Най-добрите Kodi хранилища, 6 които обичаме и някои от които трябва да внимаваме

6 Най-доброто за Kodi Repos

Едно от най-добрите неща за Kodi е неговата универсалност. Той може лесно да се инсталира на огромен брой устройства, включително PC, iPhone, Android, Nvidia Shield, Roku, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Apple TV и дори USB флаш устройство. Тъй като няма несъответствие между платформите, всички репости, които ще обсъждаме, ще работят на всяко устройство, което искате да използвате.

Имаме два критерия за оценка на Kodi repos. Първо проверяваме дали репото има добавки, които не са достъпни другаде, и след това обмисляме популярността на добавките, които репо има. Когато тези фактори се отчитат, стойността на дадено хранилище бързо става ясна.

Трябва да се отбележи, че някои от хранилищата по-долу съдържат добавки, които предлагат неограничен достъп до лицензирано съдържание. Включихме ги поради тяхната популярност, но горещо препоръчваме да използвате официални източници, когато е възможно. Това ви позволява да подкрепяте хората и организациите, които създават съдържанието и намалява риска от всякакви правни последици. Използването на официални хранилища значително намалява риска от инсталиране на злонамерен софтуер или злонамерено променени добавки.

Уверете се, че изучавате законите на вашата страна по отношение на поточно съдържание онлайн, преди да се опитате да използвате Kodi за тази цел. Ако искате да деинсталирате нарушаваща добавка на трета страна от репо, просто щракнете с десния бутон на мишката върху добавката, отидете на страницата с информация и изберете бутона „Деинсталиране“.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Преди да започнем: Винаги използвайте VPN с Kodi

Някои потребители на Kodi преминават през виртуална частна мрежа (VPN), за да скрият дейностите си от своя доставчик на интернет услуги (ISP). Въпреки това, има много начини, които спазващият закона потребител на Kodi би могъл да се възползва от използването на VPN.

Тъй като VPN криптира мрежовия ви трафик, външен наблюдател не може да види какво правите. Това предотвратява повечето атаки на Man-in-the-Middle (MitM) и спира вашия ISP да намалява скоростта на вашия интернет.

Всички VPN бавно намаляват вашата интернет връзка, но някои предлагат по-малко намаляване на скоростта от други. Това е особено важно за потребителите на Kodi, тъй като е необходима бърза скорост за поточно видео. Също така, някои доставчици на VPN водят дневници на вашите дейности, като напълно нарушават целта на услугата.

Препоръчваме IPVanish. Това е един от най-бързите VPN, които сме тествали и предлага стабилни връзки със сървъри в повече от 50 страни. IPVanish не поддържа регистрации на вашия трафик и може лесно да бъде инсталиран на широк набор от устройства, включително Amazon Firestick.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

  Najbolji dodaci Stremio za 2024. godinu

Най-добри хранилища на Kodi: юни 2024 г.

Посочените хранилища съдържат предимно официални добавки. Тъй като официалните добавки са създадени с по-строги процедури за тестване и валидиране, те обикновено са по-безопасни от добавките на трети страни. Официалните добавки предават видео от правилно лицензирани източници и като такова тяхното съдържание е или свободно достъпно, или изисква вход за гледане.

Официален Kodi Addon Repo

Лого на Kodi

Официалният Kodi addon е единственото хранилище, което се предлага предварително инсталирано с Kodi и предлага голям избор от законни добавки. Някои от най-популярните добавки на Kodi repo включват YouTube, iPlayer WWW и браузъра PlayOn, но има и няколко полезни помощни програми като Trakt и Log Viewer за Kodi.

Това хранилище е много добре документирано, а екипът на Kodi е много активен в социалните медии. Това означава, че ако някой от официалните привърженици на репо бъде отвлечен, има множество източници на достоверна информация и вероятно ще бъдете запознати, преди да го актуализирате. Все пак няма гаранция, че ще получите предупреждението, преди да бъде нанесена щета, превръщането на важната защита на връзката ви и изключването на автоматичните актуализации на добавки също е необходима стъпка..

Репото на Eracknaphobia

Репото на Eracknaphobia

Репото на Eracknophobia е дом на няколко спортни добавки и актуализираната версия на добавката Crackle Kodi. Това репо съдържа множество спортни добавки, включително MLB.TV, NHL TV и NBC Sports Live Extra addons, които крият повечето от видеоклиповете си зад платена стена, но добавката March Madness Live предлага висококачествено спортно съдържание безплатно.

Въпреки че програмистът наистина не използва техния акаунт в Twitter, репото често се поддържа и актуализира. Поради ангажираността на Eracknaphobia към политиката за борба с пиратството на Kodi, има множество надеждни източници на информация, ако изпитвате затруднения с инсталирането на някой от неговите добавки.

Репото на Eracknaphobia можете да намерите тук.

Kodinerds.net repo

Репото на Kodinerd

Репото Kodinerds.net е насочено основно към немски потребители, но тук има и много за не-немски говорители. Вземете например добавките за YouTube Music, Dailymotion и Eurosport. Освен това, това репо предлага широк избор от добавки за IPTV, включително някои за ZDF, ARD и 7TV.

Това репо има собствен специализиран форум и акаунт в Twitter, но и двете са на немски език. Това означава, че ако разработчиците не заявят съобщение на няколко езика, потребителите на Kodi на английски език ще трябва да разчитат на ненадеждни инструменти за превод, ако репортажът е компрометиран..

Репото на Kodinerds.net можете да намерите тук.

TVAddons repo

TVAddons repo

Репозиторият на TVAddons включва няколко полезни добавки, включително LiveTube, USTVNow и Indigo. Indigo е особено полезен, тъй като ви позволява да извършвате поддръжка на вашата инсталация на Kodi, да възстановите Kodi до фабричните настройки и да инсталирате нови хранилища директно от GitHub, наред с други неща.

TVAddons има собствен форум и екипът за разработка е много активен в социалните медии, така че има няколко начина да разберете дали някоя от добавките в това репо е била отвлечена.

Можете да намерите репо за TVAddons тук.

  Pravi debrid na Kodi? Radi li se zapravo? Postoje li bolje alternative?

Репозиторията на MetalChris

metalchris repo

Ако търсите изключително висококачествени добавки, за които до днес дори не сте осъзнавали, че имате нужда, инсталирайте MetalChris’s Repository, stat. Това репо има над 30 уникални добавки, някои от които определено ще искате.

Наличните тук добавки, които ни интересуват най-много, са Филми и телевизия BigStar, CBC Sports и CW TV мрежа.

Филми и телевизия BigStar ви свързват директно с BigStar, уебсайт за поточно предаване, базиран в Австралия. BigStar е много подобен на безплатни услуги по заявка като Tubi TV, Yahoo View, Viewster и Crackle. Той има множество безплатно съдържание, някои от които са добре оценени и високо оценени.

CBC Sports е канадски спортен канал, обхващащ огромен набор от съдържание, включително атлетика, конни надбягвания и футбол. CW TV Network предоставя достъп до пълни епизоди на предавания на CW като Arrow, The Flash и iZombie, така че винаги ще имате какво да гледате.

Цялото съдържание, намерено в хранилището на MetalChris, е свободно достъпно. Въпреки това някои от тях са заключени в региона, което означава, че ще ви трябва VPN, за да го гледате в чужбина. Можете да изтеглите и инсталирате MetalChris’s Repository от github.

Просто Caz repo

Просто Caz repo

Това хранилище съдържаше няколко добавки, които бракуваха съдържание от неофициални източници, но след като беше заплашен от MPA, създателят реши да премахне цялото такова съдържание. Repo Simply Caz сега включва само официални добавки като FilmOn Simple, USTV Catchup и YouTube.

Най-неофициалните хранилища на Kodi addon, които трябва да избягвате

Следващите хранилища съдържат предимно неофициални добавки и както винаги съветваме нашите читатели да намерят официални източници, когато е възможно. Бихме искали да подчертаем, че присъствието на репо в този списък не го подкрепя. По-скоро те са изброени, защото са популярни в общността на Kodi, за по-добро или по-лошо.

LazyKodi

Репото на LazyKodi е домакин на Exodus Redux, 13 клоуна и Rising Tides, които, наред с други, са едни от най-популярните нелицензирани поточни добавки. Освен това, разработчиците нямат специални акаунти в социалните медии, което означава, че няма начин да се знае със сигурност дали репортажът е отвлечен в бъдеще. Поради тази причина не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират репото LazyKodi.

Коди Бае

Репото Kodi Bae съдържа индиго аддон, но също така предлага селекция от нелегитимни източници за филми и телевизионни предавания. Сред тях са скандалните добавки Yoda, Exodus и SportsDevil. Това става ясно, че репото на Kodi Bae не е предназначено за потребители на Kodi, които търсят официални източници.

Kodil / Kodisrael

Репото на Kodil (Kodi Israel) съдържа над 500 добавки, включително FilmOn.TV, ITV и Indigo. Въпреки това той също е домакин на много добавки, които не бракуват връзки от надлежно лицензирани доставчици. Те включват Goodfellas 2.0, плейлисти за турци във Великобритания и MMA на Planet.

Много от добавките, включени в това репо, вече не работят и като се има предвид, че акаунтът в Twitter на разработчика е на иврит и не се използва от 2016 г., няма да бъде от полза за повечето потребители на Kodi. Поради горепосочените причини не препоръчваме на потребителите на Kodi да инсталират Kodil repo.

9Anime repo

Има няколко хранилища, които съдържат 9Anime addon, но единственото, което има работеща версия, е 9Anime repo от DxCx. Това репо съдържа само 9Anime, добавка, която изстъргва връзки от няколко нелицензирани източници.

  วิธีใช้ Kodi Web Interface และเข้าถึงไฟล์จากอุปกรณ์ใด ๆ

Тъй като изглежда има един единствен разработчик, този аддон е изложен на по-висок риск от отвличане от някои други. Освен това акаунтът в Twitter на разработчика не е публикуван от юли 2024 г. Без наличие на други социални медии и като се имат предвид множеството налични версии на добавката 9Anime, може да бъде много трудно да намерите информация, свързана с вашата версия на него или на репо. Поради тези причини не препоръчваме на нашите читатели да инсталират 9Anime repo.

Кутия за Исус

Репото на Jesus Box беше поредният източник на официалния YouTube добавка. Съдържа обаче няколко добавки, които събраха връзки от неофициални доставчици. Те включват FlixNet, IPTV на Jesus Box и прословутия Genesis Reborn. Въпреки популярността на това репо, неговият разработчик обяви през 2024 г., че ще работи постоянно офлайн, вероятно поради законови заплахи от MPA.

Проект Арес

Repo Project Apo съдържа няколко полезни добавки като съветника за Ares, Plexus и YouTube. Той обаче също така е домакин на няколко добавки, които използват неофициални източници, включително SportsDevil и Planet MMA.

Помощникът Ares е полезен, ако се интересувате от настройване на вашата инсталация на Kodi, но има много по-добри алтернативи. Поради горепосочените причини препоръчваме на потребителите на Kodi да избягват репо от Ares Project, освен ако не е единствено за съветника Ares.

Мъки патици

Репото на Mucky Ducks е домът на съветника на Mucky Ducks, добавка за инсталиране на компилации и извършване на поддръжка на вашата инсталация Kodi. Той също така съдържа десетки добавки за нарушаване на авторски права, като няма законни източници сред тях.

Като се има предвид, че Ares Wizard и Indigo имат подобна функционалност и техните хранилища съдържат поне един официален аддон всеки, това репо може да предложи много малко. Поради горните причини не препоръчваме на потребителите на Kodi да инсталират репото Mucky Ducks.

Хранилищата, които обичаме, вече не са активни

Реси на Грейси

Реси на Грейси

Update: За съжаление Repo на Gracie вече не е активен. Това е жалко, тъй като в това хранилище имаше много качествени парчета, но за съжаление, Грейси реши да затвори магазина.

Репото на Грейси не е много известно, което е жалко, защото съдържа няколко отлични добавки. Има фантастични зверове, HammerTime и Polaris, ако харесвате документални филми, Golden Cinema, Tempus Movies и High Noon за любителите на филмите и Kidz Corner за класически карикатури. Трябва да се отбележи, че някои добавки, като Serendipity, предлагат нелицензирано съдържание, така че бихме съветвали да ги избягвате и да използвате само законните.

Noobsandnerds repo

Noobsandnerds repo

Update: Поради правен натиск екипът зад Noobsandnerds реши да затвори магазина. Това определено беше трагична загуба. Въпреки че Noobsandnerds имаше няколко популярни добавки за нарушаване, те също така предоставиха много законни опции и бяха основен екип, който помага на новодошлите да се научат да кодират в Python. 

Нека бъдем ясни: репортажът на Noobsandnerds съдържа няколко добавки като Elysium, които предоставят неоторизиран достъп до лицензирано съдържание. Въпреки това, той също има няколко законни добавки като ITV и алтернативни версии на iPlayer и FilmOn.

Струва си да се отбележи, че поради броя на нелегитимните добавки, които съдържа това репо, много форуми на Kodi не позволяват на своите потребители да го обсъждат. Въпреки това, тъй като това е толкова популярно репо, има много поддръжка на неофициални форуми.

заключение

За да намерите най-добрите Kodi добавки, първо трябва да намерите най-добрите хранилища. Тази статия показа, че има много висококачествени репости, които предлагат официални източници на съдържание. Това опровергава идеята, че Kodi е лоша платформа за стрийминг и подчертава потенциала, който има за стрийминг услугите в бъдеще.

About the author

Comments

  1. пасни и по-стабилни от неофициалните. Важно е да се отбележи, че използването на Kodi за достъп до пиратски съдържание е незаконно и може да доведе до правни последици. Затова е важно да използвате официални хранилища и да се съобразявате със законите на вашата страна. Използването на VPN може да ви помогне да скриете дейностите си от доставчика на интернет услуги и да предотвратите намаляването на скоростта на интернета. IPVanish е един от най-добрите VPN доставчици за Kodi и Amazon Fire TV Stick. Най-добрите хранилища на Kodi включват официалния Kodi Addon Repo, репото на Eracknaphobia, Kodinerds.net repo, TVAddons repo, репозиторията на MetalChris и Просто Caz repo. Неофициалните хранилища, които трябва да избягвате, включват LazyKodi, Коди Бае, Kodil / Kodisrael, 9Anime repo, Кутия за Исус, Проект Арес и Мъки патици. Винаги трябва да бъдете внимателни при избора на хранилище и добавки, които ще използвате, за да предотвратите нежелани последици.

  2. Едно от най-добрите неща за Kodi е неговата универсалност. Той може лесно да се инсталира на огромен брой устройства, включително PC, iPhone, Android, Nvidia Shield, Roku, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Apple TV и дори USB флаш устройство. Това прави Kodi много удобен за потребителите, които искат да гледат своето любимо съдържание на различни устройства. Важно е да се отбележи, че използването на Kodi трябва да бъде в съответствие със законите на вашата страна. Ние препоръчваме да използвате официални хранилища, когато е възможно, за да намалите риска от инсталиране на злонамерен софтуер или злонамерено променени добавки. Също така, винаги използвайте VPN с Kodi, за да защитите своята дейност от външни наблюдатели. В този списък са включени най-добрите хранилища на Kodi, които съдържат предимно официални добавки и са тествани и валидирани.

  3. но са по-безопасни и по-стабилни от неофициалните добавки. Също така, използването на официални хранилища е по-етично и подкрепя създателите на съдържанието. Но ако все пак искате да използвате неофициални хранилища, бъдете много внимателни и избягвайте хранилища, които предлагат пиратски съдържание. Винаги използвайте VPN, за да защитите личните си данни и да се предпазите от нежелани правни последици. В крайна сметка, изборът на хранилище зависи от вашите нужди и предпочитания. Но независимо от това, винаги трябва да бъдете внимателни и да използвате Kodi само за законни цели.

Comments are closed.