Как да гледате на живо финала на Шампионската лига онлайн (Реал Мадрид срещу Ливърпул)

гледане на Шампионска лига от чужбина с VPN

Интересувате ли се как Реал Мадрид се изправя срещу Ливърпул във финала на Шампионската лига? В тази статия ще обясним как можете да използвате виртуална частна мрежа (VPN), за да предавате мача на живо и с висока разделителна способност, независимо дали в момента сте в своята държава или в чужбина.

Важно е да се отбележи, че ще препоръчваме само официални поточни предавания. Въпреки че потоците от мача почти сигурно ще бъдат хоствани на друго място, тези сайтове са нелегитимни и често ненадеждни. В крайна сметка никой не иска потокът им да бъде взет офлайн по време на дузпи. Добрата новина е, че финалът на Шампионската лига може да се гледа безплатно на няколко различни платформи, така че няма нужда да прибягвате до каквито и да е неофициални източници.

Важно: Винаги използвайте VPN при поточно предаване

Повечето стрийминг платформи позволяват само на зрители от определени страни, но VPN ви позволява да заобиколите това ограничение. Свързвайки се със сървър на необходимото място, можете да измамите услугата да вярва, че точно там се намирате. Например, свързването към британски сървър ще отключи британски платформи като BBC iPlayer, Sky GO и ITV Hub.

Препоръчваме да използвате ExpressVPN да гледате Шампионската лига. Той има широка мрежа от високоскоростни сървъри, което ви позволява да получите достъп до който и да е поток, който искате, без да се притеснявате за забавяне или дълги буфери. С широк спектър от функции за защита, политика за без регистрация и приложения за всички най-популярни операционни системи, ExpressVPN улеснява да сте в безопасност, независимо кое устройство използвате.

  5 най-добри VPN за IPTV през 2024 г. за бърз, частен стрийминг отвсякъде

НАЙ-ДОБРО VPN ЗА ЛИГА ЗА ЛИГА НА ШАМПИОН: ExpressVPN е нашият избор №1. С огромна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки, тя е идеална за гледане на Шампионска лига. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да гледате финала на Шампионската лига с VPN

  1. Изберете VPN, създаден за стрийминг. ExpressVPN има големи скорости, но две по-евтини алтернативи са NordVPN и CyberGhost.
  2. Отидете на уебсайта на доставчика на VPN и се регистрирайте
  3. Изтеглете правилния VPN клиент за вашето устройство
  4. Погледнете списъка по-долу и намерете източник, който искате да използвате
  5. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в съответната държава
  6. Посетете уебсайта на източника. Сега съдържанието трябва да се зареди без проблеми

Къде мога да гледам финала на Шампионската лига?

Как гледате играта зависи от това къде се намирате в света. По-долу сме разбили официалните потоци по региони, но с VPN трябва да можете да гледате каквото искате..

Великобритания

потребителски проверки Източник: Wikimedia Commons

BT Sport е единственият официален оператор на Шампионската лига във Великобритания. Тази услуга обикновено струва £ 9 (около $ 12) на месец, но всъщност показва целия мач безплатно и в 4K на канала на BT Sport YouTube.

Всички коментари ще бъдат на английски.

Съединени щати

Американски флаг-2144392_1280

Fox Sports ще предава играта на живо. Можете да гледате безплатно дали Fox Sports е включен във вашия кабелен пакет.

Ако не, можете да получите достъп, като се регистрирате за Фокс футболен мач Pass. Това струва $ 19,99 на месец, но идва със седемдневен пробен период. Винаги можете да отмените това, след като мачът приключи, за да не бъдете таксувани.

  Ръководство за проверка на заетостта и какво означават за поверителността ви

Fox Sports също е включен в абонамента на Sling TV за 25 долара, така че това е още един път за гледане на мача.

Всички коментари ще бъдат на английски.

Германия

Германия флаг

Немските зрители могат да гледат безплатно на уебсайта на ZDF. Ако сте абонат на Sky Deutschland, можете да гледате и чрез приложението Sky Q.

Тези източници ще имат немски коментар.

Испания

испански флаг - pixabay

Зрителите в Испания могат да гледат безплатно предаването на живо на Антена 3 безплатно. Можете също да настроите потока на TV3. BeIN Sports Spain също е домакин на поток, но гледането на това изисква абонамент (€ 9,99 на месец).

Antena 3 и beIN Sports Spain ще имат испански коментар, а TV3 ще бъде на каталунски.

Други места

Ако все още не сте виждали местоположението си, не се притеснявайте. Финалът на Шампионската лига може да се гледа от почти всяка точка на света. УЕФА създаде обширен списък с източници за всеки регион. Трябва само да намерите вашата държава в списъка и да прегледате източниците, докато не намерите този, който е безплатен или да го провалите, който има безплатна пробна версия.

Трябва да се отбележи, че не всички тези източници ще имат онлайн играч. Включването им в списъка просто показва, че те ще излъчват играта по някакъв начин, но това не означава непременно, че ще бъде домакин на пряк поток.

Често задавани въпроси за финал в Шампионската лига

Кога започва финалът на Шампионската лига?

Кикоф за финала на Шампионската лига е от 19:45 ч. BST на 25 май. Ако сте извън Обединеното кралство, можете да се консултирате с таблицата по-долу, за да видите кога е местното време.

  Как да настроите VPN за Smart TV в 4 лесни стъпки
Тихоокеанско стандартно време (PST) 1 януари 1970 г.
Централно време (CT) 1 януари 1970 г.
Източно стандартно време (EST) 1 януари 1970 г.
Централноевропейско време (CET) 1 януари 1970 г.
Австралийско западно стандартно време (AWST) 02:45, 26 май
Централно стандартно време в Австралия (ACST) 04:15, 26 май
Австралийско източно стандартно време (AEST) 04:45, 26 май
Китайско стандартно време (CST) 02:45, 26 май

Мога ли да се регистрирам за чужди поточни услуги?

Това наистина зависи от услугата. Някои, като Fox Sports, изискват начин на плащане, регистриран в определена държава. Ако услугата приема PayPal, може да можете да се регистрирате независимо, но често платформите за стрийминг ще проверяват адреса, регистриран във вашия акаунт, и ако той е извън тяхната зона на излъчване, ще ви попречи да завършите процеса на плащане.

Без виртуална кредитна карта или приятел в целевата държава, които желаят да споделят данните си за плащане, няма лесен начин да се регистрирате за тези услуги.

Как иначе мога да гледам финала на Шампионската лига?

Ако предпочитате да гледате Реал Мадрид срещу Ливърпул от комфорта на дивана си, може да се интересувате от използването на Kodi. Има няколко различни добавки, които ще предават мача на живо, въпреки че повечето от тях изискват някаква регистрация, преди да могат да бъдат използвани.

Ако не можете да намерите подходящ онлайн източник и не сте запознати с Kodi, винаги можете просто да го гледате по телевизията. Ще откриете, че повечето спортни канали ще покрият това събитие по някакъв или друг начин, така че докато имате разумен абонамент за кабел, не трябва да имате много проблеми с намирането на покритие, независимо дали това е пълната игра, акцентите или просто обсъждане на мача досега. Не се разбирайте много удобно – Световната купа е само на няколко седмици.

About the author

Comments

  1. а да не плащате повече. Германия Sky Deutschland ще предава мача на живо в Германия. Можете да го гледате на Sky Sport 1 HD или на Sky Go, ако вече сте абонирани за Sky Deutschland. Испания Movistar ще предава мача на живо в Испания. Можете да го гледате на Movistar Liga de Campeones или на Movistar , ако вече сте абонирани за Movistar. Други места В други държави, където има официални оператори на Шампионската лига, можете да гледате мача на живо на техните платформи. Например, в Италия можете да го гледате на Sky Italia, а във Франция – на RMC Sport. Често задавани въпроси за финал в Шампионската лига Кога започва финалът на Шампионската лига? Финалът на Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул ще се играе на 26 май 2018 г. в 20:45 часа (Централноевропейско време). Мога ли да се регистрирам за чужди поточни услуги? Възможно е да се регистрирате за чужди поточни услуги, но трябва да имате валиден начин за плащане в тази държава. Най-добре е да използвате VPN, за да получите достъп до официалните потоци във вашата държава. Как иначе мога да гледам финала на Шампионската лига? Ако не можете да гледате мача на живо, можете да го гледате на запис в следващите дни на официалните платформи. Например, BT Sport и Fox Sports обикновено предлагат запис на мача на своите уебсайтове след края на мача.

Comments are closed.