Cum să urmărești Ligue 1 live online de oriunde

Cum să vizionezi Ligue 1 live online (1)

Sezonul Ligii 1 2024/20 începe pe 9 august, cu AS Monaco vs. Olympique Lyonnais la 19:45 BST (6:45 AM PST / 9:45 AM EST). Se va desfășura până pe 23 mai 2024 și în acest timp, fiecare echipă va juca 38 de meciuri. Cu toate acestea, nu aveți nevoie de un bilet de sezon: citiți mai jos pentru a afla cum puteți transmite fiecare joc din confortul propriei case.

Este important să rețineți asta vom recomanda doar surse oficiale pentru a transmite în direct fluxul Ligue 1. Cu toate că fluxurile fără licență sunt online, trebuie să știți că acestea sunt adesea de calitate scăzută, lipsite de încredere și predispuse la deconectare în timpul meciurilor. Cu atât de multe moduri legitime de vizionat, nu se poate câștiga nimic folosind fluxuri neoficiale ale Ligii 1.

Jocurile din Liga 1 vor fi afișate doar pe serviciile de streaming geo-blocate, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona din străinătate. 

Stream Ligue 1 în străinătate: utilizați un VPN

ExpressVPNIanuarie 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cel mai simplu mod de a ocoli geo-blocarea și de a accesa serviciile dvs. de streaming obișnuite din străinătate este să utilizați un VPN. Vă recomandăm ExpressVPN: are o selecție puternică de caracteristici de securitate, iar cu servere de mare viteză în 94 de țări, este printre cele mai bune pentru vizionarea video în direct HD. Mai mult, ExpressVPN este unul dintre puținele servicii rămase capabile să deblocheze platforme precum Netflix și BBC iPlayer.

Vă puteți înregistra la ExpressVPN în câteva minute. Pur și simplu alegeți o durată a abonamentului (o lună, șase luni sau un an) și finalizați procesul de plată. Din acest moment, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a testa serviciul. Dacă sunteți în concediu mai puțin de o lună sau pur și simplu nu sunteți mulțumit, puteți anula în această perioadă și primiți o rambursare completă.

  Cum urmăriți online cursa Indy 500 online

MAI BUN VPN PENTRU LIGUE 1: ExpressVPN oferă viteze mari, securitate de cea mai bună clasă, capacitate de deblocare puternică și nu înregistrează nicio informație de identificare personală.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Cum să transmiteți Ligue 1 cu un VPN

Nou pentru VPN-uri? Nu sunteți sigur de unde să începeți? Urmați pașii de mai jos și veți transmite meciurile din Liga 1 în cel mai scurt timp:

 1. Alegeți un VPN proiectat pentru streaming HD. Am menționat ExpressVPN mai devreme, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative performante, cu costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Vor fi câteva versiuni diferite, deci asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Decideți care dintre sursele de mai jos doriți să utilizați, apoi înregistrați-vă. Rețineți că este posibil să aveți nevoie de o metodă de plată legată de o adresă din țara dorită.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. în locația corespunzătoare. De exemplu, ați folosi un server britanic pentru BT Sport sau unul francez pentru Canal+.
 5. Încercați să vizionați un videoclip pe site-ul ales. Dacă tot primiți erori, ar trebui să reîncărcați prima pagină. După aceea, conținutul trebuie să joace la fel de normal.

Unde poți urmări meciurile din Liga 1 în direct online

Franța are unele dintre cele mai bune echipe de fotbal din lume, așa că, în mod evident, există o mulțime de fani în alte țări. Din fericire, transmisia în direct a Ligii 1 este difuzată în întreaga lume. Uitați-vă la lista de mai jos pentru a găsi emițătorii oficiali din țara dvs..

Regatul Unit

Steagul britanic - jack jack

Telespectatorii britanici pot transmite programele Ligue 1 în direct și la cerere cu BT Sport. Acest serviciu permite utilizatorilor să urmărească fie prin intermediul site-ului web, fie prin aplicația mobilă BT Sport. Din păcate, acest serviciu nu este disponibil singur: veți avea nevoie de un abonament BT, Sky sau TalkTalk TV înainte de a putea începe streamingul.

Prețul fluctua în mod sălbatic în funcție de furnizorul actual de televizor și bandă largă. Dacă sunteți cu BT, puteți viziona BT Sport online cu 6 GBP pe lună, dar dacă sunteți cu Sky sau TalkTalk, prețul ar putea ajunge până la 29,99 GBP pe lună. Este un lucru nedrept, dar, deoarece BT are drepturi exclusive de difuzare a Ligii 1 în Marea Britanie, nu puteți face multe despre asta.

  Cum să urmărești Serbia / Brazilia în direct online, de oriunde

Pentru a accesa BT Sport în timpul călătoriei în afara Regatului Unit, vă puteți conecta pur și simplu la un server VPN din Marea Britanie.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Există doar o singură emisiune în Liga 1 în SUA: beIN Sports. Această companie este cunoscută pentru acoperirea sa sportivă excepțională în mai multe limbi, iar Liga 1 nu face excepție. beIN Sports va arăta fiecare meci din Liga 1, în engleză și spaniolă, în SUA și Puerto Rico.

Deocamdată, nu există nicio modalitate de a vă înregistra exclusiv la beIN Sports: dacă pachetul dvs. de cablu include deja beIN Sports, puteți viziona meciurile online fără costuri suplimentare. Dacă nu, va trebui să vă conectați la abonamentul PlayStation Vue, la TV Fubo sau la Sling TV..

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

În Franța, majoritatea meciurilor din Liga 1 vor fi împărțite între Canal Sports și BeIN Sports. Canal Sports costă 19,90 € pe lună, cu o probă gratuită de o lună, iar beIN Sports începe de la 14 € pe lună, deși recomandăm să alegeți în schimb planul de 15 € pentru a evita blocarea unui contract de 12 luni..

Dacă doriți să accesați jocuri în timp ce sunteți în străinătate, puteți utiliza o VPN pentru a vă răsfăța locația și pentru a obține o adresă IP franceză.

Mexic

Flag_of_Mexico

În Mexic, drepturile de difuzare a Ligii 1 sunt deținute exclusiv de ESPN. Această rețea va afișa accesorii Ligue 1 online și pe canalele sale ESPN Play, ESPN 2, ESPN 3 și ESPN Internacional. Dacă acestea sunt incluse în pachetul dvs. de cablu TV, vă puteți conecta pe site-ul ESPN și puteți începe să faceți streaming imediat, fără costuri suplimentare.

ESPN este blocată în regiune și afișează doar aceste meciuri în Mexic. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN dacă căutați să transmiteți jocuri din Liga 1 în străinătate.

  Cum să urmăriți online ATP Cup 2024 de oriunde

Germania

Germania-flag

DAZN a reușit să obțină drepturile de difuzare a Ligii 1 în Germania. Fanii de fotbal se pot regla folosind fie playerul web, fie aplicația DAZN pentru dispozitivele iOS sau Android. DAZN costă de obicei 10 € pe lună, dar există o probă gratuită de o lună, ceea ce înseamnă că puteți încerca serviciul și anulați dacă nu sunteți mulțumit.

Această platformă are geo-blocări deosebit de stricte și, ca urmare, majoritatea VPN-urilor nu vor putea să o deblocheze din afara Germaniei.

Pot urmări fotbalul Ligii 1 cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot părea tentante la prima vedere, dar vă sfătuim să le folosiți din mai multe motive. În primul rând, nu oferă aceeași calitate a conexiunii. Cu rețelele de server limitate și un flux de utilizatori fără încetare, veți constata că VPN-urile gratuite se străduiesc să încarce video în direct HD. Cu capacele și cozile de date, acest proces devine mai frustrant pentru utilizator.

VPN-urile gratuite reprezintă o amenințare pentru hardware-ul și informațiile personale. În 2016, un studiu a arătat că zeci de aplicații VPN gratuite pentru Android de fapt a încercat să instaleze malware pe dispozitivele utilizatorilor lor. Chiar dacă utilizați un VPN gratuit bine stabilit, nu există garanții; am văzut că un VPN gratuit cu profil înalt vinde lățimea de bandă a utilizatorilor lor pentru a fi folosit într-o botnet. Pentru a vă proteja pe dvs. și informațiile dvs. personale, vă recomandăm să utilizați un VPN de încredere cu o politică de confidențialitate care să îi plaseze pe utilizatori pe primul loc.

Ce echipe concurează?

20 de echipe de fotbal joacă în Ligue 1. Uitați-vă mai jos pentru lista completă:

 • Amiens SC
 • Angers SCO
 • FC Girondins de Bordeaux
 • Stade Brestois 29
 • Dijon FCO
 • Lille OSC
 • Olympique Lyonnais
 • Olympique de Marsilia
 • FC Metz
 • AS Monaco FC
 • Montpellier HSC
 • FC Nantes
 • OGC Frumos
 • Nîmes Olympique
 • Paris Saint-Germain FC
 • Stade de Reims
 • Stade Rennais FC
 • AS Saint-Étienne
 • RC Strasbourg Alsacia
 • Toulouse FC

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

credit de imagine: „ligue-1” licențiat în baza CC BY 3.0

About the author

Comments

 1. ar putea urmări meciurile din Liga 1 pe BT Sport și Canal . Este important să utilizați un VPN pentru a accesa aceste servicii din străinătate. Nu recomandăm utilizarea fluxurilor neoficiale, deoarece acestea sunt adesea de calitate scăzută și predispuse la deconectare în timpul meciurilor. Cu un VPN, puteți accesa serviciile de streaming geo-blocate și puteți urmări fiecare joc din confortul propriei case. Cu toate acestea, este important să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale pentru a transmite în direct fluxul Ligue 1. Să ne bucurăm de sezonul Ligii 1 2023/20 și să susținem echipele noastre preferate!

Comments are closed.