A Kodi URL Resolver hiányzik, vagy nem fogja letölteni? Itt van miért

Hiányzik az URL-feloldó vagy nem működik

A Kodi URL Resolver függősége a közelmúltban változásokon ment keresztül. Ez a cikk elmagyarázza, hogy mit kell tenni, ha hiányzik az URL-feloldó, nem tölthető le vagy nem működik.

November 15-én számos Kodi addon fejlesztő levelet kapott a Mozgókép Szövetségtől (MPA) és a Kreativitás és Szórakozás Szövetségétől (ACE). Ez ahhoz vezetett, hogy a Colossus lerakat offline módba került, és számos népszerű külső gyártótól származó kiegészítőket, például a Covenant, a Bennu és az Ares varázslót vitt magával. Mivel azonban az URL-megoldót az egyik személy fejlesztette ki, azt is eltávolították. Ez a cikk elmagyarázza, hogy mit csinál az URL-megoldó, és hol található.

Az egyetlen fejlesztő, akit e jogi fenyegetések megcéloztak, azok voltak, akik engedély nélküli streaming-kiegészítőket hoztak létre. Arra buzdítjuk az olvasóinkat, hogy csak hivatalos forrásokat használják; sokkal biztonságosabbak, gyakran hozzáférést biztosítanak hasonló méretű tartalomkönyvtárakhoz, és teljesen törvényesen használhatók.

Itt található a teljes részlet arról, hogy miért nem telepíti a Kodi Colossus, és itt talál részleteket arról, hogy miért hiányzik Kodi Bennu. További információ a Kodi URL Resolver oldalon.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Egyesek virtuális magánhálózatot (VPN) használnak az engedély nélküli streaming elrejtéséhez az internetszolgáltatóktól (ISP). A VPN-eknek azonban számos teljesen legitim felhasználása is van, és segíthetnek személyes adatainak bizalmas kezelésében.

A VPN-k az összes bejövő és kimenő hálózati forgalom titkosításával működnek. Ez azt jelenti, hogy egyetlen külső megfigyelő sem mondhatja el, mit csinál online. Megakadályozza az internetszolgáltatót abban, hogy eladja a böngészési szokásait, vagy hogy ezeket igazolja az internetkapcsolat megakadályozására. A VPN emellett a legtöbb közép-támadást használhatatlanná teszi, ezzel biztonságban tartva az érzékeny információkat, például a bejelentkezési hitelesítő adatokat vagy az e-maileket..

A megfelelő VPN kiválasztása alapvető fontosságú. Egyesek lassítják a kapcsolatot szinte használhatatlan sebességre, míg mások részletes naplót vezetnek a böngészési előzményekről. Ez meghiúsítja a VPN használatát, és jelentősen megkönnyíti az online tevékenységek nyomon követését.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Minimális hatással van a hálózati sebességre, és folyamatosan stabil kapcsolatot biztosít több mint 50 országgal. Ez a legkönnyebb VPN telepítés olyan mobil platformokra, mint az Android, iPhone és az Amazon Firestick.

  Najbolji Kodi Boxes: 2024 vodič za najbolje Kodi kutije i hardver

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% -ot egy éves IPVanish-tervvel itt.

Mi történt az URL-feloldóval?

A Jsergio123, a Kodi fejlesztõje, aki több harmadik fél kiegészítésén dolgozott, elsõként jelentette be, hogy abbahagyja a kiegészítések fejlesztését. Ide tartozott az URL-feloldó és a Meta-kezelő, két olyan függőség, amelyre számos nem hivatalos kiegészítő támaszkodott.

A Jsergio123 tweet URL-címének fejlesztése folyamatban van

A döntés katalizátora az MPA-tól és az ACE-től kapott jogi levél, a médiaipar titánai, például a Disney, a Netflix, a Paramount Pictures, az Amazon és a SKY UK közötti együttműködés révén..

A probléma itt az, hogy az URL-feloldót nem csak az engedély nélküli streaming-kiegészítésekhez használják. Ez egyszerűen lehetőséget kínál a tartalom lekérésére egy URL-ről, a CAPTCHA ellenőrzés és a különféle webhely-fájlszerkezetek elszámolására. Ennek eredményeként egyes hivatalos kiegészítők is használják. A helyzet még rosszabbá tétele érdekében néhány nem hivatalos kiegészítőnek, például a Buborékoknak, még nincs szükségük az URL-feloldóra, mert meg tudják oldani a saját linkjeiket, vagy más szkripteket használhatnak, például NaN Scraper, amelyek másképp működnek, de hasonló eredményt hoznak..

A TVAddons csapata rövidesen offline kapcsolatba helyezte tárolóját augusztusban, még a jogi lépésekre várva is, de hamarosan visszatért az összes engedély nélküli kiegészítő eltávolítása után. Az URL-feloldó egy kiegészítő volt, amelyet nem távolítottak el, és a TVAddons azt mondta, hogy a jövőben átveszik annak fejlesztését. Megjegyezték azonban, hogy a jsergio123 nyugdíjazása következtében a frissítések lassabban érkezhetnek.

Mi történik ezután?

Az URL Resolver eltávolítása érvénytelenné tette a támadók kizsákmányolását. Valójában néhány adattár, például a Cerebro, már elkezdte az eltávolított kiegészítők tárolását és a frissítések kiadását. A kód teljes áttekintése nélkül nem mondják el, hogy mit fognak végezni ezek a frissítések. Mint ilyen, ezeket a frissítéseket nem biztonságosnak kell tekinteni mindaddig, amíg az egész Kodi közösség nem ellenőrzi azokat.

Noha vegyes válasz érkezett a harmadik féltől származó kiegészítők, például a Covenant eltávolítására, a Kodi addon fejlesztői között az általános egyetértés az, hogy az URL-megoldó kulcsfontosságú. Ennek ellenére ennek a függőségnek a fejlesztése azáltal, hogy nem kívánt figyelmet vonz az MPA-val.

  Kako legalno i sigurno preuzeti filmove na Kodi

Valószínűbb, hogy az URL Resolver továbbra is a szokásos módon működik, bár a frissített verziót valószínűleg manuálisan kell telepíteni, legalábbis rövid távon. Még ha az URL-feloldó is teljesen eltűnik, a hivatalos kiegészítők többsége továbbra is működni fog.

Hogyan lehet a rendszert biztonságban tartani?

Az MPA jogi fenyegetései sokkoló hullámokat jelentettek a Kodi közösségen keresztül. Számos repo és addon eltávolítást eredményeztek, beleértve az Ares Wizard csapata, a The_Alpha, a jsergio123, az Echo Coder, a DandyMedia, a Lucifer, a Pulse és a MuckyDuck termékeit..

Mivel legalább egy fejlesztő GitHub-fiókját törölték, ez a felhasználónév most bárki számára ingyenes. Ez korábban történt, és egy nem biztonságos Exodus frissítés kiadására használták fel, tehát nincs ok arra gondolni, hogy nem fog megismétlődni..

Ezért sürgetjük az olvasóinkat, hogy tiltsa le az automatikus kiegészítő frissítéseket. Ezt megteheti a fogaskerek ikon a Kodi kezdőképernyőjén. Ezután kattintson a gombra Rendszerbeállítások és válassza ki a Kiegészítői fül a képernyő bal oldalán. A jobb oldali mezőben kattintson a Frissítés beállítás. Végül válassza ki Értesítse, de ne telepítse a frissítéseket. Ez tudatja Önt minden új frissítéssel, így kutathatja azokat, és megtudhatja, hogy a közösség ellenőrizte-e azokat vagy sem.

Kapcsolja ki az automatikus frissítést a 4. lépésben

Egy jó ökölszabály, ha néhány hétig várni kell a frissítés rendelkezésre állását követően, mivel ez idő előtt az emberek általában csak a frissítés céljait spekulálják..

A TVAddons egy jól ismert fejlesztőcsapat, és mivel azt mondták, hogy kiadják az URL Resolver frissítéseit, nincs ok arra, hogy azokat más forrásból töltsék le..

Hivatalos kiegészítő ajánlások

Az URL-feloldót többnyire (de nem teljes egészében) harmadik féltől származó kiegészítőkhöz használják. Mint ilyen, ezek a változások a hivatalos kiegészítések többségét nem érintik. A következő kiegészítők továbbra is működnek, teljesen legálisak és tartalomkönyvtárakat kínálnak, amelyek mérete hasonló a legnépszerűbb harmadik fél által létrehozott kiegészítőkhez..

Bigstar filmek & tévé

BigStar Filmek és TV Kodi kiegészítő

Bigstar filmek & A TV egy online streaming platform, amely több ezer tétel közül választhat. Médiakönyvtára meg van osztva meglehetősen specifikus kategóriákba, és egyik tartalma sem rendelkezik régiófüggő. Ez azt jelenti, hogy megnézhető, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon.

  Какво е Stremio и как можете да го използвате: Ръководство за начинаещи

Van egy keresési funkció, amely segít megtalálni valami specifikusat, és bár a kínált filmek többsége meglehetősen ismeretlen, számos díjnyertes film és TV-műsor is megtalálható, beleértve a brit kultusz klasszikus teljes évszakát, Kukucskáló panoráma.

A Bigstar filmek & A TV-kiegészítő megtalálható a MetalChris lerakatban.

Youtube

YouTube Kodi kiegészítő

A YouTube a világ legnagyobb video streaming platformja, és van egy médiakönyvtár, amelynek évezredeire néznék. A YouTube fő előnye versenytársaival szemben a széles tartalom; vannak videók, amelyek mindent tartalmaznak az irodalmi kritikától a barkácsig. Ez azt jelenti, hogy mindig lesz valami érdekes.

A YouTube Kodi addon fenntartja a weboldal legtöbb funkcionalitását. A felhasználók videókat adhatnak a lejátszási listákhoz, megtekinthetik előfizetéseiket, és létrehozhatnak egy videósort. Noha nem kommentálhatod vagy nem használhatod a YouTube üzenetküldési funkcióit, ezek a Kodi-ban nem különösebben hasznosak, így könnyű belátni, hogy miért távolították el ezt a funkciót.

A YouTube-kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi-kiegészítő-tárban.

PlayOn böngésző

Playon Kodi addon

A PlayOn böngésző lehetővé teszi a Kodi felhasználók számára, hogy a különböző online streaming platformokról integrálják fiókjaikat, és tartalmaikat egyetlen helyen figyeljék. Mivel nincsenek hivatalos Netflix vagy Amazon Prime Video kiegészítők, a PlayOn böngésző a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja a médiakönyvtárak elérésének a Kodi-en..

A prémium tagság havonta 2,50 dollárba kerül, és nem csak kibővíti a csatlakoztatható források skáláját, de felszabadítja a hirdetések átugorásának és a videofelvételnek a helyi tárolóba történő felvételét is. Mivel az ingyenes verzió csak kis mennyiségű ingyenesen megtekinthető tartalmat kínál, a fizetett tagság határozottan jobb.

A PlayOn böngésző addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

Az egyik dolog, amit a Szövetség és a hasonló kiegészítők ritkán kínálnak, az a lehetőség, hogy élő TV-streameket nézzenek. A FilmOn Simple több száz élő TV-csatornát kínál a világ minden tájáról, és bár rendelkezésre állnak fizetett tagságok, ezek többsége ingyenesen nézhető meg..

Kicsi a kompromisszum abban, hogy az ingyenes adatfolyamok csak szokásos felbontású formában érhetők el, de figyelembe véve, hogy nincs régió-zárolás, és számos országból származó stream-ek vannak különböző nyelveken, ez nem egy hatalmas probléma.

A FilmOn Simple kiegészítő megtalálható a TVAddons lerakatban.

Az URL-feloldó eszköz fontos Kodi-függőség, de nem lényeges, ha csak hivatalos kiegészítőket használ. Rengeteg kiváló minőségű kiegészítés van, amelyekre ez nem vonatkozik, függetlenül attól, hogy sportlehetőségeket, filmeket, TV-műsorokat vagy élő közvetítéseket keres. Érdemes megjegyezni, hogy a felmerült problémák nemcsak az URL-feloldóval kapcsolatosak, tehát olvassa el a Kodi néhány leggyakoribb kérdésének hibakeresési útmutatóját.

About the author

Comments

 1. felhasználók nehézségekbe ütköznek, ha hiányzik az URL-feloldó, mivel ez a függőség szükséges ahhoz, hogy a Kodi kiegészítői működjenek. Azonban fontos megjegyezni, hogy az URL-feloldó eltávolítása nem jelenti azt, hogy a Kodi használata illegális lenne. Az URL-feloldó csak egy eszköz, amely lehetővé teszi a tartalom lekérését, és az engedély nélküli streaming-kiegészítők fejlesztői visszaéltek vele. A Kodi továbbra is egy nagyszerű platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezhessék a tartalmakat, de mindig fontos, hogy csak hivatalos forrásokat használjanak. A VPN használata is ajánlott, hogy biztonságban tartsa az online tevékenységeit.

 2. ásos kiegészítők is megsínylik az URL-feloldó eltávolítását. Azonban fontos megérteni, hogy az engedély nélküli streaming nem csak törvénytelen, de veszélyes is lehet, mivel a felhasználók személyes adatai és eszközeik is veszélybe kerülhetnek. Ezért javasoljuk, hogy csak hivatalos forrásokat használjanak, és mindig használjanak VPN-t a Kodi-val. Az IPVanish kiváló választás lehet, mivel biztonságos és stabil kapcsolatot biztosít, és minimális hatással van a hálózati sebességre. Tartsuk a rendszerünket biztonságban és élvezzük a Kodi által kínált tartalmakat törvényesen és felelősségteljesen!

 3. források is használják az URL-feloldót, és a Kodi felhasználók számára fontos eszköznek számít. Az eltávolítása azonban jelentős hatással volt a Kodi kiegészítőkre és a felhasználókra.

  Mi történik ezután?

  Az URL-feloldó eltávolítása után a Kodi fejlesztői közössége új megoldásokat keres az URL-feloldó helyettesítésére. Az egyik ilyen megoldás az OpenResolver, amelyet a Kodi közösség egyik tagja fejlesztett ki. Az OpenResolver egy nyílt forráskódú megoldás, amely lehetővé teszi az URL-feloldó funkcióinak helyettesítését.

  Hogyan lehet a rendszert biztonságban tartani?

  Az egyik legfontosabb dolog, amit a Kodi felhasználóknak meg kell tenniük, az az, hogy csak hivatalos forrásokból telepítsenek kiegészítőket. Az engedély nélküli streaming-kiegészítők használata nem csak illegális, hanem veszélyes is lehet, mivel a felhasználók személyes adatai és a számítógépük biztonsága is veszélybe kerülhet.

  Hivatalos kiegészítő ajánlások

  A Kodi felhasználóknak számos hivatalos kiegészítő áll rendelkezésre, amelyek biztonságosak és törvényesek. Néhány ajánlott kiegészítő a következő:

  Bigstar filmek

Comments are closed.