5 najboljih VPN-ova za gledanje Mediaset Premium-a u inozemstvu (izvan Italije)

Zanima vas kako naučiti gledati Mediaset Premium iz inozemstva? U ovom postu objasnit ćemo kako uživo prenositi Mediaset Premium s bilo kojeg mjesta na svijetu. Pokazat ćemo vam kako zaobići regionalna ograničenja i pristupiti svim omiljenim emisijama pomoću virtualne privatne mreže (VPN). Na ovaj način možete gledati Mediaset Premium iz Italije, SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Australije ili bilo kojeg drugog mjesta na svijetu.

Kako gledati Mediaset Premium u inozemstvuVećina glavnih platformi za strujanje koriste geografsko ograničenje kako bi spriječili uklapanje ljudi izvan svog područja emitiranja. Međutim, kada se povežete s jednim od svojih VPN poslužitelja, dodijelili ste privremenu IP adresu specifičnu za regiju. Ovo prevara web stranice da vjeruju da se zapravo nalazite negdje drugačije i omogućuje vam gledanje onoga što želite, u kojoj god zemlji da budete. VPN-ovi također kriptiraju vaš promet, sprječavajući ga da vas pročitava vaš pružatelj internetskih usluga (ISP), mrežni administratori ili hakeri.

Odabir prave VPN od vitalnog je značaja. Svaka se usluga malo razlikuje s obzirom na veličinu mreže, brzinu i sigurnost, pa se isplati pronaći onu koja odgovara vašim potrebama. Da bismo pronašli najbolje VPN-ove za streaming Mediaset Premium-a, tražili smo usluge sa sljedećim karakteristikama:

 • Ima široku mrežu s više talijanskih poslužitelja
 • Nudi dosljedne veze i dovoljno je brz za streaming HD videozapisa uživo
 • Može deblokirati velike usluge streaminga iz inozemstva
 • Učinkovito koristi šifriranje koje se ne može iskoristiti i nudi dodatne sigurnosne značajke
 • Održava minimalne zapise, ili još bolje, nema trupaca

Kako gledati Mediaset Premium online putem VPN-a

Nikada prije niste koristili VPN? Nema problema: pristup geoblokiranim web lokacijama prilično je jednostavan. Slijedite korake u nastavku kako biste deblokirali Mediaset Premium izvan Italije:

 1. Prijavite se za jedan od niže VPN-a (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte VPN klijent pazite da dobijete odgovarajuću verziju za svoj operativni sustav.
 3. Povežite se s jednim od vaših talijanskih poslužitelja VPN-a. Napomena: ako želite deblokirati uslugu koja se nalazi negdje drugdje, povežite se s poslužiteljem na tom mjestu. Primjerice, potreban vam je američki poslužitelj za pristup Hulu iz inozemstva.
 4. Pokušajte gledati sadržaj s Mediaset Premium. Ako je sve pošlo po očekivanjima, trebali biste pronaći videozapise brzo, bez ikakvih pogrešaka. Imajte na umu da ćete možda morati osvježiti stranicu prije nego što ugledate bilo kakve promjene.

Ako želite gledati određeni događaj ili se prikazivati ​​uživo, obavezno prođite kroz prethodno navedene korake. To osigurava da ćete imati dovoljno vremena za pomoć u svom timu za podršku VPN-a ako naiđete na bilo koji problem.

KAKO BESPLATNO dobiti plaćeni VPN: Ako vam treba samo VPN na kratko vrijeme (na primjer, ako idete na godišnji odmor i želite pristupiti svojim uobičajenim streaming uslugama ili želite gledati jedan određeni događaj), možete iskoristiti besplatnih ExpressVPN-ovih 30 -dnevna proba. Iako će se od vas tražiti da platite unaprijed, možete otkazati u bilo kojem trenutku tijekom tog razdoblja kako biste dobili puni povrat.

  Najbolji VPN za Eurosport u 2024. godini, tako da ga možete gledati bilo gdje

Pogledajte dolje da biste pronašli najbolje VPN-ove za streaming Mediaset Premium-a u inozemstvu:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je fantastičan za streaming zahvaljujući širokoj mreži poslužitelja (2.000+ širom svijeta, s dvije u Italiji), velikim brzinama i iznimnim mogućnostima deblokiranja. ExpressVPN može pouzdano deblokirati platforme poput Mediaset Premium-a, ali i neke s kojima se bori većina drugih usluga, poput Netflixa i BBC iPlayera.

Osigurava vaš mrežni promet kombinacijom 256-bitne AES enkripcije, SHA512 provjere autentičnosti i 4.096-bitnih RSA ključeva. Aplikacije za radne površine sadrže i prekidač za ubijanje osiguravajući da nikada ne pregledavate nezaštićeno. ExpressVPN ne bilježi nikakve osobne podatke, održava savršenu tajnu naprijed i sprječava curenje DNS-a i WebRTC-a, tako da znate da će vaše aktivnosti ostati privatne u svakom trenutku. Podrška je dostupna putem chata uživo, 24/7, u slučaju bilo kakvih problema.

Ova usluga nudi aplikacije za sve najpopularnije operativne sustave: Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Također se može ručno instalirati na podržanim mrežnim usmjerivačima.

TRI MJESECA BESPLATNO: Osigurajte besplatno tri mjeseca besplatno ako se prijavite na jednogodišnji plan ExpressVPN-a. To smanjuje ukupnu cijenu za 49%, a budući da postoji 30-dnevna garancija povrata novca, nema rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

S 53 poslužitelja u Italiji i preko 5000 drugih mjesta, NordVPN je jak izbor za sve koji žele strujati s platformi poput Mediaset Premium ili RaiPlay. Nadalje, nudi servere optimizirane za HD streaming i dijeljenje datoteka, kao i anti-DDoS one dizajnirane za igranje. Ova usluga može lako zaobići geoblokiranje na uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video i ESPN. Nadalje, s najviše šest dopuštenih veza odjednom možete sigurno strujati s bilo kojeg uređaja.

NordVPN stavlja veliki naglasak na sigurnost svojih korisnika. Na primjer, to je jedan od glavnih glavnih VPN-ova s ​​dvostrukom VPN i Tor-over-VPN kompatibilnošću. Aplikacije za radnu površinu i iOS sadrže prekidač za zaustavljanje i možete uključiti automatsko skeniranje zlonamjernog softvera i blokiranje oglasa. U međuvremenu, vaš promet zaštićen je 256-bitnom enkripcijom, 2048-bitnim DHE-RSA ključevima i SHA384 autentifikacijom. NordVPN prihvaća plaćanje bitcoin-om, bilježi podatke koje se ne mogu prepoznati i sprječava curenje IPv6, DNS i WebRTC, tako da se možete registrirati i pregledavati gotovo potpuno anonimno.

Ovaj VPN ima aplikacije koje se lako koriste za Windows, MacOS, Android i iOS uređaje. Radi sa Linux sustavima i nekim bežičnim usmjerivačima, iako ćete ga prvo morati ručno konfigurirati.

UŠTEDITE 66%: Smanjite cijenu na samo 3,99 USD mjesečno (66% popusta) dvogodišnjom pretplatom NordVPN-a.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Ne morate biti tehnički stručnjak da biste bili sigurni u CyberGhost: možete jednostavno odabrati zadatak poput strujanja ili pregledavanja anonimno i automatski se povezati s prikladnim poslužiteljem. U svijetu ih ima gotovo 3000, a samo u Italiji 100. CyberGhost ima minimalan utjecaj na vaše brzine i nudi deblokiranje jednim klikom za mnoge popularne web stranice za streaming, što ga čini odličnim izborom za one koji žele emitirati talijansku televiziju iz inozemstva.

  5 najboljih VPN-ova za Mac korisnike i neke koje treba izbjegavati 2024. godine

Iako je dizajniran za početnike, ovaj VPN ne ugrožava sigurnost. Štiti od curenja DNS-a, IPv6, prosljeđivanja vrata i WebRTC-a, a tu je i prekidač za stalno ukidanje i na radnoj i mobilnoj aplikaciji. Korištenjem 256-bitne AES enkripcije, SHA256 provjere autentičnosti i 2,048-bitnih RSA ključeva i zapisivanjem podataka koji se ne mogu identificirati osobno, ova usluga čuva vaš mrežni promet i vaš identitet anoniman.

Aplikacije CyberGhost dostupne su za MacOS, Windows, iOS i Android. Ručno se može instalirati u samo nekoliko minuta na Linux platformi i odabrati internetske usmjerivače.

EKSKLUZIVNI POPUST: Naši čitatelji mogu uštedjeti 77% na godišnjem planu CyberGhosta. Također ćete dobiti dodatnih šest mjeseci besplatno.  

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je postao sinonim za strujanje zahvaljujući velikim brzinama, iznimnoj podršci za više platformi, laganim aplikacijama i lakoći korištenja.. Ima 16 poslužitelja u Italiji i ukupno više od 1.000 širom svijeta, što vam omogućava pristup vezu s malim kašnjenjem bez obzira gdje se nalazite. Nadalje, s dopuštenim do deset istodobnih veza, možete prenositi Mediaset Premium uživo s bilo kojeg uređaja.

Ova VPN usluga uključuje nekoliko značajki koje vam omogućuju savršeno prilagođavanje sigurnosnih postavki. Na primjer, možete blokirati sav lokalni promet, redovito mijenjati IP adresu, zamračiti OpenVPN promet ili omogućiti preklopiti ubojstvo (u desktop aplikacijama). Koristi SHA512 provjeru autentičnosti, 2.048-bitne RSA ključeve i 256-bitnu AES enkripciju i štiti od curenja DNS-a i IPv6. IPVanish ne bilježi podatke o aktivnostima, tako da možete biti sigurni da je vaša sigurnost u dobrim rukama.

Ovaj davatelj ima aplikacije za najpopularnije platforme, uključujući Windows, MacOS, Android i iOS. Čak se može ručno instalirati na Linux uređaje i podržane usmjerivače.

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite do 60% na IPVanish planovima. Dolaze sa 7-dnevnim jamstvom povrata novca, tako da možete isprobati uslugu bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Dok PrivateVPN ima samo dva talijanska poslužitelja (i ukupno 76), on nudi veće brzine od mnogih VPN-a s većim mrežama. Nadalje, može zaobići geo-ograničenja na zloglasno tvrdoglave usluge poput Netflixa i BBC iPlayera. Kao takav, omogućuje vam streaming HD videozapisa uživo s Mediaset Premium-a, čak i kad ste u inozemstvu.

PrivateVPN izvrsno se bavi uslugom korisnika: Njeno osoblje je na raspolaganju 24 sata dnevno, a uz vaše dopuštenje oni mogu čak i na daljinu instalirati ili konfigurirati softver za vas. Ova je usluga izuzetno sigurna, s 256-bitnom enkripcijom, SHA256 autentifikacijom i 2,048-bitnim RSA ključevima. Tu je i ugrađena sklopka za uklanjanje (u verzijama za radnu površinu) i ugrađena zaštita od curenja IPv6, DNS i WebRTC. PrivateVPN ne bilježi evidenciju prometa što osigurava vašu privatnost i štiti vaše osobne podatke.

  Kako uživo gledati finale Lige prvaka (Real Madrid - Liverpool)

Ova usluga nudi aplikacije Windows, Android, MacOS i iOS. Ručna konfiguracija potrebna je za sustave i mrežne usmjerivače sa sustavom Linux.

GODIŠNJI UGOVOR: Osigurajte pet mjeseci besplatno i uštedite više od 70% odabirom godišnje pretplate PrivateVPN.  

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

Mogu li prenositi Mediaset Premium s besplatnim VPN-om?

Možda ćete biti u iskušenju da isprobate streaming Mediaset Premium-a s besplatnim VPN-om, ali toplo ne savjetujemo. Besplatni VPN-ovi gotovo se uvijek trude osigurati velike brzine jer njihove poslužiteljske mreže ne mogu podržati stalan priliv korisnika. To znači da će svaki videozapis koji pokušate reproducirati vjerojatno iskrcati dulje vrijeme ili mucati ako se i reproducira. Što je još gore, možda ćete se prekinuti bez upozorenja, a vaš promet ostati nezaštićen.

Poslužitelje je skupo za održavanje pa kako besplatni VPN-ovi mogu platiti za njih? Jednostavno, iako njihovi korisnici ne plaćaju direktno, svaki od njih predstavlja izvor zarade. Većina besplatnih VPN-a postavlja oglase na stranice koje posjetite, ali neke idu i dalje, spremajući kolačiće za praćenje na korisnikov uređaj. To omogućava tvrtki da zabilježi sve vaše navike pregledavanja i sastavi detaljan profil potrošača koji se kasnije može prodati trećim osobama bez da znate. VPN-ovi bi trebali poboljšati vašu privatnost, ali ti besplatni VPN-ovi zapravo mogu biti štetni.  

Na kraju, bez analize web prometa, nemoguće je znati upotrebljavate li zakonitu uslugu ili jedan od desetaka dostupnih Trojanaca. Čak i ako nije instaliran nijedan zlonamjerni softver, nema garancije da je vaš promet stvarno siguran; zapravo, gotovo 18% besplatnih VPN-ova ispitanih u studiji iz 2016. godine uopšte nisu upotrebljavali nikakvo šifriranje. Čak smo vidjeli kako besplatne besplatne usluge rade sjenovite stvari, pri čemu jedan posebno pokreće botnet s propusnom širinom korisnika. Očito je da je najbolje da svoje osobne podatke ne izlažete riziku. Umjesto toga, koristite renomirani VPN s isprobanim i provjerenim korisničkim pravilima o privatnosti.

Mogu li se prijaviti na Mediaset Premium iz inozemstva?

globus karta svijeta

Ova je usluga agresivnija u pogledu sprječavanja prijave stranih korisnika od većine drugih. Prvo, od vas se traži da dokažete svoj identitet, na primjer, putovnicu ili vozačku dozvolu. To je već vrlo neuobičajeno za internetsku streaming uslugu, ali čekovi se tu ne zaustavljaju.

Od vas će se tražiti talijanska adresa i vaš talijanski broj fiskalnog broja. Ove mjere omogućuju gotovo sve nemoguće prijavljivanje iz inozemstva, osim ako stvarno ne živite u Italiji. Da biste čak iskoristili 15-dnevno besplatno probno razdoblje, trebat će vam talijanski broj mobitela. Bez gore navedenih informacija, nećete moći gledati sadržaj Mediaset Premium-a.

Osnovne Mediaset kanale i dalje možete strujati bez registracije, pa čak i bez VPN-a, ali preporučujemo da ih ipak koristite. Poznato je da neki davatelji internetskih usluga smanjuju brzinu veze svojih korisnika ako se pretaknu prečesto, a VPN, osim što povećava vašu privatnost, pomaže u smanjenju vjerojatnosti da se to dogodi.

Što mogu gledati na Mediaset Premium?

Mediaset Premium ima veliku raznolikost sadržaja koji pokriva sve, od sportova uživo do popularnih TV emisija. U nastavku smo naveli neke od najpopularnijih naslova koje možete gledati:

 1. Super djevojka
 2. nadnaravan
 3. Nova djevojka
 4. riverdale
 5. 30 Rock
 6. Slatke male lažljivice
 7. Svjetsko prvenstvo u superbiku
 8. Škotski premijerligaški nogomet
 9. Nacionalna nogometna liga
 10. UEFA nogometna liga prvaka

About the author

Comments

 1. stima deblokiranja geografski ograničenog sadržaja. Ova VPN usluga također nudi vrhunsku sigurnost i privatnost, s 256-bitnom enkripcijom, zaštitom od curenja DNS-a i kill switch funkcijom. ExpressVPN je jedan od najboljih izbora za gledanje Mediaset Premium-a iz inozemstva, ali i za sve druge streaming usluge. 2. NordVPN Siječnja 2023 Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.NordVPN.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA NordVPN je još jedan odličan izbor za streaming Mediaset Premium-a iz inozemstva. Ova VPN usluga ima veliku mrežu poslužitelja (5.500 u 59 zemalja, uključujući Italiju), brze veze i moćne sigurnosne značajke. NordVPN koristi dvostruku enkripciju, ima zaštitu od curenja DNS-a i kill switch funkciju. Također nudi mogućnost povezivanja s posebnim poslužiteljima optimiziranim za streaming. 3. CyberGhost Siječnja 2023 Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.CyberGhost.com Povrat novca zagarantovan: 45 DANA CyberGhost je još jedan popularan VPN za streaming Mediaset Premium-a iz inozemstva. Ova usluga ima preko 6.000 poslužitelja u 90 zemalja, uključujući Italiju, i nudi brze veze i jednostavno sučelje. CyberGhost također ima snažne sigurnosne značajke, uključujući 256-bitnu enkripciju, zaštitu od curenja DNS-a i kill switch funkciju. 4. IPVanish Siječnja 2023 Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.IPVanish.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA IPVanish je još jedan VPN koji vrijedi razmotriti za streaming Mediaset Premium-a iz inozemstva. Ova usluga ima preko 1.600 poslužitelja u 75 zemalja, uključujući Italiju, i nudi brze veze i jednostavno sučelje. IPVanish također ima snažne sigurnosne značajke, uključujući 256-bitnu enkripciju, zaštitu od curenja DNS-a i kill switch funkciju. 5. PrivateVPN Siječnja 2023 Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.PrivateVPN.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA PrivateVPN je manje poznata VPN usluga, ali je izvrsna za streaming Mediaset Premium-a iz inozemstva. Ova usluga ima poslužitelje u 60 zemalja, uključujući Italiju, i nudi brze veze i jednostavno sučelje. PrivateVPN također ima snažne sigurnosne značajke, uključujući 256-bitnu enkripciju, zaštitu od curenja DNS-a i kill switch funkciju. Važno je napomenuti da besplatni VPN-ovi nisu preporučljivi za streaming Mediaset Premium-a iz inozemstva. Besplatne usluge obično imaju ograničenja brzine i podataka, što može dovesti do lošeg kvaliteta videa i prekida veze. Također, besplatni VPN-ovi često nemaju dovoljno sigurnosnih značajki, što može ugroziti vašu privatnost i sigurnost. Konačno, da, možete se prijav

Comments are closed.