Kako uživo gledati finale Lige prvaka (Real Madrid – Liverpool)

gledajući Ligu prvaka iz inozemstva s VPN-om

Zanima vas kako Real Madrid igra protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka? U ovom ćemo članku objasniti kako možete koristiti virtualnu privatnu mrežu (VPN) za strujanje uživo i visoke razlučivosti, bez obzira jeste li trenutno u svojoj zemlji ili u inozemstvu.

Važno je napomenuti da ćemo samo preporučivati ​​službene trenutne tokove. Iako će se streamovi utakmice gotovo sigurno nalaziti negdje drugdje, ta su mjesta nelegitimna i često nepouzdana. Nitko ipak ne želi da se njihov stream odvede izvan mreže tijekom izvođenja jedanaesteraca. Dobra vijest je da se finale Lige prvaka može gledati besplatno na nekoliko različitih platformi, tako da nema potrebe pribjegavati nikakvim neslužbenim izvorima.

Važno: Prilikom streaminga uvijek koristite VPN

Većina platformi za streaming dopušta samo gledateljima iz određenih zemalja, ali VPN omogućava zaobići ovo ograničenje. Spajanjem na poslužitelj na potrebnoj lokaciji možete navesti uslugu da vjeruje da ste zapravo tamo. Na primjer, spajanje na britanski poslužitelj otključit će britanske platforme poput BBC iPlayera, Sky GO i ITV Hub-a.

Preporučujemo upotrebu ExpressVPN gledati Ligu prvaka. Ima veliku mrežu brzih poslužitelja koji vam omogućuju pristup bilo kojem streamu koji želite bez brige o zaostajanju ili dugim vremenima punjenja. Sa širokim rasponom sigurnosnih značajki, pravilima o nepostojanju dnevnika i aplikacijama za sve najpopularnije operativne sustave, ExpressVPN olakšava sigurnost, bez obzira na to koji uređaj koristite.

  Najboljih 5 VPN-ova za Sky Go Italia koji i dalje rade 2024. (tako da ga možete gledati bilo gdje)

NAJBOLJI VPN za finale LIGE ŠAMPIONA: ExpressVPN je naš izbor broj 1. S velikom mrežom poslužitelja koja je optimizirana za brze veze, savršeno je za gledanje Lige prvaka. Jednostavne aplikacije za sve operativne sustave. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

Kako gledati finale Lige prvaka s VPN-om

 1. Odaberite VPN dizajniran za strujanje. ExpressVPN ima velike brzine, ali dvije jeftinije alternative su NordVPN i CyberGhost.
 2. Idite na web mjesto davatelja VPN-a i prijavite se
 3. Preuzmite ispravan VPN klijent za svoj uređaj
 4. Pogledajte popis u nastavku i pronađite izvor koji želite koristiti
 5. Povežite se s jednim od svojih VPN poslužitelja u određenoj zemlji
 6. Posjetite izvornu web stranicu. Sadržaj bi se sada trebao učitati bez ikakvih problema

Gdje mogu gledati finale Lige prvaka?

Kako ćete gledati igru ​​ovisi o tome gdje se nalazite u svijetu. U nastavku smo raščlanjivali službene struje po regijama, ali pomoću VPN-a trebali biste moći gledati što god želite.

Velika Britanija

provjera potrošačke pozadine Izvor: Wikimedia Commons

BT Sport jedini je službeni izdavač Lige prvaka u Velikoj Britaniji. Ova usluga obično košta 9 funti (oko 12 USD) mjesečno, ali oni zapravo cijelu utakmicu prikazuju besplatno i u 4K na BT Sport YouTube kanalu.

Svi će komentari biti na engleskom.

Ujedinjene države

Američko-zastava-2144392_1280

Fox Sports će utakmicu prenositi uživo. Možete gledati besplatno ako je Fox Sports uključen u vaš kabelski paket.

Ako ne, možete pristupiti prijavom za Fox Soccer Match Pass. To košta 19,99 USD mjesečno, ali dolazi sa sedam dana probnog razdoblja. Uvijek možete to otkazati nakon završetka meča kako biste ga preuzeli.

Fox Sports je također uključen u pretplatu Sling TV-a od 25 dolara, tako da je ovo još jedan način za gledanje meča.

  AIM je obustavljen, isprobajte ove sigurne alternative

Svi će komentari biti na engleskom.

Njemačka

Njemačka-zastava

Njemački gledatelji mogu besplatno gledati na web mjestu ZDF-a. Ako ste pretplatnik Sky Deutschland, možete gledati i putem aplikacije Sky Q.

Ti će izvori imati njemački komentar.

Španija

španska zastava - pixabay

Gledatelji u Španjolskoj mogu besplatno gledati prijenos uživo Antene 3. Možete se također prilagoditi streamu na TV3. BeIN Sports Spain također je domaćin streama, ali za to je potrebna pretplata (9,99 eura mjesečno).

Antena 3 i beIN Sports Spain će imati španjolski komentar, a TV3 na katalonskom.

Ostale lokacije

Ako još niste vidjeli svoju lokaciju, ne brinite se. Finale Lige prvaka možete gledati s gotovo bilo kojeg mjesta na svijetu. UEFA je stvorila opsežan popis izvora za svaku regiju. Jednostavno pronađite svoju zemlju na popisu i pregledajte izvore dok ne pronađete onaj koji je besplatan ili ga ne ispunite, onaj koji ima besplatnu probnu verziju.

Treba napomenuti da neće svi ovi izvori imati internetski player. Njihova uključenost u popis jednostavno ukazuje da će igru ​​nekako emitirati, ali to ne mora nužno značiti da će biti domaćin prijenosa uživo.

Najčešća pitanja o Ligi prvaka

Kada počinje finale Lige prvaka?

Kickoff za finale Lige prvaka 25. svibnja u 19:45 BST. Ako ste izvan Velike Britanije, možete pogledati tablicu u nastavku da vidite kada je ovo vaše lokalno vrijeme.

Pacifičko standardno vrijeme (PST) 1. siječnja 1970. godine
Središnje vrijeme (CT) 1. siječnja 1970. godine
Istočno standardno vrijeme (EST) 1. siječnja 1970. godine
Srednjoeuropsko vrijeme (CET) 1. siječnja 1970. godine
Australijsko zapadno standardno vrijeme (AWST) 02:45, 26. svibnja
Australijsko centralno standardno vrijeme (ACST) 04:15, 26. svibnja
Australsko istočno standardno vrijeme (AEST) 04:45, 26. svibnja
Kinesko standardno vrijeme (CST) 02:45, 26. svibnja
  Шта је двофакторска аутентификација (2ФА) и треба ли вам?

Mogu li se prijaviti za strane streaming usluge?

To stvarno ovisi o usluzi. Neki, poput Fox Sportsa, zahtijevaju način plaćanja registriran u određenoj zemlji. Ako usluga prihvaća PayPal, možda ćete se moći registrirati bez obzira, ali često će platforme za strujanje provjeriti adresu registriranu na vašem računu, a ako je izvan njihova područja emitiranja, spriječit će vas da dovršite postupak plaćanja.

Bez virtualne kreditne kartice ili prijatelja u ciljanoj zemlji koji su voljni dijeliti svoje podatke o plaćanju, ne postoji jednostavan način registracije za ove usluge.

Kako inače mogu gledati finale Lige prvaka?

Ako biste radije gledali Real Madrid protiv Liverpoola iz udobnosti svog kauča, možda će vas zanimati upotreba Kodija. Postoji nekoliko različitih dodataka koji će utakmicu prenositi uživo, iako je većini njih potrebna neka vrsta registracije prije nego što se mogu koristiti.

Ako ne možete pronaći odgovarajući mrežni izvor i niste upoznati sa Kodijem, uvijek ga možete pogledati na TV-u. Otkrićete da će većina sportskih kanala na neki ili drugi način pokrivati ​​ovaj događaj, tako da sve dok imate razumnu pretplatu putem kabela ne biste trebali imati puno problema s pronalaženjem pokrića, bilo da je riječ o cijeloj igri, istaknutim igrama ili samo rasprava o dosadašnjem meču. Ipak, nemojte se previše ugoditi – Svjetski kup je samo nekoliko tjedana.

About the author

Comments

 1. gledati finale Lige prvaka na ZDF-u ili Sky Sportu. ZDF će prikazati utakmicu besplatno, dok će Sky Sport zahtijevati pretplatu. Svi će komentari biti na njemačkom jeziku.

  Španija Španjolski gledatelji mogu gledati finale Lige prvaka na Antena 3 ili Movistaru. Antena 3 će prikazati utakmicu besplatno, dok će Movistar zahtijevati pretplatu. Svi će komentari biti na španjolskom jeziku.

  Ostale lokacije U drugim dijelovima svijeta, finale Lige prvaka može se gledati na različitim platformama poput beIN Sportsa, DAZN-a, SuperSporta i drugih. Provjerite s lokalnim izdavačima ili koristite VPN za pristup službenim strujama u drugim zemljama.

  Najčešća pitanja o Ligi prvaka

  Kada počinje finale Lige prvaka? Finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola održat će se u subotu, 26. svibnja 2018. godine u 20:45 sati po srednjoeuropskom vremenu.

  Mogu li se prijaviti za strane streaming usluge? Da, možete se prijaviti za strane streaming usluge ako koristite VPN. Međutim, provjerite jesu li te usluge dostupne u vašoj zemlji i jesu li legalne.

  Kako inače mogu gledati finale Lige prvaka? Ako ne želite koristiti VPN, finale Lige prvaka možete gledati na televiziji ako imate pristup službenim izdavačima u vašoj zemlji. Također možete pratiti utakmicu na društvenim mrežama ili sportskim portalima koji će prenositi uživo.

Comments are closed.