5 cele mai bune VPN-uri pentru Jiocinema, astfel încât să le puteți urmări în străinătate

Doriți să vizionați Jiocinema din străinătate? Cu o colecție puternică de conținut din Asia de Sud și chiar câteva titluri Disney în limba engleză, Jiocinema are ceva pentru întreaga familie. În această postare, vă vom explica cum puteți utiliza o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a ocoli restricțiile regionale și a transmite online Jiocinema, indiferent dacă sunteți în SUA, Regatul Unit, Canada, Germania, Franța sau orice altă țară din lume.

Cum să urmăriți Jiocinema online

Serviciile de streaming au, de obicei, doar drepturile de a-și afișa conținutul în anumite locații. Cu toate acestea, un VPN vă permite să vă conectați la servere din întreaga lume și să i se atribuie o adresă IP temporară, specifică regiunii. Acest lucru face ca site-urile să creadă că ești într-adevăr localizat undeva diferit și le face să funcționeze ca și cum ai fi fizic în țara dorită. De asemenea, VPN-urile criptează traficul dvs. de rețea, împiedicând observatorii externi, precum hackerii și chiar Furnizorul de servicii Internet (ISP) să vă monitorizeze activitățile.

Este important să alegeți furnizorul potrivit, deoarece fiecare serviciu VPN este ușor diferit. De exemplu, s-ar putea oferi o securitate puternică, dar viteze de navigare lente, în timp ce alta ar putea fi foarte rapidă, dar incapabilă să deblocheze platformele de streaming populare. Pentru a identifica cele mai bune VPN-uri pentru Jiocinema, am căutat servicii care îndeplinesc următoarele criterii:

 1. Mai multe servere indiene din care să alegeți
 2. Capabil să deblocheze Jiocinema și servicii similare
 3. Criptare puternică și caracteristici suplimentare de securitate
 4. Conexiuni stabile și de mare viteză
 5. O politică de logare minim intruzivă sau, în mod ideal, fără logare deloc

Cum se deblochează Jiocinema în străinătate cu un VPN

Sunteți nou în streaming cu un VPN? Deblocarea site-urilor cu restricții geografice este destul de simplă:

 1. Înscrieți-vă la unul dintre serviciile VPN menționate mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Vor fi câteva versiuni diferite, deci asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la un server în locația corespunzătoare. Pentru Jiocinema, va trebui să folosiți un server indian.
 4. Încercați să încărcați un videoclip pe site. Dacă totul funcționează așa cum era de așteptat, ar trebui să se încarce aproape instantaneu. Rețineți că poate trebuie să actualizați prima pagină.

Obțineți un VPN PREMIUM GRATUIT: De obicei, VPN-urile oferă doar cele mai mici prețuri utilizatorilor dispuși să plătească mai mulți ani în avans. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu, dacă sunteți în vacanță, puteți profita în schimb de proba de 30 de zile a ExpressVPN. Deși acest lucru necesită o plată în avans, puteți anula în termen de 30 de zile și primiți o rambursare completă.

Mai jos, veți găsi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Jiocinema:

1. ExpressVPN

ExpressVPN streaming video

ExpressVPN are trei servere în India și o rețea de peste 2.000 pe glob. Pe lângă Jiocinema, acesta poate debloca o gamă uriașă de servicii de streaming, inclusiv Netflix și YuppTV. Cel mai bun lucru este că acest serviciu este suficient de rapid pentru a transmite video HD fără nicio bufferare vizibilă.

Include și mai multe caracteristici sofisticate de securitate. Există criptare pe 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS, secret perfect înainte și un comutator de ucidere. Acesta din urmă vă împiedică să răsfoiți accidental neprotejat în cazul în care conexiunea VPN va scădea neașteptat. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Chat live 24/7 este disponibil în caz de probleme.

  Ghidul final pentru I2P și modul de instalare și utilizare

Acest VPN are aplicații pentru toate cele mai populare platforme, inclusiv Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Poate fi chiar instalat manual pe routerele de rețea acceptate.

TREI LUNI GRATUIT: Înscrieți-vă la planul de un an al ExpressVPN pentru a economisi 49% și pentru a primi o acoperire suplimentară de trei luni absolut gratuit. ExpressVPN are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN este excelent pentru streaming, în mică parte datorită rețelei sale extinse de servere. Există peste 4.800 dintre care să aleagă (inclusiv 13 în India) și chiar te poți conecta la servere optimizate pentru sarcini precum partajarea fișierelor, streaming sau jocuri. Este capabil să deblocheze mai multe platforme de streaming importante, inclusiv Jiocinema, Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Acest VPN face incredibil de ușor să transmiteți și să navigați pe internet în mod anonim. Există criptare de 256 biți, un comutator de oprire, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și chiar câteva funcții mai avansate, cum ar fi capabilitatea dublă VPN și opțiunea de a folosi Tor peste VPN. NordVPN acceptă plăți bitcoin și nu înregistrează nimic care te-ar putea identifica, astfel încât activitățile tale rămân private în orice moment.

Acest serviciu este dotat cu aplicații dedicate pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Platformele bazate pe Linux și routerele wireless specifice sunt acceptate, dar trebuie configurate manual.

OFERTA DESCONTRUITĂ: Reduceți plata lunară la doar 3,99 USD cu abonamentul NordVPN de doi ani. Aceasta reprezintă o economie uriașă, reducând costul total cu 66%.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

CyberghostVPN

Acest furnizor VPN încearcă să facă securitatea online cât mai simplă. Vă puteți conecta direct la unul dintre cele 14 servere indiene ale acestuia sau le puteți atribui pe unul în funcție de activitatea dorită. De exemplu, există o opțiune cu un singur clic pentru a debloca site-uri de streaming precum ESPN, Amazon Prime Video sau ITV. Cu toate că Jiocinema nu este menționată pe nume, fiți sigur că veți putea să deblocați și să curgeți de la acesta în mod impecabil.

Cu criptare de 256 biți, un comutator de oprire și protecție împotriva DNS, redirecționarea porturilor și scurgerile IPv6 activate în mod implicit, este clar că CyberGhost îți ia securitatea în serios. Există chiar și opțiunea de a face blocarea automată a anunțurilor și scanarea malware. Acest serviciu nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât puteți naviga în siguranță, în siguranță și în mod privat.

  Cum se schimbă regiunea PSN pe PS4

CyberGhost oferă aplicații pentru dispozitive MacOS, iOS, Windows și Android. Poate fi configurat manual pentru a funcționa cu sisteme Linux și unele routere de internet.

LECTURĂ DE CITITOR: Obțineți șase luni în plus și economisiți 77% alegând planul anual al CyberGhost.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish cel mai rapid

În ciuda a doar două servere în India, IPVanish rămâne unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming Jiocinema. În primul rând, este suficient de rapid pentru a transmite video HD fără buffering. În al doilea rând, poate debloca mai multe platforme similare, inclusiv YuppTV și Hotstar, fără probleme. În cele din urmă, IPVanish permite până la zece conexiuni simultane pe cont. Majoritatea VPN-urilor permit între trei și șase, deci acest lucru este cu adevărat excepțional.

Acest VPN include o selecție puternică de caracteristici de securitate. Există criptare pe 256 biți, protecție împotriva scurgerilor IPv6 / DNS și un comutator de ucidere, precum și opțiunea de a bloca traficul local, de a întoarce traficul OpenVPN și de a schimba adresa IP la intervale de timp. Fără a fi înregistrate informații de identificare personală, IPVanish este o modalitate excelentă de a transmite în siguranță pe toate dispozitivele.

Acesta este unul dintre puținele VPN-uri majore care oferă o aplicație dedicată pentru Amazon TV / Fire Stick. Există, de asemenea, aplicații pentru Windows, Android, MacOS și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru sistemele Linux și selectați routere de internet.

Economisiți 60%: Cititorii Comparitech obțin o reducere exclusivă care le permite să economisească până la 60% din abonamentele IPVanish. Acestea vin cu o perioadă de încercare de șapte zile, așa că dacă nu sunteți nemulțumit, puteți anula și recupera banii.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

privatevpn-banner

PrivateVPN nu poate avea la fel de multe servere ca unii dintre rivalii săi, dar oferă viteze mai mari. De fapt, veți putea transmite în flux HD, sau chiar 4K video fără niciun fel de buffer vizibil. Acest serviciu nu poate debloca doar site-uri precum Jiocinema și Hotstar, ci și servicii cu măsuri de restricție geo-restrânsă notoriu, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer.

În ceea ce privește securitatea, obțineți criptare de 256 biți și un comutator de oprire, iar protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6 este activată în mod implicit. Însă asistența clienților este locul în care PrivateVPN strălucește cu adevărat. Puteți contacta echipa 24/7 prin chat live și chiar vor instala sau configura software-ul de la distanță dacă doriți. Cu o politică strictă fără jurnaluri, puteți avea încredere că confidențialitatea dvs. este în mâini bune.

Acest VPN are aplicații pentru iOS, Android, MacOS și Windows. Poate fi configurat manual pentru a funcționa cu sisteme bazate pe Linux și selectați routere.

CINCI LUNI EXTRA: Înscrieți-vă la planul anual al PrivateVPN și beneficiați de cinci luni în plus gratuit, plus o reducere de peste 70%.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Pot folosi un VPN gratuit cu Jiocinema?

La prima vedere, VPN-urile gratuite pot părea foarte atractive, dar vă sfătuim cu fermitate să nu folosiți unul. Pentru început, aceștia au adesea mai mulți utilizatori decât pot susține rețelele lor. Acest lucru duce la timpii lungi de încărcare, clipuri video și, în cele din urmă, o experiență de vizionare nesatisfăcătoare. Unele servicii au impus chiar și limite lunare de date utilizatorilor lor, astfel încât, chiar dacă puteți transmite cu succes o singură dată, este posibil să nu mai puteți reveni. În plus, cu multe platforme de streaming care își îmbunătățesc măsurile de detectare a VPN, există șanse mari ca o VPN gratuită să nu funcționeze.

  Ce este port forwarding și de ce să-l utilizați cu VPN-ul dvs.?

Deoarece utilizatorii nu plătesc pentru a utiliza o VPN gratuită, aceste servicii trebuie să utilizeze alte modalități de a câștiga bani. Mulți introduc reclame în paginile pe care le vizitați, dar unele folosesc metode mai intruzive. S-ar putea, de exemplu, să utilizeze un cookie de urmărire pentru a vă monitoriza activitățile, chiar și după ce v-ați deconectat de la VPN. Acest lucru le oferă date valoroase care pot fi utilizate pentru a construi un profil de consumator și vândute către terțe părți fără să știți.

Din păcate, sunt mai multe. Un sondaj recent asupra aplicațiilor VPN gratuite pentru Android a descoperit că mulți erau de fapt doar troieni care căutau să infecteze sistemele cu malware. Mai mult, din cele 283 de aplicații testate, 18% (50 de aplicații) nu au criptat efectiv niciun trafic al utilizatorului. De asemenea, nu există nicio garanție de siguranță cu servicii cunoscute. Am văzut că un VPN gratuit cu profil înalt vinde lățimea de bandă a utilizatorilor săi pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Nu puteți fi prea atent atunci când vine vorba de securitate online. Pentru a vă păstra în siguranță informațiile personale, vă recomandăm să utilizați un VPN de încredere, cu un istoric de protejare a vieții private a clienților săi.

Cine se poate înscrie la Jiocinema?

Jiocinema a fost redimensionată

Deși site-ul său web nu îl specifică în mod specific, Jiocinema este disponibilă numai pentru utilizatorii care locuiesc de obicei în India. În prezent, nu există nicio modalitate de a vă înscrie la Jiocinema online; utilizatorii trebuie să se conecteze cu numărul Jio sau cu ID-ul Jio, iar singura modalitate de a obține unul dintre acestea este să aibă banda largă, TV sau o cartelă SIM cu Jio.

Există mai multe planuri diferite pentru a alege, dar dacă sunteți interesat doar de Jiocinema, cel mai simplu mod este să vă înscrieți la planul de date preplătite de 2 GB. Aceasta costă 98 de lei în fiecare 28 de zile și veți putea începe să transmiteți streaming imediat ce va ajunge cartela SIM.

Când călătoriți în afara Indiei și doriți să transmiteți fluxul de conținut Jiocinema, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server VPN indian pentru a vă distruge locația.

Ce pot urmări pe Jiocinema?

Jiocinema are o bibliotecă destul de mare de filme și emisiuni TV. Trebuie să rețineți că anumite conținuturi sunt disponibile numai într-o singură limbă: hindi sau engleză. Acestea fiind spuse, Jiocinema oferă, de asemenea, mai multe versiuni dublate în hindi de versiuni majore occidentale. Mai jos, am enumerat unele dintre cele mai cunoscute titluri ale serviciului:

 1. Lingaa
 2. Iqbal
 3. Vaastav: Realitatea
 4. Tanu Weds Manu
 5. Bajrangi Bhaijaan
 6. Indiana Jones și Raiders of the Lost Arca
 7. Spectacolul Truman
 8. Epava Ralph
 9. The Marvel’s The Răzbunători
 10. Prințesa si broasca

About the author

Comments

 1. t vă puteți bucura de confidențialitatea și anonimatul complet. Cu toate acestea, prețul său este mai ridicat decât al altor servicii VPN, dar merită fiecare cent.

  2. NordVPN
  NordVPN este un alt serviciu VPN excelent pentru a debloca Jiocinema și alte servicii de streaming. Acesta are peste 5.000 de servere în peste 60 de țări, inclusiv India. NordVPN oferă o criptare puternică, o politică strictă de fără logare și caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi protecția împotriva scurgerilor DNS și comutatorul de ucidere. De asemenea, oferă o probă gratuită de 7 zile și o garanție de rambursare de 30 de zile.

  3. CyberGhost
  CyberGhost este un alt serviciu VPN popular pentru a debloca Jiocinema și alte servicii de streaming. Acesta are peste 6.000 de servere în peste 90 de țări, inclusiv India. CyberGhost oferă o criptare puternică, o politică strictă de fără logare și caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi protecția împotriva scurgerilor DNS și comutatorul de ucidere. De asemenea, oferă o probă gratuită de 7 zile și o garanție de rambursare de 45 de zile.

  4. IPVanish
  IPVanish este un alt serviciu VPN excelent pentru a debloca Jiocinema și alte servicii de streaming. Acesta are peste 1.500 de servere în peste 75 de țări, inclusiv India. IPVanish oferă o criptare puternică, o politică strictă de fără logare și caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi protecția împotriva scurgerilor DNS și comutatorul de ucidere. De asemenea, oferă o probă gratuită de 7 zile și o garanție de rambursare de 30 de zile.

  5. PrivateVPN
  PrivateVPN este un alt serviciu VPN excelent pentru a debloca Jiocinema și alte servicii de streaming. Acesta are peste 150 de servere în peste 60 de țări, inclusiv India. PrivateVPN oferă o criptare puternică, o politică strictă de fără logare și caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi protecția împotriva scurgerilor DNS și comutatorul de ucidere. De asemenea, oferă o probă gratuită de 7 zile și o garanție de rambursare de 30 de zile.

  În concluzie, dacă doriți să vizionați Jiocinema din străinătate, un VPN este soluția perfectă. Cu unul dintre serviciile VPN menționate mai sus, puteți debloca Jiocinema și alte servicii de streaming, precum și să vă bucurați de confidențialitatea și anonimatul complet. Asigurați-vă că alegeți furnizorul potrivit pentru nevoile dvs. și bucurați-vă de conținutul excelent de pe Jiocinema!

Comments are closed.