Crackle Kodi addon: a Crackle telepítése és használata a Kodi-on

Telepítse a Kodi Crackle kiegészítőt

A Crackle a Netflix, a Hulu vagy az Amazon Prime Videohoz hasonló streaming video szolgáltatás. De azért is különbözik e szolgáltatásoktól, mert nem igényel előfizetési díjat. Ehelyett a tartalom készítőket a Crackle fizeti reklámbevételek révén. Ez ingyenes tartalmat jelent, és a Kodi felhasználók számára egy könnyen használható és ingyenes Crackle Kodi kiegészítőt.

A Crackle számos klasszikus TV-műsort és filmet tartalmaz, amelyek közül néhányat nehéz megtalálni másutt. Számos magas rangú eredeti sorozatot és filmet is tartalmaz.

Lásd még: A legjobb Kodi filmek kiegészítései

Van néhány Crackle Kodi kiegészítés, de a legjobbat és egyet, amelyre összpontosítunk, egyszerűen „Crackle” -nek hívják. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a Crackle hatalmas könyvtárából származó tartalmak streamingjét webböngésző használata nélkül.

De ha még nem ismeri a Kodi vagy a Crackle programot, akkor nem biztos, hogy pontosan tudja, hogyan kell telepíteni vagy használni a Crackle Kodi kiegészítőt.

Ez az útmutató elmagyarázza, hogyan.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy olyan nyílt forráskódú szoftver, amely „kiegészítők” nevű alkalmazásokat használ az interneten található videók, képek és zene keresésére. A Kodi nem tárol semmilyen tartalmat. Ez csupán lehetővé teszi a videó lejátszását bármilyen forrásból, amelyre mutat.

A Kodi lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az összes streaming szolgáltatását egyetlen platformon integrálja, kiküszöbölve több interfész és eszköz szükségességét. Sokféle eszközre telepíthető, például Android telefonra vagy iPhone-ra, személyi számítógépre, Roku dobozra, Apple TV-re, Amazon Fire Stick-re és USB-eszközre. Vezérelhető okostelefon-alkalmazás, távirányító vagy videojáték-pad segítségével.

Olvass tovább: Mi a Kodi és hogyan lehetne a legtöbbet kiaknázni??

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?.

A Kodi-nak számos felhasználása van, de legnépszerűbb streaming médialejátszóként. Sok Kodi-felhasználó a szerzői joggal védett tartalom streamingjéhez fordul, és letölt egy virtuális magánhálózatot (VPN), és futtatja annak identitását. Azonban minden Kodi felhasználó részesülhet a VPN előnyeiből.

  Како преузети и инсталирати Коди 18 или Коди 17.6

Az összes Kodi-kiegészítőt az egyes fejlesztők fejlesztették ki, és a legtöbbet viszonylag nem biztonságos szerverekre telepítették. Ezenkívül a Kodi-kiegészítők könnyen kódolhatók és feltölthetők hivatalos kinézetű helyekre, ami veszélyes középtávú (MitM) támadásokhoz vezet. Az Ön adatait akár hivatalos kiegészítések révén ellophatják az Ön tudta nélkül.

Az internetszolgáltatók szintén nem törődnek azzal, hogy az Ön streaming-e törvényes célokat szolgál-e. Sokan néha csökkentik a videoátvitelt folytató ügyfelek internetes sebességét. Egyes internetszolgáltatók az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Crackle, a kábeltelevíziós csomagok versenytársaként tekintik, és lelassítják e szolgáltatások adatait, hogy több felhasználó ne regisztráljon rájuk. Ha úgy találja, hogy Kodi pufferel, ennek oka lehet.

A VPN használata segíti a közép-középső támadások megakadályozását és az ISP sebességcsökkentésének elkerülését számos egyéb felhasználás között. A kapcsolat titkosításával sem a hackerek, sem az internetszolgáltató nem tudják meghatározni, mit csinálsz, vagy akár ki is vagy valójában.

Különösen a Kodi felhasználók számára rendkívül fontos a minőségi videó készítése, amit a VPN segíthet elérni. Úgy gondoljuk, hogy erre a célra a legjobb VPN az IPVanish, egy szolgáltatás, amely saját fizikai hardverét használja fel. Ez segít fenntartani a sebességet, és ezzel kevesebb video pufferelést eredményez. 

Olvasó üzlet:  Ezzel a hivatkozással az IPVanish 60% -kal kaphatja a szokásos árát.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Crackle Kodi addon telepítési útmutató

A Crackle Kodi addon megtalálható a korszak-fóbia repójában. A telepítéshez kövesse ezeket a lépéseket.

 • Erre az URL-re keresse meg az eracknaphobia repo zip fájlját: https://github.com/eracknaphobia/repo.eracknaphobia
 • Keresse meg és kattintson a repository.eracknaphobia.zip fájlt. Ne feledje, hová menti ezt a fájlt
 • A Kodi főmenüjében kattintson a fogaskerék ikonra
 • Crackle Kodi addon: a Crackle telepítése és használata a Kodi-on
 • Kattintson a „Rendszerbeállítások”
 • Crackle Kodi addon: a Crackle telepítése és használata a Kodi-on
 • Vigye az egérmutatót a „Kiegészítők” fölé
 • Ha az „Ismeretlen források” engedélyezve van, hagyja békén. Ha le van tiltva, kattintson rá, hogy engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó tárolók telepítését
 • Crackle Kodi addon: a Crackle telepítése és használata a Kodi-on
 • Ha engedélyeznie kellett az ismeretlen forrásokat, figyelmeztető üzenet jelenik meg. Kattintson az „igen” gombra. Ha az ismeretlen források már engedélyezve voltak, folytassa a következő lépéssel
 • A főmenüben kattintson az „Addons” elemre.
 • Crackle Kodi addon: a Crackle telepítése és használata a Kodi-on
 • Kattintson az ikonra, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz
 • Kattintson a „Telepítés zip fájlból” elemre.
 • Crackle Kodi addon: a Crackle telepítése és használata a Kodi-on
 • Keresse meg azt a helyet, ahol az 1. lépéstől mentette a ZIP fájlt. Kattintson a fájlra
 • Crackle Kodi addon: a Crackle telepítése és használata a Kodi-on
 • Menjen vissza a kiegészítők telepítése menübe a képernyő bal felső sarkába kattintással, amíg meg nem jelenik a „Kiegészítők / kiegészítő böngésző” felirat.
 • Kattintson a „Telepítés a lerakatból” elemre.
 • Kattintson az „eracknaphobia’s Repo” elemre.
 • Crackle Kodi addon: a Crackle telepítése és használata a Kodi-on
 • Kattintson a „Videó kiegészítők” elemre.
 • Kattintson a „Crackle” elemre.
 • Crackle Kodi addon: a Crackle telepítése és használata a Kodi-on
 • Kattintson az „Install” (Telepítés) gombra. A telepítés befejezéséhez általában csak néhány másodperc szükséges
  Най-добрите добавки за кабелна телевизия Kodi, които действително работят

A Crackle Kodi addon használata

Miután telepítette a Crackle-t, konfigurálhatja úgy, hogy rákattint a kiegészítőre, majd a „konfigurálás” elemre.

Sajnos azonban mindez lehetővé teszi a képernyő arányának megváltoztatását és az audiokommentárok be- és kikapcsolását. Nincs lehetőség a Crackle ID és a jelszó megadására annak érdekében, hogy program-ajánlásokat kapjon a megtekintési szokásaid alapján. Remélhetőleg egy frissítés lehetővé teszi ezt a jövőben.

A műsor lejátszásához kattintson az addon, majd az „Open” gombra. Lehetőséget kap a filmlista vagy a TV show lista megtekintésére..

Kattintson a kívánt opcióra. Megkapja a címek listáját. Ismét ezek ábécé sorrendben vannak felsorolva. Kattintson a megtekinteni kívánt címre.

Crackle Kodi addon: a Crackle telepítése és használata a Kodi-on

A cím lejátszása megkezdődik.

Kodi Crackle addon áttekintése

A Crackle addon legjobb tulajdonsága, hogy teljesen ingyenes és teljesen legális.

Sok kiegészítőt kaphat sok új és felkapott tartalommal. De ezek többsége vagy költséges, vagy stream-kalózvideók. A Crackle abban különbözik a többi kiegészítőktől, hogy nincs ezen egyik hátránya sem.

És mégis, a Crackle-nak sok kiváló minőségű videó is van.

Hordozza a klasszikus hálózati TV-műsorokat, mint például A Pajzs, Hősök, Újjászületett Hősök, Seinfeld, és Kék hegy állam, valamint néhány nagyra értékelt Crackle eredeti Indítás, Super Mansion és Party Boat.

Ami a filmeket illeti, a Crackle-kiegészítő néhány ismert címmel rendelkezik, például Félelem és félelme Las Vegasban, Easy Rider, és Repülő Tőrök Háza.  Kiváló film-eredeti példányai vannak, mint például Kihúzás, halott feltámadás: Őrtorony, és Az átjárók.

Az egyetlen olyan tartalomtípus, amelytől Crackle hiányzik, a nagyobb hálózatok és filmstúdiók újabb TV-műsorai és filmjei. Tehát egy olyan felhasználónak, akit különösen érdekel az újabb tartalom, további szolgáltatásokra van szükségük a Crackle kiegészítéséhez. De egy ingyenes szolgáltatáshoz a katalógus határozottan lenyűgöző.

A Crackle hátránya, hogy hordozza a reklámot. Ez időnként idegesítő lehet. De ha a látni kívánt program másutt nem érhető el, gyakran érdemes néhány hirdetést megnézni.

  14 új Kodi kiegészítés a televízióhoz és a szórakoztató játékhoz 2024-ban

Összességében a Crackle nagyszerű kiegészítő minden Kodi-felhasználó kiegészítő kiegészítő gyűjteményében.

About the author

Comments

 1. Sorry, as an AI language model, I am not capable of commenting in a specific language without knowing which language you prefer. Please let me know which language you want me to use for the comment. Thank you.

 2. A Crackle egy nagyszerű streaming videó szolgáltatás, amely ingyenes tartalmat kínál a felhasználóknak. A Crackle Kodi kiegészítője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen hozzáférjenek a Crackle tartalmához, anélkül, hogy webböngészőt kellene használniuk. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Kodi kiegészítők nem mindig biztonságosak, és a VPN használata ajánlott a felhasználók számára. Az IPVanish VPN szolgáltatás ajánlott a Kodi felhasználók számára, mivel segít fenntartani a sebességet és csökkenti a video pufferelést. A Crackle egy nagyszerű alternatíva a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video szolgáltatásokhoz képest, és számos klasszikus TV-műsort és filmet tartalmaz, amelyeket nehéz megtalálni másutt. A Crackle Kodi kiegészítője könnyen telepíthető és használható, és ajánlott a Kodi felhasználók számára, akik ingyenes tartalmat keresnek.

 3. Hungarian:

  A Crackle egy olyan streaming videó szolgáltatás, amely hasonló a Netflixhez, a Huluhoz és az Amazon Prime Videohoz. Azonban különbözik ezektől a szolgáltatásoktól, mert nem igényel előfizetési díjat. Ehelyett a Crackle fizeti a tartalom készítőket reklámbevételek révén. Ez ingyenes tartalmat jelent, és a Kodi felhasználók számára egy könnyen használható és ingyenes Crackle Kodi kiegészítőt biztosít. A Crackle számos klasszikus TV-műsort és filmet tartalmaz, amelyek közül néhányat nehéz megtalálni másutt. Számos magas rangú eredeti sorozatot és filmet is tartalmaz. A Crackle Kodi kiegészítő telepítése és használata nem nehéz, és az útmutató segít a felhasználóknak a folyamatban. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Kodi-kiegészítők nem mindig biztonságosak, és a VPN használata ajánlott a felhasználók számára. Az IPVanish VPN szolgáltatás ajánlott a Kodi felhasználók számára, mert segít fenntartani a sebességet és csökkenti a video pufferelést.

Comments are closed.