Как да получите достъп до уебсайтове за залагания и хазарт в чужбина и най-добрите VPN за използване

5 най-добри VPN точки за уебсайтове за залагания (1)

Уебсайтовете за залози и хазарт представляват популярно забавление за хората по целия свят. Освен че са забавни, някои потребители всъщност създават постоянен поток от приходи от печалба на тези сайтове. Разбира се, има много потенциални недостатъци на залаганията и такива услуги трябва да се използват отговорно.

за жалост, много сайтове за залагания са геозаключени и акаунти не могат да бъдат създадени или достъпни от определени страни или държави. Например базираната в Канада Бовада няма да приема играчи от няколко щата, включително Ню Йорк и Невада. И британският Betfair няма да приема залози от канадци.

Грешка в Betfair.

Нещо повече, много сайтове са блокирани в определени страни, тъй като не спазват някои ограничения, като тези, основани на религиозни вярвания. Ако пътувате някъде, където не можете да получите достъп, може да се разочаровате, когато не можете да направите залозите си!

За щастие, виртуална частна мрежа (VPN) може да помогне. VPN криптира целия трафик на уебсайта ви и го маршрутизира чрез посреднически сървър. Най-добрата част е, че можете да изберете местоположението на сървъра, така че да имате достъп до гео-заключено съдържание. IP адресът на вашето устройство ще бъде маскиран и заменен с такъв от държавата, която сте избрали.

Ако нямате време да се впиете в всички подробности, ето резюме на най-добрите VPN за достъп до сайтове за залагания и хазарт в чужбина:

 1. ExpressVPN Този, който трябва да победи! Нашият избор №1 по отношение на сигурността и бързите сървъри. Лесна за настройка и използване на приложения за всички устройства. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Бюджетна услуга, която няма да ви подведе за бързина и сигурност.
 3. NordVPN Не търсете повече добър всеобхватен избор. Бързи сървъри и най-добрата сигурност.
 4. IPVanish Бързо и надеждно обслужване с добри защитени сървъри и приложения.
 5. PrivateVPN Предстояща услуга с впечатляващи скорости, добра конфиденциалност и функции за сигурност.

Най-добрият VPN за достъп до уеб сайтове за залагания в чужбина

Не всички доставчици на VPN предлагат една и съща услуга, а някои определено са по-добри от други. Плюс това, някои са по-подходящи за определени приложения, отколкото техните конкуренти. Има много VPN, за да избирате, така че ние стеснихме списъка, за да ви помогнем да изберете най-добрия VPN за достъп до уеб сайтове за залагания в чужбина през 2024 г. Нашият избор за най-добрите избрани се основава на следните критерии:

 • Има силна сигурност
 • Не поддържа дневници
 • Осигурява защита на wifi
 • Предлага бърза и надеждна услуга
 • Осигурява навременна и знаеща поддръжка на клиентите

Разглеждаме как да получите достъп до конкретни уебсайтове за залагания, Bet365 и Betfair, в специални статии. В това парче ще покрием най-добрите VPN за достъп до уебсайтове за залагания в чужбина като цяло.

Отказ от отговорност: Някои държави са забранили изцяло хазарта онлайн, докато други нямат конкретно законодателство по въпроса. Ние не насърчаваме или оправдаваме незаконни онлайн хазартни игри или използването на VPN за подправяне на географски местоположения с цел нарушаване на местните закони. Важно е да направите своето проучване и да проучите законите във вашата държава и държава, преди да използвате VPN за достъп до уебсайтове за залагания или хазарт.

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2024 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN на първо място предлага най-добрата сигурност. Базиран на Британските Вирджински острови, този доставчик е далеч от обсега на масовото правителствено наблюдение среща се в много части на Северна Америка и Европа. Той може да се похвали със силно 256-битово AES криптиране с перфектна секретност напред. Превключвател за убийство и защита от DNS гарантират, че вашият истински IP е още по-сигурен.

Плюс това, този доставчик предлага истинска политика без регистрация и дори не е необходимо да предавате никаква лична информация (PII), за да се регистрирате. Това означава, че ще можете да се насладите на уебсайтове за залагания без да се притеснявате за каквото и да е наблюдение или проследяване.

Що се отнася до услугата, ExpressVPN разполага със значителна мрежа от над 1500 сървъра в 94 държави, така че ще имате много възможности за избор. Нещо повече, той приковава бързи скорости и предлага надеждна, непрекъсната връзка, така че никога не трябва да се притеснявате, че ще пропуснете ограничаването на залаганията. Ако трябва да научите повече за услугата или да получите помощ за настройка или отстраняване на проблеми, екипът за поддръжка на клиенти ExpressVPN предлага високо компетентна поддръжка чрез чат на живо или имейл.

Този доставчик е чудесен всеобхватен и ще ви даде достъп до стрийминг сайтове като Netflix и Hulu.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux и някои wifi рутери.

  6 най-добри VPN за гледане на индийски телевизионни предавания и канали в чужбина

Професионалисти:

 • Защита на приложението от най-висок клас и криптиране на трафика
 • Пълна поверителност – не се съхраняват журнали на лични данни
 • Достъп до гео ограничени сайтове отвсякъде
 • Blazing-бързите сървъри са идеални за сърфиране, стрийминг и изтегляне
 • Покривала ли сте поддръжката на чат на живо
 • Приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux

Недостатъци:

 • Не е толкова евтино, колкото някои други услуги

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ИГРАЧНИ САЙТИ В чужбина: ExpressVPN е нашият избор №1. Оптимизиран за високоскоростни връзки. Резултат високо над своите конкуренти за деблокиране на географски ограничения в интернет. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без кадри, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете нашия задълбочен преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта – вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е базирана в Румъния и предлага на потребителите високо ниво на сигурност и поверителност. 256-битовото криптиране с военна степен и перфектната секретност напред помагат да не се получи достъп до вашата информация. Превключвател за защита и защита от течове на DNS осигуряват допълнително архивиране.

Този доставчик има чиста сметка, когато става въпрос за регистрационни файлове и не съхранява данни за трафика или дневници за връзка, които могат да бъдат обвързани с отделен потребител. Ако сте склонни да използвате един и същ WiFi гореща точка за достъп до сайтове за залагания, можете да активирате такива настройки конкретни мрежи ще бъдат запомнени и автоматично защитени.

CyberGhost осигурява достъп до повече от 5700 сървъра в 89 страни. Той предлага бързи скорости и ви позволява да отблокирате популярни сайтове за стрийминг като US Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime и Hulu.

В случай на въпроси или проблеми, имате достъп до поддръжка за чат на живо, въпреки че не е съвсем 24/7. Основен план позволява до седем едновременни връзки.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Силно криптиране, вградено в приложения и солидна политика за поверителност
 • Осигурява допълнителна защита за потребителите на wifi
 • Побира повечето гео-ограничения
 • Бързи, поточно оптимизирани сървъри

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost е чудесен за начинаещи. Страхотна поверителност, нулева регистрация и DNS защита от теч. Добър за деблокиране на гео ограничено съдържание. Може да има 24/7 поддръжка на живо. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Панама базирани NordVPN е друга солидна опция и има сериозен фокус върху поверителността. Той поддържа абсолютно никакви регистрационни файлове, дори данни за честотна лента, така че никоя активност не може да бъде обвързана с потребител. Той използва 256-битово AES криптиране с перфектна тайна напред и се предлага със защита от течове на DNS, автоматична защита на wifi (за Android), и ключ за убийство.

Използвайки тази услуга, можете да избирате от повече от 3 300 сървъра в над 60 страни. Със сървъри, оптимизирани за скорост и възможността за отблокиране на сайтове като US Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer и Amazon Prime, NordVPN е идеален за стрийминг.

Поддръжката на чат на живо означава, че можете да получите бързи отговори на всякакви въпроси, които имате. Основен план ви позволява да свързвате до шест устройства наведнъж, което е малко над индустриалния стандарт от пет.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Стандарти за криптиране от най-високо ниво с DNS защита срещу течове
 • Автоматична защита на wifi
 • Достатъчно бърз за HD стрийминг и деблокира популярно съдържание
 • Лесно деблокира широка гама от геозаключени сайтове
 • 24/7 поддръжка за чат на живо на оферта

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да отнеме известно време

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е чудесен избор на стойност. Добър всеобхват, който също работи добре с уеб сайтове за хазарт в чужбина. Силни функции за сигурност и побира до 6 устройства. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

Като двата предишни доставчика, IPVanish може да се похвали с отлична сигурност, използвайки 256-битово криптиране и перфектна секретност напред. Вграден превключвател за убиване добавя допълнителен слой защита за вашия IP адрес от прекъсване на интернет връзката, ако VPN връзката се загуби. Той осигурява защита от течове на DNS и не следи каквато и да е активност при сърфиране и не поддържа журнали за връзки.

От гледна точка на производителността, IPVanish предлага бързи скорости и надеждна връзка. Тя може да се похвали с мрежа от повече от 1000 сървъра в над 60 държави. Този доставчик не е идеален за стрийминг, но е много популярен сред потребителите и торентерите на Kodi.

  Как да получите китайски IP адрес

Поддръжката на клиентите е надеждна и знаеща, въпреки че не се предлага чат на живо. Основен план ще ви позволи да свържете до пет устройства едновременно.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Не поддържа никакви дневници
 • Работи в над 60 държави, чудесно за деблокиране на гео ограничени сайтове
 • Впечатляващи скорости на сървъра
 • Силни функции за сигурност и поверителност

Недостатъци:

 • Приложенията не работят в Китай
 • Без жива поддръжка на клиенти

Нашият резултат:

4 извън 5

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish е чудесен за семейства, които се нуждаят от множество връзки. Лесен за използване. Предпочитан от потребители с високи стандарти за поверителност и сигурност. Не толкова сървърни местоположения, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Със седалище в Швеция PrivateVPN е по-малък доставчик от останалите в списъка. Въпреки това, той отговаря на името си и предлага много функции за поверителност и сигурност. С стриктна политика без регистрация, не е нужно да се притеснявате дали някоя от дейностите ви ще бъде проследена. Той използва 128-битово или 256-битово криптиране в зависимост от протокола, който сте избрали. Това е в допълнение към перфектната секретност напред, превключвател за убийство и защита от изтичане на DNS.

Едно от най-добрите неща за PrivateVPN са неговите бързи скорости, което е от решаващо значение, ако искате да бъдете наистина в играта си за залагане. Освен това прави услугата солидна опция за стрийминг, както и способността й да деблокира САЩ Netflix, BBC iPlayer, Hulu и други.

Поддръжка на чат на живо означава, че на вашите въпроси ще бъде отговорено бързо и ще имате достъп до отдалечена поддръжка за настройка и отстраняване на проблеми. План PrivateVPN ще позволи до пет едновременни връзки.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Шведски доставчик със строга политика за без регистрация
 • Деблокира почти цялото гео-ограничено поточно съдържание, което сме тествали
 • Силни функции за защита и защита на поверителността

Недостатъци:

 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай
 • Малък брой сървъри за избор
 • Няма 24/7 чат на живо

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е постоянно надежден. Скоростите бяха изненадващо добри в този край на пазара. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка – спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за достъп до уеб сайтове за залагания в чужбина?

Когато разглеждате доставчици на VPN, без съмнение ще срещнете многобройни безплатни предложения. Мнозина отправят смели претенции и обещания, но в действителност повечето са продукти на подпарти. А някои са просто да извлекат печалба по недобросъвестни начини.

От практическата страна на нещата често ще намерите безплатна услуга, която ви дава достъп до много малка мрежа от сървъри, така че изборът на вашето местоположение е ограничен. Това не е добре, ако абсолютно се нуждаете от конкретно място за достъп до уеб сайтове за залагания.

Нещо повече, тези услуги обикновено имат твърде много потребители за своите ресурси и всъщност може да се наложи да изчакате сървърът да стане достъпен. Ясно е, че това няма да стане, когато времето е от съществено значение и трябва да направите залог. Дори ако сте свързани със сървър, бързината и надеждността не са приоритети на безплатните доставчици на услуги, така че има потенциал за още повече закъснения.

Дори и да преодолеете всички практически проблеми, свързани с безплатен VPN, все пак трябва да мислите за поверителност и сигурност. Те често са застрашени от методите, използвани за създаване на функциониращ бизнес модел за доставчиците на услуги. Някои практики включват регистриране на потребителска активност, използване на бисквитки за проследяване, пренасяне на злонамерен софтуер и дори продажба на пропусквателна способност на потребителите в неработен режим.

Закони и разпоредби за достъп до уебсайтове за залагания в чужбина

Както бе споменато накратко по-рано, различните страни имат различни закони относно онлайн хазарта. Някои, като Афганистан и Румъния, са го забранили напълно и правителствата инструктират доставчиците на интернет услуги да блокират достъпа до уебсайтове за хазартни игри. Други, като Литва и Швейцария, изискват сайтовете за хазарт да бъдат лицензирани или одобрени, преди да могат да предлагат услуги в съответните страни.

Някои правителства нямат ясно законодателство по отношение на темата и това често се превръща в „правна сива зона“. Например в Канада изглежда легално играчите да правят залози с офшорни оператори, но законността на тези оператори, които приемат залозите, е поставени под въпрос. Тогава имате САЩ, където е незаконно да приемате онлайн спортни залози, но не незаконно поставянето им.

Както можете да видите, ситуацията вече е сложна. Плюс това, знаейки кога е добре да се използва VPN за заобикаляне на ограниченията, се добавя още един сложен слой. Всъщност някои сайтове за залагания изрично заявяват, че използването на VPN за маскиране на вашето местоположение може да наруши техните условия за използване.

  Най-добрите VPN мрежи за Omegle, за да получите достъп до него навсякъде и да победите баните на Omegle

Така че имате две нива, регионални и потенциално, ограничения, поставени от самите сайтове за залагания. В края на деня не искате да се приземявате в неприятности със закона. Освен това искате да сте сигурни, че всички депозити, които правите, и печалбите, които натрупвате, са 100% легитимни, така че да не бъдат конфискувани.

В някои случаи ще намерите добре да посещавате сайтове чрез VPN, ако сте жител на страната, в която са разрешени, за да изпитвате, докато пътувате. Или в случай на Bovada, дори нямате нужда от VPN за достъп до профила си (въпреки че все пак се препоръчва да използвате такъв):

Ограничения на Бовада.

Уебсайтът на Bovada може да достави съобщение за грешка въз основа на вашето местоположение, но това включва и следната забележка:

„Ако вече имате акаунт в Bovada и ни посещавате, докато пътувате, можете да затворите този прозорец, да влезете и да продължите да играете.“

Ако обаче пребивавате в държава, в която даден сайт е напълно блокиран, вероятно не е добра идея да използвате VPN, за да заобиколите тези закони. Всъщност същият доставчик очертава в условията си на услуга, че използването на VPN за скриване на идентифицирането на местоположението на потребителите може да доведе до прекратяване на акаунта. Това води до отнемане на салда по сметки, включително депозити и печалби.

Така освен, че евентуално се налага да се занимавате с правоприлагането, рискувате да затворите сметката си и да загубите пари в нея. Това би било още по-лошо чувство от загубата на залог!

От друга страна, условията и условията на Bet365 включват следното:

„Интернет хазартът може да е незаконен в юрисдикцията, в която се намирате. Ако е така, не сте упълномощени да използвате вашата платежна карта за приключване на транзакцията. Въпреки това всички залози / залози, приети от такива юрисдикции, ще останат – печелят или губят. “

Bet365 домашна страница.

Това е по-положително, но въпреки че използването на VPN не се споменава само по себе си, възможно е подправянето на местоположението да е в противоречие с правилата.

По този начин винаги е добре да проверите с отделни уебсайтове, преди да инвестирате пари (в VPN или да правите залози). В някои случаи те просто ще ви кажат, че не е позволено, докато други може да са добре. Тези правила може да не са лесни за намиране в огромното количество фини отпечатъци на всеки сайт, но да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти трябва да получите нужните отговори.

Аспекти на сигурността и поверителността на използването на VPN

Освен отблокиране на сайтове, VPN ще ви помогне да защитите вашата поверителност. Тъй като индустрията за хазарт и залагания е толкова строго контролирана, може да е по-вероятно вашата дейност да бъде наблюдавана по някакъв начин. С VPN всички данни са кодирани и вашият интернет доставчик няма да може да прослушва вашата онлайн активност.

Нещо повече, ако използвате wifi по време на пътуване, VPN може да защити връзката, така че не е нужно да се притеснявате от заплахи от злонамерени хакери. Това е особено важно, ако планирате да влизате и използвате уебсайтове за залагания, докато сте в движение. Може да си неволно предаване на престъпниците вашите пароли, данни за кредитна карта и банкова информация.

Докато пътувате, може да искате да получите достъп до вашите акаунти и да правите залози, докато сте свързани с обществен wifi. Поради рисковете, свързани с необезпечени и фалшиви мрежи, не препоръчваме това. От друга страна, ако абсолютно трябва да предоставите идентификационни данни и лична информация през wifi, тогава трябва да вземете някои основни предпазни мерки.

Първо и най-важното, свържете се чрез VPN. Някои от тези в нашия списък идват с автоматична защита на wifi за всички мрежи или отделни, които можете да посочите. За други ще трябва да стартирате приложението сами. Уверете се, че правите това, преди да се свържете с мрежата, тъй като не отнема много време хакер да открадне вашите данни.

Дори ако сте защитени от VPN, трябва да търсите защитени мрежи и да се придържате към защитени уебсайтове. Можете да изключите настройките за споделяне и да активирате защитната си стена, ако е приложимо. Използването на здрав разум по време на сърфиране, като например излизане от сайтове, когато приключите и използване на силни пароли, ще ви помогне да бъдете сигурни и сигурни.

Популярни сайтове, които може да искате да разгледате

В случай че срещате проблеми с любимия си сайт, там може да има алтернативи, които да отговарят на вашите нужди. Тъй като правилата за различните сайтове варират, може да успеете да намерите такъв, който има гъвкавостта да ви позволи да правите залози от мястото, където живеете или пътувате. По-долу са някои популярни сайтове и страните, от които оперират. Имайте предвид, че страната на операция не е непременно показател откъде можете да правите залози.

WebsiteCountry
5Dimes Коста Рика
888sport Гибралтар
Bet365 Великобритания
BetCRIS Коста Рика
Betfair Великобритания
Betfred Великобритания
BetOnline Панама
Betvictor Великобритания
Betway в световен мащаб
Bodog Антигуа и Барбуда
Bovada Канада
Bwin Австрия
вътрешности Малта
Intertops Сейнт Китс
Ladbrokes Великобритания
MyBookie Коста Рика
връхна точка Кюрасао
Sportingbet Великобритания
Уилям Хил Великобритания
Youwager Коста Рика

„Зарове“ от Стивън Джонсън лицензирани под CC BY 2.0

About the author

Comments

 1. Най-добрите VPN услуги за достъп до уебсайтове за залагания в чужбина са важни за хората, които искат да се забавляват и да печелят пари от тези сайтове. Въпреки това, трябва да се използват отговорно и да се спазват законите във всяка държава. VPN може да помогне да се получи достъп до гео-заключено съдържание и да се криптира трафикът на уебсайта. Най-добрите VPN услуги за достъп до уебсайтове за залагания в чужбина включват ExpressVPN, CyberGhost, NordVPN, IPVanish и PrivateVPN. Важно е да се направи проучване на законите във всяка държава, преди да се използва VPN за достъп до уебсайтове за залагания или хазарт.

Comments are closed.