Cum să urmăriți online Campionatele Mondiale de Badminton 2024

Cum să urmăriți online Campionatele Mondiale de Badminton

Campionatele Mondiale de Badminton 2024 vor avea loc în perioada 19-25 august 2024. Aproximativ 50 de națiuni vor concura la simplu, masculin și feminin, la dublu și la meciuri de duble mixte la evenimentul din St. Jakobshalle din Basel, Elveția. Puteți utiliza o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a urmări gratuit evenimentul online în străinătate. Vă vom explica mai jos.

Te rog noteaza asta Vom recomanda doar surse oficiale pentru vizionarea Campionatelor Mondiale de Badminton. Motivul pentru aceasta este că fluxurile neoficiale sunt foarte nesigure. Nu numai că au o calitate slabă, ci pot fi eliminate în prealabil. În plus, puteți viziona gratuit Campionatele Mondiale de Badminton online, astfel încât nu este necesar să pierdeți timp căutând fluxuri inferioare și neautorizate.

Pentru a viziona gratuit Campionatele Mondiale de Badminton, veți avea nevoie de un VPN dacă vă aflați într-o țară în care YouTube este blocat.

Cum să vizionezi Campionatele Mondiale de Badminton gratuit online în străinătate

Abia aștepți să înceapă? Iată cum puteți viziona Campionatele Mondiale de Badminton live și gratuit online:

Folosind un VPN pentru a urmări Campionatele Mondiale de Badminton

  1. Înscrieți-vă cu un serviciu VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, NordVPN și CyberGhost sunt alternative deosebit de fiabile, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs..
  3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și faceți clic pentru a vă conecta la un server.
  4. Accesați BadmintonWorld.TV și selectați un videoclip care ar trebui deblocat.
  5. Dacă aveți probleme, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. În mod alternativ, încercați un server dintr-o altă țară sau contactați asistența clientului VPN.
  Cum să vizionezi Coreea de Sud v Germania online gratis (FIFA World Cup 2024)

Cum să vizionezi Campionatele Mondiale de Badminton gratuit pe BadmintonWorld.TV

Cel mai bun loc pentru a urmări Campionatele Mondiale de Badminton 2024 este prin BadmintonWorld.TV, care este canalul oficial YouTube al Federației Mondiale de Badminton (BWF). Aici, puteți urmări Campionatele Mondiale de Badminton în direct, precum și la cerere. De asemenea, puteți viziona o mulțime de conținut pe site-ul oficial al BWF.

Vestea bună este că canalul YouTube BadmintonWorld.TV și conținutul acestuia sunt accesibile din majoritatea țărilor. În testarea noastră, conținutul a fost restricționat doar în Japonia. Cu toate acestea, YouTube nu este străin de cenzură și în prezent este interzis în China, de exemplu. De asemenea, YouTube s-a confruntat cu cenzura în țări, inclusiv Germania, Iran și Turcia.

Dacă vă aflați într-o țară în care YouTube este interzis sau restricționat, puteți urmări în continuare Campionatele Mondiale de Badminton gratuit online conectându-vă la un VPN. Vă recomandăm ExpressVPN rapid, fiabil și capabil să deblocheze YouTube. Mai mult, vine cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona online Campionatele Mondiale de Badminton?

din pacate, multe VPN-uri gratuite nu pot să ocolească restricțiile geo-restricționate ale site-urilor și serviciilor, cum ar fi YouTube, Netflix și Skype. Din acest motiv, este posibil să nu puteți utiliza un VPN gratuit pentru a viziona gratuit Campionatele Mondiale de Badminton online. În plus, VPN-urile gratuite sunt cunoscute ca fiind foarte lente ceea ce face ca difuzarea evenimentelor sportive live să fie o provocare. S-ar putea să întâlniți perioade dese de lungă perioadă de tamponare sau întârziere excesivă, ceea ce vă determină să pierdeți momente cheie.

  Cum să vizionezi Brazilia v Mexic în direct (Cupa Mondială 2024)

De asemenea, nu recomandăm VPN-urile gratuite, deoarece nu au securitatea necesară pentru a vă proteja în mod corespunzător confidențialitatea online. Unele VPN-uri gratuite apelează la tactici umbroase pentru a câștiga bani și v-ar putea urmări activitatea online, cu speranța de a-l vinde celui mai mare ofertant.. Unele VPN-uri gratuite chiar limitează cantitatea de date pe care le puteți utiliza pentru a te încuraja să treci la un plan plătit. În total, VPN-urile gratuite pur și simplu nu valorează dificultatea.

Ce ar trebui să știu despre Campionatele Mondiale de Badminton?

Campionatele Mondiale de Badminton este cel mai mare eveniment sportiv de badminton, oferind cele mai multe puncte de clasament (alături de Jocurile Olimpice de vară). Fondat în 1977, turneul are loc anual (cu excepția anului Jocurilor Olimpice). Cu toate acestea, în timp ce câștigătorii sunt încununați campioni mondiali și primesc medalii de aur, nu există bani premiați în turneu.

Anul acesta, Campionatele Mondiale de Badminton au loc la Basel, Elveția, la St. Jakobshalle. Va fi prima dată când Campionatele Mondiale și Campionatele Mondiale Para sunt găzduite împreună. Turneul se desfășoară începând cu 19 august25 cu meciuri care au loc de obicei de la 9:00 la 22:00 (CET). Ceremoniile finale și de prezentare sunt programate duminică, 25 august, între orele 12:00 și 17:00.

Cine sunt favoritele la câștigarea Campionatelor Mondiale de Badminton?

China a dominat evenimentele bărbaților și femeilor în Campionatele Mondiale de Badminton de la înființarea sa din 1977. În afară de China, echipele naționale din Indonezia, Danemarca, Coreea de Sud, Japonia și Spania, toate s-au bucurat de succes în ultimii ani. În special, este de remarcat faptul că câștigătoarea single-urilor pentru femei din 2014, 2015 și 2024, a fost Carolina Marín din Spania.

  Cum să vizionezi Franța vs Argentina în direct (Cupa Mondială de Rugby 2024)

În momentul scrierii, Kento Momota din Japonia este jucătorul de top pentru bărbați. Este urmat de Shi Yuqi din China și Viktor Axelsen din Danemarca. Pe primul loc în clasamentul feminin, se află Tai Tzu-ying din Taiwan. Chen Yufei din China și Nozomi Okuhara din Japonia sunt pe locul doi, respectiv al treilea.

About the author

Comments

  1. În perioada 19-25 august 2023, va avea loc Campionatul Mondial de Badminton în Basel, Elveția, la care vor participa aproximativ 50 de națiuni. Este important să urmăriți evenimentul doar prin surse oficiale, pentru a evita fluxurile neoficiale nesigure. Dacă sunteți într-o țară în care YouTube este blocat, puteți utiliza un VPN pentru a viziona gratuit Campionatele Mondiale de Badminton online. BadmintonWorld.TV este canalul oficial YouTube al Federației Mondiale de Badminton (BWF), unde puteți urmări Campionatele Mondiale de Badminton în direct sau la cerere. Este important să utilizați un serviciu VPN adecvat, deoarece multe VPN-uri gratuite nu pot să ocolească restricțiile geo-restricționate ale site-urilor și serviciilor. În concluzie, Campionatele Mondiale de Badminton sunt un eveniment important pentru iubitorii acestui sport și trebuie urmărite doar prin surse oficiale și sigure.

Comments are closed.