NordVPN vs Netflix: Funcționează acest VPN cu Netflix?

NordVPN deblochează NetflixTe-ar putea surprinde să știi că conținutul Netflix variază de la o locație la alta. Aceasta înseamnă că, la un moment dat, vedeți doar o mică parte din emisiunile disponibile de Netflix. Motivul pentru aceasta este simplu: serviciul are drepturile de a transmite anumite titluri în anumite țări. Există însă o soluție de rezolvare: conectându-vă la un VPN, puteți să vă răsfățați locația și să păcăliți Netflix să credeți că sunteți într-o altă țară.

NordVPN vs Netflix - acest VPN poate debloca Netflix în străinătate

Problema este că Netflix este extrem de bun pentru a detecta dacă utilizați sau nu o VPN. De fapt, există doar o serie de servicii majore care pot debloca în mod sigur Netflix și, deseori, vor oferi acces la una sau două biblioteci. Am testat NordVPN pe scară largă cu Netflix și mai jos, vă vom explica cât de bine funcționează, dacă puteți utiliza serviciul cu aplicații mobile Netflix și ce biblioteci puteți debloca.

De ce să alegi NordVPN?

NordVPN

NordVPN este ideal pentru streaming. Pentru început, are una dintre cele mai mari rețele ale oricărui serviciu popular, cu peste 5.000 de servere care acoperă 62 de țări. Este capabil să deblocheze numeroase platforme de streaming populare, inclusiv BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Hulu. Mai mult, NordVPN vă permite să alegeți un anumit oraș la care să vă conectați, ceea ce vă permite să ocoliți blocajele regionale, precum cele impuse de rețelele NHL, UFC și MLB..

Acest VPN îi pasă de securitatea dvs.. Îți păstrează activitățile private în orice moment folosind o combinație de criptare AES de 256 biți, o politică strictă fără jurnaluri și secretul perfect perfect, precum și protecție împotriva scurgerilor IPv6, DNS și WebRTC. Există chiar și un comutator de oprire personalizat, specific aplicației pentru versiunile desktop.  

LUCRĂRI CU NETFLIX: NordVPN este o alegere excelentă pentru utilizatorii Netflix. Acesta deblochează SUA Netlfix împreună cu multe alte versiuni ale țării Netflix. Este o valoare bună, ușor de utilizat și funcționează cu toate dispozitivele și sistemele de operare populare.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru utilizatorii de Mac și unele care trebuie evitate în 2024

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cum deblochează Netflix folosind NordVPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? Este de fapt destul de simplu să deblochezi serviciile georestricte, cum ar fi Netflix cu NordVPN:

 1. Începeți prin a vă înregistra la NordVPN, dacă nu ați făcut-o deja.
 2. Descărcați aplicația relevantă pentru sistemul de operare al dispozitivului dvs. (NordVPN are în prezent aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, iOS și Android).
 3. Alegeți ce bibliotecă Netflix doriți să accesați.
 4. Conectați-vă la un server NordVPN din țara aleasă.
 5. Încercați să vizionați ceva pe Netflix. Ar trebui să înceapă să se joace aproape instantaneu, deși poate trebuie să ștergeți memoria cache și să reîncărcați prima pagină.

NordVPN deblochează Netflix din străinătate?

Recent am testat 59 de VPN-uri populare pentru a vedea cât de bine s-au comportat împotriva blocării regionale a Netflix. Din cele 30 de țări testate, NordVPN a putut accesa șase: Netflix SUA, Marea Britanie, Japonia, Australia, Canada și Olanda. Mai bine, folosind NordVPN, am putut accesa biblioteca fiecărei țări atât într-un browser, cât și folosind aplicațiile iOS și Android. Desigur, întrucât Netflix își actualizează continuu măsurile de detectare a VPN, aceste rezultate se pot schimba în viitor.

Interesant este că NordVPN poate debloca Netflix, indiferent de țara în care vă conectați. Cu toate acestea, dacă nu utilizați un server într-una din țările enumerate mai sus, NordVPN utilizează un proxy DNS pentru a returna versiunea americană Netflix. De exemplu, dacă încercați să urmăriți Netflix în timp ce sunteți conectat la un server NordVPN italian, probabil că veți fi redirecționat către biblioteca Netflix din SUA. Restul traficului dvs. pare să fie din locația aleasă, totuși.

Deci, de ce NordVPN a prioritizat aceste locații? Potrivit eMarketer, cinci din cele șase țări suportate de NordVPN se află în primele zece țări cu cea mai mare penetrare a pieței Netflix. A șasea, Japonia, oferă o selecție mai mare decât media de conținut exclusiv. Aceasta înseamnă că, deși NordVPN deblochează doar șase cataloage Netflix diferite, oferă acces la cât mai multe exclusivități din regiune..

Pot accesa bibliotecile Netflix din alte țări cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite vin cu mai multe dezavantaje pe care rivalii lor premium nu le au. De exemplu, din cauza rețelelor de server limitate, acestea furnizează adesea conexiuni lente. Aceasta este o problemă specială pentru persoanele care încearcă să transmită fluxul, deoarece rezultă o bâlbâială video de rezoluție scăzută, dacă nu puteți viziona deloc. În plus, majoritatea VPN-urilor gratuite nu sunt în măsură să ocolească măsurile avansate de detectare a VPN-urilor Netflix. Dacă doriți să accesați în mod constant bibliotecile Netflix străine, VPN-urile gratuite, cu capacele de date lunare, viteze nesigure și sisteme de coadă, sunt o alegere slabă.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru NBC, astfel încât să le puteți urmări în străinătate (în afara SUA)

În ciuda pretențiilor lor, aceste servicii nu sunt complet gratuite. Unii oferă viteze mai mari în schimbul unei taxe, dar, de obicei, veți plăti în schimb date personale (sau de asemenea). VPN-urile gratuite vă pot spune multe despre dvs. doar prin observarea comportamentului dvs.: pe care dintre reclamele lor faceți clic, pe care le închideți și cât de des vizitați un anumit site, de exemplu. Aceste informații sunt valoroase și pot fi vândute fără cunoștințele dvs. odată colectate suficient – cu greu nivelul de confidențialitate pe care vă așteptați să îl ofere VPN.

Alegerea unui VPN este destul de dificilă deja, înainte de a lua în considerare chiar și o mulțime de aplicații care poartă malware care încearcă să profite de dorința dvs. de a vă proteja. Chiar dacă presupuneți că găsiți o aplicație VPN gratuită care nu vă infectează sistemul cu malware, este posibil să nu vă protejeze împotriva scurgerilor DNS sau să vă criptați traficul în niciun fel. Nici nu există nicio garanție de siguranță cu VPN-urile gratuite mai mari, așa cum am aflat în timpul incidentului Hola botnet din 2016. Cel mai bun mod de a vă proteja online este să utilizați un VPN de renume care nu înregistrează nicio informație de identificare personală.

Utilizarea unui VPN cu Netflix: Întrebări frecvente

De ce Netflix arată o eroare atunci când folosesc un VPN?

Eroare de streaming Netflix

Marea majoritate a VPN-urilor nu poate debloca Netflix din străinătate. Încercarea de a face acest lucru va face ca următoarea eroare să apară: „Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou.

Netflix este cea mai mare platformă de streaming peste tot din lume și, ca atare, a investit cantități uriașe de timp și bani pentru a împiedica utilizatorii VPN să urmărească tot ceea ce vor pe serviciu. Cu toate acestea, la momentul scrierii, NordVPN încă funcționează. În cazul în care actualizările ulterioare vă împiedică să accesați Netflix, puteți contacta echipa de asistență prin chat-ul live 24/7 pentru a afla ce servere încă funcționează.

  Nu toate VPN-urile vă protejează de Carta Snooper. Acestea vor.

Netflix nu este disponibil în țara mea. Mai pot să mă înscriu?

Netflix este disponibil în prezent în peste 190 de țări diferite. Cu toate acestea, dacă locuiți într-o locație în care serviciul nu este disponibil, puteți să vă înregistrați cu ajutorul unui VPN.

În primul rând, va trebui să obțineți un card cadou Netflix. Puteți cumpăra acestea pe orice număr de piețe online, dar asigurați-vă că mai întâi verificați integritatea vânzătorului. Este prea ușor să cumpărați o „carte” cu un cod invalid, expirat sau utilizat deja.

Apoi, conectați-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. într-o țară în care este disponibil Netflix. Înregistrează-te normal și optează pentru a plăti cu un card cadou. Apoi, pur și simplu introduceți codul de pe cardul cadou și ar trebui să puteți transmite în mod liber. Rețineți că va trebui să vă conectați la VPN de fiecare dată când doriți să urmăriți orice.

VPN-urile îmi afectează negativ viteza de conectare?

Din păcate, indiferent de VPN-ul pe care îl utilizați, va exista probabil un anumit grad de încetinire. Unele servicii sunt mai rapide decât altele, dar este dificil de cuantificat acest lucru, deoarece viteza de conectare este influențată de factori precum încărcarea curentă a serverului, cât de departe sunteți de serverul VPN, de setările de criptare și de ce protocol de conexiune utilizați.

În orice caz, majoritatea VPN-urilor majore au doar un impact minor asupra vitezei tale. De regulă, vă puteți aștepta ca conexiunea dvs. să fie cu aproximativ o treime mai lentă. Aceasta înseamnă că, cu o viteză de descărcare de 8Mbps, veți putea transmite în mod impecabil pe majoritatea platformelor.

Ghidurile proprii ale Netflix recomandă o viteză de descărcare de cel puțin 3Mbps pentru a urmări conținut cu definiție standard. Pe măsură ce rezoluția video crește, la fel și viteza minimă necesară: 5Mbps pentru video HD, și 25Mbps pentru 4K. Ar trebui să rețineți că veți avea nevoie de cel puțin 0,5Mbps pentru a utiliza serviciul, dar marea majoritate a persoanelor ar trebui să aibă deja acest lucru.

Ceea ce arată NordVPN îmi permite să mă uit pe Netflix?

NordVPN pune la dispoziție o selecție mare de conținut Netflix oriunde v-ați afla în lume. Iată câteva dintre titlurile pe care le vei putea transmite în străinătate cu NordVPN:

 • Aventurile răcoroase ale Sabrinei
 • Biroul
 • Prieteni
 • Haunting of Hill House
 • Cod Geass
 • Mob Psycho 100
 • Zombie
 • Lucruri străine
 • Oglinda neagra
 • Făcând un criminal

About the author

Comments

 1. zezi un VPN de încredere, există riscul ca Netflix să detecteze utilizarea acestuia și să îți blocheze accesul la conținutul dorit. NordVPN este o opțiune excelentă pentru utilizatorii Netflix, deoarece are o rețea mare de servere și poate debloca bibliotecile Netflix din mai multe țări. În plus, NordVPN oferă o securitate puternică și protecție împotriva scurgerilor de date. În general, utilizarea unui VPN cu Netflix poate fi o soluție excelentă pentru a accesa conținutul dorit, dar trebuie să alegeți un serviciu de încredere pentru a evita problemele de detectare.

Comments are closed.