Kako do 2024. godine dobiti Pakistan IP adresu s bilo kojeg mjesta putem VPN-a

ip adresa za Pakistan

Pakistanske stranice za streaming, kao što su ARY, Hum TV, PTV, PTV Sports i Dunya TV, često ograničavaju pristup njihovim streamovima uživo na temelju vaše lokacije. To znači da nećete dobiti puni popis usluga ako se prijavite bez pakistanske IP adrese. Također možete imati problema s pristupom drugim web lokacijama ili računima kao što su internetske bankarske usluge od Habib banke ili MCB banke.

Pouzdan način deblokiranja ovih usluga i stjecanja neograničenog internetskog iskustva je pretplata na virtualnu privatnu mrežu (VPN). VPN kriptira sav promet koji teče prema i iz vašeg uređaja i usmjerava ga preko posredničkog poslužitelja. Imate mogućnost izbora poslužitelja u Pakistanu, nakon čega vaša stvarna IP adresa bit će zamijenjena jednom iz Pakistana. Ovo je lokacijsko-agnostička metoda, što znači da biste mogli biti bilo gdje u svijetu i ona će i dalje raditi.

VPN nije samo krivotvorenje lokacije i aspekt šifriranja VPN-a znači da će vaš promet biti nečitljiv svim snoperima, uključujući hakere ili vašeg davatelja internetskih usluga (ISP). Pročitajte kako biste saznali kako dobiti pakistansku IP adresu i najbolje VPN-ove za to.

Kako do IP adrese u Pakistanu

VPN-i uopće nisu komplicirani. Slijedite dolje opisane korake kako biste pretraživali internet s pakistanskom IP adresom.

Evo kako dobiti pakistansku IP adresu s bilo kojeg mjesta putem VPN-a:

 1. Prvo se posavjetujte s uslugom koja zadovoljava vaše potrebe (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Nakon provjere autentičnosti plaćanja izvorni softver za svoj uređaj preuzmite izravno od davatelja usluga ili službene trgovine aplikacija. Ne koristite web lokacije trećih strana ni pod kojim uvjetima.
 3. Spajanje na poslužitelj u Pakistanu.
 4. Pokušajte pristupiti pakistanskom sadržaju koji ima geografski ograničenje. Ako to ne uspije odmah, očistite predmemoriju i kolačiće preglednika i pokušajte ponovo.

SAVJET: KAKO BESPLATNO dobiti uplaćeni VPN: Moguće je da vas ne zanima dugoročna obveza. Iako najbolje (i najjeftinije) VPN ponude obično obuhvataju godišnji plan ili dulje, postoji opcija korištenja 30-dnevne garancije povrata novca ExpressVPN-a. Od vas će se tražiti da se registrirate i platite unaprijed pomoću radne kreditne kartice, ali tvrtka obrađuje sve zahtjeve za povrat u prvih 30 dana s pravilima “bez pitanja”. To je opcija bez rizika.

U nastavku je puno detalja o svakom pružatelju usluga, ali ako se ne možete pridržavati čitavog posta, evo sažetka popisa najbolji VPN-ovi za dobivanje IP adrese iz Pakistana:

 1. ExpressVPN: Naš najbolji izbor za dobivanje pakistanske IP adrese! Ovaj operator ima neke od najbržih poslužitelja točkanih širom svijeta. Njihove su aplikacije sigurne i jednostavne za upotrebu, a veze su privatne. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost: Pružatelj proračuna s nekim od najbržih poslužitelja za strujanje na koje smo naišli na našim testovima. Aplikacije su jednostavne za korištenje i sigurne.
 3. VyprVPN: Upotrijebite vlastiti zatamnjeni tehnik da veze održavaju privatnima. Dobre brzine i vrlo sigurne.
 4. PureVPN: Zastoj u industriji s jakom reputacijom za zaobilaženje blokova koji ograničavaju geo.
 5. HideMyAss !: Dovršit će posao, ali tako će to učiniti i neki rivali s povoljnijim cijenama viši na ovoj listi.

VPN usluge imaju u izobilju putem Interneta. Ali nemojte pogrešiti ako ih stavite u istu kategoriju. Naš popis najboljih VPN-ova za dobivanje pakistanske IP adrese ovisi o sljedećim standardima:

Kriteriji za odabir najboljih VPN-ova

 • Održava nekoliko poslužitelja u Pakistanu
 • U mogućnosti je deblokirati niz usluga za strujanje koje su ograničene na geo
 • Koristi stroge protokole šifriranja kako bi vaši podaci ostali zaštićeni
 • Pruža aplikacije za Android, iOS, Windows i MacOS
 • Ne pohranjuju nikakve zapise o ponašanju korisnika
  5 најбољих ВПН-ова за Попцорнфлик да бисте га могли гледати било где

Koji je najbolji VPN za dobivanje pakistanske IP adrese?

Konačno, možete pregledavati Internet s pakistanskom IP adresom i imati pristup svim omiljenim sadržajima i uslugama. Evo našeg potpunog popisa najboljih VPN-a koje možete koristiti da biste dobili IP adresu za Pakistan:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je naš najbolji izbor za nabavljanje IP adrese iz Pakistana iz više razloga, uključujući njegovu pouzdanost, velike brzine i prilagođene aplikacije. U trenutku pisanja ponude nudi više od 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, uključujući Pakistan.

Jedna od prednosti ExpressVPN-a je njegova sposobnost da dosljedno nadmašuje geo-ograničene medijske usluge za streaming. Može otključati Netflix US, Hulu, BBC iPlayer, Fox, Sky, Acorn TV i još mnogo toga, pa pristup ARY, Hum TV i PTV ne bi trebao predstavljati probleme. ExpressVPN može vam pomoći u streamu HD i 4K videa bez uočljivog zaostajanja.

Sigurnosni parametri su vrhunski. Usluga koristi 256-bitnu enkripciju, koja se također naziva i “vojna klasa”. Dodatne sigurnosne značajke uključuju prekidač za internet, savršenu tajnu naprijed i DNS zaštitu od propuštanja.

Još jedna pobjeda privatnosti je da ExpressVPN ima internu politiku ne pohranjivanja bilo kakvih prometnih zapisa. Postoji neko zadržavanje metapodataka koji se ne identificiraju, ali se koriste za potrebe interne upotrebljivosti. Jedan račun omogućuje istovremeno povezivanje pet uređaja.

Korisnička podrška putem live chat-a dostupna je svakodnevno. Za korisnike koji brinu o privatnosti, postoji mogućnost plaćanja putem Bitcoina.

ExpressVPN nudi aplikacije za Windows, MacOS, Android i iOS.

Pros:

 • Super brzi i pouzdani poslužitelji
 • Izvrsno za HD streaming i preuzimanje
 • Snažna sigurnost
 • Može zaobići geo-ograničenja
 • Dobro dizajnirane aplikacije

Cons:

 • Malo skuplje od konkurentskih usluga

NAJBOLJI VPN ZA PAKISTAN: ExpressVPN je naš najbolji izbor i nesumnjivo je usluga svjetske klase, nudi velike brzine, jaku sigurnost i izvrsne mogućnosti deblokiranja. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu recenziju ExpressVPN.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda – dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost upravlja s više od 3.500 poslužitelja u 59 zemalja, uključujući 10 poslužitelja u Pakistanu. Brz je i učinkovit servis koji je lako postaviti i dizajnirati za novopridošlice u svijetu VPN-a.

CyberGhost je najpoznatiji po svojim mogućnostima strujanja i deblokiranja. Neke web stranice s kojima radi su Netflix, BBC iPlayer i Amazon Prime Video.

Ovaj davatelj olakšava deblokiranje određenih usluga struje unutar svoje aplikacije. Plaćeni račun omogućava istodobno povezivanje sedam uređaja, a postoje i razne ugrađene usluge, poput adblokera, zaštite od zlonamjernog softvera i praćenja.

Sav promet korisnika osiguran je 256-bitnom AES enkripcijom na OpenVPN protokolu, što su vrhunski standardi. Za daljnju privatnost, uvijek postoji prekidač za internet ubijanje kao i savršena tajna naprijed.

Tvrtka je registrirana u Rumunjskoj gdje na snazi ​​ne postoje obvezni zakoni o čuvanju podataka. Pridržava se pravila ne pohranjivanja podataka koji se mogu osobno identificirati (PII). Chat je dostupan 24/7.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS.

Pros:

 • Brza usluga koja je dobra za strujanje
 • Aplikacijama prilagođenim početnicima koje je lako instalirati i koristiti
 • Sigurne i privatne
 • Vrlo lako za početak

Cons:

 • Nema nekih naprednih značajki

NAJBOLJA PRORAČUNSKA OPCIJA: CyberGhost je jeftina VPN usluga koja je brza, sigurna i izvrsna za strujanje. Uključeno je 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Evo našeg detaljnog pregleda CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. VyprVPN

VyprVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.VyprVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN je poznata po tome što je jedna od najnaprednijih VPN usluga na svijetu zbog svoje nevjerojatne tehnologije zamagljivanja. Ima više od 700 poslužitelja širom svijeta, uključujući mogućnost povezivanja s poslužiteljem u Karačiju, najvećem pakistanskom gradu.

  Što je članak 13. i kako može utjecati na izdavače i korisnike interneta?

Usluga može deblokirati Netflix, BBC iPlayer, Hulu i druge web stranice za streaming, tako da lokalne pakistanske mreže ne bi trebale predstavljati probleme. Predstavnici korisničke podrške koji su dostupni svakodnevno, mogu vam pružiti dodatnu podršku ako imate određenu uslugu kojoj želite pristupiti.

Ovaj je pružatelj nedavno nadogradio svoju politiku privatnosti i sada ne pohranjuje nijedan identitet. U prošlosti je zabilježio IP adrese i neke druge podatke korisnika.

VyprVPN je dokazani igrač kada je u pitanju deblokiranje usluga specifičnih za Kinu. Vlasnički je Chameleon ™ tehnologija skrivanja smatra se jednom od najboljih u industriji. To će vas, međutim, koštati nekoliko dodatnih dolara.

VyprVPN uključuje besplatno trodnevno probno razdoblje sa svim paketima kako biste ga mogli isprobati i otkazati ako ne ispunjava vaše zahtjeve.

Aplikacije za Android i iOS su uključene, kao i desktop verzije za Windows i MacOS. Pojedinačna pretplata omogućuje istovremeno povezivanje tri uređaja.

Pros:

 • Velike brzine i stabilna veza
 • Deblokira Netflix i ostale usluge
 • Strogi standardi šifriranja

Cons:

 • Ne prihvaća Bitcoin

VERSATIL I pouzdan: VyprVPN će zbog svojih tehnologija šifriranja svjetske klase držati sve snajperiste u blizini.

Pročitajte našu recenziju VyprVPN.

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

4. PureVPN

PureVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PureVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 31 DAN

PureVPN upravlja prilično robusnom mrežom od više od 1.750 poslužitelja raspoređenih širom svijeta, uključujući opcije u Islamabadu, glavnom gradu Pakistana.

Sjedište usluge je u Hong Kongu i nagib je specifičan za Aziju po izboru poslužitelja. Iako se nekad smatralo vrlo uglednom VPN uslugom, ova je reputacija malo pobijedila nakon što su u medijima naveli da tvrtka nije otkrila činjenicu da bilježi podatke..

No PureVPN je učinio zajednički napor da povrati povjerenje korisnika. Sada postoji jasna politika privatnosti koja nedvosmisleno kaže da ne pohranjuje korisničke podatke. Ima i nove, dobro dizajnirane aplikacije.

PureVPN može deblokirati nekoliko geo-ograničenih usluga poput Netflixa, Hulua i Amazona Prime Video. Možete reproducirati videozapise 1080p bez međusobnog punjenja. Sav promet kriptiran je pomoću 256-bitne AES enkripcije, zajedno s dodatnim značajkama privatnosti, kao što je prekidač za Internet. Nalik je VyprVPN-u u smislu da je jedan od rijetkih VPN-a koji ima poslužitelje unutar Kine.

Dostupne su aplikacije za Windows, MacOS, Android i iOS. Jedan račun omogućava istodobno povezivanje pet uređaja, a korisnička je podrška dostupna svakodnevno, 365 dana u godini.

Pros:

 • Brzine su bile dovoljno dobre za HD streaming tijekom testiranja
 • Deblokira geografski ograničene usluge poput Netflixa
 • Poboljšano korisničko sučelje i značajke

Cons:

 • Neki problemi u povezivanju s nekoliko poslužitelja
 • Protekle brige o privatnosti

Brzo i pouzdano: PureVPN nudi brzu i pouzdanu uslugu po povoljnim cijenama i neće uništiti banku. Također nudi 31-dnevnu garanciju povrata novca.

Evo našeg cjelovitog pregleda PureVPN-a.

PureVPN KuponHOLIDAY POSEBNO – Uštedite 88% na petogodišnjem planuPRODATI Popust se primjenjuje automatski

5. SakrijMyAss

Sakrij moju guzu VPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.HideMyAss.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

HideMyAss posluje 930 poslužitelja u 190 zemalja. Tvrtka je dugo prisutna u VPN industriji i okupljala je preko 400 milijuna korisnika. Nudi mogućnosti poslužitelja u gotovo svim zemljama svijeta, uključujući Pakistan.

HideMyAss je brz, stabilan i dovoljno odlučan da savlada ograničenja oko različitih streaming usluga, uključujući Netflix, Hulu i BBC iPlayer.

Ovaj pružatelj koristi 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu korisničkog prometa, zajedno s 4.096-bitnim RSA ključevima i savršenom tajnošću naprijed. Nažalost, on evidentira korisničke podatke prema zadanim postavkama, uključujući IP adrese. Međutim, možete prilagoditi ovu zadanu postavku u aplikaciji. U slučaju bilo kakvih problema, samo se obratite timu za podršku uživo i on će vam pružiti pomoć.

Možete pronaći aplikacije za Windows, MacOS, Android i iOS. Jednostruka veza omogućuje istovremeno uspostavljanje pet uređaja.

Pros:

 • Veliki broj obuhvaćenih zemalja
 • Pristojne brzine za strujanje
 • Podrška za chat uživo

Cons:

 • Pravila zapisivanja podataka
 • Skuplje od rivala

KORISNIČKI PRIJATELJ: HideMyAss radi s mnogim uslugama streaminga i ima solidne brzine. Dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca.

  Како приступити Банци Америке у иностранству са ВПН-ом (ови ВПН-ови и даље раде у 2024. години)

Pročitajte našu cjelovitu recenziju HideMyAss

Sakrij moj kupon za kupnjuUklonite 64% popusta za 36-mjesečni planGET DEALCoupon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za dobivanje IP adrese od Pakistana?

Svakako je moguće prijaviti se na besplatne VPN usluge, no bit će vam teško pronaći onu koja nudi i poslužitelje u Pakistanu. U isto vrijeme, besplatni VPN-ovi su vrlo slabi jer je iskustvo koje nude razočaravajuće.

Razumijemo zašto bi korisnici mogli doći u iskušenje da se odluče za besplatan VPN. Nema uključenog plaćanja novcem unaprijed i za postavljanje je potrebno samo nekoliko klikova. Ali, tu nema besplatnog ručka.

Neki besplatni davatelji VPN-a uhvaćeni su u rudarstvu korisničkih podataka i prodaje ih trećim oglašivačima. Na kraju dana registrirana su poduzeća i moraju zaraditi novac da bi platili servere i druge režijske troškove. Da bi unovčio promet, jedan je pružatelj poduzeo još korak dalje i iskoristio je propusni opseg za izradu botnet armija.

Nadalje, mnoge besplatne VPN aplikacije dolaze u paketu sa zlonamjernim softverom koji može dovesti do iznuđivanja i gubitka podataka. Ako vam je cilj strujanje sadržaja ili siguran pristup bankarskim uslugama, to nećete postići pomoću besplatnog VPN-a.

Općenito je u vašem najboljem interesu da izbjegavate besplatne VPN-ove. Ako vam je potreban VPN za kratko vrijeme, slijedite preporuku koju smo dali na početku ovog članka (iskorištavajući 30-dnevnu garanciju povrata novca ExpressVPN-a). U suprotnom, najbolje je iskoristiti plaćeni VPN i uživati ​​u svakom trenutku bez ikakvih problema.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Pakistan

Mogu li koristiti VPN za gledanje pakistanske televizije na mreži?

Spajanje na VPN s pakistanskim poslužiteljem automatski će vam dati lokalnu IP adresu. To znači da će vam televizijski kanali putem interneta, poput PTV-a, PTV sporta, Hum TV-a, ARY-a, Geo-a i drugih, automatski biti dostupni..

Moguće je da će se od nekih kanala možda tražiti da se registrirate i dobijete korisničko ime i lozinku (ovo može zahtijevati i unošenje lokalne adrese) prije nego što vam bude dopušteno strujanje uživo sadržaja. U ovom je slučaju najbolje provjeriti jasnoću na pojedinim web lokacijama.

Lokalna Netflix knjižnica iz Pakistana bit će dostupna sve dok se prijavite s IP adrese iz te zemlje.

Koje su web lokacije blokirane u Pakistanu?

Internetske slobode u Pakistanu pretrpjele su prilično različit značaj, ali nema trenutnih ograničenja na aplikacije društvenih medija ili VoIP usluga, iako je u prošlosti bilo blokada. Neke web stranice i vijesti i mediji, posebice one koje potječu iz Indije, su blokirane. Bujice sjede u legalnom sivom području bez ikakve jasnoće je li im dozvoljeno ili ne. U sve namjere i svrhe, najbolje je koristiti VPN za sigurnu navigaciju Internetom.

Što još mogu učiniti s IP adresom iz Pakistana?

Još jedan uobičajeni slučaj upotrebe VPN-ova je mogućnost sigurnog pristupa mrežnom bankarstvu. IP adresa iz Pakistana znači da će biti lakše provjeriti internetski bankovni račun putem HBL-a, UBL-a, Standard Chartered banke, Allied banke i još mnogo toga. Banci će se činiti da se prijavljujete s lokacije unutar Pakistana i neće podići crvene zastave usklađenosti koje bi mogle nastati s lokacije koja nije Pakistan.

Značajke šifriranja uključene u VPN-ove čine pristup besprekornom pristupu javnom wifiju. Riječ je o nezaštićenim wifi mrežama koje možete pronaći na aerodromima, hotelima, trgovačkim centrima i kafićima, gdje hakeri mogu čekati i pokušati ukrasti vaše podatke. S VPN-om, međutim, veza je gotovo neraskidiva.

Koje su druge metode za dobivanje IP adrese iz Pakistana?

VPN usluge jedna su od nekoliko opcija koje morate sigurno promijeniti svoju IP adresu. Oni su najučinkovitija i najbrža opcija zasigurno, ali druga metoda je upotreba preglednika Tor da sakrije vašu IP adresu.

Prvobitna namjera projekta Tor bila je zaustaviti pokušaje masovnog nadzora državnih agencija. Njegov vodeći proizvod, preglednik Tor, može se besplatno preuzeti i popularan među zviždačima i novinarima. Nažalost, to je vrlo sporo, pa nije dobro uklopljeno u podatke koji zahtijevaju značajne podatke, kao što su strujanje ili preuzimanje.

Drugi način da sakrijete svoju stvarnu IP adresu je korištenje proxy poslužitelja. Ali oni su slični besplatnim VPN-ovima zato što se isporučuju s ograničenjima podataka, malim izborom lokacija i upitnim pravilima o privatnosti.

Streaming pružatelji poput Netflixa već neko vrijeme proaktivno prate i blokiraju proxyje. Budite spremni na razočaranje ako se planirate osloniti na njih kako biste pristupili svojim omiljenim emisijama i filmovima.

About the author

Comments

 1. vanje privatnosti: VPN mora osigurati sigurnost vaših podataka i zaštititi vašu privatnost.

  Brzina: VPN mora imati brze poslužitelje kako bi omogućio glatko strujanje i pregledavanje.

  Mogućnost pristupa blokiranim web lokacijama: VPN mora moći zaobići geografska ograničenja i omogućiti pristup blokiranim web lokacijama.

  Korisničko sučelje: VPN mora imati jednostavno i intuitivno korisničko sučelje koje je lako za korištenje.

  Na temelju ovih kriterija, ExpressVPN je naš najbolji izbor za dobivanje pakistanske IP adrese. Njihovi poslužitelji su brzi i sigurni, a aplikacije su jednostavne za korištenje. Također nude 30-dnevno jamstvo povrata novca, što je veliki plus.

  CyberGhost je također dobar izbor za one koji traže proračunsku opciju s brzim poslužiteljima za strujanje. VyprVPN koristi vlastitu tehnologiju zatamnjenja kako bi osigurao privatnost, dok PureVPN ima jaku reputaciju za zaobilaženje blokova koji ograničavaju geografski pristup.

  Ukratko, VPN je pouzdan način za deblokiranje usluga za strujanje i pristup blokiranim web lokacijama u Pakistanu. ExpressVPN je naš najbolji izbor za dobivanje pakistanske IP adrese, ali postoje i druge dobre opcije koje treba razmotriti.

Comments are closed.