Dodaci ABC Kodi: Kako legalno gledati ABC na Kodi

pogreška abc vpn

Kodi je aplikacija za medijski centar s otvorenim izvorom za upotrebu. Nudi visoke razine prilagodljivosti, što ga čini dostupnim i početnicima i stručnjacima. Nadalje, Kodi se može instalirati na najpopularniji hardver, s namjenskim aplikacijama za iOS, Amazon Fire TV i Apple TV, između ostalih.

Postoje mnogi dodaci koji nude pristup sadržaju ABC-a, ali većina ih ne upotrebljava licencirane izvore pa kao takvi nisu zakoniti. Ipak, postoji nekoliko zakonitih dodataka koji nude ABC, od kojih su dva besplatna za korištenje.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Neki se povezuju na virtualne privatne mreže (VPN-ove) kako bi sakrili nelicencirani streaming od svog davatelja internetskih usluga (ISP) ili mrežnih administratora. Međutim, VPN-ovi imaju nekoliko zakonitih načina upotrebe i mogu značajno povećati vašu privatnost na mreži, čak i ako struji samo iz službenih izvora.

VPN-ovi djeluju tako što kriptiraju vaš mrežni promet, što sprečava bilo kakve vanjske promatrače da ih čitaju. To poništava većinu vrsta napada Man-in-Middle i sprečava vašeg davatelja internetskih usluga u prodaji detalja vaših mrežnih aktivnosti trećim osobama. Također im sprečava da koriste vaše navike pregledavanja kao opravdanje za zaustavljanje veze.

Svaki VPN je različit; neki su brži od drugih, neki bilježe više podataka, a nažalost, neki čak dolaze u paketu sa zlonamjernim softverom. Iz tih je razloga odabir pravog VPN-a presudan.

Preporučujemo IPVanish. Omogućuje brze i dosljedne veze s poslužiteljima koji se održavaju širom svijeta. Ova usluga ne bilježi nikakve podatke o vašim aktivnostima. Konačno, IPVanish ima odličnu podršku na više platformi, s aplikacijama za većinu platformi, uključujući Windows, Mac, iOS i Amazon Firestick.

STREAM SECURELY: IPVanish je svjestan privatnosti, siguran i dovoljno brz za besprijekoran HD streaming.

Najbolji dodaci Kodi za gledanje ABC-a

Ispod ćemo navesti službene dodatke Kodi-a koji nude ABC tokove. Svi sljedeći dodaci koriste službene izvore, a najbolje od svega, svi su ih besplatni za upotrebu.

WABC programi

wabc programi addon

Dodatak WABC programa najlakši je način gledanja sadržaja na zahtjev ABC-a. Prikazuje svaki dostupni naslov na jednoj stranici, što olakšava upotrebu Kodijeve funkcije pretraživanja za pronalaženje nečeg specifičnog. Ne postoje mogućnosti prilagodbe, pa je stvarno slučaj „što vidite ono što dobijete.“

Čini se da je biblioteka organizirana abecedno, ali prema dnu počinje znatno manje izražavati. Postoje duplicirane mape, videozapisi s naslovima poput "Vdka4087511", a u jednom slučaju nedostupna mapa bez ikakvog imena. Unatoč tim anomalijama, prva polovina biblioteke funkcionira onako kako ste očekivali, tako da zapravo ne treba prvo ići ovako daleko prema popisu.

Ovdje je dobra mješavina starih i novih sadržaja, poput klasika Flashforward i Najzabavniji američki kućni videozapisi pored modernijih izdanja poput Marvelovi agenti štitnika. Sadržaj se često ažurira, o čemu svjedoči dostupnost ažuriranih podataka Dobro jutro Amerika epizoda. To je zato što je sadržaj izbačen pravo sa službene web stranice ABC-a.

Sadržaj ABC-a dostupan je samo iz Sjedinjenih Država, pa će vam trebati VPN za gledanje iz inozemstva. Imajte na umu da IPVanish ne funkcionira u ovom slučaju, vraćajući pogrešku koja kaže "Video trenutno nije dostupan." ABC-ovo zaključavanje ipak nije nepogrešivo, jer NordVPN i dalje radi.

Dodatak WABC programa možete pronaći u službenom spremištu Kodi adona.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow je usluga dizajnirana kako bi pripadnici američkih oružanih snaga mogli gledati američku TV dok su stacionirani na drugom mjestu. Međutim, usluga ne zahtijeva nikakav dokaz o identitetu i kao takav se svatko može prijaviti. Dodatak USTVNow jednostavno stavlja svoj sadržaj dostupnim iz Kodi-ja.

USTVNow ima mogućnost besplatnog članstva koja dolazi sa sedam različitih kanala, uključujući ABC. Sada je važno napomenuti da ovaj sloj nudi samo žive prijenose standardne definicije, a ne sadržaj na zahtjev. Na pozitivnoj strani, zbog prirode USTVNow, uklanjaju se sva geo-ograničenja. To znači da možete gledati njegove tokove s bilo kojeg mjesta bez upotrebe VPN-a.

Plaćeni planovi nude i DVR mogućnosti tako da možete snimati svoje omiljene emisije. Postoji ugrađeni TV vodič i funkcija pretraživanja tako da na prvi pogled vidite što je dostupno. Premium korisnici također mogu pristupiti dodatnih 18 kanala.

USTVNow dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon-a.

Dodaci koje treba izbjegavati

Nažalost, ne koriste svi adonici službene izvore za svoje struje. U nastavku smo naveli neke od najpopularnijih dodataka Kodi treće strane koji se često preporučuju na manje od poznatih foruma. Važno je napomenuti da ovo nije potvrda; može biti teško odrediti je li dodatak legitiman ili ne, a popis u nastavku namijenjen je uklanjanju svake sumnje.

  1. Vrhunski IPTV
  2. Fido
  3. Platinum Smart IPTV
  4. Ustajanje Neptuna
  5. Upad
  6. Gaia

Poboljšanje vašeg iskustva

Ovi dodaci predstavljaju djelić potpuno legalnog sadržaja dostupnog na Kodi-ju. Ako želite proširiti svoju biblioteku, zašto ne provjeriti naše vodiče o najboljim dodacima za TV uživo, sport, crtane filmove, anime i filmove?

Ipak, pronalaženje pravih dodataka tek je početak. Kodi je teško koristiti, posebno ako ste mu novi. Imajući to u vidu, napravili smo detaljne vodiče za smanjenje punjenja, postavljanje titlova i rješavanje problema s kojima se možete susresti..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 71

Adblock
detector