Hogyan nézheted ingyen online a 2024. évi Abu Dhabi Grand Prix-ot

Hogyan nézheted ingyen online a 2024. évi Abu Dhabi Grand Prix-ot

Az idei Abu Dhabi Grand Prix a Yas Marina pályán november 29-től december 1-ig három napig zajlik. Több mint nyolc órát terveznek a világszínvonalú Formula 1-re, tehát a rajongóknak határozottan sokat kell várniuk. Az alábbiakban közöljük, hogy miként nézheti meg az Abu Dhabi Grand Prix élő közvetítést, bárhol is van a világon.

Ez az útmutató a következőkre terjed ki: ingyenes és fizetett opciók Az F1 rajongók szerte a világon élhetnek a verseny élő közvetítésével. Vegye figyelembe, hogy a legtöbb lehetőség földrajzilag blokkolva van, azaz csak bizonyos országokból nézhető meg. Javasoljuk, hogy kerülje meg ezeket a korlátozásokat VPN használatával az internetkapcsolat átirányításához egy másik ország szerverén keresztül. Ez lehetővé teszi feloldhatja az ingyenes patakok blokkolását többek között Brazíliában és az Egyesült Államokban.

Az ExpressVPN használatát javasoljuk. Gyors, könnyen használható, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy 94 különböző ország szerverén keresztül csatlakozzon az internethez, így bárhonnan exkluzív tartalmat nézhet. Az ExpressVPN elég gyors az élő video közvetítéshez, és ezzel egyidejűleg biztonságban van.

A Grand Prix legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Szupergyors és megbízható választás, amely feloldja a legtöbb fő streaming szolgáltatást. A legjobb az osztályban a biztonság és a magánélet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Az Abu Dhabi Grand Prix élő közvetítése a hivatalos csatornákon keresztül

Számos jogi forrásból élőben közvetítheti a 2024. évi Abu Dhabi GP gyakorlatot, selejtezőket és a fő eseményt. Még ennél is sokabb szolgáltatás ingyenes próbaverziót kínál, lehetővé téve, hogy ingyenesen megnézhesd az Abu Dhabi Grand Prix élő közvetítést.

  Hogyan lehet ingyenesen nézni a Ryder Cup 2024 online külföldön

Az Egyesült Államok lefedettsége

Az Egyesült Államokban az ESPN műsorszóró jogokkal rendelkezik a teljes 2024. évi F1 Grand Prix szezonra az ESPN különféle kábelcsatornáin. Használhatja a WatchESPN alkalmazást a versenyek közvetítéséhez, de a bejelentkezéshez kábel előfizetésre van szüksége.

Alternatív megoldásként ingyenesen nézheti meg az Abu Dhabi GP-t az ESPN-en, regisztrálva a következő, az ESPN-t hordozó internetes TV-szolgáltatások egyikének ingyenes próbaverziójára:

 • Sling TV: “Sling Blue” csomag, 7 napos ingyenes próbaverzió
 • YouTube TV: 7 napos ingyenes próbaverzió
 • PlayStation Vue: “Access” csomag, 5 napos ingyenes
 • DirecTV most: „Live A Little” csomag, 7 napos ingyenes próbaverzió
 • Hulu élő TV-vel: 7 napos ingyenes próbaverzió
 • HDHomeRun Premium TV: Nincs ingyenes próbaverzió
 • Red Stick Wireless: 7 napos ingyenes próbaverzió

Szüksége lesz egy amerikai IP-címre a fent felsorolt ​​lehetőségek bármelyikének megtekintéséhez. Ha az USA-n kívül él, de ezekhez a szolgáltatásokhoz kíván hozzáférni, használja a VPN-t az Egyesült Államok szerveréhez való csatlakozáshoz.

UK streaming lehetőségek

 • Sky Sports F1 – előfizetés szükséges
 • 4. csatorna – ingyenes kiemelések, enyhe késéssel
 • Sky Go – előfizetés szükséges
 • MOST TV – előfizetés szükséges

A 4. csatorna nem fogja közvetíteni az Abu Dhabi Grand Prix teljes lefedettségét, de néhány órával később ingyenesen bemutatja a kiemelt eseményeket.

Ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, és előfizetéssel rendelkezik, amely tartalmazza a Sky Sports F1-et, az Abu Dhabi Grand Prix lefedettsége megtalálható a Sky Sports webhelyen vagy a Sky Go alkalmazásban. Ha előfizetéssel rendelkezik, de az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, akkor nézd meg a Sky Go külföldön történő VPN vagy intelligens DNS használatával történő figyelésének oktatóanyagát.. 

A NOW TV egy hetes Sky Sports útlevelet kínál, melynek ára 14,99 £, és elérhető a NOW TV Boxban, Chromecastban, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Roku, LG Smart TV, PC vagy Mac, valamint kiválasztott mobil és táblagépekben..

  A Horvátország és Anglia online élő nézése (UEFA Nemzeti Liga)

kanadai streaming lehetőségek

 • TSN – kábel előfizetés szükséges
 • TSN Online – előfizetés szükséges
 • RDS – kábel előfizetés szükséges
 • RDS Online – előfizetés szükséges

Ebben az évben a lefedettség megoszlik az RDS és a TSN között. Ha a kábeltelevíziós előfizetése tartalmazza az egyik ilyen csatornát, akkor jelentkezzen be a megfelelő webhelyre, és ingyenesen kezdje meg az adatfolyamot. Nincs kábel? Mindkét platform csak online online bérleti díjat kínál, havi 19,99 USD CAD értékben, bár nincs próbaidőszak. Érdemes megemlíteni azt is, hogy míg az RDS általában csak francia nyelvű tartalmat kínál, ez a verseny angol nyelven jelenik meg.

ausztrál streaming lehetőségek

 • Fox Sports
 • Kayo Sports
 • 10 félkövér (csak kiemelések)

A Fox Sports kizárólagos jogokkal rendelkezik a fennmaradó 2024. évi F1 Grand Prix versenyekre. Az online nézéshez szüksége lesz egy Foxtel digitális előfizetésre, amelynek havi 4,99 AU dollár vagy 49,99 USD évente kerül felszámolásra. Ha már rendelkezik Foxtel kábel-előfizetéssel, akkor valószínűleg jogosult lehet egy ingyenes digitális előfizetésre. Vegye figyelembe, hogy Ausztrálián kívüli előfizetőknek VPN-re lesz szükségük az élő közvetítések feloldásához.

A Kayo Sports egy online sport streaming szolgáltatás, elérhető Ausztráliában, amely magában foglalja a Fox Sports „Abu Dhabi Grand Prix” patakját. A 14 napos ingyenes próbaverzió azt jelenti, hogy feliratkozhat az Abu Dhabi Grand Prix élő közvetítésére online módon, majd utólag lemondhatja előfizetését. Ezt követően a tervek havi 25 dolláron kezdődnek. Ha Ausztrálián kívül tartózkodik, akkor szüksége lesz egy VPN-re a megtekintési korlátozások megkerüléséhez.

A 10 Bold nem fogja élőben közvetíteni a rendezvényt, de ingyenes kiemeléseket fog nyújtani minden este 10: 30-kor AEST.

Francia streaming lehetőségek

 • Canal + / myCanal

Az F1 rajongók Franciaországban képesek nézze meg a teljes F1 Grand Prix 2024. évadot egy Canal + előfizetéssel és a myCanal alkalmazással. Az alapterv havonta 19,90 eurótól indul, és egy hónapos ingyenes próbaverzióra van szükség, ami azt jelenti, hogy az ingyenes próbaverziót felhasználhatja közvetítse az Abu Dhabi Grand Prix díjat ha még nem használta ki azt. Vegye figyelembe, hogy a patakhoz való hozzáféréshez francia IP-címre van szüksége, amelyet VPN-sel kaphat, ha nem Franciaországban van.

  Hogyan nézhetjük a 2024-2024 NFL szezon kábel nélkül: Ingyenes és fizetett lehetőségek

Brazília streaming lehetőségei

 • GloboPlay

A Brabíliában található Globoplay élő közvetítése a 2024-es F1-es futam 18 versenyének közvetítése, ideértve az Abu Dhabi GP-t is. Ha Brazílián kívül tartózkodik, akkor csatlakoznia kell az adott országbeli VPN-kiszolgálóhoz, mielőtt feliratkozna egy Facebook-fiókra vagy e-mail címre. Vegye figyelembe, hogy a GloboPlay ingyenesen közvetíti a versenyeket, de nem mutatja a selejtezőket vagy a gyakorlati foglalkozásokat.

Verseny ütemezése

Minden idő Egyesült Arab Emírségek helyi idő szerint van (GMT + 4).

 • Az főbb alkalom december 1-jén, vasárnap 17: 10-kor kezdődik. helyi idő (Egyesült Királyság idő szerint 13:10)
 • képesítő november 30-án, szombaton, 17 órakor kezdődik.
 • Gyakorlatok Kezdés: november 29., péntek, 13:00. és 17:00 és november 30., szombat, 14:00.

Meg tudja nézni az Abu Dhabi Grand Prix-ot élőben a Kodi-on?

Kodi felhasználó? Nincs mit! Külön cikkünk van arról, hogy miként nézhetjük meg a 2024. évi F1 Grand Prix teljes szezonot Kodival. Mint a nem Kodi adatfolyamok esetében, valószínűleg VPN-re lesz szüksége a más országokból származó videók megtekintéséhez.

About the author

Comments

 1. kor is megtekintheti az Abu Dhabi Grand Prix élő közvetítését a VPN használatával. Az ExpressVPN ajánlott, amely lehetővé teszi a világ bármely pontjáról való csatlakozást és a földrajzi korlátozások feloldását. Az Abu Dhabi Grand Prix rajongói számára számos lehetőség áll rendelkezésre, beleértve az ESPN-t az Egyesült Államokban, a Sky Sports F1-et az Egyesült Királyságban és más streaming szolgáltatásokat világszerte. Ne hagyja ki a világ legjobb autóversenyét, és élvezze az izgalmakat az élő közvetítés segítségével!

Comments are closed.