1Channel Kodi addon: Какво е, безопасно ли е, има ли по-добри добавки?

Ако търсите начин да гледате филми и телевизионни предавания без абонамент за кабел, може би сте чували за добавката на 1Channel Kodi. Тази статия разгледа добавката на 1Channel, включително дали е безопасно да инсталирате и използвате и какви алтернативи съществуват.

1Channel Kodi addon

Kodi е безплатен софтуер за сваляне от Kodi Foundation. Той може да възпроизвежда множество видео файлови формати, включително MP4, AVI, WMV и много други. В допълнение, можете да го използвате за поточно видео от всяка точка на мрежата, като инсталирате Kodi addons.

Kodi може да бъде инсталиран на повечето популярни телевизионни устройства, включително Apple TV. Ако имате Roku, можете да предавате видеоклипове на Kodi към него чрез „огледално предаване“ на вашия Android или iOS телефон.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

VPN мрежите често се използват от хора, които искат да предават неофициално съдържание от интернет. Използването на VPN обаче е полезно за всеки, който предава видео.

VPN ви защитава от скоростно заглушаване на ISP, блокиране на географско съдържание и атаки от човек в средата. Дава ви свобода да предавате видео от всеки сайт, който искате, без намеса от хакери, вашия интернет доставчик или други натрапници.

Всички VPN имат тенденция до забавяне на скоростта на връзката донякъде. Някои VPN обаче са по-бавни от други. Освен това много VPN поддържат регистри на активността на потребителите, заменяйки един набор от рискове за поверителност и сигурност с друг.

Това са причини, поради които винаги препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. IPVanish не поддържа регистри на вашата дейност и използва собствената си физическа мрежа, за да поддържа високите скорости. Това поддържа видеоклипа ви частен и без буфер. Освен това има собствено родно приложение за Amazon Fire Stick и Nvidia Shield, което прави инсталацията лесна.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Нашите читатели могат да спестят изключително 60% от IPVanish планове тук.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Kodi, нито Comparitech не се застъпват за използването на Kodi за поверителност.

  วิธีการติดตั้ง Kodi บน Fire TV Cube

Какво е 1Channel Kodi addon?

1Channel е добавка на Kodi от трета страна, която изтрива информация от PrimeWire. PrimeWire е популярна база данни за филми и телевизионни предавания, която носи връзки към видео потоци от цял ​​свят. Тъй като PrimeWire има голямо разнообразие от връзки към различно съдържание, 1Channel стана много популярен в сравнение с други добавки на Kodi.

Рискове за сигурността и поверителността на 1Channel

Има няколко неща за 1Channel, които правят рисковано за потребителя да инсталира. Първо, почти цялото съдържание, предоставяно от 1Channel, е съставено от несанкциониран, пиратски материал. Например, добавката понастоящем позволява на потребителите да поточно предават цялата колекция от Игра на тронове епизоди, без да ги плащате. Тъй като HBO Now таксува 10 долара на месец за гледане на едно и също съдържание, е съмнително, че са се съгласили с това.

Подобни заглавия са налични и с помощта на addon, включително Анатомията на Грей, Дневниците на вампира, и Модерно семейство. В зависимост от това от коя държава се предава това съдържание, източниците, които го предоставят, могат да нарушават закона. Ако това е така, вероятно те ще бъдат затворени от властите, което води потоците до неизправност. Тъй като публикува връзки към тези пиратски потоци, самият PrimeWire може също да бъде изключен, което прави 1Channel безполезен.

Освен това това съдържание се хоства на произволни уебсайтове, открити в интернет, към които PrimeWire просто се свързва. Това създава сериозен риск за сигурността, тъй като не е известно кой предоставя потоците и какво ниво на сигурност се предлага от техните сървъри. Всички данни, които се предават между вашия компютър и тези източници, могат да бъдат застрашени от прихващане, давайки на хакер достъп до вашето устройство и евентуално цялата ви домашна мрежа.

Самият аддон не е част от официалното хранилище на Kodi. Не е имало същия процес на проверка, през който официалните адони обикновено преминават. Това е допълнителен риск от инсталирането му, тъй като потенциално може да бъде използван от програмиста или от нападател, който използва уязвимости в него, за да направи промени в компютъра или телевизионното си устройство.

  Как перенести Kodi build на Fire Stick и другие устройства

Заради тези причини, ние от Compartiech не препоръчваме да инсталирате добавката 1Channel Kodi. Вместо това препоръчваме алтернативите, изброени по-долу.

Най-добрата алтернатива на 1Channel: Playon Kodi addon

Playon Kodi addon

Ако искате да гледате най-новите телевизионни предавания и филми, използвайки вашия Kodi, най-добрият начин да направите това законно и безопасно е да инсталирате добавката PlayOn Kodi. PlayOn е DVR услуга, която ви позволява законно да записвате филми и предавания от много различни поточни услуги, включително DirecTV Now, HBO Now, Hulu, Netflix и много други.

За да използвате PlayOn, се нуждаете от абонамент за една от съвместимите с него услуги. Също така се нуждаете от абонамент за самия PlayOn, който струва $ 30 / година или $ 49,99 за цял абонамент. Тези записи обаче могат да се запазят завинаги, дори ако анулирате услугата за стрийминг или самата PlayOn.

В резултат на това PlayOn ви позволява да гледате цял сезон на предаване по HBO, Showtime или друг премиум канал, докато плащате само за един месец абонамент, стига да сте готови да изчакате, докато сезонът приключи излъчването. По същия начин PlayOn може да се използва за получаване на записи на множество филми, достъпни в HBO Now, MAX Now или други стрийминг услуги само с един месец абонамент.

Опитайте БЕЗПЛАТНО: Можете да опитате пълната услуга безплатно тук.

Списък на услугите, налични с PlayOn

Ето всички услуги, чието съдържание в момента може да се гледа чрез добавката Playon Kodi:

Нетфликс Hulu Yahoo View Amazon Video
Вуду Xfinity спектър Time Warner Cable
харта Bright House Networks DirecTV сега HBO GO
HBO СЕГА Макс Го Време за шоу NBC
NBC Classics ABC CBS FOX
PBS CW CW семена YouTube
Pluto.TV Tubi.TV пукане SyfyNow
САЩ мрежа Свободна форма TNT драма TCM
AMC FxNow TBS National Geographic
PBS Kids ESPN издънка ESPN 3
ESPN ACC Network Extra NFL Game Pass MLB.com NHL.com
Пропуск в НБА Лига WWE.com NBC Sports Live Extra Фокс новини
Фокс бизнес CNBC CBS News HBO GO Latino
бандура

PlayOn Kodi добавката може да бъде намерена в официалното хранилище Kodi.

ВИЖТЕ СЪЩО: 14 от най-добрите добавки на Kodi за телевизия и филми.

Други алтернативи на 1Channel

Ако не се интересувате от възможността да записвате програми и не искате да плащате допълнително $ 30 / година за PlayOn, тези други алтернативи на 1Channel са полезни.

  Kodi ของ WWE ที่ดีที่สุดใช้งานได้จริง

YouTube

1Channel Kodi addon: Какво е, безопасно ли е, има ли по-добри добавки?

YouTube е известен най-вече с видеоклипове с практически умения, комедийни скитове и други кратки видеоклипове от независими продуценти. Той обаче съдържа и огромен каталог на филми с обществено достояние. Например каналите Popcornflix и Classic Movies YouTube имат над 100 игрални филма в своите каталози, а има и много други канали в YouTube, които имат подобно съдържание.

YouTube добавката Kodi може да се намери в официалното хранилище на Kodi addon.

пукане

Пропуснете менюто за филми на Kodi addon

Както за телевизионните предавания, така и за филмите, Crackle Kodi addon може да предложи много. Той носи много мрежови телевизионни предавания, които бяха отменени по една или друга причина, като например Heroes и Щита. Тези предавания често имат добри сюжетни линии и страхотна актьорска игра, въпреки че не успяха да донесат пари за своите мрежи. Има много високо оценени филми като начало и Остров на затвора също.

В допълнение към тези селекции Crackle продуцира собствени оригинални телевизионни предавания и филми, някои от които са получили добри отзиви.

Добавката Crackle Kodi може да се намери в репото на eracknaphobia.

Свързана статия: Как да инсталирате Crackle за Kodi

PS Vue

1Channel Kodi addon: Какво е, безопасно ли е, има ли по-добри добавки?

Playstation Vue е услуга за подмяна на кабели, предлагана от Sony. Той осигурява 49 популярни телевизионни канала за $ 39,99, включително AMC, TNT, Sci-Fi и други филмови канали. В допълнение, той ви позволява да запишете любимите си телевизионни предавания в списък, така че PS Vue да ви предупреждава, когато са налични нови епизоди. PS Vue също така ви позволява да добавяте канали към списъка си с „любими канали“, така че да са лесно достъпни. И ако пропуснете шоу или филм, който искате да видите, той запазва последните няколко дни програмиране на разположение при поискване.

Като цяло добавката за PS Vue Kodi е отличен начин да гледате най-новите телевизионни предавания и филми.

Добавката PS Vue Kodi е налична в официалното хранилище на Kodi addon.

заключение

Ако сте искали да гледате телевизионни предавания и филми без абонамент за кабел, може би сте обмислили да инсталирате популярния 1Channel Kodi addon. 1Channel обаче има значителни рискове за поверителност и сигурност. Има и алтернативи, които нямат тези недостатъци, така че вероятно не е добра идея да инсталирате 1Channel.

Голямото разнообразие от добавки няма ограниченията на 1Channel. Препоръчваме ви да разгледате нашето ръководство за 105-те най-добри добавки на Kodi за 2024 г., за да получите по-добра представа колко разнообразие може да предложи Kodi.

About the author

Comments

 1. акто може да представлява риск за компютъра ви. Изтеглянето на файлове от непознати източници може да доведе до инфекция с вируси или други зловредни програми. Затова е важно да бъдете внимателни при използването на 1Channel Kodi addon и да се уверите, че изтегляте само легално и безопасно съдържание.

  Най-добрата алтернатива на 1Channel: Playon Kodi addon

  Ако търсите безопасна и легална алтернатива на 1Channel Kodi addon, може да опитате Playon Kodi addon. Това е добавка на Kodi, която ви позволява да гледате филми и телевизионни предавания от различни източници, включително Netflix, Hulu, Amazon Prime и много други. Playon Kodi addon е легален и безопасен за използване, тъй като предоставя достъп до легално съдържание, което е разрешено за поточно предаване.

  Списък на услугите, налични с PlayOn

  – Netflix
  – Hulu
  – Amazon Prime
  – HBO Now
  – CBS All Access
  – NBC
  – ABC
  – Fox
  – ESPN
  – YouTube
  – и много други

  Други алтернативи на 1Channel

  YouTube

  YouTube е един от най-големите видео хостинг сайтове в света и предлага голямо разнообразие от филми и телевизионни предавания. Можете да гледате безплатно или да наемете филми и телевизионни предавания за гледане онлайн.

  пукане

  Popcorn Time е безплатна програма за гледане на филми и телевизионни предавания онлайн. Тя използва технологията на поточното предаване на торенти, за да предостави достъп до голямо разнообразие от съдържание. Въпреки че Popcorn Time е безплатен, той може да представлява риск за сигурността и поверителността на потребителите, тъй като използва торенти за предаване на съдържание.

  PS Vue

  PlayStation Vue е услуга за поточно предаване на живо телевизионно съдържание, която предлага достъп до много канали, включително ESPN, CNN, Fox News и много други. Тя е налична за гледане на множество устройства, включително PlayStation, Roku, Amazon Fire TV и много други.

  заключение

  Ако търсите начин да гледате филми и телевизионни предавания без абонамент за кабел, има много алтернативи на 1Channel Kodi addon. Най-добрата алтернатива е Playon Kodi addon, който предоставя достъп до легално съдържание от различни източници. Винаги бъдете внимателни при използването на Kodi и се уверете, че изтегляте само легално и безопасно съдържание.

 2. т, което прави инсталирането на 1Channel Kodi addon рисковано за сигурността и поверителността на потребителя. Тези уебсайтове могат да съдържат зловреден софтуер, който може да зарази устройството на потребителя. Затова е важно да се използва VPN, когато се използва Kodi, за да се защити личната информация и да се предотвратят атаки от хакери.

  Най-добрата алтернатива на 1Channel е Playon Kodi addon, който предоставя достъп до множество услуги за поточно видео, включително Netflix, Hulu, Amazon Prime Video и много други. Това е легална алтернатива на 1Channel, която не нарушава авторските права и не представлява риск за сигурността на потребителя.

  В заключение, инсталирането на 1Channel Kodi addon е рисковано за сигурността и поверителността на потребителя, поради несанкционираното, пиратско съдържание, което предоставя. Вместо това, потребителите могат да използват легални алтернативи като Playon Kodi addon, за да гледат филми и телевизионни предавания без рискове за сигурността и поверителността си.

 3. Bulgarian:

  Ако търсите начин да гледате филми и телевизионни предавания без абонамент за кабел, добавката на 1Channel Kodi може да бъде интересна за вас. Тази статия разглежда добавката на 1Channel, включително дали е безопасно да я инсталирате и използвате, както и какви алтернативи съществуват. Kodi е безплатен софтуер, който може да възпроизвежда множество видео формати и да поточно видео от всяка точка на мрежата, като инсталирате Kodi addons. В статията се споменава, че е важно да използвате VPN с Kodi, за да защитите своята поверителност и да предотвратите блокиране на географско съдържание.

  Добавката на 1Channel е от трета страна и предоставя връзки към несанкциониран, пиратски материал. Това прави инсталирането й рисковано за потребителите. Статията споменава, че има и други алтернативи на 1Channel, като Playon Kodi addon, YouTube, пукане и PS Vue.

  Накрая, статията припомня, че Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп.

Comments are closed.