Најбољи додаци за Коди Болливоод за филмове о хинду, пунђабију и Деси

коди_болливоод_бест_снагфилмс

На располагању је стотине додатака Коди, али само мали број додатака који нуде квалитетне болливоодске филмове и ТВ емисије. Овај водич ће вас провести кроз неке од најбољих додатака за Болливоод Коди за филмове о хиндију, пуњабију и Деси на програму Коди.

Најновија стабилна верзија Кодија је Коди в18.3 „Криптон“.

Упозорење: Коди треба користити само за садржај на који имате законско право приступа. Ни Коди фондација, ни Цомпаритецх не заговарају употребу Кодија за пиратерију.

Пре него што почнемо: Како безбедно користити Коди

ВПН се може користити да сакрије корисникову стриминг активност. Поред тога, постоје многи други легитимни разлози за инсталирање поузданог ВПН-а. Прво, ВПН-ови маскирају нечији идентитет на мрежи, након чега штите кориснике од безбедносних ризика попут напада човека у средини. Ови напади узрокују да интернетску везу пресретне злонамерна особа која ће имати успјех код ваших драгоцјених података ако успије.

Поред напада човека у средини, постоји могућност да додаци могу имати уграђен и злонамерни код. ВПН може бити у могућности да помогне у избегавању овог ризика због начина преусмеравања промета.

ВПН-ови такође могу корисницима омогућити приступ гео-ограниченом садржају. Неки сервиси функционишу само у одређеним земљама, али ВПН може преусмерити вашу интернетску везу путем сервера у земљи по вашем избору. То вам на крају даје приступ садржају до којег обично не бисте имали приступ због своје локације.

Да бисте пребацивали висококвалитетни садржај путем Кодија, требаће вам брз, поуздан ВПН који може да се носи са захтевима пропусне опсега за стриминг. ИПВанисх је наша препоручена ВПН, али слободно проучите нашу комплетну листу препоручених ВПН услуга.

  Kako gledati History Channel s bilo kojeg mjesta s VPN-a

Читач посао: Уштедите 60% на ИПВанисх плану 

Најбољи додаци за Болливоод Коди за филмове о хинду, пунђабију и Деси: званични додаци

Додаци истражени у овом одељку могу се добити путем легитимних сервиса као што је службено складиште додатака Коди. Ти додаци легално струју садржај и не представљају велику бригу о приватности.

Еинтхусан

еинтхусан болливоод коди аддонс

Једва да је бољи од Еинтхусана када је у питању садржај из Болливоода. Овај додатак преноси директно са званичног вебсајта Еинтхусан.тв. Еинтхусан легално лиценцира његов садржај, што га чини одличним избором за обожаватеље Болливоод Коди-а који желе да њихов садржај тече легалним.

Да бисте инсталирали овај додатак, мораћете да преузмете Реасонс Репоситори.

 • Кликните овде, а затим преузмите репозиториј.реасонрепо датотека
 • Затим отворите Коди, а затим идите на Аддонс
 • Кликните на Симбол пакета у горњем левом углу, а затим на Инсталирајте са зип-а
 • Пронађите директоријум за преузимање и кликните на репозиториј.реасонрепо зип датотеку за инсталацију
 • Вратите се на претходни екран, а затим кликните на Инсталација од репоаситори
 • Лоцирајте Репо Репо, затим кликните на Видео аддонс. Одатле инсталирајте Еинтхусан

СнагФилмс

коди_болливоод_бест_снагфилмс

СнагФилмс је прилично сличан Виевстеру, а долази и са наменском категоријом Болливоод. Овај додатак тренутно ради на Коди верзији 18 и новијој верзији, што га чини бољом опцијом од Виевстер-а с обзиром да га можете користити на далеко већем броју Коди инсталација.

СнагФилмс пружа приступ легалном протоку садржаја и један је од додатака који препоручујемо.

Овај додатак можете инсталирати директно из званичног складишта Коди додатака.

Виевстер

виевстер_болливоод_коди

Виевстер је у суштини колаж добро организованог садржаја. Једноставно можете пронаћи оно што тражите одабиром одговарајуће категорије. Са друге стране, такође можете да користите функцију претраге да бисте пронашли своје омиљене филмове.

  Radi li PIA u Kini 2024. godine? Saznajemo

Бићете одушевљени када знате да Виевстер има своје Болливоод категорија која омогућава приступ великом броју филмова.

Виевстер корисницима пружа приступ легалним стреамовима и један је од наших препоручених додатака Коди

Можете инсталирати Аддтер Коди аддон из званичног складишта Коди аддонс-а. Имајте на уму да Виевстер тренутно ради само на Коди верзији 17 и старији.

ЈуТјуб

иоутубе_болливоод

ИоуТубеу заиста није потребно представљање. Ова увек популарна веб локација за дељење видео записа доступна је и као додатак Коди. ИоуТубе је препун болливоодских филмова старих и нових. Једноставно претражите да бисте видели да ли можете да пронађете жељени садржај.

Препоручујемо ИоуТубе, јер омогућава приступ легалном садржају. Иако постоји могућност да наиђете на илегално стримирани садржај на ИоуТубеу, ово је прилично мала. Такав се садржај обично брзо уклања.

Овај додатак доступан је у службеном складишту додатака Коди.

Незванични додаци Коди Болливоод за филмове о хинду, пунђабију и Деси

Према нашем истраживању, чини се да ови додаци омогућавају приступ сјајном боливудском садржају. Међутим, треба да будете свесни да ће садржај који пружају доле наведени додаци вероватно бити обезбеђен пиратским токовима и можда ћете добити правне претње због приступа овом садржају ако ваш давалац интернетских услуга види да то радите..

ТВ на ДЕСИ ЗОНЕ

тв_он_деси_зоне_коди_цомпаритецх

Шта је то? ТВ на ДЕСИ ЗОНЕ пружа приступ болливоодском садржају из два извора. Или од ДесиРулез или ДесиТВБок. Оба извора пружају приступ телевизији уживо као и видеу на захтев.

Зашто бисте требали избјегавати његово кориштење? ТВ на ДЕСИ ЗОНЕ пружа приступ садржају већином путем пиратских токова. Постоји, међутим, шанса да је доступан неки старији садржај који се помоћу овог додатка може легално преносити у јавну домену. Ипак, с обзиром да овде постоји неколико законских опција, за кориснике Коди-ја не препоручујемо ТВ на Деси Зоне.

  Шта је двофакторска аутентификација (2ФА) и треба ли вам?

Екодус

Екодус_болливоод

Шта је то? Екодус корисницима презентира садржај у једноставном формату. На располагању је велики избор видео садржаја, укључујући болливоодске филмове. Егзодус омогућава да се садржај организује према језику што олакшава проналажење категорија као што су хиндски и пунџаби, омогућавајући брз приступ омиљеним болливоодским филмовима.

Зашто бисте требали избјегавати његово кориштење? Многи филмови и ТВ емисије који се могу пронаћи кроз Екодус пиратски су. Корисници би требали посебно пазити да сазнају да ли се садржају којем приступају може приступити легално и сигурно у њиховим земљама. Због ослањања на пиратске садржаје, не препоручујемо Екодус за Коди кориснике.

Сва-Деси

додатци за болливоод коди

Шта је то? Сва-Деси организује садржај од Филмови и ТВ. Под Филмови Пронаћи ћете широк избор болливоодских наслова распоређених у складу са језиком, а потом и даље по жанру и популарности. Истакнути су и филмови у позоришту и играни филмови.

Зашто бисте требали избјегавати његово кориштење? Будући да је садржај који приказује Сва-Деси у великој мери пиратски, не препоручујемо овај додатак.

Заштитите своју приватност када сте на мрежи: Уштедите 60% на ИПВанисх плану 

Како инсталирати Коди додатке

Да бисте инсталирали Коди додатке, прво је потребно инсталирати одговарајуће складиште додатака. Након што је овај корак завршен, можете потражити и инсталирати додатак. Додаци се такође могу инсталирати путем .ЗИП датотека.

Ако желите да сазнате више о инсталирању додатака Коди, погледајте овај водич који покрива инсталацију спремишта.

Стреаминг Лавс ин Индиа

Ни у ком случају не одобравамо струјање пиратског материјала. Међутим, можда ћете бити шокирани када сазнате да у Индији није илегално гледање стрмираног садржаја. Међутим, могли бисте наићи на проблеме ако вољно дистрибуирате, јавно приказујете или продајете садржај заштићен ауторским правима без потребних дозвола.

Правда Гаутам Пател дао је ово саопштење прошле године након што су бројни потрошачи били забринути након што су их интернетски провајдери упозорили да би могли бити кажњени због стриминг садржаја.

Иако то није илегално, и даље треба бити опрезан при стримингу и размотрити закон, жртве и ризике пиратерије пре преузимања или преноса материјала заштићеног ауторским правима без дозволе. Запамтите да се закони мењају и као и увек требало би да урадите сопствено истраживање.

About the author

Comments

 1. Препоручујем овај водич за све који желе да гледају квалитетне Болливоод филмове и ТВ емисије на Кодију. Иако постоји много додатака доступних, само мали број је легалан и квалитетан. Овај водич нуди неке од најбољих званичних додатака за Болливоод, као што су Еинтхусан, СнагФилмс и Виевстер. Важно је напоменути да Коди треба користити само за легалан садржај. Коришћење ВПН-а је такође препоручљиво за заштиту приватности и избегавање безбедносних ризика. Све у свему, овај водич је одличан избор за све који желе да уживају у Болливоод садржају на Кодију.

 2. lmове и ТВ емисије. Виевстер је један од најпопуларнијих додатака за Коди и пружа приступ великом броју садржаја на различитим језицима, укључујући и Болливоод. Овај додатак је такође доступан у званичном складишту Коди додатака.

  ЈуТјуб

  ЈуТјуб је један од најпопуларнијих видео сервиса на интернету и пружа приступ великом броју видео садржаја, укључујући и Болливоод филмове и ТВ емисије. ЈуТјуб додатак за Коди омогућава приступ ЈуТјуб садржају директно из Коди интерфејса. Овај додатак је доступан у званичном складишту Коди додатака.

  Незванични додаци Коди Болливоод за филмове о хинду, пунђабију и Деси:

  ТВ на ДЕСИ ЗОНЕ

  ТВ на ДЕСИ ЗОНЕ је незванични додатак за Коди који пружа приступ великом броју Болливоод филмова и ТВ емисија на хиндију, пунђабију и Деси. Овај додатак је доступан у различитим репозиторијима и треба да будете опрезни приликом инсталирања незваничних додатака.

  Екодус

  Екодус је један од најпопуларнијих незваничних додатака за Коди и пружа приступ великом броју Болливоод филмова и ТВ емисија на хиндију, пунђабију и Деси. Овај додатак је доступан у различитим репозиторијима и треба да будете опрезни приликом инсталирања незваничних додатака.

  Сва-Деси

  Сва-Деси је још један незванични додатак за Коди који пружа приступ великом броју Болливоод филмова и ТВ емисија на хиндију, пунђабију и Деси. Овај додатак је доступан у различитим репозиторијима и треба да будете опрезни приликом инсталирања незваничних додатака.

  Како инсталирати Коди додатке

  Инсталирање Коди додатака је веома једноставно. Прво, морате да отворите Коди интерфејс и кликнете на Аддонс. Затим кликните на Симбол пакета у горњем левом углу и изаберите Инсталирајте са зип-а. Прона

 3. ију претраге да бисте пронашли одређени филм или емисију. Виевстер је један од најпопуларнијих додатака за Коди и пружа приступ легалном протоку садржаја. Овај додатак можете инсталирати директно из званичног складишта Коди додатака. ЈуТјуб ЈуТјуб је један од највећих видео сајтова на интернету и пружа приступ милионима видео снимака. Додатак ЈуТјуб за Коди омогућава приступ ЈуТјуб садржају директно из Кодија. Овај додатак је легалан и можете га инсталирати директно из званичног складишта Коди додатака. Незванични додаци Коди Болливоод за филмове о хинду, пунђабију и Деси: ТВ на ДЕСИ ЗОНЕ ТВ на ДЕСИ ЗОНЕ је додатак који пружа приступ садржају на језицима хинди, пунђаби и другим језицима Деси. Овај додатак је незваничан и може садржати злонамерни код, зато је важно да користите ВПН када га користите. Екодус Екодус је један од најпопуларнијих додатака за Коди и пружа приступ милионима филмова и емисија. Овај додатак је незваничан и може садржати злонамерни код, зато је важно да користите ВПН када га користите. Сва-Деси Сва-Деси је додатак који пружа приступ садржају на језицима хинди, пунђаби и другим језицима Деси. Овај додатак је незваничан и може садржати злонамерни код, зато је важно да користите ВПН када га користите. Како инсталирати Коди додатке Да бисте инсталирали Коди додатке, прво морате да инсталирате Коди на свој уређај. Затим можете инсталирати додатке директно из званичног складишта Коди додатака или преко репозиторија. Стреаминг Лавс ин Индиа Стреаминг Лавс ин Индиа је ВПН који је специјализован за приступ садржају из Индије. Овај ВПН је брз и поуздан и омогућава вам да приступите гео-ограниченом садржају из Индије. Ово је одличан избор за кориснике Кодија који желе да пр

 4. нашли одређени филм или емисију. Виевстер је један од најпопуларнијих додатака за Коди и пружа приступ легалном садржају. Овај додатак можете инсталирати директно из званичног складишта Коди додатака. ЈуТјуб ЈуТјуб је један од најпопуларнијих видео сервиса на интернету и пружа приступ милионима видео снимака. Додатак ЈуТјуб за Коди омогућава приступ ЈуТјуб садржају директно из Коди интерфејса. Овај додатак је легалан и можете га инсталирати директно из званичног складишта Коди додатака. Незванични додаци Коди Болливоод за филмове о хинду, пунђабију и Деси: ТВ на ДЕСИ ЗОНЕ ТВ на ДЕСИ ЗОНЕ је додатак који пружа приступ садржају на језицима хинди, пунђаби и другим језицима Деси. Овај додатак је незваничан и може садржати злонамерни код, зато је важно да користите ВПН када га користите. Екодус Екодус је један од најпопуларнијих додатака за Коди и пружа приступ милионима филмова и емисија. Овај додатак је незваничан и може садржати злонамерни код, зато је важно да користите ВПН када га користите. Сва-Деси Сва-Деси је додатак који пружа приступ садржају на језицима хинди, пунђаби и другим језицима Деси. Овај додатак је незваничан и може садржати злонамерни код, зато је важно да користите ВПН када га користите. Како инсталирати Коди додатке Инсталирање Коди додатака је веома једноставно. Прво, морате да отворите Коди и идете на Аддонс. Затим кликните на Симбол пакета у горњем левом углу и изаберите Инсталирајте са зип-а. Пронађите додатак који желите да инсталирате и кликните на њега. Додатак ће се инсталирати и биће доступан у Аддонс секцији. Стреаминг Лавс ин Индиа Стреаминг Лавс ин Индиа је приступачан и легалан начин да приступите Болливоод садржају. Овај сервис пружа приступ милионима филмова и емисија на језици

Comments are closed.