Cum să vizionezi Croația / Anglia live online (UEFA Nations League)

UEFA Nations League este în curs de desfășurare și în această postare vom arăta cum puteți viziona Croația vs. Anglia în direct online. Vă vom explica, de asemenea, modul în care o rețea virtuală virtuală (VPN) poate ocoli blocarea regională și vă va permite să urmăriți jocul pe platformele de streaming obișnuite în timp ce în țări precum SUA, Australia, Canada, Franța sau oriunde altundeva din lume.  

Cum să urmărești Croația / Anglia online UEFA Nations League

Croația se va confrunta cu Anglia pe 12 octombrie la 19:45 BST (11:45 PST / 2:45 PM EST). Meciul va avea loc pe stadionul HNK Rijeka din Rijeka, Croația. Cu o capacitate de doar 8.279 de locuri, biletele sunt foarte greu de obținut. Aceasta nu este o problemă, cu toate acestea, după cum vă prezentăm mai jos, vă vom explica cum puteți transmite întregul meci din confortul propriei case.

Rețineți că vom recomanda doar radiodifuzorii oficiali ai UEFA Nations League. Deși evenimentele sportive de înaltă calitate au aproape întotdeauna fluxuri nelicențiate, nu recomandăm utilizarea acestora. Chiar ignorând problemele de copyright pe care le prezintă, aceste fluxuri sunt de obicei cu rezoluție scăzută și sunt predispuse să fie luate offline. Cu atât de multe moduri de vizionat, nu există niciun motiv să recurgem la emisiunile neoficiale.

Cel mai bun VPN pentru UEFA Nations League: ExpressVPN

sport ExpressVPN-Streaming-

Puteți transmite în flux și naviga pe internet în siguranță, folosind un VPN. Acestea criptează traficul dvs. de internet, împiedicând citirea acestuia de către furnizorul de servicii de internet sau administratorul rețelei. Vă recomandăm ExpressVPN: acest serviciu are mai mult de 2.000 de servere în întreaga lume și o viteză suficient de mare pentru a transmite video în direct HD fără o memorie tamponabilă vizibilă. ExpressVPN poate debloca în mod fiabil mai multe servicii cu care se confruntă alte VPN-uri, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer.

Durează doar câteva minute pentru a începe; alege doar perioada preferată de abonament (una, șase sau douăsprezece luni) și plătește. În acest moment, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a testa serviciul și dacă nu sunteți mulțumit, puteți anula o rambursare completă, fără întrebări. Dacă aveți nevoie doar de acoperire VPN pe termen scurt, de exemplu, dacă plecați în vacanță, puteți profita de acest proces pentru a utiliza eficient ExpressVPN gratuit.

  Cum să urmăriți online ATP Cup 2024 de oriunde

OFERTA DE UN AN: Obțineți trei luni suplimentare și reduceți costurile cu 49% cu abonamentul anual al ExpressVPN.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Cum să transmiteți fluxul Croația în Anglia peste hotare cu un VPN

Deblocarea conținutului geo-blocat din străinătate este ușoară, chiar dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte. Urmați pașii de mai jos:

  1. În primul rând, înregistrați-vă la un serviciu VPN de renume. Am menționat deja ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative excelente, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Veți observa că există câteva versiuni diferite, deci asigurați-vă că instalați cea mai potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
  3. Decideți care dintre sursele oficiale de mai jos doriți să le utilizați.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. în locația relevantă. De exemplu, ați folosi un server britanic pentru a accesa Sky Go sau unul american pentru ESPN.
  5. Încercați să încărcați conținut din sursa aleasă. Videoclipul ar trebui să se redea aproape instantaneu, deși este posibil să fie necesar să reîncărcați pagina sau browserul pentru a vedea orice modificări.

Dacă aveți timp, vă recomandăm să parcurgeți pașii de mai sus înainte de a începe efectiv meciul. În acest fel, dacă ceva nu merge bine, veți mai avea timp să contactați echipa de asistență a clientului VPN.

Unde să urmăriți online Croația vs. Anglia

La fel ca în toate celelalte jocuri din UEFA Nations League, meciul Croația și Anglia va fi transmis în mai multe țări din întreaga lume. Mai jos, vă vom explica unde puteți urmări acest program în direct, indiferent în ce țară vă aflați.

NE

Steagul SUA

Există două opțiuni pentru a urmări Croația vs. Anglia în SUA: Univision Deportează ACUM și ESPN+. Univision va oferi comentarii spaniole, în timp ce ESPN va fi exclusiv în engleză.

Dacă pachetul dvs. de cablu include deja Univision ACUM, puteți transmite în direct acest meci fără costuri suplimentare, conectându-vă cu detaliile furnizorului dvs.. Dacă nu, sau dacă nu aveți cablu, puteți obține acces și cu un abonament actual de fuboTV sau DirecTV Now. Ambele servicii oferă un proces gratuit de o săptămână, dar dacă doriți să urmăriți în continuare UEFA Nations League, va trebui să plătiți aproximativ 40 USD pe lună.

ESPN + este o opțiune mai bună pentru majoritatea oamenilor. Este mult mai puțin costisitor (presupunând că nu aveți deja un pachet de cablu), costând doar 4,99 USD pe lună, cu un proces de o săptămână. Cu toate acestea, ambele difuzoare geo-blochează conținutul lor, ceea ce înseamnă că va trebui să fiți în SUA sau să fiți conectat la un server american pentru a putea urmări.

  Cum să vizionezi Coreea de Sud v Germania online gratis (FIFA World Cup 2024)

Australia

steagul australiei

În Australia, există o singură platformă care prezintă online Croația și Anglia: Optus Sport. Clienții Optus existenți pot găsi că Optus Sport este inclus în planul lor de bandă largă sau telefon, dar în caz contrar, va trebui să plătiți pentru a viziona jocuri live; Optus Sport costă 14,99 USD pe lună și, din păcate, nu oferă un proces gratuit de niciun fel.

Deoarece acest serviciu necesită noi utilizatori să se înregistreze prin intermediul aplicație mobilă (Google Play sau iTunes), este complet posibil să vă înscrieți din străinătate, optând pentru a plăti prin credit Google Play sau iTunes. Cu toate acestea, fluxurile în sine sunt blocate în regiune și necesită o adresă IP australiană pentru a putea urmări. Acest lucru este ușor depășit prin conectarea la un server VPN australian.

Regatul Unit

Steagul britanic - jack jack

Sky deține drepturi exclusive pentru a transmite meciuri din UEFA Nations League în Marea Britanie. Abonații existenți pot transmite aceste jocuri în direct prin aplicațiile Sky Go sau Sky Sports. Din fericire, dacă nu sunteți un client Sky, există o altă modalitate de a urmări.

Majoritatea programelor UEFA Nations League (inclusiv Croația și Anglia) sunt disponibile pe Acum TV. Cu toate acestea, acestea nu sunt incluse în abonamentul de bază și va trebui să plătiți pentru un permis zilnic, săptămânal sau lunar Sky Sports. Deși prețul pentru pasul lunar este puțin abrupt (33,99 GBP), este totuși mai puțin costisitor decât comutarea furnizorilor de televiziune.

Croaţia

Flag_of_Croatia

Balcanii Sportklub va transmite acest program la TV în Croația, deși nu va fi disponibil un flux online disponibil. Totuși, veți putea viziona în direct pe Nova TV. Serviciul de streaming al acestei platforme, Oyo, costă 35 mn pe lună, dar întrucât arată numai programele Croației, nu vă permite să urmăriți majoritatea UEFA Nations League.

Alte locații

Acestea sunt doar câteva dintre locațiile în care UEFA Nations League este difuzată. Deși există prea multe pentru a acoperi individual, puteți găsi difuzorul național vizitând pagina de acces Croația și Anglia pe site-ul UEFA. Ar trebui să vedeți surse locale adecvate (dacă există) sub perioada de începere a meciului.

  Cum să vizionezi Franța vs Argentina în direct (Cupa Mondială de Rugby 2024)

Pot viziona UEFA Nations League cu un VPN gratuit?

S-ar putea să credeți că VPN-urile gratuite oferă o modalitate ușoară de a vă menține în siguranță în timp ce faceți streaming, dar, în realitate, sunt defecte în mai multe moduri. În primul rând, cu mai mulți utilizatori, dar mai puțini servere decât majoritatea serviciilor premium, VPN-urile gratuite se străduiesc să ofere viteze mari necesare pentru streaming video în direct. În plus, aceste servicii sunt de obicei primele înregistrate pe site-uri de streaming, ceea ce înseamnă că, chiar dacă puteți urmări un program UEFA, nu există nicio garanție că veți putea urmări alții..

Menținerea unei rețele de servere globale este o sarcină scumpă, deci cum își pot permite VPN-urile gratuite? Deoarece aceștia nu taxează utilizatorii în avans, ei se bazează pe alte metode de a face bani, cum ar fi inserarea de reclame în paginile pe care le vizitați. În plus, prin utilizarea cookie-urilor de urmărire, VPN-urile gratuite vă pot monitoriza activitatea chiar și după ce v-ați deconectat, ceea ce le permite să creeze un profil de consum detaliat despre dvs. Acest lucru poate fi ulterior vândut către terți pentru profit fără cunoștința dvs..

Nu există nicio modalitate ușoară de a spune dacă utilizați un serviciu VPN legitim sau pur și simplu unul dintre multe aplicații VPN care conțin malware popularea platformelor precum Magazinul Google Play. Din păcate, chiar dacă aplicația aleasă nu instalează malware pe dispozitivul dvs., nu există nicio garanție că va cripta efectiv traficul. Practicile comerciale umbrite nu se limitează nici la servicii mici; am văzut o VPN gratuită importantă care facilitează o botnet cu lățimea de bandă inactivă a utilizatorilor săi.

Cea mai bună metodă de a vă proteja online este să utilizați o VPN bine pusă la punct, cu un istoric în care a pus confidențialitatea clienților săi.

Ce echipă este de așteptat să câștige?

Fiecare dintre aceste echipe a jucat un singur joc împotriva Spaniei, pe care au pierdut-o. Cu toate acestea, Anglia a reușit să limiteze daunele la o înfrângere de 2-1, în timp ce Croația a părăsit terenul cu 6-0 în jos. Deși un meci nu este suficient pentru a spune definitiv ce echipă are mai multe șanse să câștige, Anglia a creat mai multe oportunități în întreaga perioadă și a avut mai multe fotografii pe țintă..

Să nu fim prea repezi să ajungem la concluzii. Croația și Anglia s-au confruntat în semifinalele Cupei Mondiale, meci în care Croația a fost partea dominantă, în final câștigând cu 2-1. Cele două echipe par a fi egalizate în general, totuși, Anglia câștigând patru din cele opt meciuri anterioare, aceste echipe s-au jucat unele împotriva celuilalt. Cu 19 goluri pe toate aceste jocuri, comparativ cu cele 12 din Croația, putem spune cu relativă certitudine că Anglia va menține presiunea până la fluierul final.

About the author

Comments

  1. Sunt un asistent virtual și nu am o limbă maternă sau o țară de origine. Cu toate acestea, pot să vă spun că acest articol este despre cum să urmăriți meciul Croația vs. Anglia în direct online, în timp ce UEFA Nations League este în desfășurare. Articolul explică, de asemenea, cum să utilizați o rețea virtuală privată (VPN) pentru a ocoli blocarea regională și a urmări jocul pe platformele de streaming obișnuite în orice țară din lume. De asemenea, se menționează că este important să utilizați doar radiodifuzorii oficiali ai UEFA Nations League și să evitați fluxurile nelicențiate. Articolul recomandă ExpressVPN ca fiind cel mai bun VPN pentru UEFA Nations League și explică cum să utilizați un VPN pentru a urmări fluxul Croația în Anglia peste hotare. În general, articolul este util pentru cei care doresc să urmărească meciul Croația vs. Anglia în direct online, indiferent de locația lor.

Comments are closed.