Kako promijeniti regiju ili zemlju Apple TV-a s VPN-om

Kako promijeniti regiju ili zemlju Apple TV-a s VPN-om

Ako se svojim Apple TV-om trudite pristupiti internetskim sadržajima iz inozemstva, dobra je vijest to možete promijeniti svoju regiju ili državu Apple TV pomoću VPN-a. To će vam omogućiti pristup geo-ograničenom sadržaju. VPN je skraćenica za “virtualna privatna mreža” i bitno šifrira promet na uređaju prije nego što ga usmjeri preko posredničkog poslužitelja po vašem izboru. To skriva vašu pravu IP adresu i samim tim vašu lokaciju, poboljšavajući vašu privatnost u procesu.

Iako Apple TV ne podržava VPN softver, postoji nekoliko opcija ako imate Apple TV. Konkretno, možete instalirati VPN na kućni usmjerivač ili koristiti pametni DNS. Mi ćemo ih detaljnije pogledati.

Kako promijeniti svoju iTunes regiju Apple TV (3. gen ili starije)

Apple TV-ovi dolaze s unaprijed instaliranim aplikacijama. Da biste pristupili aplikacijama iz druge regije, morat ćete promijeniti iTunes regiju na vašem Apple TV-u.

Evo kako promijeniti iTunes regiju na Apple TV-u:

 1. Ići postavke
 2. Odaberi iTunes Store
 3. Ići iTunes lokacija > Mjesto
 4. Odaberite željenu iTunes regiju
 5. Ponovo pokrenite Apple TV kako bi se pojavile nove aplikacije
 6. Sad ćete moći gledati sadržaj s prikladnim VPN-om, kao što je ExpressVPN ili putem pametnog DNS-a

Kako promijeniti regiju Apple TV iTunes (četvrti ili noviji)

Postupak promjene vaše iTunes regije Apple TV razlikuje se za Apple TV 4. U ovom slučaju trebate imati iTunes račun za zemlju na koju se želite prebaciti. Prije svega, morat ćete se odjaviti s trenutnog iTunes računa:

 1. Odaberi postavke
 2. Ići iTunes Store
 3. Odaberi Apple ID-ovi > Odjavi se

Sada možete stvoriti novi iTunes račun za zemlju iz koje želite deblokirati sadržaj.

Evo kako promijeniti svoju iTunes lokaciju:

 1. Dođite do dna iTunes-a i odaberite željenu zemlju
 2. Pronađite besplatnu aplikaciju i odaberite je
 3. Napravite novi Apple ID
 4. Navedite drugačiju adresu e-pošte s uobičajenom Apple ID-u
 5. Na stranici za plaćanje odaberite “None”
 6. Unesite valjanu adresu za naplatu za zemlju kojoj pokušavate pristupiti
 7. Prijavite se u Apple TV s novim računom

Kako koristiti usmjerivač za promjenu Apple TV regije s VPN-om

Apple TV ne podržava VPN-ove prema zadanim postavkama, tako da trebamo konfigurirati VPN na uzvodnom uređaju. Za većinu nas to znači postavljanje VPN-a na wi-fi usmjerivaču. Povezivanje vašeg kućnog usmjerivača s VPN-om jedan je od načina promjene regije ili zemlje vašeg Apple TV-a. Neki VPN-ovi to čine posebno lako jer nude aplikacije za usmjerivače. Naravno, morat ćete biti sigurni da je vaš usmjerivač kompatibilan ili kupiti unaprijed konfigurirani usmjerivač. ExpressVPN, NordVPN i IPVanish svi prodaju unaprijed konfigurirane usmjerivače koji su već postavljeni za korištenje svojih VPN poslužitelja..

Možete se prijaviti na nadzornu ploču vašeg usmjerivača otvaranjem web preglednika i upisom 192.168.1.1 ili 192.168.0.1. Tada ćete morati unijeti svoje vjerodajnice. Nakon što ste na nadzornoj ploči, možda ćete pronaći opciju za postavljanje VPN veze. Točan postupak postavljanja ovisi o vašem davatelju VPN-a i modelu usmjerivača.

Ako nije, postoji mogućnost zamjene firmvera rutera s onim koji podržava VPN-ove. DD-WRT i Tomato dvije su besplatne i open-source opcije koje posebno preporučujemo, a ExpressVPN posebno čini veliki besplatan i jednostavan za korištenje firmware za pretplatnike kompatibilnih modela usmjerivača. No blještanje vlastitog softvera zahtijeva malo tehničke spreme i može trajno oštetiti vaš uređaj ako se ne izvrši pravilno. Ako niste zadovoljni s rizicima, radije kupite unaprijed konfigurirani usmjerivač poput ExpressVPN-a.

Kako koristiti DNS proxy ili pametni DNS za promjenu Apple TV regije s VPN-om

DNS proxy ili pametni DNS još je jedan način na koji mijenjate regiju Apple TV-a. DNS znači “Sustav naziva domena” i prevodi imena domena u IP adrese. Otvaranje web stranice u vašem pregledniku šalje DNS zahtjev DNS poslužitelju koji pronalazi odgovarajuću IP adresu. DNS zahtjevi obično se šalju poslužiteljima vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) – države u kojoj se nalazite.

Mnoge web lokacije za streaming provjeravaju podrijetlo DNS zahtjeva da bi potvrdili lokaciju korisnika. Ako Apple TV šalje DNS zahtjeve na poslužitelj u drugoj zemlji, možete se mimo ovih geo-ograničenja i deblokirati Apple TV sadržaj s drugih lokacija.

  Vrijeme kokica i VPN-ovi - sve što trebate znati

Za razliku od VPN-ova, Apple TV dolazi s ugrađenom podrškom za prilagođene DNS poslužitelje.

Evo kako promijeniti DNS poslužitelje na Apple TV-u (4. gen i noviji):

 1. Pristupite glavnom izborniku Apple TV-a
 2. Klik postavke > Mreža
 3. Odaberi Konfigurirajte DNS > Priručnik
 4. Unesite adresu pametnog DNS poslužitelja vašeg davatelja usluga i kliknite Sastavljeno
 5. Ponovo pokrenite Apple TV

Ako je vaš Apple TV treće generacije ili starije, primijetit ćete da je postupak malo drugačiji. Možda ćete trebati promijeniti svoju lokaciju. Evo što trebate učiniti:

 1. Dođite do postavke
 2. Kliknite na iTunes Store i onda Mjesto
 3. Odaberite odgovarajuću zemlju za sadržaj koji želite deblokirati
 4. Povratak na postavke
 5. Klik Općenito > Mreža
 6. izabrati Wi-Fi ili Ethernet
 7. Odaberi Konfigurirajte DNS > Priručnik
 8. Unesite DNS adresu
 9. Dođite do postavke > Općenito > Ponovno pokretanje kako biste ponovno pokrenuli Apple TV kako bi promjene stupile na snagu

Ako se odlučite spustiti ovom rutom, posebno preporučujemo ExpressVPN-ov MediaStreamer koji je uključen u pretplatu na ExpressVPN. Omogućuje vam korištenje DNS poslužitelja ExpressVPN odvojeno od VPN-a.

Postavljanje virtualne žarišta usmjerivača na prijenosno računalo s VPN-om

Drugi način na koji možete promijeniti regiju ili zemlju Apple TV-a je postavljanje virtualne žarišta usmjerivača na prijenosno računalo. To vam omogućuje emitiranje wifija sa prijenosnog računala na druge obližnje uređaje, poput Apple TV-a. Svaki uređaj koji povežete s pristupnom točkom bit će usmjeren putem VPN-a instaliranog na prijenosnom računalu.

Ako konfiguriranje fizičkog usmjerivača ili korištenje pametnog DNS-a nije opcija, možete slijediti naše vodiče o tome kako postaviti MacOS na virtualni usmjerivač i kako postaviti virtualni usmjerivač na Windows.

Koji je najbolji VPN za Apple TV?

Iako ćemo detaljno obraditi svaki od najboljih VPN-ova za Apple TV, evo kratkog sažetka svakog u slučaju da vam nedostaje vremena:

 1. ExpressVPN: Naša preporuka # 1 za promjenu regije ili zemlje Apple TV-a. Brzi, pouzdani poslužitelji u 94 zemlje. 24/7 podrška i snažna sigurnost.
 2. NordVPN: Najbolja vrijednost VPN. Mreža od gotovo 5600 poslužitelja. Unaprijed konfigurirani usmjerivači za promjenu zemlje / regije Apple TV-a. VPN bez evidentiranja s podrškom 24/7.
 3. IPVanish: Radi s odabranim usmjerivačima za upotrebu s Apple TV-om. Istovremeno povežite do 10 uređaja. Pravila i enkripcija bez zapisnika čuvaju vaše podatke sigurno.
 4. PrivateVPN: Vrlo brzi serveri u desecima zemalja. Mijenja regiju / zemlju Apple TV-a putem kompatibilnih usmjerivača. Aplikacijama i šifriranju prilagođenim početnicima.
 5. VyprVPN: VPN bez evidencije koji nudi više opcija za korištenje s Apple TV-om. 24/7 podrška uživo i puno sigurnosnih značajki kao što su šifriranje i prebacivanje.

Pitate se kako smo došli do gornjeg popisa? Pronašli smo najbolje VPN-ove za promjenu regije ili države Apple TV-a odabirom onih koji ispunjavaju sljedeće kriterije:

 • Poslužitelji smješteni širom svijeta, posebno u zemljama gdje je podržana Apple TV
 • Brzi i pouzdani poslužitelji za visokokvalitetni streaming (HD kao i 4K ako je moguće)
 • Snažno šifriranje kao i ostale važne sigurnosne značajke
 • Stroga pravila bez zapisivanja kada su u pitanju vaši podaci
 • Pristupačna korisnička podrška koja daje odgovore koji znaju

Najbolji VPN-ovi za promjenu Apple TV regije ili države

Ovdje je naš popis najboljih VPN-ova za promjenu regije na Apple TV-u:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je najbolji VPN za Apple TV iz više razloga. Posebno, ovaj VPN deblokira daleko više geo-ograničenih sadržaja od većine VPN-a. To uključuje Netflix, Amazon Prime Video, Hulu i BBC iPlayer. S više od 3000 VPN servera u 94 zemlje, ExpressVPN pruža obilje mogućnosti. Veze su vrlo brze, a ovaj VPN čini odličnim izborom za strujanje u HD i 4K. Ako naiđete na bilo koji problem, ExpressVPN nudi izvrsnu korisničku podršku, 24/7.

Uz izvrsne svestrane performanse, ExpressVPN pruža visoku razinu sigurnosti s 256-bitnom AES enkripcijom. Osim zaštite od propuštanja DNS-a i prekidača za uklanjanje, ExpressVPN ima i VPN podijeljeno tuneliranje koje vam omogućuje usmjeravanje određenog prometa kroz VPN dok se neki uređaji ili aplikacije i dalje izvode na ne-VPN mreži. Također je vrijedno znati da ExpressVPN ne čuva identifikacijske veze ili evidencije aktivnosti svojih korisnika.

Posebno preporučujemo ExpressVPN kao najbolji VPN za Apple TV jer nudi nekoliko prikladnih načina na koje možete promijeniti svoju regiju Apple TV ili zemlju. Jedna je opcija korištenje MediaStreamer, pametne DNS proxy usluge ExpressVPN. MediaStreamer šalje DNS zahtjeve putem proxy usluge, deblokirajući geo-ograničeni sadržaj.

Dok MediaStreamer deblokira sadržaj bez povezivanja s VPN-om, aplikacija ExpressVPN za usmjerivače omogućuje vam korištenje punog VPN-a. U tom su slučaju dostupne dvije mogućnosti: instalirajte aplikaciju na postojeći usmjerivač (budite sigurni da provjerite je li vaš usmjerivač kompatibilan) ili kupite unaprijed konfigurirani usmjerivač izravno s ExpressVPN-a.

ExpressVPN nudi aplikacije za sljedeće uređaje: Windows, Mac, Android, iOS i Linux. MediaStreamer je kompatibilan s Apple TV, Amazon Fire TV, Samsung Smart TV, Xbox, PlayStation i Nintendo Switch. Proširenja VPN preglednika mogu se preuzeti za Chrome i Firefox.

  5 najboljih VPN-ova za Nigeriju zaobići cenzuru u 2024. godini

Pros:

 • Nudi dva načina na koje možete promijeniti regiju / zemlju Apple TV-a
 • Velika mreža od preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje
 • Deblokira mnoge popularne streaming usluge uključujući Netflix
 • Pruža podršku za chat i podršku putem e-pošte, dostupna 24/7
 • Sigurna usluga zahvaljujući šifriranju i bez prepoznavanja zapisnika
 • Omogućuje vam istovremeno povezivanje do pet uređaja

Cons:

 • Nešto skuplje od većine VPN-ova

NAJBOLJI VPN za APPLE TV: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Preko 3000 servera u 94 zemlje. Nudi pametnu DNS proxy uslugu i aplikaciju za usmjerivače za promjenu Apple TV regije ili države. Vrlo sigurna usluga kodiranjem. 30-dnevno jamstvo povrata novca znači da možete isprobati ExpressVPN s Apple TV-om bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda – dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN je VPN pružatelj s posebno velikom mrežom poslužitelja. S gotovo 5600 poslužitelja u 59 zemalja, NordVPN može uspješno deblokirati mnoge popularne web stranice. Značajno je da NordVPN radi s Netflixom, Huluom, BBC iPlayerom i Amazon Prime Videoom. Nismo imali problema s punjenjem ili zaostajanjem prilikom testiranja ovih stranica za strujanje. To je zahvaljujući neograničenoj širini pojasa i dosljednim vezama. Postoji i 24/7 podrška u live chatu ako vam je potrebna.

Što se tiče sigurnosti, NordVPN je siguran VPN za korištenje. Koristi 256-bitnu AES enkripciju i zaštitu od propuštanja DNS-a, a automatsko isključivanje osigurava blokiranje prometa u slučaju pada vaše VPN veze. Što je više, NordVPN nudi nekoliko specijalnih poslužitelja, uključujući Double VPN i namjenski IP. Pravila o nepostojanju zapisnika znače da su vaši osobni podaci privatni.

Da biste postavili NordVPN na svoj Apple TV, možete ga instalirati na usmjerivač. Iako je postupak različit za svaki usmjerivač, NordVPN pruža udžbenike. Ako vaš usmjerivač nije kompatibilan s VPN-om, imate mogućnost kupnje usmjerivača koji je unaprijed konfiguriran za NordVPN. Moguće je postaviti i VPN vezu na prijenosnom računalu i podijeliti ga s vašim Apple TV-om.

NordVPN aplikacije dostupne su za preuzimanje za Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Amazon Fire TV i Android TV. Proširenja preglednika nude se za Chrome i Firefox.

Pros:

 • Ogromna mreža od gotovo 5600 poslužitelja u 59 zemalja
 • Nudi unaprijed konfigurirane NordVPN usmjerivače
 • Radi s Netflixom i Amazon Prime Video
 • Uključuje 24/7 live chat i podršku e-pošte
 • Specijalni poslužitelji za još veću privatnost na mreži

Cons:

 • Neki poslužitelji s relativno malim brzinama

NAJBOLJI PRORAČUN VPN ZA APPLE TV: Unaprijed konfigurirani NordVPN usmjerivači za promjenu zemlje i regije Apple TV-a. Preko 5.600 poslužitelja širom svijeta. Deblokira Netflix i nudi 24/7 podršku za chat uživo kao i poslužitelje optimizirane za poboljšanu privatnost. Uključuje 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish izdvaja se po brzom i pouzdanom povezivanju. Ima mrežu od više od 1.100 poslužitelja u 60 zemalja. Osim što može deblokirati BBC iPlayer, Amazon Prime Video i HBO Now, IPVanish je također vrlo jednostavan za upotrebu s Kodi-jem. Naše iskustvo pregledavanja putem IPVanish-a bilo je vrlo glatko i mogli smo bez strujanja strujati HD videozapise.

Ovo je VPN koji od tada nudi izvrsnu vrijednost možete ga koristiti na najviše 10 uređaja istovremeno. IPVanish također nudi dobru sigurnost sa značajkama uključujući 256-bitnu AES enkripciju, prekidač za zaustavljanje i zaštitu od propuštanja DNS-a. IPVanish ima strogu politiku nulte evidencije prometa, koja služi zaštiti vaše privatnosti.

Kada je u pitanju korištenje IPVanish-a s Apple TV-om, možete koristiti DD-WRT ili Tomato usmjerivač. Nisu svi usmjerivači kompatibilni s VPN-ovima. U tom slučaju uvijek možete kupiti VPN usmjerivač koji je već omogućen IPVanish. Alternativno, možete dijeliti VPN vezu prijenosnog računala s vašim Apple TV-om.

Možete preuzeti IPVanish aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV, dok Linux zahtijeva ručno postavljanje.

Pros:

 • Može se konfigurirati s odabranim usmjerivačima za promjenu zemlje Apple TV-a
 • Koristite na do 10 uređaja istovremeno
 • Posebno dobro surađuje s Kodijem
 • Čuva vaše podatke šifriranjem i pravilima bez zapisnika

Cons:

 • Nema mogućnosti plaćanja u bitcoin / cryptocurrency
 • Ne nudi proširenja preglednika

10 SIMULTANEOUS CONNECTIONS: IPVanish može se konfigurirati s odabranim usmjerivačima za promjenu regije Apple TV. Omogućuje vam istovremeno povezivanje do 10 uređaja. Brzi, dosljedni poslužitelji i pravila bez zapisivanja. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux
  Како гледати ВВЕ Нетворк изван САД-а са ВПН-ом

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je brza VPN usluga idealna za streaming sadržaja na Apple TV-u. Ovo je VPN koji može deblokirati streaming servise kao što su Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer. Manji davatelj VPN-a, PrivateVPN ima oko 100 poslužitelja smještenih u oko 60 zemalja svijeta, što vam omogućava da deblokirate geo-ograničeni sadržaj u SAD-u, Velikoj Britaniji i Japanu. PrivateVPN vam također omogućuje da istovremeno povežete do šest uređaja.

Drugo područje u kojem se PrivateVPN ističe je sigurnost. Osim korištenja 256-bitne AES enkripcije, nudi DNS i lPv6 zaštitu od curenja i ugrađenu sklopku za uklanjanje. Ova VPN ima nultu politiku bilježenja podataka i navodi da nema saznanja o tome što korisnici rade na mreži. PrivateVPN možete koristiti s Apple TV konfiguriranjem usluge na kompatibilnom usmjerivaču.

Možete koristiti sljedeće PrivateVPN aplikacije: Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV. Ručna konfiguracija potrebna je za Linux.

Pros:

 • Može se konfigurirati s kompatibilnim usmjerivačima za upotrebu s Apple TV-om
 • Vrlo velike brzine za strujanje kao i bujica
 • Omogućuje vam da imate do šest istodobnih veza
 • Štiti vašu privatnost šifriranjem i pravilima bez zapisnika

Cons:

 • Manja mreža od oko 100 poslužitelja
 • Ograničeni izbor aplikacija i bez proširenja preglednika

IDEAL ZA STREAMING: PrivateVPN ima brze servere za nesmetano strujanje. Kompatibilan je s Apple TV-om putem odabranih usmjerivača. Istovremeno priključite šest uređaja. Vrlo korisne aplikacije, kao i snažna sigurnost s šifriranjem i prebacivanjem. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda – uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. VyprVPN

VyprVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.VyprVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN nudi nekoliko opcija kada je riječ o promjeni regije ili države vašeg Apple TV-a. Doista, ovaj VPN uspješno deblokira simpatije Netflixa i Hulua. Naši testovi pokazuju da je VyprVPN brz. Streamiranje HD videozapisa bilo je iskustvo bez stresa i bez prekida. Ovo je također VPN prilagođen korisnicima s jednostavnim aplikacijama za početnike. No, VyprVPN i dalje nudi podršku 24 sata dnevno, ako imate bilo kakvih problema.

Kao i kod svih dobrih VPN-ova, i VyprVPN koristi 256-bitnu AES enkripciju. Ostale sigurnosne značajke uključuju DNS zaštitu od curenja, prekidač za zaustavljanje i mogućnost blokiranja zlonamjernih web lokacija. VyprVPN kaže da ne vodi nijedan zapisnik. U stvari, to je neovisno revidirano. Međutim, vrijedno je napomenuti da VyprVPN bilježi IP adrese 30 dana.

Ovaj VPN ima tri opcije za postavljanje VyprVPN-a s vašim Apple TV-om. Prvi je korištenje aplikacije usmjerivača za VyprVPN. No, aplikacija je kompatibilna samo s usmjerivačima na okviru Tomato MIPS / ARM. Ako vaš usmjerivač ne može pokrenuti aplikaciju, možete dijeliti internetsku vezu vašeg računala ili Maca sa svojim Apple TV-om. DD-WRT korisnici mogu slijediti upute o tome kako postaviti OpenVPN na svoje usmjerivače.

VyprVPN nudi aplikacije za Windows, Mac, Android i iOS, kao i usmjerivače i Android TV. Linux zahtijeva ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Više opcija za promjenu zemlje ili regije Apple TV-a
 • Podrška za chat uživo dostupna 24/7
 • Neovisno revidirano kako bi se dokazalo da ne vodi zapisnike
 • Deblokira brojne popularne usluge streaminga

Cons:

 • Prilično skupo u usporedbi s nekim od njegovih rivala
 • Ograničen izbor načina plaćanja (bez opcije Bitcoin)

SIGURNI NO-LOGS VPN: VyprVPN je neovisno revidiran kako bi dokazao da ne vodi zapisnike. Nudi brojne mogućnosti za postavljanje s Apple TV-om. Podrška za chat uživo dostupna 24/7. Mnoštvo sigurnosnih značajki uključujući šifriranje. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu VyprVPN recenziju.

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za promjenu regije na Apple TV-u?

Malo je vjerojatno da ćete pronaći besplatni VPN koji radi s Apple TV-om, bez obzira na onaj koji dobro funkcionira. Većina besplatnih VPN-ova zahtijeva od vas da koristite njihove aplikacije, što ih onemogućuje postavljanje na usmjerivač. Čak i ako ste pronašli način pomoću besplatnog VPN-a da promijenite svoju Apple TV regiju, više ćete nego vjerovatno otkriti da postoji ograničenje propusnosti ili ograničenje podataka. To znači da će streaming sadržaja Apple TV-a uključivati ​​priličnu količinu punjenja i zaostajanja.

Osim što jednostavno nisu kompatibilne s Apple TV-om, besplatni VPN-i često nisu sigurni za upotrebu. Neki će vas pošiljati neprimjerenim oglasima, dok drugi nose čak i zlonamjerni softver. Još gore, besplatno Poznato je da VPN-ovi prate vaše podatke i prodaju ih trećim stranama. Nažalost, ovo je cijena koju plaćate kad odaberete besplatnu VPN uslugu. Uostalom, oni moraju nekako zaraditi svoj novac. Općenito, samo nije vrijedno odabrati besplatni VPN.

U kojim je zemljama Apple TV aplikacija dostupna u?

Aplikaciju Apple TV možete koristiti na svom Apple TV-u, kao i iPhone i iPad. Aplikacija Apple TV dostupna je samo u sljedećim zemljama i regijama:

 • Ujedinjene države
 • Australija
 • Brazil
 • Kanada
 • Francuska
 • Njemačka
 • Meksiko
 • Norveška
 • Švedska
 • Ujedinjeno Kraljevstvo

Ako aplikacija Apple TV nije dostupna u vašoj zemlji ili regiji, vaš će Apple uređaj umjesto toga imati aplikaciju Video. Svi filmovi ili TV emisije koje kupite u iTunes trgovini prikazat će se tamo.

Što mogu gledati na Apple TV-u?

Uz puno dostupnih aplikacija, Apple TV omogućava gledanje širokog spektra TV emisija i filmova. Apple TV možete koristiti za gledanje sljedećeg:

 • Netflix
 • HBO sada / HBO Idi
 • Amazon Prime Video
 • PlayStation Vue
 • ESPN
 • Hulu
 • YouTube TV
 • Plex
 • Otkriće Go

Vidi također: Najbolji VPN za Apple TV u 2024. godini

About the author

Comments

 1. Izvrsno objašnjenje kako promijeniti regiju ili državu na Apple TV-u pomoću VPN-a. VPN je vrlo koristan alat za poboljšanje privatnosti i pristup geo-ograničenom sadržaju. Važno je napomenuti da Apple TV ne podržava VPN softver, ali postoje alternative poput instaliranja VPN-a na kućni usmjerivač ili korištenja pametnog DNS-a. Preporučeni VPN-ovi su ExpressVPN, NordVPN, IPVanish, PrivateVPN i VyprVPN. Također je objašnjeno kako promijeniti iTunes regiju na Apple TV-u, ovisno o modelu. Sve u svemu, vrlo korisne informacije za one koji žele pristupiti sadržaju iz drugih zemalja na Apple TV-u.

Comments are closed.