Как да гледате HBO Go от Канада с VPN

Как да гледате HBO Go от Канада с VPN

Ако сте се опитали да гледате HBO Go от Канада, вероятно сте попаднали на следното съобщение:

„Не е в зоната на обслужване. HBO GO се поддържа само в САЩ и някои американски територии. “

Както е в много стрийминг услуги, съдържанието е ограничено географски, което означава, че ще ви трябва VPN, за да получите достъп до него.

Грешка в сервизната зона на HBO Go

VPN кодират вашия интернет трафик, насочвайки го през избран от вас VPN сървър. Това го прави сякаш разглеждате от друго място. Като се свържете към VPN сървър в САЩ, например, можете да получите IP адрес в САЩ и да деблокирате HBO Go, което ви позволява да гледате Game of Thrones сезон 8 и повече.

Ако бързате, ето кратко резюме на препоръчаните VPN за гледане на HBO Go от Канада:

Най-добрите VPN за гледане на HBO в Канада

 1. ExpressVPN: Деблокира HBO Go, Netflix US и Amazon Prime Video. Бърза и надеждна VPN услуга със силна сигурност. Отлични приложения и 24/7 поддръжка на чат на живо.
 2. NordVPN: 1800 сървъра в САЩ за гледане на HBO Go. Удобни за потребителя приложения и 24/7 поддръжка чрез чат на живо. Използвайте на до 6 устройства. Включва политика без регистрация.
 3. CyberGhost: Стотици бързи и надеждни американски сървъри за деблокиране на HBO Go. Свържете до 7 устройства едновременно. Високо защитена VPN с криптиране.
 4. IPVanish: Базирана в САЩ VPN услуга, която работи добре с HBO Go. Сървъри в десетки градове в САЩ. Лесен за използване и позволява до 10 едновременни връзки.
 5. PrivateVPN: Високоскоростни сървъри за стрийминг на HBO Go, както и Netflix US. Удобни за потребителя приложения за начинаещи. Свържете до 6 устройства. Политика без регистрация.

Как да гледате HBO Go от Канада с VPN

Можете да гледате HBO Go от Канада в рамките на няколко минути. Всичко, което трябва да направите, е да следвате тези бързи и лесни стъпки.

За да гледате HBO Go от Канада:

 1. Регистрирайте се с VPN, който може да деблокира HBO Go – особено препоръчваме ExpressVPN за гледане на HBO Go от Канада.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението от уебсайта на доставчика на VPN. Може да имате и опция за разширение на браузър за Chrome или Firefox, ако предпочитате.
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в САЩ.
 4. Отидете на уебсайта или приложението HBO Go и изберете съдържанието, което искате да гледате, което сега трябва да се деблокира.
 5. Ако все още срещате едно и също съобщение за грешка, опитайте да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си. Може също да си струва да опитате множество сървъри, в случай че някои са блокирани.

Избор на най-добрите VPN за гледане на HBO Go от Канада

Тествахме редица VPN и избрахме само онези, които работят с HBO Go, като предлагаме следното.

Критерии за избор на VPN

 • Бързи и надеждни сървъри в САЩ за стрийминг
 • Силна сигурност с криптиране и политика без регистрация
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл
 • Удобни за потребителя приложения за настолни и мобилни устройства
 • Гаранция за връщане на пари за безрискови тестове
 • Позволява ви да свързвате няколко устройства едновременно

Най-добрите VPN мрежи за HBO Go

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на HBO Go от Канада:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2024unblocks hbo goTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN оперира със сървъри в над дузина американски градове, включително Ню Йорк и Лос Анджелис. Впечатляващо, той има сървъри в общо 94 държави, което го прави идеален за деблокиране на блокирани в региона платформи (като Netflix), където и да сте. Това, което прави това най-добрият VPN за HBO Go от Канада, са бързите и надеждни скорости. Можете да се насладите на постоянен стрийминг без буфериране или забавяне благодарение на неограничената честотна лента на този VPN.

  Най-добрите VPN за Windows 10 (и най-лошото) плюс нашето удобно ръководство за настройка

Можем да препоръчаме ExpressVPN на всеки, включително на тези, които за първи път са VPN потребители. Това е така, защото тази VPN услуга предоставя много лесни за използване приложения. Бързо и лесно е да изберете и свържете със сървър, плюс можете да коригирате различни предпочитания в менюто с опции. Друга отличителна черта на ExpressVPN е неговата поддръжка 24/7 която е достъпна чрез чат на живо и имейл. Персоналът е знаещ и приятелски настроен и винаги може да помогне, когато имате нужда от тях.

ExpressVPN взима сериозно вашата онлайн сигурност. Той ви защитава с 256-битово AES криптиране и не поддържа журнали за активност или връзка на своите потребители. Има също DNS и IPv6 защита от течове, разделен тунелинг и превключвател за убийства, осигуряващи много високо ниво на сигурност. Когато комбинирате всичко това с 30-дневната гаранция за връщане на парите, става ясно, че ExpressVPN е добре да се обмисли.

ExpressVPN предлага приложения за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и рутери. Има и опция за разширения на браузъра за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Бързи сървъри в градове в САЩ, включително Лос Анджелис и Ню Йорк
 • Деблокира повечето съдържание, включително HBO Go, Netflix и BBC iPlayer
 • Огромна мрежа от над 3000 сървъра в 94 страни
 • Сигурна услуга с криптиране и защита от течове в DNS
 • 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл
 • Удобни за потребителя приложения за широк спектър от операционни системи

Недостатъци:

 • Разрешава само до 3 едновременни връзки (някои предлагат 6 или повече)

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДА ГЛЕДАЙТЕ НВО ОТ КАНАДА: ExpressVPN е нашият избор №1. Той е отличен за деблокиране на гео ограничено съдържание като HBO Go и Netflix US. Сървърите са бързи и последователни за стрийминг, а приложенията много лесни за използване. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да можете да я изпробвате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта – вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNотблокира hbo goTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е един от най-добрите VPN за деблокиране на гео ограничени платформи като HBO Go. Всъщност той също деблокира харесванията на Netflix и Amazon Prime Video. Той е идеален за стрийминг благодарение на огромния си брой сървъри. Той има над 5200 сървъри, 1800 от които са в САЩ. Скоростите на NordVPN са идеални за безпроблемно предаване на съдържание с висока разделителна способност. Още по-добре, можете да използвате този VPN, за да свържете до 6 устройства едновременно.

Малко вероятно е да имате проблеми с тази лесна за използване VPN услуга, тъй като има удобни за приложение приложения за широк спектър от устройства. Независимо от това, винаги има възможност да се свържете с поддръжката на клиентите на NordVPN 24/7. Този базиращ се в Панама доставчик работи със строга политика за без регистрация и допълнително защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита срещу IPv6, WebRTC и DNS течове, NordVPN предлага допълнителна сигурност чрез объркани сървъри и двойна VPN функционалност.

Можете да използвате NordVPN чрез приложенията му за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Предлагат се също разширения за браузър Chrome и Firefox. Избраните рутери могат да бъдат инсталирани ръчно.

Професионалисти:

 • Деблокира стрийминг услуги като HBO Go и Netflix
 • Огромна мрежа от сървъри, 1800 от които са в САЩ
 • Изпълнява стриктна политика без регистрация, за да защити вашата поверителност
 • Поддръжка на чат на живо на разположение 24/7
 • Позволява до 6 едновременни връзки

Недостатъци:

 • Някои сървъри могат да бъдат малко удари и пропуснати

ОТЛИЧНА СТОЙНОСТ: NordVPN има 1800 сървъра в САЩ и лесно деблокира услуги като HBO Go и Netflix US. Използвайте го, за да свържете до 6 устройства. Приложенията са лесни за начинаещи за използване и има 24/7 поддръжка с чат на живо. Силно предложение за сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  Как да направите своя собствена безплатна VPN с Amazon Web Services

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostотблокира hbo goTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е VPN услуга, която предлага скорост и сигурност в еднаква степен. Работи добре с HBO Go и има малко над 700 сървъра в САЩ. Плюс това има повече от 3700 сървъри по целия свят, което означава, че има една от по-големите VPN сървърни мрежи наоколо. CyberGhost предлага неограничена честотна лента и бързи скорости, което го прави идеален за стрийминг на висококачествено видео онлайн. По-специално, можете да имате до 7 едновременни връзки, така че предлага особено добра стойност.

Едно от най-добрите неща за CyberGhost е, че можете да го изпробвате безрисково за 45 дни. Ако не е за вас, можете просто да се възползвате от гаранцията за връщане на парите. Има и поддръжка за чат на живо, ако имате някакви съмнения. Този VPN помага да подобрите вашата онлайн сигурност чрез използването на 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6, автоматично превключвател за убийство. Той също така има строга политика за без регистрация, която ви позволява да поддържате онлайн поверителността си.

CyberGhost предлага приложения за следното: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV и Android TV. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox. Linux и рутери изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Над 700 сървъра в САЩ за гледане на HBO Go от Канада
 • Неограничена честотна лента за стрийминг без забавяне и буфериране
 • Силна сигурност с криптиране и строга политика без регистрация
 • Свържете до 7 устройства едновременно
 • Включва 45-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Не предлага приложение за Linux

СКОРОСТ И СИГУРНОСТ: CyberGhost предлага безпроблемно предаване на HBO Go благодарение на бързите си американски сървъри. Позволява ви да свържете до 7 устройства едновременно. Поддръжка на чат на живо и силна сигурност с криптиране и политика без регистрация. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishотблокира hbo goTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е базирана в САЩ и оперира стотици сървъри там. Тези сървъри са разположени в над дузина американски градове, включително Чикаго, Лас Вегас и Ню Йорк. Скоростите са последователни и достатъчно бързи за поточно съдържание на HBO Go. Всъщност IPVanish също е в състояние да деблокира американската версия на Netflix. Това, което отличава IPVanish, е това можете да го използвате на до 10 устройства едновременно, което означава, че е идеален за семейства.

Приложенията, предоставени от IPVanish, са лесни за използване и улесняват избора и свързването със сървър. 24/7 поддръжка за чат на живо се предлага, ако имате някакви въпроси, докато използвате услугата. IPVanish притежава собствени сървъри, вместо да ги наема, така че няма риск трети страни да имат достъп до вашите данни. Той не събира регистрации на връзки или дейности и използва 256-битово AES криптиране, за да осигури вашия интернет трафик. Има защита и от течове на IPv6 и DNS, както и функция за превключване на убийствата.

Можете да изтеглите IPVanish приложения за следното: Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. За Linux и рутери е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Сървъри в десетки американски градове за деблокиране на HBO Go
 • Не събира дневници на вашите връзки или дейност
 • Позволява ви да свързвате до 10 устройства едновременно
 • Поддръжка на чат на живо на разположение 24/7

Недостатъци:

 • Няма възможност за плащане в биткойн / криптовалута
 • Не предлага разширения за браузър

СВЪРЗЕТЕ 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish позволява на цялото семейство да гледа HBO Go от Канада с до 10 едновременни връзки. Разполага с 24/7 поддръжка на чат на живо и защитава поверителността ви с разширено криптиране и превключвател за убийство. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

  Как да изтриете трайно историята на профила си в Google

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNотблокира hbo goTested Jan 2024

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN предлага високоскоростни сървъри в множество американски градове, включително Лос Анджелис и Ню Йорк. Освен да ви позволя да гледате HBO Go от Канада, PrivateVPN деблокира повечето стрийминг услуги, включително Netflix и BBC iPlayer. Можете също да използвате PrivateVPN, за да свържете до 6 от вашите устройства едновременно. Неограничената честотна лента означава, че рядко ще срещнете проблеми с производителността, било то буфериране или изоставане.

Това е много лесна VPN услуга, която се използва благодарение на удобния за потребителя десктоп и мобилни приложения. Поддръжката на клиентите се предоставя от самите разработчици и има дори отдалечена помощ, в случай че имате проблеми. PrivateVPN предлага редица функции, които помагат да се защити вашата поверителност. Те включват 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч и превключвател за убийство. Шведската VPN услуга също има политика без регистрация с PrivateVPN, заявяваща, че дори те не знаят какво правят потребителите им онлайн.

PrivateVPN предлага приложения за Windows, Mac, Android и iOS. Linux и рутери изискват ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Високоскоростни сървъри в САЩ
 • Деблокира HBO Go, Netflix, Amazon Prime Video и други
 • Позволява до 6 едновременни връзки
 • Поддръжка на клиенти с отдалечена помощ, ако имате нужда от това

Недостатъци:

 • По-малко сървъри от другите VPN в този списък
 • Ограничен избор на приложения и без оферти за разширения на браузъра

БЪРЗИ американски сървъри: PrivateVPN предлага отлични скорости за стрийминг. Деблокира HBO Go, Netflix US и други. Свържете до 3 устройства едновременно. Приложенията са удобни за начинаещи, докато сигурността се осигурява чрез криптиране и политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка – спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам HBO Go от Канада?

Много платени VPN не работят с HBO Go, няма значение безплатни услуги! Това е така като Netflix US, HBO Go активно блокира много VPN. Безплатните VPN мрежи имат много малко сървъри и те бързо се блокират от повечето големи поточни услуги. За разлика от тях, най-добре платените VPN имат стотици и дори хиляди сървъри, което ги прави много по-трудни за откриване и ви гарантират, че можете да деблокирате HBO Go от Канада.

Освен че има малка мрежа от сървъри, средният безплатен VPN има твърде много потребители. Много безплатни VPN избират да ограничат честотната лента на потребителите за да можем по-добре да се справим с това. Резултатът е, че макар те да са поносими за основното сърфиране, стриймингът става почти невъзможна задача с бавно буфериране и чести прекъсвания.

Безплатен VPN вероятно няма да отблокира HBO Go и, дори и да е така, е възможно работата да е лоша. въпреки това, безплатни VPN мрежи също липсват в сигурността. Много от тях не използват криптиране, за да защитят вашите данни, докато други регистрират вашата дейност и ги продават на трети страни. Ако искате висококачествена производителност и най-високо ниво на поверителност, вместо това изберете един от препоръчаните VPN.

Какво е HBO сега?

Както HBO Go, така и HBO Now ви позволяват да предавате целия каталог на телевизионни предавания и филми на HBO. Разликата е, че докато HBO Go изисква да имате абонамент за телевизия, за да го използвате, HBO Now е самостоятелна услуга, без такова изискване. Виртуалните VPN мрежи, които сме включили в списъка, могат да деблокират и двете услуги.

Какво мога да гледам в HBO Go?

HBO Go ви позволява да предавате съдържание от американската първокласна кабелна мрежа HBO. Това включва широк спектър от филми и телевизионни предавания, включително Игра на тронове сезон 8. Други категории включват „Деца“, „Спорт“, „Комедия“ и „Документални филми“. Ето бърз списък на някои от филмите и телевизионните предавания, които можете да гледате в HBO Go от Канада:

 • Игра на тронове
 • Братска банда
 • Жицата
 • Спрете ентусиазма си
 • Истински детектив
 • Westworld
 • Юрски свят: Паднало кралство
 • Deadpool 2
 • BlacKkKlansman
 • Махмурлукът

About the author

Comments

 1. надеждни сървъри, които осигуряват безпроблемно гледане на съдържанието на HBO Go. Също така, ExpressVPN предлага силна сигурност с криптиране и политика без регистрация, както и удобни за потребителя приложения за настолни и мобилни устройства. С 24/7 поддръжка на чат на живо и гаранция за връщане на пари за безрискови тестове, ExpressVPN е най-добрият избор за гледане на HBO Go от Канада.

  2. NordVPN

  NordVPN е друга отлична опция за гледане на HBO Go от Канада. С над 1800 сървъра в САЩ, включително в Ню Йорк и Лос Анджелис, той осигурява бърз и надежден достъп до съдържанието на HBO Go. NordVPN предлага удобни за потребителя приложения и 24/7 поддръжка чрез чат на живо, както и политика без регистрация. Също така, можете да свържете до 6 устройства едновременно, което е удобно за семейства или групи приятели.

  3. CyberGhost

  Със стотици бързи и надеждни американски сървъри, CyberGhost е идеален за деблокиране на HBO Go от Канада. Свържете до 7 устройства едновременно и се наслаждавайте на високо защитена VPN с криптиране. CyberGhost предлага удобни за потребителя приложения за начинаещи и политика без регистрация.

  4. IPVanish

  IPVanish е базирана в САЩ VPN услуга, която работи добре с HBO Go. Сървърите му са разположени в десетки градове в САЩ, което го прави удобен за гледане на съдържанието на HBO Go. Лесен за използване и позволява до 10 едновременни връзки, IPVanish е отличен избор за групи приятели или семейства.

  5. ЧастенVPN

  PrivateVPN е високоскоростна VPN мрежа, която предлага бързи сървъри за стрийминг на HBO Go и Netflix US. Свържете до 6 устройства едновременно и се наслаждавайте на удобни за потребителя приложения за начинаещи. PrivateVPN предлага политика без регистрация и гаранция за връщане на пари за безрискови тестове.

  Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам HBO Go от Канада?

  Въпреки че има безплатни VPN услуги, те не са препоръчителни за гледане на HBO Go от Канада. Безплатните VPN мрежи обикновено имат ограничения в скоростта и капацитета на трафика, което може да доведе до забавяне и прекъсване на стрийминга. Освен това, безплатните VPN услуги не предлагат силна сигурност и криптиране, ко

Comments are closed.