Kako gledati Premier ligu na Kodi i bez Kabela

Kako gledati Premier ligu na Kodi i bez Kabela

Engleska Premier liga, ili EPL, možda je vrlo popularna i brzo raste izvan Velike Britanije, ali to ne znači da je pristup jednostavan. Srećom, Premier ligu možete gledati online koristeći različite metode.

Sjajne mogućnosti uključuju usluge rezanja kablova koje struji EPL na Kodi-u i razne druge načine za gledanje na mreži. Kodi je besplatni i open source medijski player i zabavni centar. Kodi se može koristiti na svim uređajima, Amazon Firestick, iPhone, Mac, Android TV kutije, Apple TV i još mnogo toga. Prava snaga Kodija dolazi od njegovih dodataka koji su instalirani od strane korisnika koji struju usmjeravaju izravno u gledatelja.

Kad odabirete dodatak Kodi za gledanje igre u Premier ligi, važno je biti svjestan koji dodaci nude službeni sadržaj, a koji isporučuju neslužbene struje. Stoga naš vodič ne samo da će preporučiti službene dodatke Kodi, nego će vam pružiti pregled dodataka trećih strana od kojih biste trebali voditi računa kako biste izbjegli gadne zlonamjerne programe i pravne probleme..

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Kako gledati Premier ligu na mreži sigurno i privatno

Uz toliko različitih načina gledanja Premier lige, događaju se određeni sigurnosni i sigurnosni rizici, pogotovo oni koji se okrenu Kodiju. Virtualna privatna mreža ili VPN često se preporučuje kako onima koji gledaju Premier ligu preko Kodija, tako i onima koji pokušavaju dobiti pristup Premier League igrama koje su geografski zaključane.

S virtualnom privatnom mrežom vaš se web promet šifrira i preusmjerava putem poslužitelja na mjesto koje odaberete, što u konačnici skriva vašu lokaciju i identitet. Bilo da koristite službene ili neslužbene dodatke Kodi, streaming TV izvora uživo putem Kodi-a možda neće dopustiti davatelja internetskih usluga. Davatelji internetskih usluga čak imaju mogućnost smanjivanja brzine za korisnike koji koriste usluge streaminga videa.

Kada preuzmete i pokrenete dodatak Kodi, to često često radite kroz nesigurne veze. Dodatak može zaprijetiti otmičarima i koristiti se za praćenje vaših internetskih podataka, krađu lozinki i korisničkih imena, pa čak i za pristup tvrdom disku vašeg računala. Da biste izbjegli ove prijetnje, preporučuje se VPN kad koristite Kodi.

VPN će vaše podatke zaštititi i neosvijetliti tijekom strujanja. A kako za streaming zahtijeva velika količina propusnog opsega, preporučujemo upotrebu pouzdanog, brzog i sigurnog VPN pružatelja usluga kao što je IPVanish.

IPVanish je popularan izbor kod Kodi zajednice i pruža čvrstu vezu, veliku količinu kapaciteta i vrhunsku zaštitu privatnosti tako da vaš davatelj internetskih usluga ne može preskakati vas. Radi sa svim Kodi dodacima koje smo testirali i jedan je od rijetkih VPN-a koji su dovoljno brzi da spriječe probleme s međuspremnikom.  

Deo čitatelja: uštedite do 60% na IPVanish planovima ovdje.

Izvan Kodi-a, VPN može vam pomoći da dobijete pristup uslugama i web-lokacijama koje su zatvorene za geografski položaj. Osobito s igrama Premier lige, usluge strujanja često blokiraju sadržaj u određenim regijama. Pomoću VPN-a možete otvoriti te geo-zaključane usluge i gledati videozapise uživo. Ako ne želite koristiti IPVanish, imamo cjelovit krug najboljih VPN-ova za Kodi.

  Лучшие репозитории Kodi, 6 мы любим и некоторые опасаются

Premijer liga online bez kabela

Mnogo je alternativa kojima se možete obratiti ako nemate pristup kablu. Ove su alternative sigurne za korištenje i pružaju pristup vašim nogometnim igrama legalno i bez potrebe za kabelom.

FuboTV

fubo live Premier League igre

FuboTV je aplikacija za video uređaje koja korisnicima omogućuje live streaming sa bilo kojeg uređaja, uključujući Android telefone, tablete, iPhone i još mnogo toga. S ovom aplikacijom možete izravno gledati sport uživo putem Interneta jer ima pristup mnogim sportskim kanalima kao što je NBC Sports Network, gdje možete gledati utakmice Premier lige. Aplikacija je dostupna na Roku i bilo kojoj Apple ili Google Play trgovini. Ovdje je besplatno suđenje FuboTV-u.

Sling TV

sling tv Premier League online

Sling TV je internetska usluga, stvorena od Dish Network-a, koja često emitira gotovo svaki kanal koji želite. Ako želite izbjeći da vam ikad više nedostaje igra, ovo je usluga za vas. Pomoću Sling TV-a korisnici mogu birati koje kanale žele prenositi, što znači da možete odabrati kanale poput NBCSN i NBC koji emitiraju Premier League igre i prenositi ih na TV ekran, i sve to uz malu mjesečnu naknadu.

PlayStation Vue

ps vue premier liga

PlayStation Vue je Sonyjeva televizijska usluga uživo koja vam pruža mogućnost gledanja bilo kojeg sporta, TV emisije ili vijesti. S PlayStation Vue možete gledati sve igre Premier lige koje želite jer ova usluga live streama dolazi s digitalnim DVR-om. Uslugu je moguće kupiti za malu mjesečnu naknadu bez obveze godišnjeg ugovora. Važno je napomenuti da, ako želite gledati Premier League igre putem PlayStation Vue, tada ćete morati platiti dodatnu naknadu za prolaz za Premier ligu uz pretplatu na ovu streaming uslugu..

Sportsnet sada

sportsnet premier liga

Dostupna na Kodi, ova usluga struje pruža pristup uživo bilo kojoj sportskoj igri koju želite gledati. Možete prenositi Premier ligu, FA kup, Bundesligu, AVIVA, NHL, MLB, NBA i još mnogo toga! Razlika između dodatka Kodi i usluge Sportsnet je u tome što možete pristupiti verziji usluge na više uređaja kao što su Apple TV, Xbox ili na pametnom telefonu. Ova je usluga, međutim, isključivo za kanadske stanovnike.

NBC Sportsko zlato

NBC Sports Gold Premier League

NBC Sports Gold aplikacija uživo pokriva različite sportske organizacije, u stvari Premier ligaške utakmice. Izravno povezan s NBC-om, korisnici ove aplikacije mogu imati ekskluzivni pristup 130 igrama Premier lige. Ovu aplikaciju možete preuzeti i koristiti s bilo kojeg programa za telefon ili televiziju, uključujući Apple Store, Google Play, Xbox One i Amazon FireTV. Sve što trebate je stvoriti račun i kupiti karte za Premier ligu za samo 50 dolara, a možete uživo prenositi mnoštvo programa Premier lige izravno iz aplikacije.

DIREKTNO SADA

directv sada premijer liga

Paket za strujanje sličan je kabelskoj televiziji, ali bez ogromnih troškova i godišnjih ugovora. DIRECTV NOW nudi live streaming plus značajke na zahtjev, kojima možete pristupiti na televizoru, računalu ili pametnom telefonu. Za navijače Premier lige usluga vam omogućuje gledanje svih utakmica širom NBCSN-a, CNBC-a i SAD-a. Možete odabrati sve sportske kanale koje želite prenositi uživo i otkazati paket u bilo kojem trenutku.

HULU Live

hulu live Premier League

HULU Live je streaming usluga koja vam omogućuje gledanje televizije uživo i streaming na zahtjev u bilo koje vrijeme. Usluzi HULU Live možete pristupiti s bilo kojeg uređaja, a usluga je dostupna kao aplikacija na vašem telefonu. S HULU Live-om, navijači Premier lige mogu trenutno strujati i gledati Barclays Premier League online. Najbolje od svega, Premier ligu možete gledati bilo gdje i kad god poželite uz razumnu mjesečnu naknadu.

  สุดยอดแอดออนทั้งหกเพื่อรับชมภาพยนตร์ฟรีที่ถูกกฎหมายใน Kodi

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Hulu.

Službeni dodaci Kodi za Premijer ligu 

Ako želite uhvatiti igru ​​Premier lige na Kodi-u, možete pretraživati ​​povezane dodatke putem službenog skladišta dodataka Kodi, kao i na drugim lokacijama. Preporučujemo sljedeći odabir dodataka jer su oni daleko manje rizični od nekih drugih mogućnosti. Ti dodaci su legalni i ne pružaju piratski sadržaj.

USTVNow Plus

kodi_ustvnow_install

USTVNow Plus je usluga Internet Protocol Television (IPTV) usluga namijenjena američkim emigrantima i vojnim pripadnicima, koja korisnicima pruža višestruki američki kanal koji se mogu gledati na uređajima kao što su Roku, iOS uređaji, Android uređaji i vaše računalo. Nakon što instalirate dodatak, korisnici će se morati prijaviti za račun, a zatim odabrati plan koji žele (koji određuje koliko kanala želite da struji i koliko ili ako morate platiti). Korisnici mogu instalirati ovaj dodatak iz službenog skladišta dodataka Kodi. Dodatak je u mogućnosti pružiti uživo pokrivanje raznih sportskih organizacija, uključujući Premier ligu, NBA, MLB, NFL i još mnogo toga. Samo budite sigurni da odaberete plan s najviše sportskih kanala uživo kako biste mogli gledati svoje utakmice Premier lige!

Naš vodič za instalaciju u USTVNow možete pročitati ovdje.

BBC iPlayer

iPlayer

S dodatkom BBC iPlayer, korisnici mogu uživo gledati Premier ligaške igre, nadoknađivati ​​ostale TV programe, pa čak i slušati radio sadržaje. Ovaj je dodatak dostupan putem službenog skladišta dodataka Kodi. Dostupna je samo u Velikoj Britaniji i zahtijeva valjanu BBC TV licencu. Dodatno je potrebna UK adresa u Velikoj Britaniji za pregled sadržaja na iPlayeru i proširenjem dodatka za iPlayer WWW. Ako ste stanovnik Ujedinjenog Kraljevstva, ali putujete u inozemstvo, preporučuje se VPN da promijenite svoju IP adresu u onu iz Velike Britanije..

Vidi također: Kako koristiti BBCiPlayer na Kodi.

Sportsnet sada

Sportsnet premijerligaš

Nakon prijave na uslugu, Kodi korisnici mogu pristupiti ovom popularnom dodatku koji struji uživo pristup svim Sportsnet feedovima 24/7 u Kodiju iz SuperRepo repozitorija. Iako nećete moći vidjeti stvarnu igru ​​Premier lige, korisnici se mogu upoznati sa svim detaljima igre uz ovaj dodatak vijestima koji sadrži istaknute, pobjede i poraze te statistike igrača. Ovaj dodatak dostupan je samo u Velikoj Britaniji.

Neslužbeni dodaci Kodi za Premijer ligu

Iako su druge web stranice možda popularne i hvale se pozitivno, dodaci trećih strana koji se ne nalaze u službenom skladištu dodataka Kodi ili nekoj drugoj zakonitoj knjižnici često sadrže piratski sadržaj koji nije siguran za gledanje. U nastavku su navedeni nekoliko dodataka za koje smo otkrili da sadrže piratske proizvode koje preporučujemo da izbjegavamo.

cCloud TV

ccloud TV

Što je: cCloud TV dodatak je koji Kodi korisnicima omogućuje pristup raznim vrstama sadržaja, uključujući i sportske. Većina sadržaja, međutim, napisana je iz više različitih mrežnih izvora, od kojih je većina piratska.

Zašto biste ga trebali izbjegavati:  Iako cCloud TV ima nekoliko pravnih opcija, one su posebno ograničene na zemlje koje ne ograničavaju emitiranje programa. Međutim, najpopularniji sportski tokovi, poput onih iz SAD-a, Velike Britanije i Kanade, ne emitiraju se zakonski. cCloud TV više je usredotočen na piratsku struju zbog čega ne preporučujemo ovaj dodatak za Kodi korisnike.  

GoodFellas 2.0

goodfellas 2.0

Što je: Goodfellas 2.0 je dodatak za IPTV Kodi koji svoje struje uživo emitira iz različitih sportskih kanala. Te se struje, međutim, nabavljaju putem web stranica koje dobivaju sadržaj iz skromnih izvora.

  Openload Kodi addon: Što je Openload i da li je zakonit i siguran za upotrebu?

Zašto biste ga trebali izbjegavati: Kao dodatak za IPTV, poprilično nijedan sadržaj Goodfellasa nije sadržan piratskim sadržajem. Ovaj dodatak strogo osigurava piratske streamove i nema prava na službeno ponovno emitiranje s vlasnika autorskih prava. Preporučujemo upotrebu službenog dodatka poput gore navedenih.

Kvantni

kvantna premier liga

Što je: Quantum je ogroman Kodi dodatak koji se sastoji od raznih drugih dodataka. Programeri koji stoje iza Quantum pretraživanja i pokupaju druge dodatke koji su izgubili podršku za programere. Iako je većina streaminga u Quantumu televizija uživo, dodatak ima mogućnost izvođenja streaminga na zahtjev, što znači da korisnici imaju mogućnost gledanja nogometnih utakmica uživo ili “na zahtjev”.

Zašto biste ga trebali izbjegavati: Quantum se ne preporučuje iz istih razloga kao prethodno spomenuti dodaci trećih strana. Iako Quantum sadrži neke pravne opcije, njegova se specijalnost oslanja na piratsku struju. Gotovo da nema dostupnih streamova u Quantumu koji su usmjereni s odgovarajućim pravima za emitiranje. Iz tih razloga preporučujemo da se prebacite na drugi sportski dodatak bez piratskog sadržaja.

SportsDevil

Što je: Sports Devil popularan je dodatak za Kodi koji je više dobavljač struje. Dodatak vam omogućuje pristup nekoliko strujnih web stranica i veza po kategoriji. Na primjer, ako pogledate odjeljak “Sportska televizija” dodatka, bit će vam ponuđeno više veza do različitih web mjesta koja će vam omogućiti pristup igri Premier lige. Sadržaj koji struji kroz ovaj dodatak često nije u funkciji s vezama koje vode do iste web stranice i sadržaja.

Zašto biste ga trebali izbjegavati: Ovaj dodatak, sa svojim neispravnim vezama za strujanje, također emitira piratski sadržaj većim dijelom. Iz tog razloga ne preporučujemo upotrebu ovog dodatka, ai zbog toga što ćete naići na brojne probleme pri pokušaju pregledavanja svojih utakmica Premier lige, jer su mnoge veze prekinute.

SportsAccess

sportsaccess

Što je: SportsAccess je strujni dodatak koji korisnicima omogućuje pristup vrhunskim sportovima uživo (poput igara Premier lige), rasporedima sportskih događaja, Pay-per-Views i još mnogo toga. Za ovaj dodatak potrebna je mjesečna naknada, a korisnici mogu platiti ovu uslugu samo putem Bitcoina.

Zašto biste ga trebali izbjegavati: Činjenica da se ova usluga može kupiti samo putem Bitcoina dovoljno je za slanje crvenih zastava. Kada kupujete putem Bitcoina, to je ravnopravna transakcija bez posrednika, zbog čega mnoga crna tržišta koriste Bitcoin. SportsAccess se također bavi piratskim streamingom, a većina “premium” sadržaja dolazi iz piratskih izvora. Iz tog razloga, preporučujemo da ovaj dodatak ne koristite za gledanje utakmica Premijer lige.  

Bennu

bennu 1

Što je: Ranije nazvan Phoenix, Bennu je popularni dodatak koji podržava mnoštvo stranica za streaming pod nazivom “Playlisters”. Svaki popis za reprodukciju ima svoju nišu sadržaja, od sportskih igara do odjeljaka filmova i TV-a do dokumentarnih filmova i glazbe. Korisnici mogu odabrati odgovarajući popis za gledanje utakmica Premier lige.

Zašto biste ga trebali izbjegavati: Baš kao što je Sports Devil i Sports Access, dodatak Bennu ima problema sa svojim sadržajem. Korisnici su otkrili da većina web-lokacija za strujanje ima problema s ispravnim funkcioniranjem, uopće ne nude sadržaj i struju piratski sadržaj. Preporučujemo da ne koristite ovaj dodatak kako biste izbjegli gledanje Premijer lige kroz piratski stream. Najbolje je ići s alternativnim sportskim dodatkom koji ne piratira njegov sadržaj. Ovdje možete pročitati više o dodatku Kodi Bennu i nekim zvaničnim mogućnostima Kodi dodataka.

Znamo koliko je važno gledati utakmicu Premier lige i kako je uzbudljivo gledati nogometnu utakmicu izravno s vašeg televizijskog ekrana kod kuće ili na pametnom uređaju. Kodi Kodi gledatelji koji nemaju pristup kablu mogu besplatno gledati sport pod uvjetom da imaju ispravne Kodijeve dodatke. Da biste postigli najbolje iskustvo iz Kodija i vaše igre, preporučuje se odabrati i instalirati samo sportske dodatke koji legalno nude sadržaj i koji su izravno dostupni iz pouzdanih spremišta u Kodi-u..

About the author

Comments

  1. Engleska Premier liga, ili EPL, je definitivno jedna od najpopularnijih liga na svijetu. Iako je njezin pristup izvan Velike Britanije možda težak, postoje različite metode za gledanje online. Kodi je besplatni i open source medijski player koji se može koristiti na različitim uređajima. Međutim, važno je biti svjestan koji dodaci Kodi nude službeni sadržaj, a koji isporučuju neslužbene struje. Stoga, preporučujemo korištenje službenih dodataka Kodi za gledanje igre u Premier ligi. Također, preporučujemo korištenje VPN-a kako biste zaštitili svoje podatke i izbjegli sigurnosne rizike. IPVanish je jedan od najboljih VPN-a za Kodi i pruža čvrstu vezu, veliku količinu kapaciteta i vrhunsku zaštitu privatnosti. Uz VPN, možete dobiti pristup uslugama i web-lokacijama koje su zatvorene za geografski položaj. Ukratko, gledanje Premier lige na mreži može biti sigurno i privatno uz pravilnu upotrebu Kodi-a i VPN-a.

Comments are closed.