Hogyan szerezzen görög IP-címet bárhonnan VPN-sel

Hogyan szerezzünk görög IP-címet

A virtuális magánhálózat, vagy VPN, a legjobb módja annak, hogy hozzáférjen a régió által blokkolt tartalmakhoz, például görög streaming platformokhoz és görög szolgáltatásokhoz, például az online banki szolgáltatásokhoz..

Ha VPN-en keresztül csatlakozik egy görögországi szerverhez, görög IP-címet fog kapni. Az eszköz internetes forgalmát titkosított alagúton keresztül továbbítják a kérdéses VPN-kiszolgálóra. Amellett, hogy lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott webhelyek és szolgáltatások feloldását, a VPN-k nagyobb online adatvédelmet és névtelenséget nyújtanak Önnek..

Hogyan szerezzünk görög IP-címet

Nem akarja, hogy olvassa el a teljes cikket, hogy görög IP-címet kapjon? Az alábbiakban egy gyors és egyszerű, lépésről lépésre található útmutatót talál, amely időt takaríthat meg.

Így szerezhet görög IP-címet bárhonnan:

 1. Iratkozzon fel egy VPN-sel, amely kiszolgálókat kínál Görögországban. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást. Az alább áttekintett VPN-ek többsége böngésző-kiterjesztéseket is kínál a Chrome és a Firefox számára.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást (vagy böngésző kiterjesztést), és csatlakozzon egy szerverhez Görögországban. Ez görög IP-címet nyújt, és becsapja a régióhoz kötött szolgáltatásokat arra, hogy gondolkodjanak, miért vagy Görögországban.
 4. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Ez biztosítja, hogy a webhelyek elfelejtsék az Ön valódi IP-címét és helyét, és elfogadják a VPN által biztosított görög IP-címet.
 5. Próbálja ki egy korábban elérhetetlen görög szolgáltatást; most fel kell oldani. Ha nem, akkor próbáljon ki egy másik szervert, ha az Ön által használt feketelistára került. Alternatív megoldásként további segítségért lépjen kapcsolatba a VPN ügyfélszolgálatával.

INGYEN FELTÉT VPN: Szeretne kipróbálni egy fizetett VPN-t, minden kockázat nélkül? Próbálja ki az ExpressVPN szolgáltatást, amely a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Bár előleg fizetésre van szükség, a 30 napos időszak alatt bármikor visszavonhatja a teljes visszatérítést, kérdései feltevése nélkül.

Az alábbiakban részletezzük az összes ajánlott VPN-t. Ha nincs ideje elolvasni az értékeléseket, itt egy rövid összegzés a görög IP-cím megszerzéséhez szükséges legjobb VPN-kről:

 1. ExpressVPN: A legjobb választás egy görög IP-cím megszerzésére. Gyors, megbízható és nagyon biztonságos. Kiváló alkalmazások és böngészőbővítmények. Feloldja az ANT1, a Star és így tovább.
 2. NordVPN: Legjobb értékű VPN. 5500 szerver 59 országban, ideértve Görögországot is. Használja az Alfa és a Skai tévék nézéséhez külföldön. Tartalmazza a 24 órás támogatást és a szigorú bejelentkezési szabályokat.
 3. CyberGhost: Nincs naplózva VPN 24 szerverrel Görögországban. 5600 szerver 90 országban. Gyors sebesség streaming és torrent. Csatlakoztasson hét eszközt egyszerre.
 4. IPVanish: Akár 10 egyidejű kapcsolat. Szerverek tucat országban, köztük Görögországban. Gyors és egyszerű használat, és titkosítással biztonságos. 24/7 támogatás.
 5. PrivateVPN: Nagysebességű szerverek Görögországban. Felhasználóbarát asztali és mobil alkalmazások, valamint az élő csevegés támogatása. Titkosítási és naplózási politikával védi a magánéletét.
 6. Surfshark: Nézze meg az Alpha és ANT1 csatornákat Görögországon kívül. Korlátlan egyidejű kapcsolat. Rugalmas alkalmazások és 24 órás támogatás. Nincs naplózás szolgáltatás titkosítással.

Sok VPN-kiszolgáló kínál kiszolgálókat Görögországban. Szűkítettük a lehetőségeket azáltal, hogy csak a következő kritériumoknak megfelelő VPN-ket választottuk:

 • Gyors szerverek Görögországban böngészéshez, streaminghez és torrenthez
 • Lehetővé teszi a népszerű TV-csatornák feloldását, beleértve az Alpha és ANT1 csatornákat
 • Szerverhálózat több tucat országban világszerte
 • Magas szintű biztonság titkosítással és nem naplózási politikával
 • Kezdőbarát alkalmazások asztali és mobil platformokra
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján, lehetőleg 24 órán keresztül

A legjobb VPN-k görög IP-cím beszerzéséhez

Itt található a legjobb VPN-ek listája a görög IP-címek bárhonnan történő megszerzéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN kiemelkedik azzal, hogy kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik 94 országban, ideértve Görögországot is. Noha több mint 3000 szerver közül lehet választani, a minőség miatt az ExpressVPN a legjobb VPN Görögország számára. A kiszolgálósebesség ugyanolyan gyors, mint egységes. Ez megkönnyíti a kedvenc TV-műsorok közvetítését 1080p HD minőségben, észrevehető késés vagy pufferolás nélkül. Ráadásul az egyetlen ExpressVPN előfizetés öt eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé.

  A pfSense legjobb VPN-jei (és telepítési útmutató)

Ez a VPN ügyfélszolgálat vitathatatlanul a legjobb bármely VPN közül. Ez 24 órán keresztül elérhető hétköznapi csevegésen és e-mailben is, így bármilyen probléma esetén gyorsan segíthet. Ezenkívül az ExpressVPN nagyon könnyen használható alkalmazásokat és böngészőbővítményeket tartalmaz, így ideális választás a kezdő felhasználók számára. Ez egy rendkívül biztonságos VPN, amely 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet és egy kill kapcsolót használ. Végül, de nem utolsó sorban, Az ExpressVPN nem tart fenn felhasználói azonosító naplókat.

Az ExpressVPN a Windows, Mac, Android, iOS és Linux alkalmazásokon keresztül használható. Van még egyéni firmware az útválasztókhoz és a böngészőbővítmények a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban, beleértve Görögországot is
 • Gyors sebesség az ANT1, Skai TV és így tovább
 • Kiváló ügyfélszolgálat elérhető 24 órán keresztül és 7 órán keresztül élő csevegéssel
 • Kezdőbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • Biztonságos titkosítással, és nem tartja nyilván a felhasználók naplóit
 • Legfeljebb öt egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

Hátrányok:

 • Drágább, mint a listán szereplő többi VPN-nél

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Legjobb VPN GÖRÖGORSZÁGBAN: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink. Ez egy gyors és megbízható szolgáltatás, amelynek szerverei 94 országban vannak, beleértve Görögországot is. 24 órás élő chat-támogatást kínál, és lehetővé teszi minden feloldását a Netflixtől az ANT1-ig. Kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázatmentesen, a 30 napos pénz-visszatérítési garancia révén.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN érdemes megfontolni a hálózata puszta méretének köszönhetően. Összesen 59 országban, többek között Görögországban, több mint 5500 szerverrel rendelkezik. Ráadásul ez a VPN korlátlan sávszélességet, valamint a P2P megosztáshoz optimalizált kiszolgálókat kínál. A NordVPN nagyon erős feloldóképességgel rendelkezik, jól működik a Skai TV-vel és a Star-kel. A NordVPN segítségével akár hat eszköz egyidejű rögzítése is lehetséges.

A biztonság a NordVPN egyik legnagyobb erőssége. A 256 bites AES titkosítástól eltekintve védi a forgalmat egy kill kapcsolóval, valamint a DNS és IPv6 szivárgások elleni védelemmel. Találhat különféle érdekes kiszolgálókat is: a Double VPN és az Onion Over VPN szerverek extra szintű adatvédelmet kínálnak. Ez a szolgáltatás szigorú bejelentkezési szabályokat követ. Valójában a NordVPN székhelye Panamában van – egy olyan országban, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény.

Ha feliratkozik a NordVPN-re, hozzáférést biztosít a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV alkalmazásokhoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. Az útválasztókhoz manuális telepítés szükséges.

Előnyök:

 • Több mint 5500 szerver 59 országban, ideértve Görögországot is
 • Feloldja az Alfa és a Star kedvelőit
 • Hat eszközt tud egyszerre csatlakoztatni
 • Nagyon erős biztonság a naplózás nélküli politikának és a titkosításnak köszönhetően
 • Speciális szerverek, ideértve a P2P fájlmegosztást is

Hátrányok:

 • Néhány szerver kissé lassú lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

GÖRÖGORSZÁGBEN A KÖLTSÉGVETÉSI HATÁROZAT: A NordVPN 11 szerverrel rendelkezik Görögországban az Alfa és a Star megfigyelésére külföldön. 5500 szerver világszerte. Akár hat egyidejű kapcsolat és 24/7 élő chat támogatás. Erős biztonság titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 24 szervert kínál Görögországban – sokkal több, mint a legtöbb VPN a piacon. Ez megkönnyíti a görög IP-cím megszerzését a régióhoz kapcsolódó webhelyek és streaming szolgáltatások, valamint a népszerű TV-csatornák, például az Alpha feloldásához. Ha csatlakoznia kell egy másik ország szerveréhez, akkor a CyberGhost fedezi Önt. Körülbelül 5600 szervert kínál 90 országban. Még ennél is jobb, hogy ez a szolgáltatás ismert nagyon gyors sebességgel; tökéletes folyamatos streaminghez és torrentinghez.

A felhasználóbarát alkalmazásoknak és a böngészőbővítményeknek köszönhetően nagyon egyszerű a kiszolgálóhoz kapcsolódni a CyberGhost segítségével. 24 órás, élő csevegési támogatást kínálunk azonban, ha szüksége van rá. Érdemes azt is tudni, hogy akár hét egyidejű kapcsolat is élvezhető a CyberGhost-lal. A biztonság szempontjából ez a VPN az egyik legjobb. A 256 bites AES titkosítás, az automatikus megszakító kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem mind beletartoznak. Ugyanolyan fontos, A CyberGhost szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, lehetővé téve anonim online maradást.

  Hogyan szerezzünk orosz IP-címet 2024-ban

Görög IP-címet kaphat a Windows, Mac, Android, iOS, az Amazon Fire Stick és az Android TV CyberGhost alkalmazásaival. A böngészőbővítmények letölthetők a Chrome és a Firefox számára. Az útválasztók manuális konfigurálást igényelnek.

Előnyök:

 • 24 szerver Görögországban és több mint 5600 90 országban
 • Nagyon gyors szerver streaminghez és torrentinghez
 • Görög tévét nézhet, beleértve az Alpha és az ANT1 csatornákat is
 • 24/7 élő csevegés és e-mail támogatás
 • A szigorú bejelentkezési szabályok megvédik a magánéletét

Hátrányok:

 • Nem lehet feloldani más streaming webhelyek blokkolását

Pontszámunk:

4 kívül 5

24 SZOLGÁLTATÓK GÖRÖGORSZÁGBAN: A CyberGhost 24 szervert kínál Görögországban, megkönnyítve a görög IP-cím megszerzését a Skai TV nézéséhez. Több mint 5600 szerver világszerte. Legfeljebb hét eszköz egyszerre rögzítésére használható. Nem naplózza a VPN-t 24/7 élő chat-támogatással. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish van néhány szerver Athénban, Görögországban, és további 1 300 szerverrel rendelkezik a világ további 59 országában. A szerver sebessége jó, lehetővé téve a görög televíziós csatornák zökkenőmentes böngészését és streamingjét, például az ANT1 és a Star. Az IPVanish valóban korlátlan sávszélességet kínál, soha nem fojtja el a kapcsolatot. Az egyik legjobb szolgáltatás az, hogy akár 10 eszközt is csatlakoztathat egyszerre egyetlen fiókkal.

Ez a VPN különösen gyors és egyszerűen használható, kínál egy „QuickConnect” funkciót, amely a tartózkodási helye alapján meghatározza a rendelkezésre álló legjobb szervert. 24 órás ügyfélszolgálatot élő chat-en keresztül is kínálnak, ha bármilyen problémája merül fel. Az IPVanish egy amerikai székhelyű VPN, amely 256 bites AES titkosítással biztosítja az Ön adatait. További biztonsági funkciók közé tartozik a DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló. Az IPVanish kijelenti, hogy nem tart semmilyen kapcsolati vagy tevékenységi naplót.

Csatlakozzon a görögországi szerverekhez a Windows, Mac, Android, iOS és az Amazon Fire TV IPVanish alkalmazásaival. Az útválasztók használatához manuális beállítás szükséges.

Előnyök:

 • Jó sebesség az ANT1, a Star és egyéb streaminghez
 • Csatlakoztasson akár 10 eszközt egyszerre
 • 24 órás élő chat-támogatást kínál
 • Az alkalmazások gyorsak és egyszerűen használhatók
 • Rengeteg biztonsági funkció, például titkosítás és naplózás nélküli házirend

Hátrányok:

 • Nincs lehetőség fizetésre a Bitcoinban
 • Nem kínál böngészőbővítményeket

Pontszámunk:

4 kívül 5

10 SZIMTUNÁLIS CSATLAKOZÁS: Az IPVanish jó sebességet kínál az Alpha streaminghez, valamint a torrenthez. 10 eszközt egyszerre csatlakoztathat. Könnyen használható alkalmazások és 24 órás, élő csevegő támogatás. Biztonságos szolgáltatás a titkosítás és a naplózás elkerülése érdekében. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy nagyon gyors VPN, amelynek szerverei vannak 60 országban, beleértve Athénban is, Görögországban. A felkínált korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy adatfolyamot folytathat késés vagy pufferolás nélkül. A PrivateVPN jól működik a görög TV-vel, például az Alpha-val, de minden probléma nélkül feloldja a nagyobb szolgáltatásokat, mint például a Netflix. Mivel ez a VPN lehetővé teszi akár hat eszköz egyidejű csatlakoztatását, a görög TV-t mind otthon, mind útközben streamálhatja..

Ha ez az első alkalom, hogy VPN-t használ, akkor értékelni fogja a PrivateVPN asztali és mobilalkalmazásainak egyszerű elrendezését.. A PrivateVPN nem csúfolja a biztonsági funkciókat vagy: magában foglalja a 256 bites AES titkosítást, a DNS szivárgás elleni védelmet, a kill kapcsolót és a naplózás nélküli házirendet. Még akkor is lehetősége van fizetni a Bitcoinban, ha szeretné élvezni az anonimitás újabb rétegét. Ha bármilyen problémája felmerül, napi 22 órás élő csevegéssel elérheti az ügyfélszolgálatot. Még jobb, ha távoli segítséget és telepítést is kínálunk, megkönnyítve az indulást és a görög IP-cím megszerzését.

A PrivateVPN alkalmazások letölthetők Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre, miközben útválasztók esetén kézi telepítésre van szükség..

Előnyök:

 • Nagyon gyors VPN a görög TV és a Netflix streamingjéhez
 • Akár hat egyidejű kapcsolat
 • Felhasználóbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz
 • Biztosítja az adatokat titkosítás és naplózás nélküli házirend segítségével

Hátrányok:

 • Kis hálózat, mindössze 100 szerver
 • Az élő csevegési támogatás nem érhető el a nap 24 órájában
  Hogyan lehet megakadályozni a Google-t, az Apple-t és a Microsoftot a helymeghatározás nyomon követésében?

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

BEGINNER-FRIENDLY VPN: A PrivateVPN kezdőbarát, könnyebben használható asztali és mobilalkalmazásoknak köszönhetően. Vannak élő csevegési támogatás és távoli súgó is. Kiszolgálók 60 országban, beleértve Görögországot is. Nem jelentkezik-e, és elfogadja a fizetést a Bitcoinban. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal – takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark egy újabb VPN, amelynek szerverhálózata gyorsan nőtt, és 61 országban több mint 1000 gyorsszervert tartalmaz. Eltekintve attól, hogy könnyen megszerezheti a görög IP-címet, csatlakozhat a P2P tevékenységekre optimalizált kiszolgálókhoz. Valójában vannak olyan „MultiHop” szerverek is, amelyek lehetővé teszik, hogy több országon keresztül egyszerre csatlakozzon a jobb online adatvédelem érdekében. A Surfshark kiválóan képes feloldni a blokkolást, és együttműködik az Alpha, ANT1 és Netflix-kel.

A Surfshark választásának másik oka az korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Mint ilyen, meg is oszthatja családjával. Rengeteg más érdekes funkció is létezik, ideértve a 24/7 élő chat támogatást, az automatikus hirdetés-blokkolást és a beépített malware szkennert. A Surfshark biztonsági funkciói közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem. A legjobb az egészben, hogy a Surfshark nem tart naplót, tehát tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz.

A Surfshark Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV alkalmazásokon keresztül is használható. Lehetőség van böngésző-kiterjesztésekre a Chrome és a Firefox számára is. A Surfshark útválasztóval is beállítható.

Előnyök:

 • Nagyszerű a webhelyek és szolgáltatások, például a Netflix és az ANT1 feloldásához
 • Korlátlan számú eszközt csatlakoztathat egyszerre
 • Nagyon biztonságos dupla VPN-kiszolgálókkal és szigorú bejelentkezési házirenddel
 • Az élő csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető

Hátrányok:

 • Időnként lassú sebesség
 • Kisebb szerverhálózat, mint a listán szereplő legtöbb VPN-nél

Pontszámunk:

4 kívül 5

CSOMAGOLVA JELLEMZŐKkel: A Surfshark lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy szerverhez Görögországban vagy 60 másik ország egyikében. Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre. Rengeteg szolgáltatás, beleértve felhasználóbarát alkalmazásokat, hirdetésblokkolót és P2P-barát kiszolgálókat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal – 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatom-e egy ingyenes VPN-t az IP-cím Görögország számára?

Lehet, hogy korlátozott lehetőségei vannak olyan ingyenes VPN-ek keresésében, amelyek kiszolgálókat kínálnak Görögországban. Ezenkívül azok, amelyek görög IP-címeket kínálnak, valószínűleg túlterhelik a felhasználókat, ami lassú, következetlen teljesítményt eredményez. Noha ez böngészés közben észrevehető, az élő közvetítéskor különösen frusztráló lehet. Azt is megtaláltuk az ingyenes VPN-k általában gyengeak a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához.

Fontos megkérdezni, hogy egy ingyenes VPN miként nyer pénzt. Végül is az ingyenes VPN továbbra is üzlet. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy spam lett a hirdetésekkel. Számos ingyenes VPN-ről ismert azonban naplózza a felhasználók adatait (beleértve a böngészési előzményeket is), és ezeket az információkat harmadik félnek értékesíti. Fennáll annak a veszélye is, hogy a választott ingyenes VPN megfertőzheti az eszközét rosszindulatú programokkal.

Miért van szüksége VPN-re Görögországban??

Az engedélyezési problémák miatt egyes streaming platformok eltérő tartalom könyvtárakkal rendelkeznek a különböző országokban. Más szolgáltatások csak Görögországban érhetők el, ami azt jelenti, hogy ha elhagyja az országot nyaralásra, akkor nem tudja folytatni a kedvenc műsorainak figyelését. Szerencsére azonban a VPN rendkívül egyszerűen megkönnyíti az ilyen típusú földrajzi korlátozások megkerülését.

Míg a Freedom House Görögországot ingyenesnek minősítette, A görögországi felhasználók VPN-t használhatnak a jobb online adatvédelem érdekében. A minőségi VPN használata megvédi a hackereket és a snoopereket. Ezenkívül egy nagy kiszolgálóhálózattal rendelkező VPN kiválasztása lehetővé teszi a korlátozott tartalmakhoz való hozzáférést világszerte több tucat országból, beleértve az Egyesült Államokat is. Mint ilyen, meg lehet nézni a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu és más külföldiek kedvelőit.

Hogyan nézhetem meg a görög TV-t külföldön VPN-sel?

Lehet, hogy meglepte, hogy megtudja, mennyire könnyű VPN-t használni a görög televízió külföldi nézéséhez. Csak annyit kell tennie, hogy nyissa meg a VPN alkalmazását vagy a böngésző kiterjesztését, és csatlakozzon egy szerverhez Görögországban. Ez görög IP-címet fog biztosítani, és lehetővé teszi a geo-blokkolt tartalom feloldását az Alpha, az ANT1, a Skai TV és a Star kedvelőinek. Ne felejtse el, hogy a változások hatályba lépéséhez szükség lehet a böngésző gyorsítótárának és a sütiknek a törlésére.

A VPN-ek törvényesek-e Görögországban?

Igen, törvényes a VPN használata Görögországban. Ha azonban külföldön használ VPN-t görög IP-cím megszerzéséhez, akkor javasoljuk, hogy nézze meg a VPN-ek jogszerűségére vonatkozó útmutatónkat, országonként. Így megtudhatja, hogy vannak-e kormányának korlátozásai a tartózkodási helyén.

Lásd még: A legjobb VPN-k Görögország számára

About the author

Comments

 1. icek Görögországban, megbízható és biztonságos titkosítással, valamint képesek feloldani a földrajzilag korlátozott tartalmakat. Az ExpressVPN, a NordVPN, a CyberGhost, az IPVanish, a PrivateVPN és a Surfshark mind kiváló választások a görög IP-cím megszerzéséhez. A VPN-k nemcsak lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférést, hanem nagyobb online adatvédelmet és névtelenséget is biztosítanak. Ha Ön is szeretné megszerezni a görög IP-címet, kövesse az egyszerű lépéseket, amelyeket az útmutatóban talál. Az ExpressVPN különösen ajánlott, mivel 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál, így kockázat nélkül kipróbálhatja a szolgáltatást. Ne feledje, hogy a VPN-k törvényesek és biztonságosak Görögországban, és segítenek Önnek elérni a korlátozott tartalmakat és szolgáltatásokat.

Comments are closed.