Castaway Kodi addon: Castaway este sigur și legal de utilizat?

Castaway Kodi addon

Dacă sunteți un fan sportiv care încearcă să găsească o modalitate de a viziona sportul preferat fără abonament prin cablu, este posibil să fi auzit despre addonul Castaway Kodi. Kodi este foarte popular cu tăieturile de fir de pretutindeni, iar casetaway addon este populară în special fanilor sportivi, în special. Cu toate acestea, este posibil să vă întrebați dacă Castaway este legal de utilizat și sigur pentru computer. Acest articol va examina acest detaliu în detaliu.

Ce este Kodi?

Înainte de crearea Kodi, multe tăieturi de cabluri trebuiau să comute între browserele web și alte alte piese de software proprii de fiecare dată când doreau să schimbe canalele. Cu Kodi, acesta este un lucru al trecutului. Utilizatorii Kodi își pot integra toate serviciile de streaming într-o singură platformă și își pot controla media printr-o telecomandă RF, un smartphone sau un gamepad. Acest lucru face ca streamingul online să fie convenabil și ușor de utilizat, așa cum au fost sistemele de televiziune prin cablu, dar fără a fi nevoie să plătiți pentru a închiria o cutie de cablu sau pentru a trata alte reguli ale companiei de cablu arbitrare.

Kodi poate fi instalat pe oricare dintre dispozitivele populare: Windows PC, Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, telefon Android, telefon iOS, NVidia Shield sau Roku.

Uneori, Kodi este acuzat că este un instrument pentru eludarea drepturilor de autor prin difuzarea de videoclipuri piratate. Cu toate acestea, software-ul Kodi este complet legal de utilizat și există multe utilizări legitime și pentru Kodi.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Mulți utilizatori Kodi care utilizează fluxuri de conținut prin Kodi folosesc un VPN pentru a-și păstra secretul activitățile de la furnizorii de servicii Internet. Chiar dacă transmiteți doar surse legitime, ar trebui să utilizați în continuare un VPN.

Utilizarea unui VPN vă protejează de atacurile „om-la-mijloc” lansate de hackerii care doresc să redirecționeze datele dvs. în propria rețea și să vă fure informațiile personale. O face prin criptarea datelor dvs. astfel încât hackerii să nu le poată citi. De asemenea, vă protejează de accelerarea vitezei ISP, ceea ce altfel ar putea duce la buffering și video de calitate scăzută.

Din păcate, majoritatea VPN-urilor sunt prea lente pentru a transmite video și multe dintre ele păstrează jurnalele activităților utilizatorilor. Acesta este motivul pentru care recomandăm IPVanish. IPVanish folosește propriile servere pentru a-și menține vitezele mari. În testarea noastră, am constatat că este suficient de rapid pentru a transmite video 1080p fără niciun fel de buffering. De asemenea, nu păstrează jurnalele astfel încât clienții să se poată simți în siguranță, știind că datele lor personale nu sunt transmise unui terț. În plus, este unul dintre puținele VPN-uri care are o aplicație nativă pentru Amazon Fire Stick.

  10 najboljih Kodi gradnji do 2024. godine - Potpuno testirano i odobreno

OFERTA EXCLUSIVĂ: Cititorii noștri pot economisi exclusiv 60% din planurile IPVanish aici.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Care este casetaway Kodi addon?

Castaway este un addon Kodi creat special pentru a găsi conținut sportiv transmis pe internet. Uneori, Castaway își primește conținutul de pe site-urile web găsite în toată lumea, în timp ce alte ori îl primește de la alți utilizatori Kodi. Indiferent de modul în care își primește conținutul, Castaway a devenit foarte popular datorită numeroasei evenimente sportive disponibile prin intermediul acestuia. Castaway este cunoscut mai ales pentru a ajuta utilizatorii să găsească fluxuri TV în direct, jocuri din Premier League englezesc și jocuri de fotbal la colegiu.

Unul dintre aspectele care îl diferențiază pe Castaway de alte suplimente sportive Kodi este utilizarea tehnologiei peer-to-peer (P2P), mai popular prin torrenting. Cu P2P, utilizatorii nu pot doar să descarce conținut și să-l transmită în flux de pe un site, ci îl pot încărca și la alții. Acest lucru ajută la menținerea unui anumit program care circulă în comunitate, chiar dacă site-ul web original care l-a găzduit este deconectat. Acesta este unul dintre cele mai mari atuuri ale lui Castaway în comparație cu alte suplimente Kodi sportive.

Cu toate acestea, în ciuda acestor puncte forte, este important să înțelegem că există riscuri enorme pentru utilizarea Castaway. Majoritatea surselor provenite din fluxurile Castaway furnizează conținut piratat. Aceasta înseamnă că poate fi ilegal să reîncărcați conținutul pe care îl primiți prin Castaway. În funcție de țara în care trăiți, poate este chiar ilegal pentru dumneavoastră vedere evenimente sportive pe Castaway.

Castaway este, de asemenea, un supliment terț care nu a trecut prin mecanismele stricte de control al calității din depozitul oficial Kodi. Acest lucru îl face în special vulnerabil la a fi folosit în atacuri „om-la-mijloc” și alte tipuri de acțiuni rău intenționate de hackeri.

Pe lângă aceste probleme legale și de securitate, Castaway nu a fost actualizat de mult timp. Drept urmare, există o mulțime de legături moarte în ea. Cu toate că puteți găsi în continuare conținut folosind funcția P2P a lui Castaway, selecția videoclipurilor disponibile nu este la fel de mare pe cât era înainte.

Din aceste motive, nu recomandăm adaosul Castaway Kodi. În schimb, vă recomandăm următoarele alternative.

Alternative la casetaway Kodi addon

Următoarele suplimente Kodi sunt cunoscute pentru a transmite evenimente sportive din surse oficiale, autorizate. Din această cauză, acestea au o imagine și un sunet de calitate superioară și, în general, nu au legături moarte. În plus, aceste suplimente sunt mai sigure decât altele din punct de vedere al confidențialității și securității și sunt complet legale pentru a fi utilizate în majoritatea țărilor.

  Indigo Kodi Addon: Cum îl instalați și de ce ar trebui să-l utilizați

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn este un serviciu IPTV gratuit cu peste 600 de canale. Are filme, emisiuni TV, documentare și multe alte tipuri de conținut video, toate complet gratuite. O notă specială pentru fanii sportului, are un canal „sporturi extreme” cu MMA, Kickboxing, Watercross, competiții de haltere și multe alte evenimente sportive. Serviciul FilmOn poate fi accesat prin Kodi folosind suplimentul FilmOn Simple Kodi din depozitul SuperRepo.

Dacă doriți să vizitați gratuit fluxuri sportive de înaltă calitate pe Kodi, nu puteți greși cu FilmOn Simple.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Kodi addon

Dacă sunteți interesat în mod special de fotbal, suplimentul Nodi pentru jocuri KFL vă permite să accesați fiecare joc NFL din sezon pentru 74,99 USD / an. Acesta este echivalentul a 15 dolari / lună într-un sezon de cinci luni.

Din păcate, doar jocurile de pretemporană sunt disponibile live. Celelalte devin disponibile fie la câteva ore, fie imediat după terminarea acestora. Cu toate acestea, acest lucru vă permite să vizionați cât de mult doriți fotbal, fără a fi necesar să plătiți pentru niciun alt canal. Deoarece este înregistrată în prealabil, oferă, de asemenea, beneficiul pe care nu trebuie să îl faceți prin reclame.

Puteți obține un cont cu NFL Game Pass aici.

NFL Game Pass Kodi addon este localizat în depozitul oficial Kodi addon.

Citeste mai mult: Cum să urmărești NFL pe Kodi.

Pluto.tv

Ecranul de informații de la Pluto.tv Kodi addon

Ca și FilmOn, Pluto.tv este un alt serviciu de televiziune în streaming complet gratuit. Are peste 100 de canale, inclusiv opt canale sportive care joacă turnee de poker, evenimente de luptă Impact, MMA și evenimente de atletism la facultatea NCAA. Aceasta este o altă alegere excelentă pentru a primi evenimente sportive gratuite.

Adaosul Pluto.tv Kodi se află în depozitul oficial de addon Kodi.

NBA League Pass

NBA League Kodi addon

Dacă vă interesează în mod special jocurile de baschet, luați în considerare obținerea unui abonament la NBA League Pass. Acesta vă va permite să urmăriți sute de jocuri NBA din piață pentru 199 $ / an. Acesta este echivalentul a 39,80 USD / lună într-un sezon de cinci luni. Aceste jocuri nu sunt preînregistrate, dar sunt transmise în direct așa cum se întâmplă.

Singurele jocuri care nu vor fi afișate sunt cele care sunt televizate la nivel național sau local. Dacă echipa ta preferată este locală, aceasta poate fi o problemă, deoarece multe dintre jocurile echipei tale ar putea fi anulate. Dacă echipa ta preferată nu este locală, NBA League Pass poate fi o modalitate excelentă de a vedea o mulțime de jocuri NBA fără a fi nevoie de un pachet TV prin cablu..

Adaosul NBA League Pass Kodi se află în depozitul oficial Kodi addon.

Vezi si: Cum să urmărești NBA pe Kodi.

DirecTV Acum cu PlayOn

Addion Playon Kodi

Dacă doriți să vedeți o mare varietate de sporturi și nu sunteți mulțumit de ofertele de la FilmOn sau Pluto.tv, poate doriți să vă abonați la un serviciu IPTV mai plătit, cum ar fi DirecTV Now. Pentru 35 de dolari / lună, DirecTV Now vă va oferi ESPN, ESPN2, FS1 și NBCSN. În anumite zone, acest pachet include și NBC, CBS, ABC și FOX. Indiferent dacă sportul dvs. preferat este baseball-ul, fotbalul, baschetul, NASCAR sau orice altceva, aceste canale ar trebui să vă ofere o mulțime de opțiuni.

  A PAC-12 Kodi kiegészítő telepítése és használata

Din păcate, nu există un addon autonom al DirecTV Now pentru Kodi. Cu toate acestea, puteți avea totuși acces la canalele dvs. DirecTV Now prin intermediul addonului PlayOn Kodi. PlayOn este un serviciu DVR care vă permite să înregistrați legal programe de la diverse servicii de streaming, inclusiv DirecTV Now, Netflix, Hulu și Amazon Prime Video. Costă 30 USD / an, echivalentul a 2,50 USD / lună.

Browserul PlayOn se află în depozitul oficial al addon-urilor Kodi.

Ofertă pentru cititor: Încercați PlayOn gratuit timp de 7 zile

Playstation Vue

PS Vue Kodi addon

Playstation Vue este un serviciu IPTV plătit similar cu DirecTV Now. Spre deosebire de DirecTV Now, însă, are un addon Kodi autonom. Pachetul de bază este puțin mai scump la 39,99 USD / lună. Pentru acest preț, oferă ESPN, ESPN2, FS1, FS2 și NBCSN. Toate sunt aceleași canale sportive pe care vi le oferă DirecTV Now plus Fox Sports 2.

Adăugarea Playstation Vue Kodi se află în depozitul oficial de addonuri Kodi.

USTVNow

USTV Acum Kodi addon

USTVNow este un serviciu pentru militarii americani care trăiesc în străinătate, dar oricine se poate înscrie. Oferă toate canalele de rețea gratuit: NBC, ABC, CBS, FOX, CW și PBS. Deoarece unele dintre cele mai mari evenimente sportive sunt purtate pe aceste rețele, puteți vedea o mulțime de conținut sportiv de înaltă calitate doar cu pachetul gratuit. Pentru 19 dolari, puteți obține și ESPN de la USTVNow.

USTVNow este un serviciu minunat pe care îl avem singur. Este util, de asemenea, dacă ai ghinionul să locuiești într-o zonă în care canalele TV locale nu sunt disponibile pe DirecTV Now sau PS Vue. În acest caz, îl puteți utiliza împreună cu unul dintre aceste alte servicii pentru a vă completa pachetul de televiziune sportivă.

Adăugarea USTVNow Kodi se află în depozitul oficial Kodi.

Castaway Kodi addon: Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Castaway cu siguranță permite utilizatorului să vadă o mulțime de evenimente sportive gratuit. A devenit foarte popular din acest motiv. Cu toate acestea, există o mulțime de riscuri pentru a utiliza Castaway pe care alții suplimentari nu le au.

Castaway făcea parte din depozitul Fusion, iar majoritatea articolelor de pe internet spun acum că ar trebui să mergi acolo pentru a găsi o copie. Cu toate acestea, după ce Addons TV și-a revamplat site-ul în urma unui proces, au eliminat toate suplimentele care încalcă, inclusiv Castaway.

Din păcate, acesta este din ce în ce mai cazul în cazul unor suplimente terțe. Depozitele care poartă suplimente terțe care încalcă drepturile de autor câștigă adesea în popularitate, apoi sunt trimise în judecată de rețelele de televiziune și sunt forțate să purjeze suplimentele care încalcă drepturile sau să fie închise. Mai târziu, addon-urile apar din nou pe un alt depozit despre care nu a mai auzit nimeni. Apoi, consumatorii sunt lăsați să se întrebe: acesta este codul original sau a fost modificat?

Având în vedere aceste riscuri de confidențialitate și securitate, există cu siguranță motive întemeiate evita Înlocuiți și folosiți un addon Kodi sport diferit.

About the author

Comments

  1. tul de la surse neoficiale, ceea ce poate ridica probleme de legalitate și siguranță. Deși Kodi este legal de utilizat, utilizarea addon-urilor precum Castaway poate fi considerată ilegală, deoarece acestea pot oferi acces la conținut protejat de drepturi de autor. În plus, utilizarea unui VPN este recomandată pentru a vă proteja de atacurile hackerilor și pentru a vă păstra activitățile online private. În loc să folosiți Castaway, există alternative legale și sigure pentru a viziona sportul preferat, cum ar fi NFL Game Pass, NBA League Pass sau Pluto.tv. În concluzie, este important să fiți conștienți de riscurile și implicațiile legale ale utilizării addon-urilor precum Castaway și să luați măsuri de precauție pentru a vă proteja online.

Comments are closed.