Addon Genesis Reborn Kodi: Ar trebui să-l instalați? Este sigur? Există alternative mai bune?

Geneza Reborn

Dacă aveți în minte un supliment suplimentar pentru Genesis Reborn Kodi, nu căutați mai departe. Acest ghid explorează suplimentul, precum și unele dintre alternativele sale.

Kodi este o aplicație gratuită de player media care vă permite să vă configurați propriul sistem de home theater. Este dotat cu caracteristici, permițând multe posibilități, care include manipularea media locală, precum și media online printr-o multitudine de suplimente disponibile.

Ceea ce deosebește cu adevărat Kodi de mulți dintre concurenții săi este că este o aplicație multiplă platformă. Kodi este disponibil pe dispozitive iOS, dispozitive Android, cum ar fi TV Boxes / Sticks și telefoane, Raspberry Pis, Amazon Firesticks / televizoare și poate fi chiar transmis pe un televizor prin Roku. Aceasta zgârie doar suprafața dispozitivelor acceptate.

Cea mai recentă versiune stabilă de Kodi este Kodi v17.4 „Krypton”.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Înainte de a începe: Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Ar trebui să luați întotdeauna măsuri de precauție atunci când faceți orice online, inclusiv streaming de conținut prin Kodi. O modalitate de a vă proteja este de a folosi o rețea virtuală virtuală (VPN). O VPN bună va ajuta la atenuarea anumitor riscuri asociate cu Kodi, inclusiv atacurile Man-in-the-Middle (MitM) și accelerarea vitezei ISP..

Atacurile omului în mijloc pot apărea cu orice adaos. Hackerii pot plasa cod rău intenționat în orice addon Kodi și îl pot folosi pentru a vă spiona activitatea și pentru a vă fura datele. Adonații terți precum Genesis Reborn trec adesea printr-o analiză mai puțin riguroasă, făcându-i mai vulnerabili la astfel de probleme. Un VPN vă poate ascunde identitatea și poate preveni pierderea de date.

Între timp, VPN-urile vă permit, de asemenea, să vă ascundeți activitatea online de privirile uneori înfiorate ale Furnizorului de servicii Internet (ISP). În absența unui VPN, ISP-urile pot urmări cu ușurință ceea ce faceți online, departe de a fi ideal din punct de vedere al confidențialității.

ISP-urile trimit tot mai mult scrisori de avertizare către persoanele care transmit conținut prin surse neoficiale. VPN-urile își maschează identitatea online și împiedică ISP-urile să se arunce în așteptarea activităților online.

Veți avea nevoie de un VPN rapid și stabil atunci când faceți streaming cu Kodi datorită cerințelor mari de lățime de bandă pentru streaming online. VPN-ul nostru recomandat este IPVanish, care este destul de cunoscut în comunitatea Kodi. IPVanish folosește propriile servere de înaltă calitate pentru o pierdere de viteză minimă. Aceasta nu este singura VPN bună acolo. Simțiți-vă liber să pierdeți lista noastră completă de servicii VPN recomandate, în cazul în care IPVanish nu se potrivește nevoilor dvs..

Ofertă pentru cititor: economisiți 60% pe un plan IPVanish aici.

Geneza Reborn

Genesis_kodi_addon_content

Ce este? Genesis Reborn este o furculiță a cândva popularului addon Genesis Kodi. Genesis Reborn oferă acces la un catalog extins de conținut. Catalogul este bine organizat, permițându-vă să găsiți cu ușurință ceea ce căutați.

Există, de asemenea, o funcție de căutare convenabilă, în cazul în care căutați ceva specific sau nu puteți găsi ceea ce căutați în categorii.

Veți putea localiza rapid filme și emisiuni tv, iar conținutul mai nou este evidențiat pentru confortul dvs. Filme și Seriale TV sunt și mai multe categorii, organizând conținutul în funcție de etichete precum genuri și Ani.

De ce ar trebui să o evitați. Majoritatea conținutului este furnizat prin surse neoficiale care nu au licențele necesare pentru redarea unui astfel de conținut. Acest lucru ridică întrebări legale și din acest motiv nu putem recomanda pluginul Genesis Reborn.

Alternative la Genesis Reborn

pârâi

crackle_kodi_addon

Adăugarea Crackle Kodi este un portal pentru serviciul video la cerere (VOD), care este complet gratuit. Puteți găsi emisiuni TV cum ar fi Walker Texas Ranger și Seinfeld pe Crackle. Cât despre filme, există titluri precum smuci și Omul din interior. Crackle are, de asemenea, propriul conținut original disponibil pentru vizualizare.

Cu Crackle, trebuie să rețineți că nu va fi necesar să aveți acces la cele mai recente emisiuni și filme. De asemenea, nu există conținut HD. Acestea fiind spuse, este un serviciu fiabil, iar media disponibilă este plăcută.

Crackler se află în depozitul de adăugări Eracknaphobia.

Crackle oferă acces legal la suporturile pe care le afișează și este complet gratuit. Din acest motiv, vă putem recomanda confortabil Crackle pentru plăcerea dvs. de a privi.

Viewster

kodi_viewster

Viewster are o bibliotecă extinsă de conținut cu genuri disponibile, cum ar fi Acțiune, animație, comedie, documentare, Sci Fi, Arte Marțiale, Aventura și Western.

Viewster vine cu o funcție de căutare, dar ceea ce o face unică este că separă funcția de căutare pentru filme de cea pentru emisiuni TV. Acest lucru previne confuzia cu titluri similare sau cu emisiuni TV și filme care au aceleași nume.

Viewster nu are conținut HD, dar la fel ca în addonul Crackle, sunt lucruri de calitate.

Viewster se află în depozitul oficial de addon Kodi.

Viewster oferă acces la conținut în mod legal și din acest motiv este unul dintre suplimentele noastre recomandate pentru Genesis Reborn.

FilmOn TV

FilmOn

Adăugarea FilmOn TV Kodi oferă acces la serviciul de streaming Film On TV. Veți avea acces la o mare bibliotecă de videoclipuri la cerere, precum și TV live. Există canale de știri precum BBC, canale de muzică live și canale care redau filme și emisiuni TV.

În timp ce există conținut HD disponibil gratuit, un abonament vă va oferi acces la mai multe dintre acestea și vă va oferi acces la mai mult conținut în general.

Filmon TV se află în depozitul SuperRepo.

Deoarece FilmOn TV transmite în mod legal conținut, este unul dintre suplimentele noastre recomandate pentru Genesis Reborn.

Dacă doriți să explorați mai multe opțiuni, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune suplimente de film Kodi ale anului.

Gânduri finale

Genesis Reborn oferă acces la o mare varietate de conținut. Cu toate acestea, ar trebui să luați în considerare legea, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate prin drepturi de autor fără permisiunea prin intermediul suplimentului Genesis Reborn. Luați în considerare tot ceea ce am evidențiat mai sus, apoi luați o decizie în cunoștință de cauză.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

Adblock
detector