Cum să urmărești NFL pe Kodi: Cele mai bune NFL Kodi addons 2024

Cum să urmărești NFL pe Kodi: Cele mai bune NFL Kodi addons 2024

Suplimentele Kodi pot fi utilizate pentru a accesa o gamă largă de conținut, inclusiv fluxuri live NFL. Cu toate acestea, cu atâtea suplimente disponibile, utilizatorii nu sunt sigur de ce să le folosească. Cu sezonul obișnuit începând cu 5 septembrie, am compilat o listă cu cele mai bune suplimente Kodi pentru streaming live NFL. De asemenea, am enumerat unele dintre cele mai recomandate suplimente neoficiale, precum și o explicație a riscurilor pe care le prezintă.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cel mai bun VPN pentru utilizatorii Kodi: IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

Dacă utilizați Kodi fără o rețea privată virtuală (VPN), furnizorul dvs. de internet poate vedea exact ce obțineți la online. Cu toate acestea, conectându-vă la un VPN, vă puteți cripta traficul, asigurându-vă că acesta rămâne anonim în permanență. Recomandăm IPVanish: oferă un echilibru între viteză, securitate și capacitate de deblocare, la un preț foarte rezonabil.

Viteze rapide, securitate puternică: IPVanish este un VPN rapid și fiabil, cu servere în 60 de țări, protecții puternice de securitate și confidențialitate și o politică fără jurnal. De asemenea, include o garanție de returnare a banilor de șapte zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Cum să urmărești NFL pe Kodi

Pentru a urmări NFL pe Kodi, efectuați următoarele:

 1. Încărcați cea mai recentă versiune de Kodi (versiunea 18 Leia)
 2. Deschide Adaosuri pagina din stânga
 3. Faceți clic pe butonul Pachet simbol din stânga sus
 4. Click pe Instalați din depozit
 5. Localizați și selectați depozitul de addon corespunzător
 6. Selectați Componente video
 7. Găsiți și instalați suplimentele enumerate mai jos
 8. Încărcați suplimentele din Adaosuri meniu pe pagina de start

Asta e tot! De asemenea, puteți evita restricțiile de conținut geografic impuse de unele dintre aceste servicii utilizând VPN. Vă vom explica mai detaliat mai jos.

Cum să transmiteți fluxul NFL în direct pe Kodi

Mai jos, veți găsi lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi pentru vizionarea sezonului NFL 2024/20. Aceste suplimente oferă un amestec de conținut gratuit și plătit. Cele mai multe sunt disponibile cu ușurință în Depozitul oficial Kodi Addon, deși având în vedere natura care se schimbă rapid în scena de dezvoltare suplimentară a lui Kodi, poate fi necesar să căutați în altă parte pentru unele dintre cele mai recente versiuni actualizate.

USTV Acum

ustvnow nfl pe kodi

USTV Now Kodi addon permite utilizatorilor să urmărească mai multe canale importante în direct online. Deși a fost proiectat pentru membrii armatei americane care doresc să acceseze canale de televiziune americane în străinătate, acest serviciu nu îți verifică de fapt identitatea și, prin urmare, te poți înscrie de oriunde..

  Како преузети и инсталирати Коди 18 или Коди 17.6

USTV Now oferă un pachet gratuit cu 7 canale, inclusiv FOX și NBC, ceea ce înseamnă că puteți viziona joi seară, sâmbătă seara și jocuri de duminică seară, fără să plătiți un cent. Insuficient? Pentru 19,99 dolari pe lună, utilizatorii pot primi alte 22 de canale, inclusiv ESPN și ESPN2. Acest lucru v-ar permite să transmiteți fiecare stream, altul decât cele difuzate pe ABC.

Deși puteți găsi acest addon în Repositorul oficial pentru adăugarea Kodi, este posibil să fie nevoie să găsiți versiunea mai nouă în altă parte. Vă recomandăm să consultați ghidul nostru de instalare USTVNow pentru mai multe detalii.

DAZN

Instalați DAZN Kodi addon

DAZN, sau „Da Zone”, este un serviciu de streaming originar din Marea Britanie. Acesta este acum disponibil în mai multe țări diferite, inclusiv Germania, Japonia, SUA și Canada.

DAZN Canada arată în prezent toate jocurile NFL și costă 20 CAD CAD pe lună. Puteți găsi addonul DAZN Kodi în depozitul oficial Kodi addon. Rețineți că va trebui să creați un cont DAZN înainte de a-l folosi, deoarece nu puteți viziona nimic fără să vă conectați.

Notă: DAZN blochează conexiunile IPVanish. Pentru a utiliza DAZN pentru a viziona jocuri NFL în afara SUA, încercați să folosiți ExpressVPN și să vă conectați la un server canadian.

Sling.TV

Cum să urmărești NFL pe Kodi: Cele mai bune NFL Kodi addons 2024

Sling TV este un serviciu de streaming cu un plan de 25 USD pe lună care vă permite să vizionați NBC, FOX și ESPN. Adonul Kodi corespunzător este simplu și ușor de utilizat: trebuie doar să îl instalați din Depozitul oficial Kodi Addon, conectați-vă și începeți să faceți streaming.

Acest serviciu este disponibil numai în SUA, astfel încât va trebui să aveți un VPN pentru a utiliza vizionarea NFL prin Sling TV din afara Americii.

NFL Game Pass

nfl game pass nfl games pe kodi

NFL Game Pass oferă aproape toate jocurile disponibile pentru sezonul 2024–2024, deși în SUA, vă permite doar să urmăriți meciurile de pretemporană. Totuși, utilizatorii din alte țări pot urmări în mare parte sezonul obișnuit în jur de 99 USD.

Acest addon poate fi găsit în Depozitul oficial Kodi Addon. Trebuie doar să vă conectați la contul dvs. utilizând informațiile de conectare și veți fi gata să transmiteți fluxuri de jocuri NFL în conținutul inimii dvs..

Începând cu 2024, NFL Game Pass este principalul furnizor NFL dintr-o listă în creștere a țărilor. În plus, acum puteți utiliza NFL Game Pass în mai multe țări din Asia, inclusiv:

 • Hong Kong
 • Indonezia
 • Malaezia
 • Singapur
 • Taiwan
 • Tailanda
 • Vietnam
 • Cambogia
 • Laos

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că aveți mai multe opțiuni pentru locații pentru a vă conecta prin VPN dacă călătoriți în afara acestor regiuni și doriți să urmăriți NFL în Game Pass.

PlayStation Vue (PS Vue Addon)

mlb pe kodi
PS Vue este addonul Kodi care leagă utilizatorii la contul PlayStation Vue. PlayStation Vue este un serviciu de streaming de la Sony care oferă streaming în direct și conținut la cerere, într-o manieră similară cu servicii precum Sling și FuboTV. Important: nu aveți nevoie de PlayStation pentru a utiliza acest serviciu. 

  Mi a Seren Kodi addon? Biztonságos és vannak-e alternatívák?

În timp ce PlayStation Vue este mai scump decât unele dintre celelalte opțiuni disponibile (ajung la 44,99 USD pe lună), oferă o gamă mai largă de canale decât unii dintre rivalii săi. De exemplu, are planuri care asigură accesul la FOX, ESPN, NBC și NBC, permițându-vă să transmiteți online fiecare program obișnuit al sezonului 2024/20.

Adăugarea PlayStation Vue, PS Vue, este disponibilă în Depozitul oficial Kodi Addon.

iPlayer WWW

BBC iPlayer Kodi addon

Probabil că BBC iPlayer nu este un serviciu pe care mulți fani sportivi îl iau în considerare atunci când vine vorba de conținutul NFL. Cu toate acestea, în Marea Britanie există o mare fană a Fotbalului American, iar BBC are un spectacol marcant în fiecare sâmbătă la 15:55 BST..

În plus, Superbowl a fost distribuit în direct pe BBC de câțiva ani, făcând din iPlayer un loc minunat pentru a prinde cel mai mare joc din sezonul NFL 2024–2024..

BBC iPlayer poate fi accesat de orice rezident din Marea Britanie cu o licență TV validă. Cei care călătoresc în afara Regatului Unit pot accesa și BBC iPlayer folosind un VPN pentru a ocoli blocarea conținutului geografic.

Cum să utilizați în siguranță și în mod privat suplimente Kodi pentru NFL

Dacă te uiți la streaming jocuri NFL pe Kodi, există un număr mare de suplimente care te vor găsi acolo. Cu toate acestea, există riscuri notabile de confidențialitate și securitate asociate atât cu suplimentele oficiale, cât și neoficiale Kodi.

Poate că cel mai mare risc pentru toți utilizatorii Kodi este deturnarea suplimentară. Acest lucru se întâmplă atunci când cineva lansează actualizări rău intenționate către un addon cunoscut și infectează sistemul utilizatorului sau îl transformă într-o parte dintr-o botnet. Adonamentele Kodi pot fi de asemenea folosite pentru a spiona informațiile utilizatorului, pentru a accesa hard disk-urile și pentru a colecta informații personale prin atacuri om-în-mijloc, deci este o problemă serioasă.

Din fericire, vă puteți proteja de deturnarea suplimentară prin dezactivarea actualizărilor automate ale lui Kodi. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma roată din ecranul de pornire al lui Kodi, navigați la Sistem > Adaosuri > Actualizări și schimbați setarea la Notificați, dar nu instalați actualizări.

Unde să urmăriți NFL sezonul regulat 2024

NFL are contracte foarte costisitoare cu următoarele rețele din SUA:

 • CBS
 • NBC
 • VULPE
 • ESPN

Aceasta înseamnă că orice serviciu de streaming care vă oferă acces la unele sau la toate acestea vă va permite să vizionați jocuri NFL. Există mai multe opțiuni excelente de streaming care oferă o acoperire adecvată, disponibilă legal, la un cost relativ redus. Acestea includ:

 • Sling TV
 • fuboTV
 • YouTube TV
 • Hulu cu TV live
 • PlayStation Vue
 • DAZN (doar Canada)
 • LA&T Acum (fosta DirecTV Now)
 • NFL Game Pass (afișează doar jocuri din sezonul regulat în afara SUA)
 • Acces CBS All (numai CBS)
 • Antena TV în aer liber (OTA)

Dintre acestea, veți găsi că și antena TV digitală OTA este cea mai ieftină opțiune, dar veți putea urmări doar jocuri locale.

Sling TV este probabil cel mai bun, cea mai ieftină opțiune dacă doriți să vedeți aproape fiecare joc pus la dispoziție prin TV prin cablu. Prin Sling TV, puteți obține acces la NBC, Fox, NFL Network și ESPN pentru 40 USD pe lună. Va trebui să comandați pachetul Orange + Blue pentru Sling pentru a obține toate cele patru. Singurul canal pe care nu îl veți obține este CBS, deoarece CBS își restricționează transmisia în direct doar antenelor în aer liber și serviciul său de streaming CBS All Access.

  Cele mai bune suplimente de televiziune prin cablu Kodi care funcționează de fapt

Acestea fiind spuse, celelalte opțiuni de pe listă au toate sub 45 de dolari pe lună și oferă un amestec de modalități de a urmări majoritatea jocurilor NFL, inclusiv meciuri regulate de sezon..

Addonamente NFL neoficiale în direct pentru Kodi

Unul dintre motivele principale pentru care mulți utilizatori apelează la Kodi este perspectiva de televiziune și filme „gratuite”. Cu toate acestea, marea majoritate a suplimentelor Kodi care promit acest tip de conținut o fac prin fluxuri piratate. Deși în comunitate există numeroși dezvoltatori legitimați de adunări terțe care creează opțiuni perfect legitime pentru utilizatorii Kodi, un număr mare de suplimente terțe se concentrează pe streamingul piratat.

Problema este că de multe ori este greu de spus care sunt completările oficiale și care nu, mai ales atunci când vin atât de recomandat pe diverse forumuri. În acest scop, am enumerat unele dintre cele mai populare suplimente neoficiale de mai jos, nu ca o recomandare, ci ca o clarificare:

SportsDevil

Ce este: SportsDevil este un addon Kodi care transmite fluxuri din toate rețelele enumerate mai sus. SportsDevil se bazează pe site-urile piraților care transmit conținut live prin diverse canale. Aceasta include fluxuri piratate pentru canale de rețea de cablu plătite, cum ar fi ESPN și rețele de difuzare. SportsDevil este unul dintre cele mai populare suplimente Kodi pentru streaming piratat în direct.

De ce ar trebui să o evitați? Mai simplu spus, SportsDevil nu oferă opțiuni de streaming legal. Accentul său pe streamingul de sport, în special, îl face o priză de streaming pirați semnificativă, având în vedere faptul că nu există fluxuri de sport disponibile în mod legal aici. În plus, SportsDevil locuiește în multe depozite diferite. Descărcarea greșită ar putea duce la instalarea programelor malware. Nu recomandăm utilizatorilor turnt o SportsDevil pentru streaming sport.

Naufragiat

Ce este? Castaway este un addon vechi și neacceptat. Cu toate acestea, Castaway mai are unii utilizatori obișnuiți. Castaway folosește multe din aceleași surse ca SportsDevil.

De ce ar trebui să o evitați? Fluxurile Castaway ar trebui luate în considerare în același mod ca și cele găsite prin SportsDevil. Nu există opțiuni legale de streaming aici pentru rețele OTA sau rețele de cablu plătite. Nu vă recomandăm să folosiți Castaway pentru streaming de jocuri NFL. În plus, având în vedere că Castaway nu mai primește sprijin, este o alegere deosebit de proastă chiar și fără sprijin, deoarece piratează fluxurile.

cCloud TV

Ce este? cCloud TV este unul dintre cele mai populare suplimente de transmisie TV live pentru Kodi. Acest TV în direct și un addon de streaming la cerere pentru Kodi include videoclipuri live din toate rețelele care transmit jocuri NFL. cCloud TV oferă câteva canale legale. cCloud este specializat în special în fluxurile piratate pentru care nu are dreptul să le ofere.

De ce ar trebui să o evitați? cCloud TV oferă un număr corect de opțiuni de streaming bune prin rețele aeriene și prin cablu, dar oferă și acest conținut prin mijloace dubioase. Nu recomandăm cCloud TV pentru streaming de conținut NFL în direct, având în vedere că cCloud și site-urile pe care le folosește nu au dreptul de a accesa și de a transmite din nou conținutul.

About the author

Comments

 1. ar să căutați în altă parte pentru a găsi cele mai recente versiuni actualizate. În plus, este important să utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și a evita restricțiile de conținut geografic impuse de unele servicii. IPVanish este un VPN recomandat, oferind viteze rapide, securitate puternică și o garanție de returnare a banilor de șapte zile. În general, este important să utilizați Kodi doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces și să evitați utilizarea sa pentru piraterie.

 2. important să rețineți că utilizarea Kodi pentru a accesa conținut la care nu aveți dreptul legal de acces poate fi ilegală și poate prezenta riscuri pentru securitatea dvs. online. Este important să utilizați un VPN de încredere, cum ar fi IPVanish, pentru a vă proteja traficul și a vă asigura că rămâneți anonim în timp ce utilizați Kodi. Lista de suplimente Kodi pentru streaming live NFL este utilă pentru cei care doresc să urmărească sezonul regulat, dar trebuie să fiți atenți la riscurile implicate în utilizarea suplimentelor neoficiale. În general, este important să utilizați Kodi în mod responsabil și să accesați doar conținutul la care aveți dreptul legal de acces.

 3. ă întâmpinați probleme de conectivitate și restricții geografice. Prin urmare, este recomandat să utilizați un VPN de încredere, cum ar fi IPVanish, pentru a vă asigura că traficul dvs. rămâne anonim și securizat. În plus, este important să respectați legile privind drepturile de autor și să utilizați Kodi doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi pentru streaming live NFL include USTV Now, DAZN, Sling.TV, NFL Game Pass, PlayStation Vue și iPlayer WWW. De asemenea, am enumerat unele dintre cele mai recomandate suplimente neoficiale, cum ar fi SportsDevil, Naufragiat și cCloud TV. Înainte de a utiliza oricare dintre aceste suplimente, asigurați-vă că verificați riscurile și restricțiile geografice. Cu IPVanish, puteți fi sigur că traficul dvs. este criptat și anonim, iar viteza și securitatea sunt garantate. Urmați instrucțiunile noastre pentru a urmări NFL pe Kodi în siguranță și în mod privat.

 4. e important să rețineți că utilizarea acestuia pentru a accesa conținut la care nu aveți dreptul legal poate fi ilegală și poate duce la consecințe juridice. Este important să utilizați Kodi și suplimentele sale în mod responsabil și să respectați drepturile de autor. Cu toate acestea, dacă sunteți un fan NFL și doriți să urmăriți jocurile în direct pe Kodi, lista de mai sus cu cele mai bune suplimente este utilă și vă poate ajuta să găsiți fluxurile live pe care le căutați. În plus, utilizarea unui VPN precum IPVanish poate asigura confidențialitatea și securitatea datelor dvs. online.

 5. oie să căutați o versiune actualizată în altă parte. DAZN DAZN este un serviciu de streaming sportiv care oferă acces la o gamă largă de evenimente sportive, inclusiv NFL. Cu un preț de 19,99 dolari pe lună, puteți urmări toate jocurile NFL în direct, precum și alte evenimente sportive importante, cum ar fi boxul și fotbalul. DAZN este disponibil în mai multe țări, inclusiv Canada, Germania, Japonia și Statele Unite ale Americii. Pentru a utiliza DAZN pe Kodi, trebuie să instalați suplimentul DAZN din depozitul oficial Kodi Addon. Sling.TV Sling.TV este un serviciu de streaming TV care oferă acces la o gamă largă de canale TV, inclusiv ESPN, NFL Network și NBC. Cu un preț de 25 de dolari pe lună, puteți urmări toate jocurile NFL în direct, precum și alte evenimente sportive importante. Sling.TV este disponibil în Statele Unite ale Americii și Puerto Rico. Pentru a utiliza Sling.TV pe Kodi, trebuie să instalați suplimentul Sling.TV din depozitul oficial Kodi Addon. NFL Game Pass NFL Game Pass este un serviciu de streaming care oferă acces la toate jocurile NFL în direct și la cerere. Cu un preț de 99,99 dolari pe sezon, puteți urmări toate jocurile NFL în direct, precum și alte evenimente sportive importante. NFL Game Pass este disponibil în mai multe țări, inclusiv Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic și Europa. Pentru a utiliza NFL Game Pass pe Kodi, trebuie să instalați suplimentul NFL Game Pass din depozitul oficial Kodi Addon. PlayStation Vue (PS Vue Addon) PlayStation Vue este un serviciu de streaming TV care oferă acces la o gamă largă de canale TV, inclusiv ESPN, NFL Network și NBC. Cu un preț de 49,99 dolari pe lună, puteți urmări toate jocurile NFL în direct, precum și alte evenimente sportive importante. PlayStation Vue este disponibil în Statele Unite ale Americii. Pentru a utiliza PlayStation Vue pe Kodi, trebuie să instalați suplimentul PS Vue din depozitul oficial Kodi Addon. iPlayer WWW iPlayer WWW este un supliment Kodi care oferă acces la conținutul BBC, inclusiv jocurile NFL difuzate de BBC. Acest supliment este gratuit și este disponibil în depozitul oficial Kodi Addon. Cum să utilizați în siguranță și în mod privat suplimente Kodi pentru NFL Pentru a utiliza în siguranță și în mod privat suplimente Kodi pentru NFL, recomandăm să utilizați un VPN. Un VPN vă poate ajuta să vă protejați confidențialitatea și să evitați restricțiile de conținut geografic impuse de unele dintre aceste servicii. IPVanish este un VPN recomandat pentru utilizatorii Kodi, deoarece oferă viteze rapide, securitate puternică și capacitate de deblocare la un preț rezonabil. Unde să urmăriți NFL sezonul regulat 2023 Puteți urmări NFL sezonul regulat 2023 pe mai multe canale TV, inclusiv ESPN, NBC, CBS și Fox. De asemenea, puteți utiliza servicii de streaming, cum ar fi NFL Game Pass, Sling.TV și PlayStation Vue. Addonamente NFL neoficiale în direct pentru Kodi Există mai multe addon-uri neoficiale disponibile pentru Kodi, care oferă acces la fluxuri live NFL. Aceste addon-uri pot fi periculoase și pot prezenta riscuri de securitate și confidențialitate. Recomandăm să utilizați doar addon-uri oficiale și să utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea.

Comments are closed.