egyidejű kapcsolat
 • Alkalmazások számos platformon
 • Következetesen nagy sebességű kapcsolatok
 • Egyedi biztonsági szolgáltatások

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy megkerülje a szigorúbb földrajzi blokkolást

Könnyű és változó: Ez a szolgáltatás elég gyors és könnyű a mobil eszközökhöz, és sokkal több csatlakozást tesz lehetővé, mint a versenytársa.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyprVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN Jelenleg 64 országban, többek között a Fülöp-szigeteken, 700+ szerverhez fér hozzá. Ez egy gyors szolgáltatás, amely képes megkerülni a Netflixhez hasonló webhelyekre vonatkozó regionális korlátozásokat. Bónuszként egy titkosított üzenetküldő alkalmazás a mobil eszközökhöz és az 5 GB-os felhőalapú tárhely elérése. A szokásos előfizetések akár három kapcsolatot is lehetővé tesznek egyszerre, míg a prémium előfizetések öt.

Ez a VPN kiemeli az Ön biztonságát. 256 bites titkosítást, DNS szivárgásvédelmet és megszakító kapcsolót (csak asztali számítógépen) használ a tevékenységeinek bármilyen figyelésének megakadályozására. De ez még nem minden: a saját szabadalmi Chameleon protokollját felhasználhatja a forgalom átalakításához, elrejtve azt a tényt, hogy egyáltalán VPN-t használ. Noha anonim módon nem tud feliratkozni, a VyprVPN nem tart naplókat, így továbbra is nyomon követhetetlen. Az élő csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető.

A VyprVPN rendelkezik Windows, MacOS, Android, iOS és Blackphone alkalmazásokkal. Egy kis kézi beállítás után Linuxon és a támogatott internetes útválasztókon működik.

  Hogyan nézhetjük meg a Netflix-et Kínában VPN segítségével

Előnyök:

 • Nincs naplózás
 • Nagy sebességű csatlakozások
 • Erős feloldó képesség

Hátrányok:

 • Nincs névtelen fizetési lehetőség

GYORS, BIZTONSÁGOS CSATLAKOZÁSOK: A VyprVPN nagysebességű, fejlett biztonsági lehetőségeket kínál, és számos geo-lock platformot külföldön közvetíthet..

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Ingyenes VPN kap nekem IP-címet a Fülöp-szigetektől?

Az ingyenes VPN-k vonzó lehetőség lehetnek, de azt javasoljuk, hogy ne használjon egyet. Kezdetben nem sokan kínálnak kiszolgálókat a Fülöp-szigeteken, így valószínűleg nem is képes megszerezni a Fülöp-szigetek IP-címét. Ezenkívül ezek a szolgáltatások szinte mindig fájdalmasan lassúak. Ez megnehezíti a napi böngészést és a streaming (különösen a HD tartalom) rendkívül frusztráló, gyakori, hosszú szünetekkel. Lehet, hogy leválasztja magát a VPN-től, ami védelem nélkül hagyhatja Önt és tudatában lehet annak, hogy bármi baj van.

Ha a felhasználókat nem számítják fel előzetesen, hogyan engedhetik meg maguknak ezeknek a szolgáltatásoknak a működését? Nos, az azért van, mert más módon hozza meg a társaság pénzét. Gyakran előfordul, hogy az ingyenes VPN-k nagy hirdetéseket vezetnek be a meglátogatott oldalakba, de néhányuk még nyomkövető sütik segítségével gyűjtsön adatokat beleértve azt a webhelyet, amelyet meglátogat, és milyen gyakran. Miután elegendő információt összegyűjtöttek, az Ön ismerete és / vagy kifejezett hozzájárulása nélkül eladható a hirdetők számára.

Végül meg kell fontolni a biztonsági szempontot. Míg a fizetett szolgáltatásokat a kiadás előtt széles körben tesztelik és ellenőrzik, az ingyenes VPN-k általában nem. Az egyik tanulmány megállapította, hogy a 283 tesztelt ingyenes VPN-alkalmazás közül 18% -uk soha nem titkosította a felhasználói forgalmat, 84% -uk pedig sebezhető volt az IPv6-szivárgásokkal szemben. Ezen túlmenően ezen alkalmazások több mint 38% -a aktívan próbálta megfertőzni a felhasználó rendszerét rosszindulatú programokkal. Még a népszerű ingyenes VPN-k is veszélyekkel járnak, amint azt észleltük, amikor Holat elkapta a tétlen felhasználói sávszélességet, hogy megkönnyítsék a botnet.

A legjobb módja annak, hogy megvédje magát on-line módon, egy megbízható VPN-szolgáltató igénybe vétele az ügyfelek első adatvédelmi politikájával.

Lásd még: A legjobb VPN-ek Fülöp-szigetek számára

Nézhetek egy Fülöp-szigeteki TV-t külföldön VPN-sel?

Miután csatlakozott valamelyik VPN szerveréhez a Fülöp-szigeteken, a világ minden tájáról hozzáférhet a legtöbb földrajzi korlátozású Fülöp-szigeteki webhelyhez. Például képes lesz streaming tartalmakat átadni olyan platformokról, mint a Netflix, Iflix, iWant TV, HOOQ és a Viu..

Vegye figyelembe, hogy az előfizetési szolgáltatások kissé nehezebbek lehetnek, mivel még regisztrálnia kell. A Netflix egyszerű, mivel a világ szinte bármely országában elérhető, de néhány szolgáltatáshoz a helyi címhez kapcsolódó fizetési mód szükséges. Ha általában a Fülöp-szigeteken él, regisztrálhat szokásos hitelkártyájával, de ha nem, és a szolgáltatás megköveteli az azonosító megadását, akkor lehet, hogy szerencsétlen.

Miért lenne szükségem egy Fülöp-szigeteki IP-címre?

Számos online szolgáltatás (beleértve a bankokat is) automatikusan riasztásokat küld ki, amikor egy másik országból érkezik számlájára. Még ha külföldön is tartózkodik, ha van Fülöp-szigeteki IP-címe, ezek a platformok valószínűleg nem veszik észre, hogy valóban máshol tartózkodsz. Mint ilyen, a VPN lehetővé teszi, hogy nyaralása közben biztonságosan bejelentkezzen BPI, BDO Unibank vagy Citibank fiókjába anélkül, hogy aggódnia kellene a hozzáférés korlátozása miatt..

Utazás közben sokkal nagyobb valószínűséggel használ nyilvános wifi-hálózatokat. A probléma az, hogy ezek a hálózatok gyakran rosszul vannak biztonságban, és ugyanolyan zavaróak, hogy nem lehet tudni, ki figyeli a felhasználói tevékenységeket. A VPN titkosításának köszönhetően azonban biztonságosan böngészhet, kíváncsi szemtől mentesen, bárhová is megy.

Milyen internetkorlátozások vannak érvényben a Fülöp-szigeteken?

A Fülöp-szigetek ténylegesen vegyes rekordokkal rendelkezik, amikor az online cenzúráról van szó. Kínával ellentétben a kormánya nem vezet általános korlátozásokat bizonyos típusú tartalmakkal kapcsolatban, de a múltban összehangolt online dezinformációs és társadalmi manipulációs kampányokkal rendelkezik..

2016 júniusában Duterte elnök hírhedten mondta: „Csak azért, mert újságíró vagy, nem mentesül a merénylet alól.” Négy újságírót csak 2024-ben öltek meg, ennek eredményeként a polgárok sokkal nagyobb valószínűséggel centrálják saját tartalmukat, mint a kormány. jelentése. Ezért csak a Fülöp-szigeteken javasoljuk a VPN használatát.

About the author

Comments

 1. A VPN használata valóban nagyon fontos, ha az interneten való tevékenységeinket szeretnénk titokban tartani az internetszolgáltatók, a munkahelyi rendszergazdák vagy akár a kormány elől. A VPN használata különösen hasznos lehet olyan országokban, ahol szigorú online cenzúra van érvényben, vagy ahol a szabad beszéd valódi kockázatot jelenthet. Emellett a VPN használatának egy másik előnye az, hogy megjelenhetünk úgy, mintha egy másik országban tartózkodnánk, így megkerülhetjük a földrajzilag zárt platformok korlátozásait is. Az írásban bemutatott VPN-szolgáltatók közül az ExpressVPN-t ajánlják leginkább a Fülöp-szigeteki IP-cím megszerzéséhez, de természetesen más szolgáltatók is elérhetők. Összességében tehát nagyon fontos, hogy odafigyeljünk az online biztonságunkra, és a VPN használata ebben nagyon hasznos lehet.

 2. comment:

  Az internet használatakor az adatvédelem és a biztonság fontos szempontok. A VPN használata lehetővé teszi, hogy az internetes forgalom titkosítva legyen, így az nem olvasható. Ez különösen hasznos lehet olyan országokban, ahol szigorú online cenzúra van érvényben, vagy ahol a szabad beszéd jelentős kockázattal jár. Emellett a VPN lehetővé teszi, hogy úgy jelenjünk meg, mintha egy másik országban tartózkodnánk, így megkerülhetjük a földrajzilag zárt platformok korlátozásait. A cikkben bemutatott VPN-szolgáltatók segítségével könnyedén megszerezhetjük a Fülöp-szigeteki IP-címet, és élvezhetjük az ott elérhető tartalmakat. Az internetkorlátozásokról és a VPN használatáról mindenkinek érdemes tájékozódnia, hogy biztonságosan és szabadon használhassa az internetet.

Comments are closed.